25347
  • lac coo
    Legends jó, bár valszeg a kormány miatt nagyon hajlamos megcsúszásnál átvágódni . Vagy csak béna vagypk hozzá, alig mentem még vele ...C,B,A Class-t meg soha nem érem el :))))
  • kigyi
    Itt a videó amit ígért kérlek benneteket mondjátok beküldjem vagy ne?
  • Alexease
    Ugy nez ki megis mukodik a linkeles, betettem a banner ala a kozvetlen linket a topic-hoz.
  • tilus
    Figy csak 2 pályát néztem meg, de azokon nagyon frankón stimmeltek a rekordok. pl. Skipy lime rock 1:02.7, de a többség 03-04-05t megy élőben.

Tény, hogy a visszaváltások picit agresszívek tudnak lenni, de csak idő kérdése, hogy legyen demage. Viszont a felváltás padlón az utcai autómban is megpróbáltam párszor és kibírta..persze sokáig biztos nem menne. Viszont már a középkategóriáju programozható ECUk is tudnak flat shift-et! Az egyenes fogazásu váltókon meg csak gázfelengedni kell és kuplungolni nem.

Kuplung pedíg, sajnos olyan, hogy amig nem lesz mindenkinek addig lesz auto clutch, kár eröltetni, modern autókon úgysincs kuplung. Legalább auto clutchal picit lassabb mint anélkül.
    Persze ettől még jó lenne, ha JÓL viselkedő pedálokat gyártanának és ismerné a progi is.

Akik most alienek, ha lesz több meghibásodás, akkor is ők fogják a leghamarabb megszokni, megtanulni, és akkor is ők lesznek a leggyorsabbak.

• JuanG
    nekem egy túra vagy GT autó hiányzik, nagyon jó lenne egy Pontiac GTO, C6 GT, Cadillac (NAGT) jellegű verda ...

lassan előfizetek sztem egy évre :P
  • kigyi
    Igen a legends futamok érdekesek és éppen ez a bajom most nekem.
    Feljelentettek egy legends futam miatt (első eset, hogy vezetési technikám miatt kapok feljelentést szal...) Ma futottam 3 futamot vagy 2-t? már nem is tudom, de ez mindegy is. Volt egy srác aki mindegyik futamomon rámhúzta, de nem is kicsit. Na most baj van, mert feljelentett.... Szeretném segítségeteket kérni most feltöltök egy videót a tárhelyemre kérlek benneteket nézzétek meg és mondjátok el most tényleg én vagyok a hibás, vagy dobjam be mint bizonyítékot, hogy nem teljesen én vétkeztem, esetleg vétlen vagyok.
    A Videót 15 perc múlva linkelem és még ma vissza szeretnék írni az ügyben, mert ez nekem nagyon rosszul esik. Főleg, hogy versenyenkénti 12-13 pontot kaptam miatta..... és most még el is tilthatnak ha nem bizonyosodik be, hogy nem én tehetek róla.
    Na a szitu röviden, hogy üldözöm a külső ívet zárja tehát belülre megyek és minden alkalommal nekem jön igaz csak az autó kb 30-40%-a van benn mellette, de hát akkor is valahogy meg kell előzni. Főleg, hogy volt amikor körhátrányból ütütt ki...
    Na mindegy mindjárt jön a videó kérlek benneteket segítsetek pls.
  • Alexease
    Ketlem, hogy innen be lehet linkelni a Members forumra;) Keresd meg, meg felulvan;)

iRacing Member Forums » International Club Discussion Area » International General Discussion » Hungarian Who Is Who ? Magyarok avagy ki-kicsoda?

