25347
-
Toya #2880 Utolsó kör volt, 3-4-5.helyen voltunk, azért olyankor ilyenre gondolni :) Nem is éreztem úgy hogy óvatosabban tudtam volna fordulni, csata volt...Én ilyenkor nem szoktam mérgeskedni, de az olasz gyerek nagyon ideges lett. -
#2879 Az én esetemnél nem volt ilyen semmi olyan durva nem volt ami miatt így kiakadhatott. Szegény nehezen viseli a vereséget.
Visszajátszás mentése ilyenek miatt kellene nagyon. -
#2878 Gondolta lefékezel úgysem mész neki :DDDD
Nekem rajtnál van balhém mindig, azt meg nem tudom sajnos rögzíteni :) -
Toya #2877
Én már előrelátóan mentek minden esetet amikor valaki kibukik. Ez tegnap történt, nem is értem mit gondolt a srác hogy hova tudok majd menni. -
#2876 Viszont tudsz menni úgy, hogy 1-et mész a sima Rookie-ban egyet Advancedben és mégegyet Rookie-ban :D
Ugyanis egészkor kezdődik a rookie majd félkor az adv. és megint egészkor... -
#2875 Az meg külön szívás, hogy advanced-ben sokkal ritkábban vannak versenyek :(
Jó ha egy nap egy belefér, ilyenkor este már nem tudok menni, hangos a kormány ... -
#2874 Az a röhely, hogy én is szívok ha más hülye ! :)))) -
#2873 Az a röhej az elején az egy 0x kocc volt, utána meg ő hibázott amikor előzni akart engem. Na mind1. -
#2872 Furák a népek...
Engem több tucatszor löktek már ki, legutóbb ma, szinte csakazért is mert lazán lerajtoltam, mégsem jutott eszembe bármit is írni chat-be ! :))))
A replay miért nem tudja az egész futamot rögzíteni, nem értem .... -
#2871 Olyat kérdezett, hogy honnan játszol meg írt egy ilyet, hogy low life, hát nemtom ezt mire vélni, de érdekes. -
#2870 Ja ezzel én is agyon szoktam szívatni őket, hogy nem is vagyok előzési pozícióba, de kidugom az autó orrát az egyenesben és 5-ből 2x-3x biztos elhibázzák :D:D Volt, hogy több mint 1 autó hossz volt az előnye én meg kibújtam mögüle erre szépen elfékezte és nem bírt a lóerőkkel :D:D
Éppen most kaptam egy levelet melyben figyelmeztetnek, hogy bizony lejárt az előfizum és nem mint ha érdekelne, de a végére biggyesztettek egy kis mézesmadzagot lol kis tudatlanok :)
PS – Renew your membership today and receive your FREE iRacing bonus dollars immediately. -
#2869 Nem érdekel, csak az, hogy mivel volt gondja de már az sem igazán. Azt hittem, hogy meg is fenyegetett, hogy legközelebb elintéz de az talán nem volt így nem érdekel. -
#2868 Egyébként ilyenér ha bejelentést teszel nem odaillő magatártásért. Eltiltást is kaphat a srác. Mivel Amcsi módszereket alkalmaznak ha azt mondod neked ez lelki traumát okozott, hogy így beszélt veled és különben sem történt semmi komoly dolog a pályán akkor simán megbüntetik főleg ha ezeket aképeket csatolod :D:D Persze csak akkor tedd ha tényleg bánt a dolog különben ne. -
#2867 Ja ezt kb megértettem bár a low=aljas jelentést nem tudtam. Viszont a többiben nagyon nem értettem a rövidítéseket most már értem. Viszont még mindig nem, hogy mi volt a problémája :) Azért írtam ezt mert nem értettem ivel volt a gondja. Lehet rosszul viselte, azt az előzési kísérletét amit írtam, én is eleve későn fékeztem, ő meg még később úgy előztem vissza :) Ezt az újoncok mindig bevezsik. -
#2866 Hehe :D Én is ki szoktam fogni az ilyeneket :)
Egyszer megelőzöm ő rámhúz és ha neki gyűrődik jobban az arca akkor én vagyok a hibás.
Amúgy semmi komoly dolgot nem írt.
Kérdezi, hogy mi a f@szt csináltál.
Csupán a módszereiddel vannak gondjai azt mondja piszkos mocskos (gondolom versenyző) vagy :D:D
Egy sorban simán csak leidiótázott, de ez angolul is idiot :D:D
Aztán seggfejnek tart egy kicsit lejjebb, meg gyökérnek (low kb ennyit jelnet ha így használja)
Erősen kiakasztottad a srácot a mi a problémád beírásaiddal :D:D:D:D:D
Meg szeretné ha vennél egy szótárat, mert ez így gyér ha csak ennyit tudsz írni stb stb.. :D:D:D
-
#2865 Hi!
