19494
-
#1302 Igen, megvan! Nem lehet vhogy kitenni a böngésző eszköztárra? -
#1301 A SessionSaver része, igen. Nézd meg a SessionSaver beállításait. -
#1300 Sziasztok!
Volt régen egy olyan extem, amivel vissza tuttam hozni egy-egy lapot, ha mondjuk véletlenül bezártam! A menüben a SessionSaver menüpont alatt helyezkedett el, és vmi SnapTabBack volt odaírva, de nem találtam ilyen neevű extet az ext.mirroron! Az is lehet, hogy ez régen a SessionSaver kiterjesztés része volt, de a frissítések után eltűnt..Tud vki ajánlani egy hasonló extet? -
keeper2 #1299 Nos, itt van akkor egy kép a quicktimeos problémámról. Bocsi a gagyi összeszerkesztgetésért. Remélem nincs itt a fórumban valami határ, hogy mekkora felbontású képet szúrhatok ide be. Szóval, felül látszik, mit mutat az adott oldalon a fox, alatta pedig, hogy mit az explorer, és a jobb alsó sarokban pedig amit akkor ír ki, amikor a hiányzó bővítmények telepítésére megyek. Pedig a 6.52-es van fent. Ellenben kicsit korrigálnom kell: utánanéztem, és pl. mov fájlokat remekül lejátszik a netről. Ezt az oldalt is megvizslattam kicsit, szóval eme oldal lényege: ha rákattintok azokra a képekre, amiket a fox nem jelenít meg, csak az ie, akkor átmegy a következő oldalra, és egy kis mp3 formátumú hangfájlt játszik közben le. (próbáltam úgy is, hogy az mp3 a quicktime-hoz van társítva, de úgy sem jobb) Amúgy, hogy írja, további bővítmény kell: van real media 10, flash, shockwave, java telepítve, mind a foxxal kapcsolatos oldalakról, de csak ezt nem játssza le.
A fox kilépési hibájáról pontosat most nem tudok mondani, azóta nem csinálta, és hajlamos vagyok rögtön leokézni, mikor meglátom. De csak valami olyan van mindössze benne, hogy a fox hibát okozott és ezért leáll (pár éve az ie-ben volt jellemző, hogy az is pont ugyanezt csinálta, csak késöbb ezt ott kijavították)
-
#1298 Egy kis nemhivatalos, ám meglehetősen részletes changelog, hogy milyen újdonságok, javítások, stb kerültek bele és próbálhatók már ki a legújabb nightly buildekben. -
#1297 Pontosan mi az a hibaüzenet? Uninstall és tiszta reinstall nem segít?
Az about:plugins -ban mit ír a QuickTime pluginedről? Amikor szól, hogy nem tudja lejátszani, arról tudnál adni valami screenshotot, vagy legalább egy példaoldalat? -
#1296 nekem vagy fenn volt már a 6.5.2, vagy ha nem hát biztos kérte, de ezzel nem volt lyen gondom... -
keeper2 #1295 Na, frissitettem az 104-es foxra, ellenben, van pár gondom: az utóbbi időben az 103-nál már megszűnt az, hogy egy hibaüzenetet dob fel, és bezárja az összes fox ablakot, na az 104-ben ez megint előjött. De olyan 6-7 óra alatt kb 2x a sűrűsége. A lényegesebb dolog: quicktime tartalmat nem tudok lejátszani. Anno mozillában próbáltam még, csak felraktam a quicktimeot és ment a dolog. Most rákattintok a quicktime tartalomra, bejön a telepítő, és szól, hogy a 6.51-es verziót fel kell rakni, de csak kézzel lehet. Felmegyek az apple oldalra, ott kiderül, hogy a 6.51-ben is súlyos biztonsági rés van, és már csak 6.52-es van. Ráadásul csak itunes-el együtt, ami a fenének sem kell. Felrakom, de nem változik. Leszedem, letöltöm máshonnan a quicktime 6.52-t, feltelepítem, de továbbra is, az ilyen tartalomnál csak szól, hogy nem tudja megjeleníteni, és telepítsem a quicktime 6.51-et. -
#1294 na, kiürítettem, most már jó, köszi -
#1293 igen, te látod jól, mert ott képek lennének, ilyne kicsik...nem értem hogy miért nem tölti be de megnézem amiket mondasz
csak a freemailnél, (legalább is ott vettem észre) -
#1292 Várj, most, hogy így elnézem, nem is a betűméretekkel van gond, hanem nyilván nem töltötte be a stíluslapot. Más oldalaknál is ezt csinálja? CSS nincs letiltva (pl a Web Developer eszköztárral)? A Gyorsítótárat próbáltad már üríteni? -
DarkGhost #1291 firefox -> beállítások -> általános bállítások/betűk és színek..... -> kódolás közép-európai
Ha nem ez akkor maradjon ezen és a képernyőfelbontás 96dpi méret(képpont) = 13
Remélem ezen kiigazodsz. -
#1290 igen, olyan ra kéne visszacsinálni, és nem akarok Thunderbirdet használni, én továbbra is ezt, csak valaki mondja meg, hogy mivel csinálom vissza -
Cicero #1289 Vagy használj Thunderbirdet! Az a legjobb megoldás! -
DarkGhost #1288 A második kép jó nem?
