25347
-
#3692 A Sporting Code-ban le van irva, de nem sokat ertettem belole;)))) -
#3691 Koszi! -
#3690 Na volt egy jó kis futamom. 3-ik helyről egy jó rajtot véve sikerűlt megelőznöm a 2-ik helyezettet. Jobb kanyart jobb oldalról szűken veszem, erre a jó képességű lekoccol...Oké 0 contact, megtörténik az ilyesmi. Hagyom had menjen. Következő kanyarban nagy tempóval ráesek, az egyenesben balra mellé megyek előzni, hogy majd külső ívről körbeautózom. Vakegér mit csinál? Rámhúz és tol le a fűre, összeérünk, fékezek, befordúl elém, mindketten palánk...Össze szedtem az összes contactot amit lehetett. Na és erre ki ugat verseny közben, meg utánna? Hát ő. Érdekes, hogy rajta kívűl futam közben senkivel nem volt gondom, pedig elég idióta helyzetekben előzgettem, de mindenki figyelt. Így aztán utolsó helyről sikerűlt feljönnöm 6-ikra. Jah és még az SR is pozitívan változott -
#3689 kérdés. itt listázom a cuccot, magyarokat nézve csak link
nekem a 8. helyen van 31 Club Pts.-em, mig mögöttem két "Tamás" is öbb száz pottal bir. :) toya esetében azt hittem azért mert C-től jobban szereti adni a pontokat, de most Szecsinek (Szabó Tamás) is úgy osztja mint az állat. :D nem mintha annyira számitana, de érdekel a dolog :)
Gondolom ezek számitanak a főoldalon kintlevő különböző Club bajnokságok összpontszámainál. -
#3688 "Feliratikoztam" én is erre a listára, hogy ne légy egyedül -
#3687 jah és ebből lesz olyan pofára-esés, mnt múltkor, amikor a hivatalos megjelenéskor is azt hittük jön a csomag, aztán semmi. :) de hát hátha :) -
#3686 A fontosabb valtoztatasokat tuti hogy a 13. hetre hagyjak (pl. zaszlok). -
#3685 hogy-hogy nem tolod mostanában? :/
javitás meg remélem lesz következő szezon előtt, nagyon ráférne már a játékra... -
tilus #3684 Akinek NEM 900 fokos kormánya van próbálja meg a következő képpen kalibrálni:
Első lépésben teljesen jobbra balra, másodikban viszont ne kövesd a progit, 90 fok helyett fordits a teljesnél csak egy picit kevesebbet.
Ezzel elérhető, hogy 90-110 fokig teljesen lieáris legyen, és csak nagyon lassú sebességnél lesz sebességfüggő.
-
#3683 Ma 4.65 -ről siekresen lementem 4.28-ra !! :DDDD
Ebből a videon is látható tömegbalhé az én hibám, a többi nem ! :))) -
#3682 Megint megpróbáltam egy versenyt, szokásosan jól rajtoltam, 3. körben elütik a hátsó kereket, game over ....Ki is léptem ,elegem van ebből, az öngyilkosság szélén állok ! :)))
Ma tuti buktam vagy 3 tized SR-t ! :))) -
#3681 Hát ha mást nem is, egy ilyen jó kis tömegkarambolt szívesen kipróbálnék ! :D -
#3680 Nyugodtan probald ki, nagyon kiraly:D Nem vesztesz vele semmit. Eloszor a Legends Cup-ot South Bostonban.
Lehet, hogy csak korbe-korbe, lehet hogy csak 3-4 kanyar van, de itt jon ra az ember, hogy 1-1 kanyar bevetele mennyire egyszerunek tunik (ivek, fektav stb.), es meg sem az:P Foleg olyan ovalon, ahol 2-3 fele kanyar is van (meg ha a rajzon nem is latszik):)
Eloszor menj TimeTrial-t (tudom, neked uncsi;P), es probalj egyforma koroket menni.:)
Persze, ha ovalon baleset van, az mindig olyan, mint a viddeodban:D -
#3679 Az eredetinel, az NR2003-ra gondoltam;)
Uzemanyagot tuti hogy itt is tud(na), de mivel rovidek a versenyek, nincs piteles, felesleges vele foglalkozni. Hogy menet kozben csokken a mennyisege, azt nem tudom, nem vagyok expert, hogy kiszurjem az informaciot a gumimelegedes es a kopas mellett:)
Idojaras itt is lesz, irkaltak valami infot rola (persze nem eso:D). Elvileg Prac, TT, Qual lenne mindig azonos korulmenyek kozott, a Race meg valtozna (kozben nem). Az idojarason a levego (motorikus szempontbol) es a palyahomersekletet (tapadas, kopas) kell erteni. -
#3678 Nehogy kipróbáljak egy ilyen ovál versenyt, vagy elszédülök vagy elalszok ... :))) -
#3677 Legends Car, South Boston, (az idobol is latszik, hogy) oval. ;)
"Gyari" klubbok, a lakohelyszerint beosztva, nem lehet sajatot csinalni.