Megint mentem egy versenyt és az egyik újonc nagyon kiakadt rám csak nem tudom miért :) A fernanado pelegrin nevezetű gyerek. Igaz a T1 ben a rajt után koccantunk, de abszolúlt holt térben volt. Aztán lehagytam, de volt egy apróbb hibám, utolért mellém húzodott, de elmérte a féktávot-azoknál a kis sikánok bejáratánál mikor dombon kell lemenni- lecsúszott az ívről és simán visszaelőztem nem volt semmi. Aztán ilyeneket írt be mindjárt berakom. Az én angolom is komoly hiányosságokkal küzd sajna de az övé nem semmi. Vagy csak én nem értem mi volt a nyűgje?
1. rész
2. rész -
mkn #2864 Közben rájöttem, hogy valszeg az számít, hogy én legyek D-s és nem a futam. Vagy mégse? Talán el kéne olvasnom a szabályzatot? -
mkn #2863 Ha hét számítás miatt ott a pont, valamit benéztem, de akkor legalább lesz időm D-s futamon indulni a váltás előtt :)! Mi számít pontosan D-s futamnak? Skippy-vel mentem jópárat, de az meg nem kizárólag csak D. Ha csak mondjuk a Mazda számít, akkor meg kezdhetek spórolni karácsonyra. Kösz a válaszokat! Addig is, megmosom a kezem...:D -
#2862 Ha most Rookie vagy, akkor C biztos hogy nem leszel;) 1 szintet talan fellep, ha nem aktiv az ember, de megvannak a feltetelek hozza. De ez sem biztos, mivel ezzel kapcsolatban nem olvastam semmi hivatalosat;) -
#2861 Igen sokat képzelsz magadról xD :D:D
Kell ahhoz, hogy C legyél megfelelő számú D kategóriás futam is... És ezt ugye csak D Kategóriás indulással tudod elérni. SR-ed lenne hozzá, de a futamszám nem lesz meg. Ha csak nem vagy most éppen D-s :D:D:D:D
Ha most te is Rookie vagy akkor az előbb említett dolog miatt nem lehetsz C-s és még azért sem lehetnél ha Rookie vagy, mert novemberben lesz licence ugrás ha jól számolom és azután csak január végén vagyis februárban lehet legkorábban valakiből C kategóriás aki most Rookie. -
#2860 Átmentem Advanced Pontiac-ra, ott is épp úgy löldösődnek :( Lassab azt is meg kell hogy tanulja, rajtnál senkit nem szabad megelőzni mert általában kiforgatnak, nem tudják elviselni :(
Soha nem lesz ez normális, majd ha lehet privát szervereket csináln ivagy valami .... -
#2859 Nekem tetszik ez a VIR pálya. Szerintem jó technikás, de tempós is. Igaz most 18.15-kor sikerült egy elég ratyi versenyt mennem de remélem a mostanin javítok. -
mkn #2858 "ha megvan az SR-ed ami kell hozzá, és lenyomtál megfelelő (mindig adott számú (pl. 4db) futamot) akkor jó vagy, továbbmész."
Ezek szerint ha 4.85-el zártam, akkor decemberben amikor újra előfizetek, akkor már C leszek? Vagy sokat képzelek magamról és bilibe lóg a kezem? :D
-
#2857 A VIR nekem nagyon tetszik, csak sajnos most nincs idom. Pedig erre gyakorolni kell (nem korido, mert ha jol lattam sosem erem el azt a szintet:DDDD), mert eleg SR gyilkos a cucc;))))) -
#2856 "jellegzetesen jellegtelen" -
#2855 ha megvan az SR-ed ami kell hozzá, és lenyomtál megfelelő (mindig adott számú (pl. 4db) futamot) akkor jó vagy, továbbmész.
ez a VIR fos pálya. nincs kedvem menni rajta. a környezete annyira jellegzetesen jellegtelen, hogy ihaj. nem teccik, semmi hangulata. és megjegyzem ebben közre játszik az is, hogy szerintem már kezd zavarni, hogy mindig ugyanaz az ég fogad... legalább a textúrát cserélnék... kicsit.
az nr03 sokkal, sokkal többet tudott ennél. az iRacing jó móka, lesz még jobb is, de az 1.2 nyugodtan lehetne 0.8 is. -
#2854 Hát nem vagytok túl élénkek ma.
