25347
-
#2760 Erre mindig azt mondom - meg a webfejlesztos, programozos idoszakbol -, ha mar valami adatbazisban van, akkor a lehetosegek szama vegtelen;) Mar csak ki kell hasznalni. Itt eleg jol kihasznaljak;) -
#2759 Bámulatos. Kövezzetek meg, de nekem az egész rendszer nagyon tetszik, még ez a heti cucc is. Átgondolt, profi meló szerintem. Fél év múlva, amikor már több fontos dolog is működni fog benne, tuti sokkal jobb lesz már, bár így is nagyon jó szerintem! -
#2758 Igen verseny, de nem úgy ahogy elsőre gondoltad. Nem az számít, hogy mennyin indulsz és melyiket nyered ezek közül hanem az átlag időd. Ez alapján rak be a többiek közé és így lehet megpróbálni átlag időben lenyomni őket. Ha jó az átlagod akkor előrébb kerülsz, ha legközelebb rosszabbat mész átlagra akkor nem változik a helyed ha jobbat előrébb lépsz (ha nem te vagy az első :D :) Sőt van összetett Time Trial is az egész szezonra. És a Qual is verseny, de az csak az adott hétre. -
#2757 Pofám leszakad! Vagy rosszul értelmezek valamit, vagy igen érdekes: a Time trial is verseny! Tudtátok? számolással, nyilvántartott győzelemmel? Stats ban nézem, 5-ön indultam, 4-en nyertem, 149. lettem. Jó ez a stats, pl bestof idők böngészésére mindneképp! :) -
#2756 hát ezzel az amerikai mecsboxal nekem is fura érzés volt itt körözgetni, hajnal kettő körül csak ránéztem, ma kezdődik az érdemi munka. De valóban, tötyörög rajta az ember ezzel a hintaszékkel, aztán a kanyarnál vagy eldobja, vagy levágja, vagy elszúrja elsőre, és tötyöröghet tovább. Egyetlen fokozat van ebben a hintaszékben, a 3-as amit lehet használni, 1-2 idegesítően rövid, a 4 idegesítően elnyujtott lassú, az 5-öt nem is értem minek van benne! :) -
#2755 Köszi ! ;) -
#2754 rF-ben bajban volnának az autó ka bukkanókkkal .... Bár itt sem az igazi , szvsz erősen túl vannak méretezve, hogy "kellően" reagáljon rá az autó ... -
GPx8 #2753 Igen erre már én is gondoltam, ezek a pályák nagyon jók, de szvsz. sokat számít a grafikus motor is, itt pl. nem utólag pakkolgatja a távolban lévő fákat, mint az ISI motorban, ami baromira illúzióromboló. -
#2752 a series stat ban szerintem rendesen működik, első héten a 7. helyen zártál. Én majdnem ördögien mentem, 664. helyen zártam, kettővel kellet volna csak hátrébb végezni :) -
RedRiot #2751 Hát jah, óriási pálya, kár hogy közöm nincs hozzá, hogy kell rajta gyorsnak lenni. Lime nekem sokkal jobban bejön, direktebb, ritmusosabb pálya. Laguna: rögtön első kanyar már teljesen gyagyás, változó ívű, űberlassú rémálomkanyar. Utána a két jobbos oké, aztán ott van az a két balos törés, amiket sosem tudok úgy levágni, ahogy kéne. Általában lassan szedem, ha egy picit is megpróbálom tolni ebben a két kanyarban, akkor kicsúszás/homokágy. Aztán ott a "corkscrew": ha itt próbálom nyomni, és véletlenül korán szedem jobbra, akkor úgy veszi hogy csalni akarok, és kiírja black flag/slow down. Persze. Jönnek mögöttem, aztán pont azon a részen, ahol tipikusan kihasználja mindenki a pálya teljes szélességét, kezdjek el tötymörögni. Kössssz...