-
#3676 Ez milyen pálya-autó ?
Azok klubok micsodák, azt már nézegetem egy ideje, valami sajátot nem lehet csinálni, ahol esetleg klubon belül is számolja a dolgokat? -
#3675 Az eredeti az gondolom tud ilyeneket( jól is néz ki egy szimulátor enélkül ..), de itt vajon mi a helyzet ? -
#3674 Az eredeti engine tud uzemanyagot szamolni, de fugghet az idojarastol is (ha egyaltalan van kulonbseg az qual es a race kozott). -
#3673 Nekik aprópénz :))))
Az a baj, hogy a Pontiakkal mindent lehet csak cikázni nem , ha hirtelen kell kerülni valakit abból szokott baj lenni ...:)
Amúgy valami többletbenzint számol versenyen, mert minha nehezebb lenne ugyanolyan időt mennem mint időmérőn ? -
#3672 Ez valszeg idiota volt, sajnos van ilyen is:D
Talan ezek egy ido utan megunjak es lelepnek. Bar ha az LFS-bol indulok ki, ahol kepesek az emberek 6 eve a demoval jatszani, bajnoksagokat tolni, es mindenfele elvetemult "jatekot" kitalalni, akkor megiscsak vannak "turelmes" emberek:D Bar az iR folyamatosan fizetos, talan ez is lekoptato lehet. Igaz, egy Amcsi kolok apuci bankkartyajaval...:) -
#3671 1,8 -as legjöbb körrel mi az istent gondol ??? :)))))
Marha dühítő :)))) Aztán eggyütt mentünk ki reset-re, még a boxutcában is előzgetni akart, ott már elengedtem :)))
Legalább valami duda lenne a játékban ! :DDD Mondjuk belefér , most van SR-em bőven, de rahdtul szerettem volna megnyerni ezt, vért izzadtam hogy védjam magam a másodi kelőtt , erre a lekörözött neki áll versenyezni velem, be-be vág elém mikor elmennék melette, valszeg nem szándékos, lehet fogalma sem volt hol van :))) :))) -
lobz #3670 Raksi Robert neven vagyok.
Eddig meg nem talalkoztam idiotaval a palyan, mindenhol teljesen korrektek voltak es vigyaztak egymasra. -
#3669 Talan a szezon vegen az uj patchben lesz mar kek zaszlo, es azzal egyutt a fekete is, ha valaki nem figyel:))))
Nem tudom mennyire szandekosak a mostani feltartasok, de szerintem csak nem tudjak hasznalni a programot, nem figyelnek a listara. Nem hiszem, hogy valaki annyira gyoker legyen, hogy szandekosan feltartson valakit. Bar biztos van 1-2 "fiatal jatekos" is, pl. aki hotlap videot tett fel, XBox360 kontrollerrel (ugy hogy kozben neha ki-ki csuszot a palyarol);))) -
#3668 Mi a real neved ? :)
Amúgy valamikor sokat garázdákodtam nálatok Index ligában , forumon ... -
#3667 Na most nagyon felb@szott ez a játék :))))
17 körön át tarto mez első helyet, erre jönnek a lekörözöttek, feltart kettő, de még mindni gtartom az üldözömet..
Erre egy mási klekörözött már olyan szinten elém áll és blokkol, hogy vagy bele megyek tutira, vagy megpróbálom elkerülni és vagy összejön vagy nem ... Hát nem jött be csattantam, 6.-nak tudtam befutni :(((( És még egy jó adag SR-is ugrott ....Egy körön át folyamatosan tolom le nem igaz, hogy nem jön rá mi a szitu ????
