5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#155 A proféta szóljon belőled, testvéd... -
Árnyvadász #154 Civ 4... 4 napos hétvége... 4 órás alvások... a hét a 4-es jegyében telik :) -
Newfronter #153 Szerintem hétvégén már játszhatunk... -
#152 egyik se sehol....:-( -
Thanatos #151 izé, te itt? mars vissza mw4ezni :DDDD kedd van vagy nem? :P -
#150 Mondjuk nem értem, hisz a CoD2 ma megjelent kint (elvileg) mégsincs fent a listákon :S
Bár lehet őket is érintette az amit Mayan belinkelt az előbb -
Mayan #149 Az egyik (vagy inkabb a) legaktivabb magyar civ topicban: Civ III az indexen, illetve Civ IV.
Viszont a Civfanatics-on rossz hireket irnak:
I have confirmed that there were shipping delays -- the game has been sent in TODAY's next-day shipment and will be arriving in stores tomorrow. this should be the case for all companies, not just EBGames. (Companies should be shipping today... if they use next-day it will arrive wednesday.)
Azaz valoszinu csak holnap lesz a boltokban... -
Lysandus #148 Mondjuk ez is mutatja a várakozásokat, hogy már az hír, hogy valaki olvasott egy olyan emberről, aki halotta valahol, hogy valaki már játszik a játékkal. -
#147 Beta tester:
Civ 4 -
#146 Találtam egy nagyon jó forumot...
Civ fanatics forum -
Lysandus #145 Egyébként melyik fórumon megy még erről a duma? -
Lysandus #144 Ha a csaki egy hétig nem jelentkezik, akkor minden várakozást felülmúl a játék, mert nem lehet mellőle elszakadni, max. csak pizzát rendelsz telefonon. -
BladeW #143 Egy masik forumrol ideznek, nem tudom sem megerositeni sem cafolni, de hiszek neki:
"USA-ban most kapta meg az első "rendes földi halandó" (nem cégbeli, nem beta-tester) a játékot - elrohant játszani, azt mondta, majd ír róla, később... :))" -
Lysandus #142 A hármas nekem is kiábrándító volt. Valahogy a hangulata veszett el. A kettes az egyes átdolgozott verziója volt, kicsit bonyolultabb, talán kicsit nehezebb is. És nem lehetett egy harci szekérrel végigverni az ellen, csak a save/load-ot nyomogatva, amíg sikerül.
De szerintem most azzal foglalkozzunk ami összeköt! És ha valaki látja valahol a gamét, akkor ne fogja vissza magát, azonnal jelezze! -
BladeW #141 Nekem az nem tetszett hogy khm nem volt hangulata a dolognak. A diplomaciai rendszerrel nincs bajom, de a civ1-2-ben parbeszedesen volt megoldva minden. A 3-ban meg ugy alkudoztal mintha egy piacon lennel... De ez tenyleg szubjektiv dolog, tobb mas is volt ami miatt nem tudott igazan magaval ragadni a 3. resz. -
#140 Nem tetszett a diplomácia??? Az első két rész után? Én az első két részben szinte soha nem használtam békekötésen kívül másra. Szinte semmilyen esetben sem volt értelme technológiát cserélni, a gép szinte mindig előnytelen dolgokat kínált. (szigorúan saját tapasztalatokból beszélek, mondjátok, ha nem így van!)
Szerintem sok minden változott a civ1-2 és civ3 közt, volt ami hátrányára, de a diplomácia valami nagyságrendekkel intelligensebb, használhatób, úgy alle zusammen, jobb lett.
Miért nem tetszik nektek? (Én _nagyon_ remélem, hogy Civ4-be is ilyet raknak.) -
Emmemm #139 A 3-ba nem volt. Legalábbis nem, élőképes klipp. Igazad van, nem emiatt időtálló, de számomra ez is rá tesz egy lapáttal, mert évek múltán a grafika elavul, azokra a videókra meg még az unokám is azt fogja mondani, "de jól megcsinálták őket". -
BladeW #138 A Civ4 mottoja ugye tudod mi? NO MORE TURN!
Egyebkent en is civ1-el kezdtem amigan azzal jatszottam legtobbet, civ2-vel pc-n mar csak feleannyit, civ3-al meg igazabol alig-alig. Nem tetszett benne a diplomacia... -
Attiska #137 Ez bizony így van, még Amigán nyomtam az első résszel több, mint tíz éve, és bizony a gimi helyett inkább a Civ-et választottam jópárszor. -
Lysandus #136 Ember, nekem Civ 2-ben egy játék fél évig is eltartott. Nem szabadott kapkodni, mert a gép könnyen elhúzott, ha nem figyeltél oda.
Tényleg, kinek mi volt a legjobb eredménye Civ 2-ben? (Értelemszerűen deity fokozaton) -
#135 Nem vágom, a 3ban is volt ilyen. (A Conquests-ben mindenképp) De hogy emiatt lenne időtálló? Dehogy. Én spec Civ3ban kb egyszer néztem meg mindet. Későbbi játékokban csak: ja, igen, csodavideó, bezár. Szvsz a játék leglényegtelenebb része.