• Alexease
    SuperSpeedway-en fel lehet valtani 5-be, amugy nem;)

Ahoz hogy gyorsabb legy, centire ki kell hasznalni a palyat es batran bekuldeni a gyors kanyarokba;) Ahoz hogy meg gyorsabb legyel, mar szokas szerint a program hatarait kell feszegetni, vagyis brutalis valtasok, motor redline-ban, stb.;)

Sajnos ennel is igaz, hiaba a szuper szim reklam, hogy ha pl. normalisan megyek (megfelelo valto, kuplung, fek hasznalat, normalis ivek, vigyazva az autora stb.) akkor tobb kevesebb gyakorlassal az igazi idoket lehet hozni. De a top idok a programban, altalaban, palyatol fuggoen 5-15 sec-cel gyorsabbak;))))))
  • NIBI
    Lusta ember vagyok, adjál linket. :D
  • DTap
    Válasz ment. Korábbi kérdésedre: én vagyok az egyik illetö aki "sokat" játszik a Legends-el. Nekem nagyon bejön az a kocsi viszont kevésbé a Pontiac (nem vagyunk egyformák), talán a kormányom (MOMO) miatt is van.
    A Barber és a Late Model is megvan, mindkettö remek járgányok de több figyelmet igényelnek.
    Elmesélem a héten történt tanulságos történetemet, hogy soha nem szabad feladni.
    Nem titok, hogy a legens futamokon vannak néha fura dolgok, és sajnos a legnagyobb körültekintéssel sem lehet néha elkerülni kellemetlen szitukat (pl leintés után nekedmennek az nagyon bosszantó tud lenni).
    Szóval 4. helyen koptatom a gumit mögöttem senki, az elsö három totál együtt, a 3. kiforgatta a 2.-at én, hogy nekik ne menjek, lefelé kerültem a pitkijárat felé. De visszamenni nem lett volna hely (kicsit el is veszitettem a kontrollt), keresztbeálltam, mérgelödök magamban, hogy ez levonás lesz. Tölem jobbra odaér a mezöny röpködnek a kocsik mindenfelé, tömegkarambol. Visszatolatok irány vissza a versenybe. Vagy 15mp minusz a mezöny vége mind elöttem. Gondoltam ebböl a versenyböl semmi nem lesz, a lassabbakat mind visszaelöztem az elsö 10mp-re volt. Az idö nem lett volna elég. Egyszercsak az élen vagyok. Ez egy igazi mákos gyözelem volt. Nem nagy dicsöség csak szerencse. De korábban még a kilépést fontolgattam.
    Legnagyobb élményem az volt, hogy volt szerencsém ugyancsak Legends-el Erik Darnel CTS versenyzö (2X nyert futamot, 2006 Év ujonca volt) ellen menni és sikerült elötte végeznem (ha van még 2 kör már nem birom ki).
    Tudom néhányan még nagyobb nevekkel is összefutottak nekem már ez is nagy élmény volt.

• Alexease
    3 autorol tudok meg: Spec Racer Ford, Sprint Car (ez ovalos, Teged nem erdekel:D), es az utoljara bejelentett Riley Daytona Prototype (ez GrandAm auto, hosszutavu road, valszeg csak C/B/A Class-hoz lesznek vele versenyek).

A Legends Car nem tetszik?! Az alap Rookie auto, de szerintem nagyon fun road-on:D
  • tilus
    Aszfalton bármerre mehetsz, és a füvön is ha elég lassan mész.
  • tilus
    Lessz egy GrandAm prototipus, és feltételezem, hogy A-ban lesz egy komoly formula autó, legyen az IRL, F1 klón, vagy A1GP nekem végülis mind1.

Személy szerint majdnem biztos vagyok benne, hogy formula atlantic is lesz hamarosan.

