25347
-
#2920 maradj már :D gyis atom jól álltál amikor legutóbb láttalak :D te vagy a legbiztonságosabb srác :D ha úgy vesszük ez jelzésértékű nekünk, akik (tisztelet a kivételnek) néha SR pusztitásba kezdenek. jó lenne 4,99 felé vinni, C kategóriásakat sokszor látom 3,x-en, később jól jönne az ha most kicsit felhúznám magam. :) mert C-ben még nehezebb lesz a cucc :) egyre profibbak leszünk, egyre kevesebbet engedhetünk meg magunknak, és ez szerintem jó is igy :) -
#2919 Az SR hatalmas szivas ha keves versenyen tudsz indulni, es ha Te hiaba mesz ovatosan, mindig megkinalnak. De egy szuk, nehez palyan, ha az ember komolyabb csataba van, ott is termeszetes, hogy neha neha lecsuszik a fure, megharapja a palya szelet.
Es ez nem csak egy egyszeru pont, ettol az ember versenylehetosegei mulnak, a befektetett PENZE. Foleg ha nagyon rosszul jon ki a lepes, es varhat ismet 12 hetet:D
Igazabol jo otlet, valahogy kordaban kell tartani azokat, akik nem voltak NR megszalottak, ovalosok, vagy komolyabb szimesek.:) De valahogy javitani kellene. Eddig csak olyanokert kaptam hibapontot, amihez semmi kozom nem volt. -
#2918 jól teszed. én is gy voltam néha, de aztán csak utol akartam érni őket, aminek néha meglett a következménye :D
pénteken veszem át a szuvaslabdát', remélem jó lesz :D -
#2917 Gyakorlok én bakker, amennyit tudok! :) De akkor sem megy :) Az én kezemben szar, akkor úgy mondom. De majd nmég nyúzom. azt találtam ki, hogy versenyeken gyakorolok majd,elengedem a mezőnyt, aztán nyomok hátul pár gyakfutamot lehetőleg 0 incidensel, had menjel fel az sr. -
#2916 TT-ozni teljesen fölösleges, és kurva unalmas.:) Egy hibátlan versenyre SOKKAL nagyobb SR-t kapsz. (Sőt még egy hibásért is a Skippyvel.)
"És továbbra is állítom, hogy ez a Solstice nem versenyautó, hanem egy rakás nehezen kezelhető szar"
Pedig ez a szar egész jó, nagyon jól kezelhető! Csak gyakorolni is kéne ám. :)
Hidd el, a Skippy 100-szor fosabb... Tökre GPL feeling.
Nekem is jobban bejönne valami GT féleség. -
#2915 38k minimum :) -
72TSanyi #2914 Használt G25 jelenlegi licitállásnál 31-ért (link) kapható. -
#2913 A nagy baj, hogy nem tudok különbséget tenni a körök közt sem. Ugyanolyan szarnak érzem az összeset, ezért is csodálkoztam, hogy most versenyen futottam egy PB 1:51.4...-et. asse tudom, mikor jó! :D -
#2912 sajnos időigényes nagyon. :) nálam meg eléggé pálya és pillanatnyi koncentrációkészség függő a dolog. egy biztos viszont, megéri gyakorolni bevágni a pályákat. a bajnokság úgyis ezeken lesz valamilyen variációban. a következő szezon nálam mérvadóbb lesz. most gyakorlok és szokom a cuccot. :) -
#2911 ezen a futamon is kiderült, annyit tudok elérni, hogy biztonságosan körözgetek. Ahogy próbálom jobban túrni, lemegyek a pályáról, vagy elforog, vagy alulkormányzott. Az istennek nem bírok ráérezni :( -
#2910 hát az tuti hogy kemény. nekem egy szar futammal sikerült 3 tizedet buknom!! :D most mehetek 3 vagy 4 hibátlant hogy ugyanott legyek... de még mindig gáz a pálya, ma megyek kb 200 kört tesztem, vagy time trialon, hagy szokjam. -
pasztor #2909 A rajtszám mindig az adott mezöny rangsorát mutatja. Az 1-es a legmagasabb irating-el rendelkezö résztvevö.
