19494
  • entos
    Megoldottam. :-))))))))
  • Felfedező
    Én már 6 napja használom 1.04-et bár valószínű ez még nem a végleges verzió...
  • ivjoe
    Tabbrowser preferences EXT!
  • Cicero
    Megkerestem a beállításokban a "Haladó>Böngészőlapok>új lapon a legújabb ablakban-t állítottam be, de ha rákattintok egy linkre akkor nem új lapon hanem új ablakban jelenik meg az oldal. Ezt valahogy nem lehet beállítani, hogy a Popup-ot is új lapon nyissa meg?
  • entos
    Halihó emberek. Firefox 1.0.3 at használok. A probléma a következő. Megnyitok egy oldat (OTP), illetve csak nyitnék, erre a firefox hibaüzenet nélkül kilép. Mi lehet a gond?

[win2k+sp4+minden javítás+sygate personal firewall pro+nod32 ]

• reaper4
    köszi
  • ivjoe
    Thx! Ezen a támadófelületen már én is gondolkoztam. Egy jól megírt plug-in, vagy EXT és kész!
  • Sil78
    Na, megtalálták az első igazán kritikus biztonsági hibát a Firefoxban, nemsokára jön az 1.0.4 verzió. Addig kapcsoljátok ki a "Szoftvertelepítés engedélyezése webhelyeknek" opciót (Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások).

(Az engedélyezett oldalak listáján egyébként alapból csak a hivatalos kiterjesztéses oldal van, az meg már védve van, szóval ha más oldalt nem vettetek fel a listára, akkor nem tudják kihasználni ezt a sebezhetőséget.)
  • Cicero
    thx!
  • Aquir
    áz
  • ivjoe
    Állítsd sikeres letöltés eseténre!