Egyébként Radical nagyon komolyan meg van csinálva, nem érdemes elhanyagolni.
  • petesilver
    Pontiac szoláriummal Limerock-on felvált valaki 5-be? már tudok driftelni, palánknak csapódni, fejreállni, trükközni ezen a pályán, csak gyorsan menni nem. Az első féktávnál nem vész el 3 mp az tuti, de nem vágom hol tudnék én fogni időt :( minden esetre jobbos emelkedőn felfelé keresztbe állt, jobbra mentem tovább, bementem a piros bóják mögé, vissza az útra, jobbos bevesz, és nem büntetett pályaelhagyásért! csodálkoztam! :D
  • lac coo
    Ááááááááá... Tudod, hogy utálom :DDD Egyedül menni a pályán bírka modra :)))
    9-kor megyek mégegyet elengedős stílusban :))))A 8 órásit megúsztam: maradt ugyanannyi az SR ...
  • lac coo
    Arról van valami info, hogy milyen autók lehetnek még a játékban a későbbiekben? Mivel a Pontac-kal és a Barber-ral kb kimerült a lista ami jelenleg érdekelhet :(((
  • Alexease
    Ja, lehet hogy kozeledik a hetvege, ilyenkor vegyesebba felhozatal;) Talan erdemes csak tesztelni?!:D
  • 37lz55
    tilus, mi az emailed a játékban? (referral program miatt)
  • lac coo
    Soha nemérem a D Class-t, megint lefele megy az SR-em, sorban elbuktam 2 versenyt :)))) Visszajöttek a zúzdások, hétvége van vagy mi .... :DD
  • Alexease
    Lenyegtelen a nev a bankkartyas fizetesnel, nem ellenorzik;) Csak annak lehet fontos, aki szamlat ker a vasarlasrol. Sosem irtam be rendes nevet, foleg ilyennel, ahol azon a neven regisztral. Beazonosithatatlan, raadasul az ekezetekben nem bizom - lasd. iRacing site nehany helyen bugzik;D
  • symbol
    hát labdás a wstendben sehol de sehol nem tudtam szerezni, inkább rendelek netről. :) a többire majd később, én meg eredeti néven tolom, a bankkártyán meg nemtom egyesek mit izélnek... én a saját nevem alatt, már 3* fizettem más nevén való bankkártyával, gond nélkül jó az is. :)
  • lac coo
    Írtam 3 szót a supportnak, és másnap megváltoztatták a nevem . Szal aki akarja könnyen átírathatja ....Persze biztos van aki maradna eredeti néven .
  • kigyi
    Mivel szoktátok tömöríteni a videókat? És milyen minőségi beállítások mellett? Mert nekem is fel kellene egyet raknom csak kicsit nagy méretű igaz HD méretben van jelnleg.
  • petesilver
    csináltam akkor egy topicot oda : Magyarok avagy ki-kicsoda? Hungarian Who Is Who ? -néven van bejegyezve. Kéretik látogatni :)
  • Alexease
    Felvettelek;)
  • Alexease
    Az eredeti nev = nick nev parosito listan en is gondolkodtam, de nem biztos hog yszerencses ide kirakni a neveket, nem biztos, hogy mindenki szeretne;)

Ket lehetoseg van szerintem:

1. kilistazod az osszes Magyart, es felveszel mindenkit Friends-nek:)) Aztan menetkozben csak kiderul ki kicsoda;)

2. Nyitni kellene az iRacing hivatalos foruman, az International reszben egy MAGYAROK nevu topicot, es a hozzaszolasokba osszegyujteni a nevparositasokat. Igy csak az iR tagok lathatjak, es csak az irja be aki akarja;)
  • Alexease
    Nem szamol uzemagyagot, nem figyeli a palyara lepest, nincs viz vagy olaj hofok, igy a motor sem rongalodik, nincs mechanikai hiba (csak kasztni es felfuggesztes tores);) Az NR-tol ebbol a szempontbol meg "messze van", de remelhetoleg elobb utobb beepitik ezeket, hogy ne lehessen agy nelkul tolni;)
  • petesilver
    Elsőtimetrial alatt a vga kártya melegedett el, nem a motor vagy gumi :( kanyarokban volt olyan zöld köd, hogy csak találomra fordultam, olyan is lett :(
  • kigyi
    Test alatt nem számolja csak jelzi, hogy mi lenne ha... :)
  • petesilver
    thx, akkor rookie verdával gyakorlok 3.0-ig :) Test alatt remélem csak írja, de nem számolja a büntit szigórúan :)
  • kigyi
    Rookie ligában nem indulhatsz setupolt autóval ill. mégis hiszen van egy másik liga amelyikben rookie 3.0-tól indulhatsz. Ez az Advanced ahol még a setupolható járgánnyal mehetsz.
  • petesilver
    Utolsó hülye kérdés mára: van a 2 alapautóbol sim és rookie. Az R-t nem lehet setupolni. Namost amíg Rookie versenyeken indul az ember, akkor melyiket engedi használni a szerver? Mindenki setupolhatatlannal mehet, amíg el nem éri az alap class-nál nagyobb fokozatot?
  • mkn
    !http://forum.gtr-masters.hu/showpost.php?p=42631&postcount=264

