19494
-
tesztax #1221 Van amit nem támogat a FF 1.0.4. Van ami nekem se megy. Vagy ha támogatja és akkor sem megy própáljátok a FF újraindítását. Utána menni fog.
-
NiGhTM4R3 #1220 Biztonságos módban is csinálja. Meg most is.. -
NiGhTM4R3 #1219 De üres, az miért baj?
Végülis eddig is üres volt (3-4napja) és nemvolt ilyen gond. -
#1218 Hmm... Más oldalakról (pl az Extensionsmirror-ról) se működik a telepítés? Uninstall-reinstall nem segít? Safe Mode-ban indítva (azaz kiterjesztések nélkül, a Start menüben van hozzá parancsikon) sem működik? -
#1217 1.0.4 -
#1216 Milyen verziót használsz? 1.0.4 vagy valami korábbi? -
#1215 Köszi segítséget !
Igy sikerült, de miért nem engedi telepíteni... -
#1214 próbáld meg a kézi telepítést! Hivatkozás mentése más néven... aztán meg egyszerűen ráhúzod a firefoxra az xpi fájlt! -
#1213 Engedélyezve volt, de semmi változás. Egyszerűen nem akar telepíteni az oldalról semmit.
Más ötletet esetleg ? -
#1212 Engedélyezve van az oldal? Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Szoftvertelepítés engedélyezése a webhelyeknek... -
#1211 Miért nem tudom telepíteni innen:
Firefox Extension a progikat?
Rákatt - Install Now - Szoftvertelepítés - Engedélyt kér ... - Telepítés most
és nem történik semmi.
Mit kell még állítani v. mit állítottam el, mert korábban működött.
Köszi ! -
#1210 Vagy esetleg egy nem kompatibilis skin? Safe Mode-ban is csinálja? -
#1209 A Könyvjelző Eszköztár nem üres véletlenül? -
#1208 Viroid? Minden oldalnál csinálja? -
NiGhTM4R3 #1207 Csúnya IE nemremeg, de nem akarok visszaváltani:( -
NiGhTM4R3 #1206 Na, egy fontos kérdés.
Mitől lehet az h remeg az egész ablak FireFoxban?
Eddig jó volt, aztán ma délutántól némelyik ablak (úgy a megnyitottak 90%-a + kedvencek) elkezd remegni/rezegni/ugrálni és baromi idegesítő, nameg a szemet is rongálja.
Gép újraindítás, FireFox újraindítás sem segít...vírust meg nemtaláltam a gépen.
Na erre válaszoljon vki.. -
#1205 nm -
Cicero #1204 Thx! -
#1203 Ezzel a kiterjesztéssel bármit meg lehet csinálni a könyvjelzőkkel! Nagyon jó! -
Cicero #1202 Még egy kérdés:
A könyvjelzőket abc sorrend szerint akarom használni, de ha úgy teszem be, akkor az elválasztó leugrik és mozgatni se tudom! Ezt hogyan lehet megoldani? Jah meg én oldalsávban használom a könyvjelzőket, de maradt egy mappa hogy "Könyvjelzők eszköztár mappája", ezzel mit lehet csinálni? -
Cicero #1201 Ez nagyon ügyes! Egyébként pont Letöltés mappának kerestem ikont :))) -
#1200 Amúgy nálam épp ilyen a Firefox ikonja, ez a kedvencem. De pl ez se rossz... -
Cicero #1199 Meghajlok tudásod előtt! -
#1198 Pl innen. Ezek alapból a Firefox ablakaihoz vannak, de a parancsikonokat is ki lehet rájuk cserélni, ha telepíted és utána megkeresed a Firefox mappáján belül a chrome/icons/default mappában. -
Cicero #1197 Olyan internetoldalt nemtudsz, ahonnan Firefoxos ikonokat lehet leszedni? -
Cicero #1196 Kezdek félni tőled! Köszi ;) -
#1195 Innen próbáld. -
Cicero #1194 iCandy Junior 2.5FX -
#1193 Melyik skin? Hátha van belőle máshol kompatibilis verzió is... -
Cicero #1192 Köszi :)))
[i]Hát ezt beszoptam, mert a skin csak Firefox 0.9 alatt kompatibilis :((( -
#1191 Ezt a topicot olvasgasd, főleg az eleje felé.
A skinek telepítése hasonlóképp működik a kiterjesztésekéhez: ráhúzod az egérrel a letöltött .jar fájlt a Firefox ablakára (vagy talán az Eszközök / Témák ablakra, régen csináltam, szóval nem biztos). Illetve van egy Local Install nevű kiterjesztés, ami hozzáad egy-egy Telepítés gombot a Kiterjesztések és a Témák ablakához (meg pl Alt+X ill. Alt+M billentyűkombinációkkal is működik). -
Cicero #1190 Jah, meg milyen "kiterjesztéseket" angolul extensions-okat érdemes letölteni? -
Cicero #1189 Hova kell másolni a letöltött skin file-át, hogy megtudjam nyitni? -
gyűjtő #1188
Szia Garfield!
Köszönöm a segítséget.
A hivatkozott hozzászólás szerint elvégeztem a Firefox böngésző Könyvjelzők menüpontjának expotálását az IE Explorer Kedvencek menüpontjába.
A dolog sikerült is, de azóta a Firefox a benne megnyitott oldalak bezárásakor üzenetet küld az alábbi szöveggel:
" Cancelled Cleaning up because the selected folder is not one of the Favorites folders"
Az üzenetre kattintva sikerül az oldal zárása.
Tudnál segíteni, mi lehet a probléma?
Ráadásul azt sem értem, hogy az üzenet akkor is megjelenik, amikor a Kedvencekben is szereplő könyvtár tartalmát akarom becsukni.
Egyáltalán miért foglalkozik a rendszer Firefoxban az IE Explorerben levő Kedvencekkel? -
#1187 Nézd meg a FlashGot beállításait. -
Thanatos #1186 őőő hogy is van a modnoka: a hiba az ön készülékében :)
nekem tökéletesen tölt a flashget is :) -
Garfield #1185 #1089 -
gyűjtő #1184 Minden rendben működik.
Köszönöm Sil!
Egy kérdésem lenne:
A Firefoxban felépített Könyvjelzőket át lehet-e másolni az IE Explorerbe (itt Kedvencek néven fut)? Ha igen,hogyan? -
Taibi #1183 Az miért van, hogy a FlashGet nem tölt Firefox alatt?
Feltettem a FlashGot-ot, addig még jó is, hogy a letöltendő cumót beleteszi a FlashGet-be, de aztán nem tölt. De ugyanezt a cumót a Firefox letöltöje simán leszedi.
(Viszont jó lenne, ha működne a FlashGet, mert azzal több dolgot lehet tölteni.) -
NiGhTM4R3 #1182 Sztorno, már működik :P