25347
-
#2800 Elvileg sehol sem lehet menni ha lejár, de ez majd kiderül nemsokára hiszen 8.-án lejár az előfizum. -
#2799 Nem mehetsz sehol .... -
#2798 Vajon az online rendszer hogy műxik? ha lejár a fzetős rész, teszt szinten enged körözgetni, vagy megvetted a játékot, de ha nem fizetsz havonta, akkor nem is tudsz menni vele? tudom, vegye meg mindenki hosszú távra, meg is éri a pénzét, csak kiváncsiságból kérdem. -
#2797 Na, a mai nap úgy látszik ilyen: qual ismét idétlenkedik, első kört mérte, többit nem... -
#2796 Jó, valszeg úgysem bírom, ki ne menjek pár versenyt, de azért így kicsit savanyú a szőlő :))) -
#2795 Én is elvagyok egyedül, versenyeken eddig csak a saját hibából volt büntim, mind pályaelhagyás, vagy loss control, mert nem akartam belemenni az előttem lassab autóba, és az amcsitalicska nem szereti, ha íven rásatuznak :) Laguna secán megszerezni a 4.0-ás SR-t a héten trükkös lesz, de feladatnak széép! :) -
#2794 Nem kell VLC player es hasonlo cuccok, a legjobb a MediaPlayer:) Hatter cuccok kellenek, ami kotelezo ezehez.
Matroska_Pack -
#2793 Ha jol lattam, a Rookie Advancedben LimeRock van:) Bar az meg ugyanaz mint a multheten normal Rookie-ban:) Kell az a 4.0-as SR, hogy tudj menni D-class-ban is;P
Sajnos teny, hogy Rookie-kent eleg nagy szivas:( Foleg, hogy az SR nagyreszt nem az embertol fugg. Nekem is volt nehany hibapontom, de egysem az en hibambol. Versenyen, meg a palyat sem hagytam el egyszersem. Foleg igy, hogy megszaporodott a letszam, es neha brutalis zuzasok vannak, nehez elerni a 4.0-at.
Persze, lehetne trukkozni, menni 1,5 millio kort TimeTrial-on, vagy hatul kullogni nehany versenyen;)))
De azert is szivas, mert ha valakit csak egy sorozat erdekel - az oval nem nepszeru, es az teszi ki az egesznek a felet, palyaban, autoban -, esetleg csak egy auto, akkor az a heti egyfele verseny valoban karcsu.
Igen, ha valaki verkomolyan all hozza, vagyis ligaszinten heti 1 futamot tervezve, es arra keszul, gyakorol vegig, hogy begyujtse a legjobb helyezest, pontokat stb., akkor OK. De ez megis csak egy "jatek", elsosorban "szorakozas":)))
Nekem szerencsere tetszik az oval verseny is, raadasul eleve keves versenyt tudok es akarok futni, nem erdekel a helyezes, es foleg nem a pontok, raadasul egyedul ugyanolyan jol elszorakozom 1-1 palyan ("ismeretlen" ovcal infieldeken barmilyen autoval, vagy oval autoval szetberhelve a setup-ot road-on:DDDDD), vagyis nekem boven megeri igy is;)
De aki szorakozasbol, mindennap, valtozatosan akciozni akar, nem kigorcsolve a szazdokat tobb ezer kor alatt, annak tenyleg szivacs.
Talan majd kesobb, ha lehet nem hivatalos sajat futamokat inditani, tobb lehetoseg lesz. -
#2792 Dehogy szokom rá :))) Biztos bennem van a hiba, tuti nagyon jó dolog, de engem akkor sem érdekel az ovál ;) -
RedRiot #2791 Ejnye, ezt az mkvt nekem nem játsza le a gép. A VLC playert leszedtem, de ilyen cigány telepítőt már rég nem láttam: nagyon úgy néz ki, mint ami a player mellé mindenféle szart is feltenne, hakellhanem. -
#2790 szokj rá az oválra! Koncntráció tréning masterclass fokon, az biztos! :) Laguna meg ha nem is szereted, practice-nek a jövőre nézve jó. Bár az is igaz, hogy engem is nehezen vennének rá a Bristol-i tyúkketrecben a körözésre egy héten át :) -
#2789 Hát nekem kevés :)))))Ha egyszer nem szeretek menni rajta miért menjek, csak hogy kapjak náhány tizedet az ellenőrzőmbe? Azt én már sehogy nem nevezném játéknak ;) -
#2788 Én mióta megvettem csak Lime-on nyomtam, meg az első ovalt néztem meg Legends-el. nem kevés ez, így is lett volna még mit gyakorolni Lim-on. Ha most 1 hétig Lagunára összpontosítok, az is elég, de kéne Legendel is oválozni. Pont bajban vagyok még 2 classal is! :) -
#2787 Annyira nem érdekel hogy telepítgessek...
