5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#1059 Valakinek nincs kedve összehozni egy amolyan: "tippek - trükkök" leírást alkotni? Játékmenet szempontból, ötletek, mire kell figyelni, kritika stb. ? -
Verseghy #1058 GeForce FX5900 Ultra és nincs tuningolva, csak egy kicsit a proci -
Emmemm #1057 Én régen a settler-settler-worker taktikát választottam, de most már addig nem nő a város területe míg settlert, vagy workert építesz. Ezért - kivált ha perzsákkal vagyok, mivel dupla sebességgel készítik - granary, settler a sorrend. A megnövekedett barbár veszély miatt ha addigra nem lesz egy tápolt harcosom - házból vagy alapból, ha olyan civvel vagyok - akkor jön egy harcos, addigra el is éri a 3. szintet a városom, majd settler, aztán worker. És álltalában minden más városnál is a granary, settler sorrendet alkalmazom. Bár sok függ az adott város viszonyaitól. Na ennyi kb. -
M3nt0R #1056 Hát emberek nagy lett a játék szerintem! Sok negatív kritikát hallottam de szerintem baromi jó. Nekem is sikerült összehoznom a játszok éjféligazt2lettbelőle effektust :P
Viszont arra kíváncsi lennék én is hogy ki hogy kezd, meg hány várost szokott összehozni:) szal ha valakinek van kedve leírhatná a játékstílusát. -
Thanatos #1055 tedd hozzá hogy attól függ milyen ati kártya... :) -
#1054 Ha ATI kártyád van, akkor meg tudod nézni a Control Centerben a kártya hőmérsékletét (lehet NVidiánál is van, régen volt olyan kártyám).
Ha nincs húzva a kártya akkor az alap ventilátornak bírnia kellene, szóval ha túlmelegszik, akkor ventillátorcsere kell, mert leég a procija. -
#1053 milyen kártya? tuningolva van? -
Verseghy #1052 San Andreasnál is csinálta.. -
#1051 Ha más játéknál nem csinálja, akkor nem biztos hogy túlmelegszik. Sőőt ... -
Verseghy #1050 De, azzal biztos gond van, mert csinál olyan hogy kidob a játékbol, meg restartolja a gépet, ami biztos azért van, mert túlmelegszik. De ez ellen mit tudok tenni? Ráállitok 3 ventilátort?:D -
#1049 Szvsz nézd meg, hogy nem melegszik-e túl a kártyád. -
Verseghy #1048 Ezt miért csinálja? Tudja valaki? Belépek játszok egy kicsit aztán egy kattanás, és pár helyen ilyen lesz. Miért?
-
joe69 #1047 ezzel az a gaz hogy nem eleg neki 512 mega ram -
Bozso77 #1046 Lenne még egy kérdésem a végén kapott pont mitől függ?
Mekkora szortó van az egyes nehézsége fokozatok esetén?
Érdemes nagyobb nehézségen játszani, mert ahogy olvastam a gépnek nagy előnye van -
#1045 27 eddig -
haxoror #1044 A Noble a kiegyenlített, attól fölfelé a gép egyre erősebben csítel gyorsabban kutat, gyorsabban épít stb -
Árnyvadász #1043 Tegnap Diplomácia Győzelmet arattam :) De azért még előtte ledobtam egy atomot, hogy megnézzem az új enginnel milyen lett a gombafelhő.
Nektek mekkora volt a legnagyobb városotok? (Nekem: (24) Berlin.) -
zizzenet #1042 Tényleg, a civ4-ből csak én hiányolom az eredeti Civilization főcim dallamot? Elég sok régi szám köszönt eddig vissza itt-ott a játékban, de azzal sajnos még nem találkoztam.
Ahogy én hallottam, benne van. A CivIII főcímzenéje átdolgozva visszaköszönt a Conquest kiegészítőben, és megint csak egy erős "remastered" verzióban itt is jelen van. A zenei alap általában mindig marad ugyanaz. A főcím az az "oroszlánkirályos" muzsika. -
Bozso77 #1041 Az általad adott world builder SAVE-vel hogy lehet játszani:
Custom -Game-n? vagy hogyan?
Én is folyamatosan nyomom a GAME-t 1 hete megállás nélkül.
Tegnap Monarchon vittem (volna végig) 3124 pontom volt 1955 körül ,de az ellenfél fellőtte az ürhajót, pedig sokkal több városom volt csak én csatázttam a kínaiakkal nyomtat a a népeket.
Asszem a SPACE victoryt kikacsolom, mert tönkre teszi a játékok (kevés a csata)
Nem tudja valaki hogy a fenébe lehet ,hogy a gép mire én elkészítem az első settleremet már a 3 városánál tart?