Lehet amíg össze nem foltozzák valahogy ezekt a szabályokat , maradok a wareznál :))))
Vagy valahogyan csinálok annyi időt magamnak, hogy kicsit rágyúrjak a Barberra ....Nem igaz, hogy mindenhol ilyen lámák vannak, talán ott biztonságban vagyok .... -
#3666 Ez jó ötlet, kösz -
lobz #3665 Nem volt meg, kosz a tippet :) -
#3664 A STATS/FRIENDS-nel vedd fel a Magyarokat ismerosnek (a DRIVERS-nel tudod listazni, szurni, bukosisakra "mutogatva" bejelolni), ugy talan tobbekkel is talalkozol majd.
Ha mar megvolt, akkor nem szoltam:) -
lobz #3663 Udv!
Vegre talalkoztam egy "ismerossel" futamon. Mondjuk tul sok eselyt nem hagytam nektek, mert ez meg csak a 4. versenyem volt :)
Azt hiszem a 18:00-as futamont futottam ossze veled, lac coo, jol lerajtoltal egy masik urgevel egyutt :) Elso par kor egesz jo volt, aztan sajna hibaztam, kesobb megint, aztan hagytam a fenebe :) -
#3662 Latszik, hogy het eleje van, meg bent vagyok az elso oldalon:))) Lesz ez meg utolso is:D
-
#3661 Azt nem tudom ..
De ez a csóka is tartosan 400 felett volt, és nem volt ghost ! :)))) -
#3660 Elvileg a program ugy szuri, hogy ha valakinek tartosan (nem tudom emnnyi ido) leesik a ping-je, akkor ghost lesz belole. De ezekkel a megszakadasokkal nem tud mit kezdeni. -
#3659 Ja... szokták is. A bekapcsolva maradt torrentesek rögtön tudják mikor léphetnek vissza :-)
Talán itt is fogják egyszer. -
#3658 Persze, ez jó buli volt, jót röhögtem rajta meg még egy páran.. Persze volt aki anyázott ezerrel :)))
ami bosszant, hogy 4-500-as pingel jönnek játszani, és folyamatosan olyant csinál az autója előttem minha nekiütkezne valaminek, majd megy tovább miután eltűnt 2 mp-re :)))
Lehetne szűrni szerintem a pinget, 300 felett minek engedi be a játék ?! :))) -
#3657 Igazából ilyen hibát mindenki szokott csinálni szerintem, ami meg utána történt már flipper volt, sokat nem tudtál csinálni... -
#3656 Akkor nem is olyan veszes;) Valszeg egy bizonyos idon beluli baleseteket figyeli, es azokat egyben szamolja, a legnagyobbat. Bar a legnagyobb is azert volt, mert megcsusztal es beled mentek;) De ilyenkor gondolom mindenkitol levont, aki beled ment vagy elhagyta a palyat (onhibajan kivul)?:))) -
#3655 1 tized ugrott..asszem .
Nézd meg a statom , nem tudom :)ahogy itt írták állítólag csak egy contact-ot von le mert az a legnagyobb ... De komolyan nem tudom ...
Hála istennek ritkán kerülök ekkora balhéba, ilyeneken meg csak röhögök, hogy húúúú de szép buli ! :DDD
A statom- köben megnéztem- három féle bulit mutat abban a körben, más bitlásom nem volt :)))Aztán hogy miből mennyit vont vagy számolt, hogy csak jelzi-e a többit is vagy csak a legmagasabb számít azt nem tudom ... -
#3654 Mennyit vont le az SR-bol?:) A Lost Control az OK, de utana az utkozesnel, a funel, a falnal, es meg a tovabbi utkozeseknel mar csak utas vagy:) Ilyenkor mi van?!:) Es ha 10 auto vegig lokdos a palyan, mert nem tudsz elmenni onnan, resetelni sem, mert mozgatjak az autot, a vegen minuszba mesz az SR-rel?:))))) -
#3653 Persze, én is mentem tovább, csak aztán kiléptem, hogy fel tudjam venni a mutatványt :))) A versenynek ,SR-nek úgy is lőttek már ...