Véletlenül volt itt két potya 1:51-es köröm, de Lagunán úgy érzem örökre az 1:52-1:54 birodalmában ragadok. Lime-on konkrétan tudom, érzem, hol tudnék még gyorsulni, itt halványlila fingom nincs. Még mielőtt megkapnám a magamét, mondom óriási pálya, de ezzel a fostalicska pontiekkel nem bírom. Ráadásul itt baromira hiányzik a szektoridő mérés. Nyomnom kell minden kört végig a majd' kétperces pályán, közben meg már lehet hogy az első szektorom olyan szar lett, hogy felesleges lenne erőlködnöm a másik kettőben. :( -
#2750 Viszont ezt magamnak, ha beledöglök is, megcsinálom rFactor alá, hogy más autóval is mehessek rajta. Ki van fizetve, így gondolom saját felhasználásra, publikálás nélkül használhatom, pusztán az élvezet miatt. Persze csak azután, ha Alex ki tudja nekem szedni rendesen, és átküldi.. :) Alex, esetleg ???? Léccilécci ?!? -
#2749 Kipróbáltam Laguna Secát. Háát az állam le esett, eldobtam az agyam, és asszondom: már csak ezért érdemes volt megvenni a játékot! Én azt hittem mentem már itt, ismerem a pályát /superbike pl. King Karl Ducatiját pl ezen a pályán setupoltam anno, MotoGP, ugye NR2003 Mod, rFactor /de ami itt fogadott az kolosszális! Van valami ebben a lézerscan dologban, mert ilyen szintkülönbségek, ilyen szakasztáv arányok nem voltak eddig. Hasonló az eddigiekhez, de valahogy mégis teljesen más, überbrutaljó ez a pálya! -
#2748 Én is momo-val tolom sajnos az enyém már szétehullóban van a maga 6 évével sztem nem szabadna így kínoznom, de nem érdekel :) Már eltörtek a rugók a pedálban (a fékben nincs egy sem már) így nem nyomja vissza semmi alapállásba, a kormány már nyikorog vagy 2 éve, de megy és megszokható a kormányzás is sztem. -
#2747 A TimeTrialon mindig szamolta az SR-t, max az is bugos volt neha:) -
#2746 Érdekes dolog viszont, hogy újra működik a Time Trialon hiba nélkül megtett körök arányában számító SR díjazás.
Azaz ha sok kört mész Time Trialon és végig hiba nélkül teszed akkor újra kapsz rá pontot azaz az SR-ed nő rendesen (igaz 0.25-el számolja, de ha nem vagy szerencsés a futamokon megéri néha menni egy fél órás time trialt legalább a stabilitást tudod gyakorolni). Most mentem 105 kört oválon és megnyomta az SR-t rendesen :D -
#2745 Nekem is MOMO van. Nálam ez úgy működik, mint az osztriga motor/ van egy motorom, oszt Riga /felrakom, aztán megyek. Nem tudom szívás-e, mert csak ilyennel mentem, kivéve amikor Hazsonál kipróbáltam a G25-öt, az valóban más kategória, de gyorsabb azzal se voltam :) Bár én a minimum maximumára tröexem, ami van abból kihozni a legtöbbet. :) -
#2744 Nem, hajnalban már döglődött. Az utolsó versenyeimet a results résznél láttam, de a last 10 races ben a főlapomon nem voltak ott, a helyezésem 895 volt még csak 26 pontal. Ha a széria bajnokságának összes versenyzőjét néztem, ott már 882. voltam asszem 46 pontal, de a legújabb futam ott sem volt bent. Majd rendbe jön. -
#2743 En G25-ot. De akinek nem igenye a 3 pedal es a H-Pattern, annak barmelyik multiturn (900 fokos) jo. Sajnos nem lehet allitani a jatekban a kormenyszoget, es akinek regebbi kormanya van, az kicsit szivas. Szerintem az osszes auto tobb mint 300-400 fokos kormenyfordulatu. A Skippy ~420, a Solstice ~900, a legends ~600. -
GPx8 #2742 Ki milyen kormányt használ?
Nekem Logitech Momo-m van (ennél a szim.-nél szenvedek vele). -
#2741 jogos igazad van. :) de legalább van munkájuk :D -
#2740 A probléma a fejlesztésekben van. Sajnos test üzemben nem lehet mindent kideríteni így néha csak akkor jön elő egy probléma amikor sokan használják a rendszert. Beszúrnak egy új táblát egy új változót bármit ami felboríthatja az adatbázist és megvan a gond. Elég a kódban 1 karaktert rossz helyre tenni és már hibás is lesz a dolog. -
#2739 nemtom, nagy probléma azért szerintem nem lehet, bár legalább a táblázatos sorrendet orvosolhatták volna. (már elég régóta gáz) különben sem értem mi lehet a gond, elvégre eddig minden múködött, nem voltak ilyen bugok. -
#2738 Tessek, ez is fent van;)
iRacing_vs_Real_SkipBarber_VIR-Full -
#2737 Tegnap mar doglodott a pontszamitas, a tablazat kezeles, valszeg Giovanni-nak is ezert nem szamolta az idomerot:( Multheten is doglodott. Ugy nez ki, ez egy gyengebb resze a rendszernek:( -
#2736 Csak nekem van, hogy teganp este óta nem számolja el a pontokat a rendszer?