Ti mit szokttatok kezdésnél én barack - warriror - worker -settelt híve vagyok + rámegyek arra ,hogy legyen valami state vallásom -
#1040 cép a logó :D -
#1039 Kikérem magamnak :D
Sokka izgisebb menetkozben rájönni a dolgokra, meg szeretem magam kitálni a dolgokat. Annyira nem bonyolúlt játék főleg annak, aki az összes részt "végig"tolta. -
#1038 pff..gondoltam 11 fele hogy játszok vagy 1 ig...eccerűen lehetetlen abbahagyni..észre se veszi az ember már nyomja is a köv. kört.. -
haxoror #1037 Sztem valakivel keversz, nem vagyok régi cives :) -
Emmemm #1036 Bocs, de muszáj megkérdeznem. Tényleg nem tudtad mitől függ a megművelehető területek száma? Csak azért furcsálom, mert azt mondtad régi nagy cives vagy. De lehet, hogy valamit félre értettem. -
#1035 KÖSZI!!!!!
na ezt kérném magyarul a magyar kiadáshoz... -
#1034 Szerintem meg aki tutorial és civilopedia nélkül is tudja játszani az az igazi fanatikus :)
Azért annyira nem más mint az előzőek. Mondjuk noble szinten verhető a gép a civ3 stratégiával.
Persze azóta átnyálaztam alaposan a civilopédiát ;) -
#1033 Szerintem az, aki egy új Civ-et nem a civilopediával kezdi, az nem is igazi fanatikus... :P -
aiguo #1032 Az angol nyelvu kezikonyv (.pdf) formatumban!:)
Civ IV_English_Manual.pdf 2.7MB
http://www.mytempdir.com/238269 -
#1031 okok, én meg csak mondtam egy példát :) -
haxoror #1030 "Earth map with all the 18 civs unlocked, in their starting locations."
klikk
http://rhyesciv.uw.hu/rhyesciv_file/globe0000h_BluTerrain45_20.jpg
-
haxoror #1029 Sok lóvé még ahhoz kell hogy abból fizethesd a standing army-t, vesztegeted meg a többi népet, vásárolsz tőlük szinte mindent stb és a KUTATÁS IS ARRA ÉPÜL!
A városok puszta léte is pénzbe kerül ráadásul minél több van annál többe darabonként, a fővárostol való távolság is viszi a pénzt úgy általában mindenhez pénz kell ;)
Olvassátok el a civilopédiát csak pár óra de minden benne van, nélküle még hetek múlva is alap dolgokra fogtok itt kérdezősködni és a játékélmény se az igazi ha nem tudjátok hogy mit miért csináltok, ez nem Starcraft itt tényleg nem lehet menet közben könnyen megtanulni a dolgokat :)
Ja és még csak Civ1-3 se, egy csomó dolog megváltozott a 4-ben szal a veteránok is olvassanak ;) -
#1028 igaz, mint ahogy a katonáknak is... de én arra válaszoltam h miért jó, ha sok pénzed van -
#1027 Pontosabban unhealthiness. Aszittem a másikat kérdezed. -
#1026 a civiceknek is van egy upkeepje -
#1025 1. Abból tartod fenn az egységeket/épületeket, illetve veheted meg őket, államformától függően.
2. Megművelhető mezők száma = város lakossága + 1 (mivel magaé a városé mindig az)
3. Happiness növelő épületek, helyőrség, luxuscikkek, csodák. Hatások függ az államformától. Civilopedia - happy faces, unhappiness. Ezeket olvasd el. -
#1024 lóvé hasznát én sem látom, azon kívül hogy később a játék folyamán meg lehet majd venni az éppen készülő épületet, és a meglevő katonai egységeket felújítani.
annyi embert tudsz kiosztani dolgozni, ahányas méretű az adott város, vagyis hogy mennyien laknak benne.
túlzsúfoltságot (amennyire tudom) max megelőzni lehet, viszont az egészségi szint növelésével (vízvezeték, kórház, tehén-disznó-kukorica-stb bevezetése a városba, ill bizonyos wonderek és technológiák) ezt ellensúlyozni lehet. Ill. ha a vezetőd expanzionista, akkor minden városban kettővel nagyobb lesz ez a egészség-szint. -
M3nt0R #1023 Hali!
Segítségre lenne szükségem. Még a 486os időszakban rengeteget civeztem, az eggyel és nagyon bírom a játékot, nagyjából már képben is vagyok, kezdek visszarázódni, de van pár dolog ami még nem tiszta.
- Mire jó a lóvé, és miért kell belőle minél több.
- Mitől függ hogy hány területen tudok dolgoztatni a város körül hoyg "hány embert" tudok kiosztani.
- Mit kell tennem ha a legtöbb embernek az a baja (attól sok a piros smile) hogy too crowded, szal túlzsúfolt a város? és a másik cucc is azért negatív, gondolom, mert ott meg csak ennyit ír hogy "population".
Egyenlőre ennyi, alap kérdések gondolom, de sokat segítenétek egy rövid válasszal.
Köszi! -
#1022 A 2kgames.com-on van egy tök jó flash-es fejléc, csak meg kéne szerkeszteni
Valaki, aki ért flash-hez, nem vállalja a nemes feladatot? -
#1021 1,5 gigát -
mocsadék #1020 SZiasztok! Meg tudnátok mondani, hogy mennyi helyet foglal a játék?