Amúgy ha lejár az előfizum és mondjuk csak decemberben újítom meg akkor a novemberi licence váltás rám nem is vonatkozik majd? Értem ez alatt azt, hogy akkor ha nincs érvényes előfizetésem akkor amikor a season vége azaz a licence osztás van akkor nem is változik? Maradok Rookie? -
#2853 Jelentkezz be az iRacing members oldalára és utánna nyisd meg akkor már menni fog. -
#2852 hungarian whois témat akartam ami itt felül van. -
#2851 Ez kb azt, hogy nincs jogosultságod megnézni azt a fórumot, vagy kategóriát amit meg akartál nyitni. Az első szó meg ismerős lehet :D:D:D:D -
dashed_ #2850 hiba, nincs jogosultsagod megnezni ezt a forumot vagy kategoriat? -
Error: you do not have permission to view the requested forum or category.
ez kb mit jelent ? -
pasztor #2848 Nyafnyafnyaf.
3.0 SR felett már be lehet állítani a Soltice-t is, nagyon móka autó az (csak kérdezzétek meg Hazsó-t, ment vagy ezer versenyt vele :)). A rookie Soltice csak arra van, hogy felmenj vele 3.0 SR felé. -
#2847 Szerintem az Amcsi MX5 verzioban ugyanez a 2 literes, 180LE-s motor van, talan ugyanez a valtoval, mint a Solsticben;) Esetleg konnyebb valamivel, vagy a felfuggesztes is kemenyebb.
Igazabol jo tanulo auto lehetne, ahoz eleg eros, a felepites sem rossz. Foleg, ahogy Tilus irta, ehez mindket stilus kell, gyakorlashoz lehet edzeni - kuzdeni:) - az ivekre, eredmeny eleresehez a nagy csusztatasokhoz;)
Hatranya a sebessegerzet, ami kicsit gyik, pl. azert csaloka, amikor LimeRock-ban az ember 130-150km/h-val csuszik keresztbe a kanyarba, felfele a dombon:)
-
RedRiot #2846 Egyetértek. Ettől még egy MX-5 is jobb lett volna. Kibelezve, ülések, zajszigetelés, tető nélkül, vagy 180-200 lóerősre felhúzott motor, normális váltóáttétel. -
tilus #2845 GXP: Bele ám!
Solsticet jelenleg meg kell tanulni úgy vezetni, hogy pontosan tudod milyen sebességgel akarod ráfordítani a kanyarra, és ott bal láb fékkel, vagy jól időzitett gázelvétellel, esetleg "shift lock" -al rábillenteni a hátulját a kanyarra. Ezek kombinációja is használható, néha egy kis skandinavian flickel :) De soha se szabad annyira megcsúsznia, hogy jelentőset lassuljon..tehát azért mégsem rally ez.
Az ideális körön a fenti techikákat alkalmazva abszolult túlkormányzott az autó, de sikerül kézben tartani a hátulját, és teljesen neutrális íveket sikerül menni úgy hogy minden kerékvetőt érintettél.
Ha az klasszikus, egyenesben fék, ráfordul, apextől padló technikával próbálom akkor nekem is 1-2mpel lassabb a tempó, tolja az orrát, lecsúszom az ívről azaz általában nincs meg az apex, és kifelé vagy keresztbeáll vagy kiszélesíti az ívet a homokba. -
#2844 En igen, valamelyik nagy ovalon;D
De letezik belole valami GXP verzio is (az igazibol), 260 HP, dupla turbo, azt beletehetnek extranak:P -
#2843 a váltóját én se értem, egyszer se tettem még 5-ösbe :))...vannak jó amerikai autók, ez nem az :P...olyasmi mint a mazda mx5, az is fostalicska de sokan szeretik, még amerikában is :) -
#2842 hiányolom az iracing oldalán a hibák lerását, esetleg a lerást előreláthatülag mikor lesz ez az, mikor végeznek a javtással etc. ennyi pénzért lehetne kis tájékoztatás :) legalább havonta :) -
#2841 Na megvolt a 3 monitoros teszt. A meglepő az, hogy az fps-el nem volt semmi gond pedig jóval szélesebb volt a kép a megszokottól (8800 GTX). Megnéztem még az Unreal Tournament 3-at is de ott sem volt gond az fps-el. A monitorok miatt a 4080x768-at tudtam megnézni, de ha meglesznek az egyforma 22"-os monitorok, akkor majd jöhet az 5040x1050. Töltenék fel képet, de a 20 kb-os korlát miatt nem fog menni.