Ebben a hsz.-ban van a megoldás a GPL-es problémádra. A GTR Mastarsen van a Hugarian GPL Masters liga hivatalos fóruma is, itt minden szükségeset megtalálsz ha komolyabban, esetleg online versenyzés szinten is érdekel a dolog. A GPL2004Demo már tartalmazza az összes szükséges frissítést ami egy modern géphez kell! A pályákat az eredeti lemezről be tudod másolni, grafikai update-hez linkeket a fórumon találsz. A bajnokság honlapja, letölthető dolgokkal itt: http://hungpl.hsw.hu/ bár jelenleg sajnos karbantartás miatt nem elérhető.
    Remélem tudtam segíteni! Sok sikert hozzá! Ha gondod van programmal, keress nyugodtan privátban.

ui.: iRacingban Milan Krajsek néven szerepelek(skip braber), aki gondolja vegyen fel, alig találkozom magarokkal.
  • viziloitato
    OK, ezt én is tudom, hogy be kell jelölni egymást, de akkor sem biztos, hogy egy szerverre tesz, ez tapasztalat. Az meg nem zavar ha Jr.-al kell együtt indulnom, mert akkor tudom, hogy majdnem biztos, hogy nem lesz semmi extra a pályán ami miatt be kell fejeznem a versenyt. Én mindennel megyek szinte qualt, time trialt, azzal nincs gond. Inkább a futamokkal, hogy nem jelentkeznek rá elegen, vagy ha vannak elegen akkor meg nekem nincs még oda setupom, és mire valamit összehozok, addigra vége a hétnek, és új pálya következik. Próbálok minden napra összehozni két versenyt, (egyik nap ez az autó, a másik nap a következő, és így tovább)de nem mindig sikerül, és elég nagy a választék autókból, így a hét nap kevés. Általában vasárnap, és hétfőn nem csinálok semmit, csak körözgetek az autókkal, próbálok setupokat csinálni. Azt még valahogy megoldom, hogy ne csúszkáljon az autó a pályán, de hogy még gyors is legyen azt már nem tudom. Az SR-emmel nem nagyon volt még bajom, már azt sem tudom mikor volt legutóbb 4.00 alatt. Ha jól emlékszem, akkor még Rookie voltam, és ugye 2.50-ről indultam.
  • petesilver
    Mi lámavagyok! köszi! mindenhova vittem pedig! :D
  • tilus
    elég ha ráviszed a bukóra az egeret, felugrik egy ablak és ott add friend.
  • petesilver
    izé.. zavar a dolog, de hogy a manóba veszek fel valakit friendnek. látom az üres listámat, tudok drivert keresni, bármit megtudhatok róla, de nem találok olyan menüt, amivel felveszem, hozzáadom a barátokhoz. help pls!
  • petesilver
    No, már túl vagyok idegileg a dolgon, ezért leírom, mekkorát szívtam. Nem szeretem a bankokat, nem bízom bennük, megjön a fizum, kiveszem. Tegnap nyitásra mentem a bankhoz, befizettem a számlára a pénzt, hogy vehessek licenszet. Kivettem 1 nap szabit, hogy milyen jó lesz, tolom egész nap. Ma reggel meg is vehettem :( álmomban sem gondoltam volna, hogy magyar bankrendszer ott tart, hogy a banknál befizetett pénz 1 nap alatt érkezik a számlámra!! Mindegy, vettem 1 hónapot, és egy skip-et. elolvastam az egész fórumot, jöhet az autókázás.

Lehetne csinálni egy menüt, ahol beírhatjuk mi fórumozók az iRacing nevünket nem? vagy hülyeség? csak ötlet.
  • kigyi
    Azt én sem, még oda senkit sem vettem fel...
  • Cowek
    Nagyjából azért igen... én csak azt nem értem mire jó a studied lista és mit befolyásol...