(Inkább a city screen lenne legalább egyszer normális, 40es városnál is csak egy nagyobb falunak látszik az összes részben) -
Emmemm #134 Legalább az biztosra vehető, hogy már megjelent?? Külföldi fórumokon valami? -
#133 Talán krekkerek..:)
hekkerek a te gépedet piszgálgatják..:)
Én is játszottam mindegyik résszel...igazi csoda...:)kötelezően eredetiben tessék megvenni..legalább ajó játékokat vegyük meg...:))
És a trailer igazán jellemzi ezt a játékot...csak még egy kört..:)ez az utolsú aztán megyek aludni...na jó még egyet de ez az ucso...a fenébe ez a szemét belépet...na mégegyet...huha elkészült a piramisom...de klassz...na mégegy kört...
na kb. ilyen a game....volt olyan hogy ez miatt nem mentem be dolgozni..:))
Én speciel 28 éves vagyok...:)
-
Attiska #132 Figyelni kell az nforce-ot, ha ott írják, hogy van, akkor tényleg van. [#vigyor2 Mindenesetre nagyon várom én is. -
Ranger23 #131 Szép lenne:)
-
BladeW #130 Ok is inkabb jatszanak vele [#wink -
Lysandus #129 Halihó!
Van már vmi hír? Látta már vki vhol?
Dógozzatok, dógozzatok! -
Ranger23 #128 Mikor törik már fel az ügyes hekkerek? -
Árnyvadász #127 Hát igen. Szokták volt mondani: Amit leírtál, abban van valami!
Osztán most már jöhetne a gém is, mert én kész vagyok, kész lehetne már ő is :D -
Emmemm #126 Nekem a legnagyobb bánatom, hogy még nem jött ki a Civ GBA-re vagy PSP-re :( Pedig szerintem nagyon illene a hordozható platformokra a játék, hiszen a grafika mellékes, a szavatossága meg talán a legmagasabb az összes játék közül. Ez elég fontos, hamár 15000 forintot kifizet valaki egy játékra. Azért reménykedem, hogy egyszer erre is sor kerül. -
Emmemm #125 Hát nem is a "krumplis hal"! -
#124 Hmm a kedvencem a hagymás bab! -
Emmemm #123 A Civ 2 ráadásul iszonyatosan időtálló, többek közt a fantasztikusan sikerült "Csoda" klippek miatt. Ezek azok a videók, amiket akkor játszik le a játék ha valamelyik Világcsodát megépítetted. A 3. rész ilyen szempontból visszalépés, nem tudom miért kerültek ki belőle :(
De most már tényleg kijöhetne a 4 és akkor 1 hétig mirelitt pizzán és babkonzerven élek :) -
Árnyvadász #122 Jöhetne már! Az IGN-es cikk után (meg valahol sejtettem is) ez nagyon jó és hosszú időtöltés lesz. Végre valahára. És nem utolsó sorban, szép is :) -
#121 Hm, azt nem ismerem. Civ3 diplomáciában az tetszik, hogy mindent lehet cserélni mindenre. Ezek fényében iszonyatosan nagy hiányosság az előző részekben, hogy technológiát másik technológiára lehet csak cserélni.
Rome:TW-ban próbálkoztak hasonlóval, csak abban a játékban a gép nem nagyon szeret üzletelni... -
zizzenet #120 Azért az Imperial Glory diplomáciai és polikiai része sem piskóta. -
#119 És a 3. rész mindkettő előzőt durván veri. Civ3nál jobban működő diplomáciát azóta sem csináltak. -
#118 Srácok ti mennyi idősek vagytok?:) A civilization tényleg alap játék!:)
Addig nem nevezheted magad stratégiai fan-nak amíg nem játszottál a civilization-al. Úgy hogy javaslom, hogy tessék kipróbálni az elöző változatokat. A civ1 és 2 valóban nagyon jó! -
#117 Civ1, civ2 alapjáték ;)
Arról van benne szó, hogy 6000 év történetét játszod végig kb. Te építesz városokat, hadsereget, infrastruktúrát, technológiát fejlesztesz ki, a környező népekkel kereskedsz, diplomáciai kapcsolatokat állítasz fel.
Mindezt körökre osztva, tehát nem RTS!!!
A végcél, hogy elsőként építs meg egy csillagközi utazásra alkalmas űrhajót és indítsd el. (persze lehet máshogy is győzni sok lehetőség van)
Te határozod meg, hogy hogyan győzöd le az ellenfeleidet: űrhajóval, lesöpröd őket a térképről, diplomáciai úton, vagy kulturálisan) -
Newfronter #116 Én is csak azt tudom róla, hogy stratégia. Meg valaki mondta, hogy túl bonyolult.. :D
Akkor hogy is van ez?