5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Verseghy #1019 Kiszedhetem, csak lusta vagyok:D -
#1018 szerintem is jó, de az "arriving..." felirat nem kellene bele... -
#1017 kicsit magas, de a mostaninál jobb -
Verseghy #1016 Régi már a logo, tegyük be ezt!
-
BYpsilon #1015 Szombat -
Verseghy #1014 BYpsilon multi parti mikor várható? Csak hogy idöbe bejelentsük és ne legyen az, mint multkor, hogy 3an voltuhnk:) -
BYpsilon #1013 marad az ebay ott van aki szallitja -
BYpsilon #1012 Usa-ban lehet ám kapni a Special Edition-t, csak egyik sme szállít hazánkba.
Grrr..... -
Emmemm #1011 Váááá! Ez a Special Edition írtó jól néz ki! Ha rendesen kiadnák magyarul egy percig se haboznék, megvenném. Így angolul... hát így is sanszos.
Még audio cd-t is adnak hozzá! Tényleg, a civ4-ből csak én hiányolom az eredeti Civilization főcim dallamot? Elég sok régi szám köszönt eddig vissza itt-ott a játékban, de azzal sajnos még nem találkoztam. :( -
Lysandus #1010 -
#1009 #892 a kereső csodákra képes -.- -
Lysandus #1008 Hol? Hol????? -
#1007 Ja államformafüggű! Universal Suffrage-vel lehet, ha jól emlékszem. -
#1006 ejj, na ilyen kéne -
#1005 van már gigant map mod -
#1004 Izé.
Véletlenül nem Special Edition-t akartál írni?
Collector Edition-ról nem hallottam.
Az az érdekes, hogy az amazonon, most mindkettő $50. -
zizzenet #1003 Szeszély? Elfojtott harag? Titkos összeesküvés? -
Lysandus #1002 Öööööö.... Mi az a legutolsó civic? Illetve egyáltalán mi a civic?
(Tegnap kezdtem az ismerkedést ezzel a civvel, meg melóhelyen vagyok és a civilopédiát nem tudom kinyitni.) -
haxoror #1001 Asszem a legutolsó civic-nél lehet -
emberke #1000 Egyvalamit nagyon nem értek a diplomáciával kapcsolatosan. A kezdetektől kezdve direkt jó viszonyt alakítok ki a szomszédos nemzettel, erre ő egyszer csak gondol egyet és látszólag minden ok nélkül megtámad, háborút kezd ellenem. Erre mi a logikus magyarázat? -
Verseghy #999 Tesom szerint államformafüggő, hogy meg tudjuk-e venni az embereket/épületeket, de öö még nem játszott a cvi4el csak a 3al. -
Lysandus #998 Tényleg, itt miért nem lehet megvenni az egységeket/épületeket? -
Árnyvadász #997 Már korábban leírtam mi van benne, nézzétek vissza, vagy a weboldalon amit adtam szintén részletezve van a tartalma (képekkel is).
Zizz:
Azért nem érdemes, mert adnak hozzá egy ócska kis ragasztott kézikönyvet, DVD-tokot azt ennyi. Mint általában majd minden Mo-n megjelenő progihoz. Coll. Ed. az igaz, hogy angol, de inkább az igény és a szótár, valamivel drágábban. Civ IV meg van olyan jó progi, hogy megérje így megvenni. Pl. San Andreast is annak idején Coll. Ed.-ben vettem és azóta se bánom.
Berakom a képet inkább:
És ha nem látszana, akkor az elérési útvonal: Coll. Ed. -
Verseghy #996 A civ3ba jó volt, hogyha sok pénzem volt meg lehetett venni bármit. Itt nemtudom elkölteni, mertha piros, akkor be se tudom rakni. Városba se tudok megvenni semmit. Civ3ba lehet, hogy odaadná valamennyiért a találmányt, vagy városba megvenni az épületet..(2dik képemröl jutott eszembe:]) -
Verseghy #995 Erröl nemtudok sokat elmondani..
Érdekes, hogy ott is van egy kis területem nem?:)
-
Lysandus #994 Eygébként mi van a collectors editionban? Igazándiból azt kellene megvenni. -
Lysandus #993 Kissebb technikai nehézségek után elindult tegnap a game.