Amúgy szvsz igen!
  • Cicero
    "A Firefox befejezésekort" értsem úgy hogy amikor bezárom eltűnik a listáról? :)))
  • Cicero
    Thx all
  • reaper4
    feltelepíted a flashgot kieg-et hozzá és elméletileg úgy már tudod (én régen raktam már fel akkor még csak a flashget-tel lehetett így)
  • ivjoe
    Eszközök -> Beállítások --> Adatvédelem --> Letöltéskezelő
  • ivjoe
    VSak a listáról, de be lehet állítani, hogy sikeres letöltés esetén törölje a letöltött fájlt a listáról!
  • reaper4
    csak a listáról
  • Cicero
    Jah meg mégegy kérdés... Ha letöltök valamit, (pl egy képet) akkor bejön az a Letöltések ablak, és ott mutatja hogy hány százalék van hátra, és ha Takarítást nyomok neki, akkor az a kép amit letöltöttem letörlődik az összes file-al együtt amit még letöltöttem vagy csak a listáról tűnik el? [JÓL MEGFOGALMAZTA...]
  • Cicero
    Vagy ha a Firefox is megtudja azt csinálni hogy megszakítom a letöltést és később megint elindítom akkor meg se kérdeztem :)))
  • Cicero
    Firefox alatt hogy lehet azt megcsinálna ha GetRight-ban akarom letölteni a fájlt, akkor a jobb gombbal rákattintok a linkre és ott lesz hogy "Download with GetRight" vagy ha rákattitnok a linkre akkor GetRight-al húzza le?
  • ivjoe
    Fúúú! Köszi! THX THX THX! Az about:config-ot! AZ F11 eszembe se jutott! :DDD
  • Sil78
    Ja, várjál... A teljes képernyőt meg az átméretezést mindig engedni fogja, ha az about:config-ban átállítod a dom.disable_window_open_feature.resizable kulcsot true-ra. De F11-gyel pl enélkül is ki kellene engednie tenni teljesképernyősre.
  • ivjoe
    Jó, nade nem kellett volna, hanem haveromnak, aki nem olyan agy. Tehát nem kezdhetek el neki magyarázgatni javasriptet. Nem is tudnék! Így is elég lesz az Adblockot meg a FlashGetet megmutatni!
  • Sil78
    Na de az a Javascript csak egy popup-ablakot nyit, mást nem csinál...
  • ivjoe
    JAjjdetúljártam az eszén! Meg kell nézni adblockban a blokkolható elemeket és akkor a rendes linket adja be! Ok sikerült magamtól, de azért THX!!!
  • ivjoe
    Ez a bajom! Flasht simán tudok menteni! Én FlashGettel szoktam hivatkozás alapján, de itt javascript van. Szabad hely nincs, teljes képernyőt meg nem engedi! [belenéz az oldal forrásába, mert azt még nem nézte]
  • Thanatos
    vagy simán flashgot all és csak az swf filet mented :)
  • Sil78
    Ugyanúgy kell, mint máskor is. Megnyitod az animációt tartalmazó oldalat, jobb egérgomb valami üres helyen (nem a flash animáción, ha máshogy nem megy, tedd ki teljes képernyősre az ablakot, akkor tuti lesz hely a flash mellett), Oldal adatainak megjelenítése, Média fül, kikeresed a .swf fájlt és mented.
  • ivjoe
    Egy kérdésem lenne! Erről az oldalról kellene az egyik moci Flash animja. VAgyis el kéne mentenem. Ez alapesetben menne is, de itt most asszem a javasript bekavar! PLS HELP!!!
  • Sil78
    Akkor viszont tényleg kéne egy screenshot róla... (Illetve előbb töröld a Gyorsítótárat/Ideiglenesen letöltött Internetes fájlokat és az SG-s cookie-kat mindkét böngészőben, és úgy nézd meg az oldalat.)
  • Hedgehunter #1111
    Megneztem IE ben es nem ugyanaz.......:(
  • Sil78
    A főoldal elrendezése szerintem az új design-nak köszönhető, nézd meg, szerintem IE-ben is tökugyanaz. Az egy oldalon megjelenített hozzászólások számát a profilodban tudod beállítani, kimész a fórum főoldalára és baloldalt Beállítások. A maximum 250, szóval ez a topic pl tuti többoldalas lesz így is.
  • Sil78
    Az importáláshoz nem kell kiterjesztés, simán Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Fájl menü / Importálás.
  • shrek82
    Egyébként a Bookmark Backupot Sil magyarosította! Ebben topikban az 57es hozzászólásban megtalálhatod!
  • shrek82
    Először használd a Favorites converter - IMPORT kiterjesztést, amivel IE-ből importálod firefoxba a könyvjelzőket, aztán tedd fel a Favorites converter - EXPORT kiterjesztést, amivel a firefoxos könyvjelzőket exportálod az IE könyvjelzőkké! Így egyszerűbb talán, mint IE-view-t használni mindig, mikor oda is el akarod menteni a könyvjelzőt! De mielőtt bármit is csinálsz a bookmarkokkal, sztem tedd fel a Bookmark Backup nevű hasznos kiterjesztést, ami az általad megadott könyvtárba naponta menti többek közt a könyvjelzőket! Így ha gáz van...
  • shrek82
    ne bénázz! Próbáld meg itt feltölteni a képet! Egyszerű...
    Megnyomod Print Screen-t, aztán vmi grafikus programban beilleszted a képet, majd elmented jpg-ként, utána felmész oda és betallózás után feltöltöd! Ennyi.
    Remélem segítettem!
  • keeper2
    Az ieview az nem arra szolgál, hogy a foxban megnyitott oldalt megnyissa ie-ben? Végülis, úgy is lehet, bár én arra akarom használni ezt, hogy időnként elmentsem a bookmarkjaimat. Elsősorban mostmár foxot használok, így abban gyűlnek, ellenben ie-hez is kellhet néha, illetve az, hogy ott külön fájlokban van tárolva, sokkal áttekinthetőbb és rendszerezhetőbb. Mivel rendszeresen mentem-visszarakom ghostban, igy viszonylag sűrűn van rendszerezgetés, bár az a favorites converter jól hangzik.
  • Hedgehunter #1104
    Safe modban is ugyanaz......
  • Hedgehunter #1103
    DE amikor belepek egy cikkbe a cikk normalisan rendezett, annyi kivetellel hogy a also csuszkat kell kozepre allitani a hozzaszolasok miatt (igy tudom elolvasni) :(
  • Hedgehunter #1102
    Kurva bena vagyok mert nem tudom a kepet felrakni, megprobalom elmagyarazani....:) Eddig a fohirek kozepen voltak egymas alatt (gondolom ez a normalis, IE alatt is igy nezett ki) a kepernyo ket szelen reklamok meg a jelentektelenebb hirek....:) Most meg a bal felen a kepernyonek a fohirek, a jobb szelen meg a jelentektelen hirek....:) A hozzaszolasok is elfertek egy kepernyon, most mar nem, de ez csak azota amiota felraktam a plugineket, elotte normal volt.......