25347
  • petesilver
    Na ezt nem tudtam! Köszi, így fineszesebben lehet kezelni a dolgot!
  • Cowek
    Akkor ezér minuszolom az SR-t, mert a kanyar közepén a tükröt nézem nem a pályát
  • DTap
    Persze kitesz a fömenübe és újból be kell lépned a pályára (a boxból indulsz). Ez nem kellene bele, mert olyankor rendszerint már be van "gözölve" az ember, és ilyenkor sok jó senkitöl nem várható már.
  • DTap
    Megállsz és ESC, de azthiszem tanitani is lehet kormányra is.
  • csige791
    Hogy kell resetet nyomni ?
  • DTap
    Akkor elmesélem én is: Lanier/Legends, poleból indulok az elsö 10 kör nehéz volt (nagyon jöttek) majd a második harmadik egymással volt elfoglalva, lemaradtak. Vezetek kb 3 másodperccel a 25. kör környékén meglátom a lekörözendö embert, azaz látnám, mert fél körökre egyszerüen eltünt. És össze-vissza ment (úgy látszott) a pálya széltében. Leállt versenyezni, ahelyett, hogy elengedett volna, nagy oldaltávot tartottam, mert nem tudtam pontosan hol megy, majd feltünt jobbra egyszer elém becsuszó manöverrel, persze fékeznem kellett, a 2. meg simán kikerül minket. 10 körön keresztül próbáltam visszazárkózni és elözni de nem ment, az ellenfél jól védekezett. És még hálás vagyok a sorsnak, hogy nem lett balesetem.
  • kigyi
    Ha resetet nyomsz akkor annak a körnek az elejére tesz vissza amiben éppen vagy. Ezért ha csak annyira sérül a gép, hogy még el tudsz vele jutni a célvonalig akkor érdemes ezt megtenni és így legalább abba a körbe kerülsz ahova való vagy.
  • lac coo
    Gondoltam megyek egy versenyt Pontiac rooki-val ,de csak éjjel 2-től enged versenyezni, miért?
    Gondolom a pályaváltás az oka, de a mostani pályát meg nem is adja be ....
  • petesilver
    áááááá,sokkal jobbat mondok: ilyenekért rühellem magam: Laguna első hely, 6 kör hátra, 20 mp előny. Célegyenesre ráfordítónál elszúrom a kigyorsítást, és belemegyek a pitfalba, mert meglett volna az 1:49-es kör, és elkapott a hév. Tuti első hely helyett hatodik. Egyébként realtime online hogy rak ennyivel vissza a többiek mögé? Úgy értem hogy játszik az idővel? Hol ugrik a dolog és hogyan? Gondolkodtam már, talán az a megoldás, hogy a többiek lineárisak, én meg megszakadok a folytonosságban, és hozzám képest tölti vissza más pozicióba? vagy hogy? Mert uye ilyenkor a versenyel töltött időm nem változik, az mondjuk 25 perc. Az első, aki online ugyanazt az időt tölti vele, 25 perc. Az eredmény pedig: nekem 26 perc a versenyidőm. DE hogyan? :)
  • DTap
    Ismét egy "frankó verseny", az ember elfelejtette a torrentet kikapcsolni, szétcseszte mindenki versenyét. Most várom, hogy mennyibe fog ez "kerülni" nekem.
  • petesilver
    Azt nem kell hallani, akkora füst van utána a tükörben, hogy ihaj! :D
  • pointer4
    Pedig legalább mínuszba számolhatott volna :)
    Én az X-FI driverét raktam fel kb 4x, meg szedtem le, mert ba*ott megszólalni a hangfal, pedig a jó bemeneten állt, hangfalak se voltak kikapcsolva,hangerő is volt, előlapból fülhallgató is ki volt húzva és nagyon nem értettem.
    Na csak rájöttem hogy a 3,5-6,3 jack átalakító dugó az benntmaradt az eleljébe.....
  • Alexease

Ez olyan, mint nekem multkor, amikor bug-ot kialtottam: az egyik oval szamomra "ismeretlen" road reszen mentem, de nem szamolta a koridoket?! Aztan kiszurtam, hogy visszafele megyek a palyan:)))
  • Cowek
    Rájöttem... el volt tekerve az erősítő, és alig hallottam a külső hangokat, ezért azt sem ha blokkolt a kerék. Így már 50% felett maradt a kopás a végére :-)
  • tilus
    Na az furcsa! Irj a feedback fórumba, valszeg lesz megoldás rá.
    Esetleg ha nincs beállítva a hangeszköz az audio optionba..az lehet a gond?
    Nekem be van, hallom, és le is tudom halkítani izlés szerint.