Laguna Seca-t amúgy sem szeretem, könnyen lehet ez ta hetet úgy ahogy van kihagyom :P Kevés a pálya, és kevés a választék ez a nagy hibája ennek a játéknak ....Ovál nem érdekel, más autóval nem mehetek,a pálya ami hét napig lesz nem tetszik, mit lehet tenni ? :DDDD -
#2786 Hát nevezd át avi-ra xd :D:D megy elvileg úgy is... -
#2785 ha van fenn Klite Codec Pack a gépeden vagy csak egyszerűen x264 codec akkor le tudod játszani media player-el esetleg Media Player Classic-al. -
#2784 Fene sem emlékszik már :)))
Miért nem jó nektek a sima mezei avi .... ? :DDDD -
#2783 Ezzel le tudod játszani. -
#2782 Matroska kontener file, egyszer mar ahoz is adtam linket:P -
#2781 És mi az a *.mkv ? -
RedRiot #2780 Köszi a kört Kigyi! Mindjárt megnézem, csak még nem tértem magamhoz az F1 futamtól. Ilyen utolsó 3 kört ezer éve nem láttam. -
#2779 Én most kihagyok kicsit, mert 2 versenyen 5 disconnectem volt :-(
Ha jó a netem visszanézek... csak a ratingem nyomtam le erősen :-( -
#2778 Leszedtem, köszi! -
#2777 Tovább megyek! Remélem megvan még az eredeti nyomvonal, de az álmom: Laserscan watkins régi! Ejj, de jóne, ha az a nyomvonal is meglenne benne! -
#2776 Itt az ígért kör.
Letölthető innen -
#2775 Laguna után kiváncsi leszek nagyon másik kedvenc amerikai pályámra, Watkins Glen-re, hogy az milyen reálisan modellezve! -
#2774 Ja persze ezt vágom, csak nincs időm a gép előtt ülni még ezzel is foglalkozni most :)
Közben azért megoldottam a dolgot. De köszönöm a codec-et. -
#2773 De a felbontast probald normalis keretek kozott tartani:) Az 1680x1050 teljesen felesleges, raadasul technikailag is rossz (4-el oszthatonak kell lennie a videofelbontasoknak!):))) Egy jobb minosegu 640x400-as felbontas sokkal jobb. -
#2772 Ezzel: http://alexisease.extra.hu/files/x264_VideoForWindows.zip :) -
#2771 Áruld már el mivel tömöríted ezeket a videókat, nekem ez az x264 nagyon nem akar működni tömörítés ügyileg. -
#2770 A latoszoggel nem tudsz mitkezdeni, ez mindig ilyen lesz - legalabbis amig 1 monitoron, ilyen felbontasban tolod;) Lehet trukkozni, lasd. rF engine, ahol kulon lehet allitani a FOV-ot es a poziciot is. De az sem az igazi, mivel torzul az auto.
A monitorodon, amit max 20-30 fokos betekintesi szogben latsz, nem lehet normalisan megjeleniteni 100-120 fokos latoszoget:) Trukkozni lehetne persze, de gozom sincs milyen lenne: 100-120 fok lenne a FOV (auto es palya) de az autot eleve ugy modelleznek (torzitva), hogy megis "jo legyen":)))))))))
Marad a 3 monitor:) Vagy egy bazinagy TV, extra szeles felbontassal, renderrel:)))) De akkor meg hulyen nez ki, hogy "elotted" van sikban meg az is, aminek mar majdnem melletted kell hogy legyen:DDD
Amivel itt segiteni tudnanak, az egy minimalis ulespozicio allitas (elore). -
#2769 Jólvan akkor letömörítem és felteszem (HD-ben jó lesz? ill. nem hd csak 1680*1050). -
#2768 Mostani időket nézve az bőven nagyon jó már! -
#2767 Nem probaltam - mivel a kartyam valoban kenyelmesen megkuzd vele:) -, de igazabol tippem sincs;) Valszeg a default az OK, de azert erdemes megprobalni, ha nem erzed teljesen jonak. -
#2766 Én esetleg 49-et megyek, de majd meglátom mit tehetek 48 alá biztos nem megyek ma, nem érek rá. -
#2765 Grafikai beállításoknál lehet játszani a texturáknál, pl kicsomagolt texturák használata, texturabuffer/vagy memory/ mérete. Nekem 256MB van a videokártyán, alapból 234-re van állítva. Szerinted érdemes ezeket babrálni gyenge kártya-jobb teljesítmény érdekében? Gyakorlatban érdekelne, hogy ha ezeket jelölöm, akkor vinyóra bufferel? Ha igen, az javít, vagy ront a rendszeren? szerinted érdemes csesztetni? Elméleti síkon kérdezem, mert tudom a kártyád megeszi reggelire ezt a cuccot :) -
#2764 THX! Prezsi mindig jó volt Lagunaában, 1:46.6..-os idejei vannal amcsitalicska rookie-val. -
#2763 Készítek egy videót nektek, hogy kb mit kell csinálni hányasban és mikor Lagunában :) Nem oktató videó, mert én sem tudok vezetni nagyon (a féktávokat sajnos nem tudom jól venni :( de irányvonalnak jó lesz sztem. -
#2762 Pontiac-nál nem a fokozatokkal van baj, hanem az egész játékban a sebességérzettel .
Az megint nagyon gyagyi :(((( -
RedRiot #2761 Hát jah, a kanyarok 90%-át hármasban szedem, ötödiket még egyszer sem kapcsoltam. Talán Le Mans-ban a Mulsanne egyenesben fel tudna gyorsulni ez a szutyok annyira, hogy lenne értelme ötödikbe kapcsolni. Kár hogy azon a pályán meg semmi keresnivalója nincs. Ilyen erővel az én Hyundaiomat is bele tehették volna a játékba, az is versenyautó! :D
Hyundai Getz Cup