Gyönyörű!
Még csak ismerkedem vele, de szerintem a civilopédiával ki lehet igazodni. A vallások hasznát még nem igazán látom át. Kérek mindenkit hogy ne spoilerezzen, mert magam szándékozom felderíteni a játékot! Ezt nem hagyom másra.
Egyetlen hátrányt vélek felfedezni: kicsit a pályák. Kérem a moddolókat hogy lepjenek meg bennünket egy óriás nagy földtérképpel, mert egyébként hogy lesz megint 100 városom???? -
zizzenet #992 Hogy érted, hogy amit Mo-n adni fognak, megvenni sem érdemes? -
Árnyvadász #991 Zizz szerintem most az egyszer legyél gonoszka és a nem beszélünk róla típusút, szóval azt ... és játsz. Mert amit itt Mo-n fognak adni azt lehet bizony megvenni sem érdemes. De végül is a te döntésed. -
Árnyvadász #990 Ennél azért többet. Majd nézegesd, aztán meglátod. Civ IV-ből meg a Coll. Ed. lenne érdekes, csak azt Mo-ra nem hiszem, hogy behozzák. Bár ki tudja. Sajnos már láttam a képeket amiket Coll. Ed. tartalmáról tettek fel a netre. (www.civfanatics.com) Azért írom sajnos, mert a szívem szakadt meg. Nagyon igényes... Ahhh... Na hamarosan kiderül, hogy mi az ami bederül :) -
zizzenet #989 Nem mintha meg akarnám venni, de az AoE III is elvileg ma jelenik meg Európában és az Automex is erre a napra ígérte - annak idején. Mára már világos, hogy november 15-e előtt nem nagyon fog megjelenni az sem.
Ez az Automex egy tetű. -
#988 ez elég elkeserítő :C -
#987 automex:
megjelenés: jövöhéten kedd-szerda
ár: 8990-9990
csomag: 1 dvd (biztos,) füzetecske(talán) -
#986 mit lehet ot olvasni?
hogy hogyan használjuk a billenzyűn a nyilakat a térkép mozgatására?
vagy hogy a búza fontos élelmiszer a lakosságnak?
tud már valaki valamit a magyar kiadásról? milyen extra lesz a dvd-n kívűl? renedes leírás? vagy csak egy epilepsziára figyelmeztetó fénymásolt cetli? -
Árnyvadász #985 Ez az a játék, ahol előbb megtanulni, aztán játszani kell :)
Egyéb esetben, feleslegesen kidobott órák mennek, mondjuk nem azt mondom, hogy kárba, de lelkiállapot szempontjából mindenképpen jobban jár az illető alany, aki leül elé.
Bár van egy olyan faktor is, hogy: Na faszom sem áll neki olvasgatni, usgyi gyerünk bele, hadd lássuk. Ennek 80%-ban vesztés lesz az eredménye :D -
haxoror #984 Tényleg megéri "megtanulni", én végigtoltam a tutorialt aztán elkezdtem játszani hát nem igazán ment, végignyomtam a tutorialt mégegyszer (rájöttem hogy a megművelt mezők száma a lakosságtól függ stb elég alap dolgok amik vhogy kimaradtak) megint elkezdtem játszani most már sokkal jobban ment aztán megnéztem valamit a civilopédiában aminek az lett a vége hogy az egészet elolvastam :)
Most már nagyjából képöben vagyok de még van mit csiszolni -
haxoror #983 cicilopedia -
JLH Fans #982 Ez igy van....Megjelentek hozzá sokkal jobb és frisebb hadjáratok anno azokat is végigtoltam na az kinszenvedés volt a sima campaignhez képest..És sokkal jobb is,kár hogy multiban (hot seat) csak 8-10 jatszthato pálya volt de azokat még pár éve is toltuk nagynéha....:)
Off vége:Mindenkinek ajánlom a cicilopedia nagyon részletes átnyálazását több órába kerül de nagyon megéri....Én emperoron kezdtem egyet (csakazértse adom alább) és eddig lekopogom,de nem állok tul rosszul. -
#981 Sztem csak Customban lehet kikapcsolni. -
Árnyvadász #980 PG? Két év az életemből... :) PG2 az már csak 1. Civ4? Egyezzünk ki egy bő 2 évben...