Tegnap a 19:30-as verseny óta a bajnokságba nem számolja a pontjaimat és a statisztikámhoz sem adja hozzám ami nagyon szomorú, mert jó és tiszta versenyeim voltak azóta 2 győzelemmel :( -
#2735 Ez nalam volt hibaforras, csak azert "poen", mert egyszer egy szamomra ismeretlen palyan - valamelyik oval infiled -, korozgettem, es nem szamolta az idot. Azthittem bug, mire rajottem, visszafele megyek;) Nem szolt erte:D -
#2734 Es jo iranyba mentel a palyan?:)) -
#2733 Ennyire béna azért nem vagyok -
#2732 esetleg mindig volt egy off track-ed :D
tilus: jaja, ezzel én is szemezgetek nagyon. DFP-m van, de télleg jó kis kormánynak néz ki. van rajta pár remek új, gomb, funkció, a g25 akárki akármit mond, lehet jó kormány és komoly anyagokból van és én is megvettem volna anno, de már nem. A g25-ből szerintem hamarosan jönni fog egy feltupirozott cucc is, sok extra gombbal, tekertyével, meg ilyenek. -
#2731 Az előbb mentem qualt Lagunán, a 10-ik körben vettem észre, hogy egy mért köridőm sincs. Na ez vajon mitől lehet -
#2730 Big Lebowski crash -
#2729 Nekem tegnap volt a Limerock pályán a következő, betölt a játék, még nem teszem le magam a boxba, hogy nehogy átmenjenek rajtam, tömegben meg úgyse megyek melegítőkörön. Kiürül a box, beülök a kocsiba, látom mögöttem még egy ember van 3 állással hátrébb. Várok, el is indul fullgázzal, füstöl a kerék és kb. mellém érve elkapja a baloldali szegélyt, ott elpörög a kereke csúnyán, gázt pillanatra fel nem engedi és elöttem jobbra derékszögben beleáll a pitfalba tiszta erőből, mint mikor a Nagy Lebowski a zárt kocsiablakán akarta kidobni a cigicsikket
Aztán később már nem röhögtem ezen a futamon, mert a 2. körben egy kicsúszó ember szemben állt a pályán és jóütemben gázzal befordította elém a kocsit (Shift+R), aztán mikor becsületből majdnem lenyomtam a versenyt 2-3 körrel a vége felé a célegyesbe befordulva látom, hogy középtájon 2 jóember kitolja egymást, de mire odaértem jöttek vissza 0-ról és nyilván rögtön a normál ívre sorolnak, egyiket még ki tudtam kerülni, de a másik még gyorsan keresztmozgott is, így csak telibe tudtam verni...
Persze egyik esetnél se jött egy sry sem, kiléptem mielőtt megint én írok be valamit.
Mindegy, ez egy ilyen verseny volt, inkább jöjjön össze csőstűl a baj, és utána megint legyen 25 tiszta futamom... -
tilus #2728 Ha jót akartok magatoknak akkor rendeljetek egy ilyet:
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/all/devices/4172&cl=hu,hu
120$ ebayen, itthon még nem láttam.
900fok, az FF ugyanolyan vagy jobb mint a G25-ben, van egy halom gomb és egy átlagos pedál amibe belemegy a squash labda.
Ha találtok itthon szóljatok, nekem is kéne egy, de lassan megrendelem mert már unom a várakozást.
-
#2727 Hát ,annyit látok, hogy csak kéne kormányt vennem.... :))) Nálam állandóan "túlfordul", rángatni kell, ami nem csoda mert úgy szar ahogy van :)))) -
lboyongo #2726 41én vagyok ez az "állat", de mit tegyek nagyon élvezem, és szerencséra körülményeim is megengedik, h ennyit toljak vele (szintetikus se kell hozzá). Régen haverral, ennél jóval többet nyomtunk egy két játékot, csak példaként a Donkey Kong-ot egyhuzamban 30+ órát, mert kölcsönzős volt a PS:)
Az is hozzátartozik, h megvan egy pár ISI szimulátor is- azok közel sem fogtak meg ennyire, annó a GPL után nagyon "játék" feelingje volt a vezetésnek-, ott meg én csodálkoztam ha valaki beírta fórumba, hogy ilyen 200-300 körös tesztet ment.
-
#2725 Cool! amcsiknál szombatig van 1 hét? Most 1-kor van az utolsó Limerock, 2-kor már új hét, Laguna Seca! :D -
#2724 Foleg igy, hogy most mar "tudom", nyugodtan replay-bol is felvehettem volna;) -
#2723 Tessek: iRacing_Solstice_LimeRock_RealTime
Szerintem, ebbol nem latsz semmit:) Raadasul egyszer meg is csusztam, de mar nem volt kedvem/idom korozni:P Elotte mar felvettem egyet, ugyanigy realtime (bar nem lassul be a gep, hiaba megy a HDR plusz a Fraps record 1280x800/50fps-sel, de azert furcsa:D), letomoritettem, aztan letoroltem:DDDDDD Hogy hogyan csinaltam, nem tudom:) Utana mar elment a kedvem:D -
#2722 Sorry, igen, azt beneztem:)))))) En csak azt az "anyos uleses kamerat" neztem vissza, amiben a video is volt, a rendes cockpitet meg sem neztem:)
De mar keso, felvettem a videot realtime, igy hogy ment a Fraps kozben, meg izgalmasabb volt;) -
#2721 beizzítottam iRacing alá a kormányhoz a profilert, és így jobb lett valamivel, maxra tettem a kormány és pedál reagálási sebességét, javult a precizitása, élvezetesebb vezetni.