• tilus
    Kipróbáltam a Barber Motorsport pályát...hát..nem unalmas.
    Igazán szép kihívás, egészen fantasztikus vonalvezetés.
  • Giovanni #3596
    Köszi a tippet, de sajna így sem műxik
  • tilus
    Kiderül az a radical-al is :)
  • lac coo
    Azért az F1 vicces lesz ha lefullad rajtnál, vagy hanyat vágja magát ! :))))
    Bár szerintem azt már muszály normálisan megcsinálni. Legalább kiderül, hogy képes-e egy autó kanyarból kijövet megpörögni ....
  • tilus
    turbo + line lock vagy autómata váltó, utcai gumi sokat segít a burnoutokban.
  • tilus
    Chat: Ha semmi se segít akkor kormányra tudod tenni a chat hangerejét is, és onnan lehalkítod.

Deffekt: elfékezésektől van, gumibigyó segít :) Elkezdtél a megszokottnál agresszívebben fékezni..
  • Giovanni #3591
    Hol a pikliben lehet kikapcsolni, hogy ne halljam a dumát futam alatt? 2 idióta végig röhögte az egész versenyt. Már megnéztem a sound options alatt és a voice chatnél minden none-ra van állítva Van még valami beállítás?
  • Cowek
    2 futamból 2 defekt
    Mással is előfordul ez? Vagy vegyek gumibogyót pedál alá?
  • symbol
    tessék, mondtam én :)
    erős mezőny. előtte javitottam még az időmérőn (már az 52. vagyok asszem)
    szóval volt egy jó 3. rajthelyem, úgy hogy az utóbbi futamok miatt 10-es volt a rajtszámom.

nem kell tehát amiatt búslakodni, hogy hú, mire feltornázom megint, mert ha kevés ponttal versz valakit akinek több van, többet kapsz mintha sok ponttal vernéd :) ezt mindenki tudja persze :)
    de saját rekord végre, ennyi pontot még nem kaptam soha :)

link

jah, tom uncsi, de szal nem kell tényleg semmit parázni pár gáz futam után. ami az én szerencsétlenségem az másnak szerencse, és forditva. ilyen mindenhol volt és lesz is.
  • symbol
    a füsttől nem látccik, hogy elöl egy kistraktor tartotta, hogy be ne tapadjon

atom szar futamjaim voltak, miközben elég korrekt tempót tudok már :)
    dehát ez van, majd lesz jobb. egyszer kitettek, mert azt gondolta az ipse megelőzhet... :/
    utána viszsazárkóztam rá, utolsó kör, hibázik kicsit, el akarok menni mellette, erre pont belémpördül (ezt akkor még nem láthattam, mert ellenkező irányba indult el...) két car contact csak miatt. most a futam elején volt egy off trackom, 7. helyre visszacsúszok, erre hajszolom az előttem levőt, célegyenesben merforog bumm bele...

mit tehet az ember? :) lenyeli :)
    a lényeg, hogy én tudom mit tudok, és tudom hogy lesz jobb. igazából ennél mrá csak jobb lehet :D
  • Alexease
    Ez nem az a verzio, meg a gumi sem stimmel, de ha mar Solstice es burnout akkor legyen mar valami:))))))
  • tilus
    http://www.youtube.com/watch?v=YPRy_drdIe0
  • tilus
    Solstice burnout.

Egy 170 lovas hátsókerekes gyári autóval mutassatok nekem olyan rajtot ahol egyhelyben marad az autó, úgy hogy max performance gumik vannak rajta.
    Dragoltam ilyen jellegü autóval, a leggyorsabb rajt a padlógáz, és 4000nél betapad.
    Iracingben ugyanez történik.

Volt szerencsém erősebb autóval is próbálkozni, 300Le, középmotor, hátsókerékhajtás, 225ös semmi extra gumik és befulladok 2000 alá ha nem 5000 felett b*szom fel a kuplungot.
    Ugyanez igazán jó gumin 5000rpm felettről padlógáz, és akkor se tudja végig forgatni 7000ig..4000nél betapad.