Nem arra sikerült visszaállítani? -
Cicero #1287 Nézet > Szöveg mérete > ....
"Eszközök / Beállítások / Általános / Betűk és színek..." -
Cicero #1286 Betütípus + betüméretet változtasd :))) (CTRL+0) -
#1285 -
DarkGhost #1284 Hát nem értem.
Nekem a CTRL+ Num+;Num- -al mindíg megy.
Nincs vírus vagy féreg a gépeden? -
#1283 hát, egyik se olyan, mint az igazi -
#1282 Eszközök / Beállítások / Általános / Betűk és színek... -
DarkGhost #1281 próbáld meg azt hogy a Ctrl+görgővel változtatsz.
vagy a Ctrl+Num(+;-) al. -
#1280 nagyok a betűk, és ez még csak a login, a postafiok katasztrófális! -
DarkGhost #1279 Mi a bajod ezzel? -
#1278 segítsetek:
Miért így néz ki:SSS meg apostafiók is::S
ieben jó... -
[VS]Thomas #1277 Egy kis help kellene. Adva vagyon egy weboldal pl. "www.pixel.hu" ha IE ben ráviszem az egér mutatóját, a "Termékek" -re akkor egy menü jönn be ami egy javascript, FF be nem jön be semmi sem, a konzolba írja hogy mi a baja, de én nem értek a java programozáshoz. A beállításoknál engedélyezve van a Javascript futtatása a verziószáma a FF nek 1.0.4 Valaki tud valami okosat mondani ?
-
Cicero #1276 Nekem ez a "lapos" megoldás nagyon tetszik! Nem kell újra megnyitni, hogy eltévedjek egy másik oldara IS -
Monoton #1275 Helló!
Tud valaki olyan progit amivel egyszerre több weblapot lehet lementeni? -
#1274 Teljesen igazad van! A két böngésző ég (FF) és föld-alatt jópár méter-(IE)! FF testreszabhatósága és kényelmem érdekében feltehető extek annyira kényelmes, nyugodt és könnyű böngészést eredményeznek, hogy IE-nek nagyon kéne pedáloznia ahhoz, valaha is utoljére FF-ot! Persze ez az én véleményem(és gondolom sokan mások is hasonlóan gondolkoznak)!! -
#1273 Link. -
Cicero #1272 Kicsit nehéz átszokni IE után, ordít a külömbség a pozitív irány felé :DD .Jaja, ezt a tripla kilkkelést ismerem :))) BB Code kiterjesztés? Linket tudsz adni? -
#1271 Bizony hogy van, ez Firefox... A linkelgetéshez/képbeszúráshoz meg utána ott a jó öreg BBCode kiterjesztés... (Egyébként ha valamit úgy akarsz kijelölni, hogy az egész sor ki legyen jelölve, de nem látszik az egész, akkor próbálj meg triplán ráklikkelni, úgy a legegyszerűbb.) -
Cicero #1270 lál :D van ilyen is? thx -
#1269 nálam nem huzza össze mivel mindig kicsi :)), ami nem baj, mert jobbklikk: van kép másolása és kép címének másolása is. s ez lőn alap :) -
Cicero #1268 Mindig amikor le akarom kérni egy kép adatát, összehúzza az ablakot kicsire, és amikor hotlinkelni akarok, akkor szarakodhatok azzal, hogy kinyűjtsam, majd kijelöljem. Nincs valami kiterjesztés ehhez a "problémához"? -
#1267 montam vmit ez ellen? :) Odaadtam hogy korlátolt témában (másra ugyse használnád) nyugodtan használhatod. De várjá, itt egy kicsit másképp ;))
-
Cicero #1266 [TÉNYLEG UCCSÓ OFF]
Az egyszavas meg az a firefoxos eltörpül mellette... ez szerintem is túlzás, már a hozzászólás rész se fér bele -
NiGhTM4R3 #1265 Úgy tűnik megoldódott, 1000 köszönet!
Esetleg elmondod h miért volt ez? Hisz 3-4napig jó volt, aztán gondolt egyet és xar lett.
? -
#1264 Ok, de nem tom, hogy mé lett belőle ekkora OFF, mikor annyit mondtam, hogy nagy a banner! -
cyrus #1263 jajj... ez komolyan bebutít...