Szerintem a soltice olyan mint egy gyenge NASCAR verda road pályán, elég lomha, de kiszámítható, a Skippert sokkal nehezebb (jól) vezetni. -
#2908 SR:3.32
Race Laguna, 3.hely, incidens:0
SR:3.42
Nem méri kicsit szűken a progi az adogatósdit?????? :D -
#2907 G25-tel :D Ok, szólj, mikor érsz rá :D -
#2906 Szerintem elmegyek hozzád, és egy napot nézem, hogy csinálod! :D -
#2905 Kitöltöttem én is ezt a "kérdőívet" - azért egy Indycar autónak tudnék örülni ... :-D
Pete, nézz fel msn-re is néha! Amúgy 1:02 végét is lehet menni lime rockon, csak jó set kell hozzá :D Érdekes, nekem bejön a Pontiac sajnos... :-) -
#2904 Na most megy az SR level az anyjába! 4 incidenst kifékeztem, neki se mentem az alőttem szarakodó barmoknak, és kiosztotta vazze a büntit! DE még jobb, hogy 3 incindensel, eddigi leggyorsabb körömmel 4 tiszta kör TT-n, és 2 tizeddel lejjebb ment az sr level! Ugyanezért kettővel előtte kb, majdnem 6 tizedet ugrott fel! Dögöljek meg ha értem! De az is jó, hogy kaptam sr büntit mikor balról jött vissza a pályáról a barom, és beleszállt a balelsőbe! goto pit mellé! És továbbra is áéllítom, hogy ez a solstice nem versenyautó, hanem egy rakás nehezen kezelhető szar. Asszem akkor fizetek újra elő, ha nem valami erőgépet raknak a játékba, amivel csak drift üzemben lehet jól menni, hanem ha egy normális versenyautó is lesz benne. Megnéztem a setupját a fostalicskának, hát vicc. kerákösszeszéttartás, cameber, caster, guminyomás. Klassz, de ezt a szart ezek nem teszik jobbá,egyedül ezek állítása minimális különbséget hoznak normális határon belül, amúgy elrontani még jobban kíváló lehetőség. Nem értem azt sem, hogy a fiktív rajtszámom mi a töknek írja ki? kit érdekel? íreja ki hanyadik vagyok, meg a nevem. Néha ránézek azt azon filózok a verseny hevében, hogy most akkor hanyadik vagyok? -
#2903 előfizut xD -
#2902 Amúgy lejárt az előfizum és tényleg csak annyit látok ha bejelentkezek, hogy megújíthatom az előfiut vagy húzzak a susnyákosba :D -
#2901 És mi van ha csak béna?
Nem kell mindig a rosszat feltételezni lehet csak béna az egészhez és nem érti mit kellene tennie ha megdobja a kerékvető. -
pasztor #2900 Nekem is az tünt fel, hogy a kormánya hirtelen jobbra fordul. Nehezen tudom elképzelni, hogy így akart korrigálni. -
dashed_ #2899 "o kisodrodot, gyorsitott, az a kerekveto eletveszelyes (:D), keresztbefordult aztan annyi;)"
nekem nagyon ugy tunik hogy direkt huzta ra:)
ha a kerekveto miatt csuszott volna ki a segge akkor valszeg nem jobbra rantana egybol a kormanyt.. tipikus megelozol? kiloklek tipus:D -
pasztor #2898 Ez egy tipikus európai road racer, mivel ö van elöl egyszerüen levágja az orrod, aztán még neki áll feljebb. Az F1-ben is ezt látja mindig, úgy gondolja így kell versenyezni. Late Model-ben is csak az európaiak csinálnak ilyet.
Ahelyett, hogy elengedne, egyben maradna, gyorsabban jönne ki a kanyarból, aztán visszaelözne...
Egyébként sztem szándékosan ment neked. -
#2897 elhiszem én, hogy vannnak "szimulátorosabb" igények is, az enyém olyan mitakar már ezzel a hülyegyerek, de atom kiv lennék mit tudna kihozni egy esetleges esőből a team. plusz azért az nr03-ban volt esti meccs is, azért ovalon ez is minimum. :) ovalon még valami közönségzaj is kellene néha, mert atom steril az egész ami nem reális. :) nah abbahagytam :D -
#2896 En is irtam egy szep hosszu listat;) Mondjuk eso, napszakvaltas es hasonlo nem volt benne;) -
#2895 én boxkiállást jelöltem be :D
a zászlókat úgyis megcsinálják, az közakarat...
meg felsoroltam csomó mindent :D az egemet is :D hátha :D majd még lehet rom nekik, hogy tornádó, és jégeső is legyen benne, piros zászlóval kiegészitve :D ha már szimulátor legyen élethű :D -
#2894 Remelem mindenki kapott, es mindenki kitoltotte rendesen:) Nem tudom mennyit szamit, de talan ha mindenki beir egy rakas kivansagot, problemat, talan csinalnak valamit;) -
#2893 Ez pont jo pelda a balesetekre, es az azonnali megitelesekre.