Végezetül ezek a gumik a solsticon:
    http://www.tirerack.com/images/tires/hoosier/ho_a6_ci2_l.jpg

Auto kuplungal van csak baj, a gumikkal semmi gond.
  • Cowek
  • symbol
    tom mi tartozik hozzá, de hagyd már. :D nem sok a pénz, de a fórum használhatóságát szolgáló dolgokat ma pénzért adni... lol.
    a többit mind megcsinálom ingyen, akár saját oldal formájában, hogy a galériám úgy nézzen ki ahogy én akarom. nah témát zárom, és tudom támogatom az oldalt vele, de akkor fejlődjön is, és legyen logikusabb. (lásd a fenti dolgot pl)
  • symbol
    ezt a hozzáállást.. beszarok :DD
  • lac coo
    VIP jogokhoz nem csak egy szerkeszthetőség tartozik ám !
    Egy évre meg rohadtul nem sok az ezres, ennyivel támogatod az oldal működését ! :)
  • symbol
    kussolsz bodri
    a hibáit leirtam meg minden, el is ismerem, de számomra nincs alternativa, úgy hogy én a legjobbal akarok menni. jelenleg ez az. :)
    nah de no problém, majd ird meg, hogy döntesz :)

csige: nem, az oldal tudná azt (tudja is), hogy te szerkesztheted a hozzászólásod meg ilyenek, de ezt csak a VIP jogok felvételével. ami éves szinten egy ezres. ilyenért én még nem láttam pénzt kérni. ennél sokkal jobb fórummotorok tudnak sokkal többet totál ingyen és egyik sem valami multi hiperakármi oldalán van. persze jó az egyszerűség, de azért egy szintet meg kellene ütni.
  • lac coo
    Hát mindenki mást ért megszállotság alatt, de ha most valaki végignézi a naptárat, hogy pl. ma én mivel és hol mehetnék ,enyhénszólva is röhelyes a kínálat ! :))))
    Ha ezen múlik, hogy nem kell minden amit elém dobnak akkor valóban nem vagyok megszállott ! :)
    Valszeg úgyis előfizetek, nem fogom kibírni, 3000 nem a világvége, de ettől függetlenül még hosszú heteket fogok majd tétlenséggel tölteni , mert valami szart fognak elém tolni ....Ez van .
  • csige791
    Kicsit hozzászólok a szar vagy jó az iracing vitához.
    A játékban vannak hibák/hiányosságok. Viszont a vezetési élmény a leges legjobb. ha csak körözgethetnék körbe körbe egyedül akkor is inkább ezt választanám mint akármelyik másik sim-et, ahol az út olyan sima mintha üvegből lenne. Náha még LFS-ezek de ennyi. Konzol meg teljessen felejtős az ottani kínálat egyenlő a 0-val a GranTourismot is beleszámítva.
  • lac coo
    A te véleményed nem mérvadó, mert neked egy darab bot is tetszene a játékban ! :))))
  • csige791
    mi? pénzért lesz csak szerkesztés opció ? de én fizessek, vagy akié a fórum ?
  • symbol
    OFF különben nagyon tré dolog az sg-től, hogy azért is pénzt kérjen, hogy szerkeszteni lehessen egy hozzászólást. egy fórumnál a mai világban ilyet... nem, nem sajnálom a pénzt, de vicces, és ez szó szerint igénytelen lehúzás. inkább támogatnám máshogy ha olyan szinvonalú lenne az oldal. de nem olyan. OFF
  • Alexease
    Hopp, egy kicsit tobbet toroltem, ezt visszarakom, sorry;)

"iRacing Setups - Setup megosztó felület, egymással oszthatjuk meg az autó beállításainkat.
    Setup feltöltés tutorial - Hogy töltsünk fel setupot.
    F.I.R.S.T.[HU](beta) - A first kb 50% ban kész forditása.
    iRacing fórum [hu] - Erre a fórumra mutató link.
    Magyar versenyzők - MSN címeket gyűjtök hogy szervezhessünk magyar versenyeket."
  • csige791
    Jó lenne egy szerkesztés opció akkor az ilyen bénák mint én nem szarnák szét enyire a fórumot :)
    Amugy alentebb látható cucc a AdvancedSimRacing oldalán van.