Helikopterbol OK, bementel melle, benttartottad, o radhuzod egy kicsit, a kerekek osszeertek, o kisodrodot, gyorsitott, az a kerekveto eletveszelyes (:D), keresztbefordult aztan annyi;)
A belsokamerajabol, ott helyszinen, versenykozben megitelni a dolgot (foleg ha a tukrot sem nezi rendesen:D), mar kicsit mas helyzet. "Tukor nelkul" amit lathatott, hogy a kanyarban megjelenik egy auto mellette, "neki megy", kicsuszik stb. Ha a kanyarbejarat vagy a fektav utan mar nem nagyon nezi a tukrot, nem szamit a beszurasra, akkor mar bukta van;)
Ez az eset, amikor egy higgattabb ember azonnal elnezest ker (meg ha nem is tudja hirtelen hog mi van, de eszebe jut a tukor;D), es amikor egy "nem higgatabb" anyazik;)))))) -
#2892 hát nwmtom, szerintem a pontiac tapad ahogy kell, átlagos a skippi kaki, a formula atom tapad, az ovalosokról nem nyilatkozom bár mindedel mentem, tapadnak azok is, meg eszik is a gumit rendesen a silver kivételével :) -
#2891 tgondolkodtam am, nézzétek meg az autókínálatot: mind szinte nulla leszorítóerővel rendelkező izomautó. Úgy látszik az amcsik ezeket szeretik, vaaagy, fizikában viselkedésben hálás az engine-nek, potitologatással megvan a fizikája az új autónak.nyomaték, súlyelosztás csúszka,pici áthangolás, és meg is van az új autó.
- Te Joe, szerkesszek ehez valami új aero elem fizikát?
- Hagyd a picsába Greg, erre se raktunk semmi szárnayat!
- Valami új RPM Feature?
- Hülye vagy? Nem vetted észre, mindegyik 7000-ig pörög?
- Akkor legalább kockakerék?
- Greg, fejezd be, ez sim, mindenki rajtunk röhögne! De tudod mit? Ha annyira akarsz csinálni valamit, csinálj még 4 új bukósisak, meg verdadesignt! Tuti megdobja majd az elégedettségi szintet! -
#2890 Nálam volt olyan, hogy bejött qualra egy gyors ficó, és végig wtf-ezte a chatet, hogy lassú feltartó parasztok vagyunk, takarodjunk már előle, miért nem hagyjuk menni? Lime-on szórta az 1:03-as köröket, ketten 1:04-et, a többi 1:05 fölött bőven. Írtam ne szövegeljen, előzzön, ha olyan kurvagyors. aztán kilépett azzal a dumával, hogy hihetetlen mennyiségű faultoló lúzerek vagyunk. Képzelem az ilyen mit művelhet versenyen! Egyébként még nem találkoztam elkerülhetetlen karambollal, kiváncsi vagyok ma, ha hazaérek, milyen lesz Laguna. De az nr2003-as múlt sokat segít! Amint pörögnek előttem, már megyek is a seggük felé, mert tuti gázt ad, és megy onnan akkor is, ha ez pont keresztben be a pálya közepe felé irányt is jelent. -
#2889 summit meg jó pálya, ritmusos, jó kanyarok, szép környezet, ugye, utcai pálya, frankó nah :) bár előzni majd lehetetlen, de azért van rá esély, mert ugye itt azért ritka amikor senki semmit nem hibázik :) -
#2888 hát nemtom :D én azért fotózást is tanultam eléggé vizuális tipus vagyok, ezért eröltetem sajna. és igen, kibaszott nagy pofon. azért mentem futamon, mert ott belehajszolnak a jobb időkbe, más kanyarvételi teknikákba, amire talán magamtól egyedül körözgetve nem feltétlen jönnék rá ilyen hamar. volt pár szebb köröm ez tény, de ennyit nem ért. megyek a biztonságra a következő futamon és kész, nem érdekel hanyadik leszek a pálya úgyis olyan, hogy megpróbálok az előttem lévő pilóták hibáiból megélni :) -
#2887 Égek..de mi is az VIR ? :P -
pasztor #2886 Na ez az ízlés-pofon. Nekem nagyon bejön VIR, Summit Jefferson-on viszont semmi kedvem nem volt menni, pedig még Soltice-ban teccett.
Ezt az ég témát meg haggyad má, nekem pl. sosincs idöm az eget bámulni. -
#2885 4,93 voltam nem nagyon ismertem VIR-t és SR-ölős a pálya.
15 hibapont és már csak 4.68. nem mondom, ez kemény volt. elcsesztem ez van, még van mit gyakorolni rajta. feljebb (c-ben és B-ben mondjuk ugye még jobban levonna az SR-ből ha ennyit hibáznék? :) -
#2884 És csak egyet lehet választani !? :D -
#2883 Mindegyik :) -
#2882 What feature or improvement to a feature would you like to see added to iRacing next?
a Open Servers
b Ability to record races
c Pitting
d Flags
-
#2881 Engem kicsit felhúz, amikor lövésem sincs , hogy most vajon mi volt a terve, hogy előz úgy ki, hogy nem tör darabokra :))))