19494
  • tesztax
    Van amit nem támogat a FF 1.0.4. Van ami nekem se megy. Vagy ha támogatja és akkor sem megy própáljátok a FF újraindítását. Utána menni fog.
  • NiGhTM4R3
    Biztonságos módban is csinálja. Meg most is..
  • NiGhTM4R3
    De üres, az miért baj?
    Végülis eddig is üres volt (3-4napja) és nemvolt ilyen gond.
  • Sil78
    Hmm... Más oldalakról (pl az Extensionsmirror-ról) se működik a telepítés? Uninstall-reinstall nem segít? Safe Mode-ban indítva (azaz kiterjesztések nélkül, a Start menüben van hozzá parancsikon) sem működik?
  • dardevil
    1.0.4
  • Sil78
    Milyen verziót használsz? 1.0.4 vagy valami korábbi?
  • dardevil
    Köszi segítséget !
    Igy sikerült, de miért nem engedi telepíteni...
  • shrek82
    próbáld meg a kézi telepítést! Hivatkozás mentése más néven... aztán meg egyszerűen ráhúzod a firefoxra az xpi fájlt!
  • dardevil
    Engedélyezve volt, de semmi változás. Egyszerűen nem akar telepíteni az oldalról semmit.
    Más ötletet esetleg ?
  • Sil78
    Engedélyezve van az oldal? Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Szoftvertelepítés engedélyezése a webhelyeknek...
  • dardevil
    Miért nem tudom telepíteni innen:
    Firefox Extension a progikat?
    Rákatt - Install Now - Szoftvertelepítés - Engedélyt kér ... - Telepítés most
    és nem történik semmi.
    Mit kell még állítani v. mit állítottam el, mert korábban működött.

Köszi !
  • Sil78
    Vagy esetleg egy nem kompatibilis skin? Safe Mode-ban is csinálja?
  • Sil78
    A Könyvjelző Eszköztár nem üres véletlenül?
  • ivjoe
    Viroid? Minden oldalnál csinálja?
  • NiGhTM4R3
    Csúnya IE nemremeg, de nem akarok visszaváltani:(
  • NiGhTM4R3
    Na, egy fontos kérdés.
    Mitől lehet az h remeg az egész ablak FireFoxban?
    Eddig jó volt, aztán ma délutántól némelyik ablak (úgy a megnyitottak 90%-a + kedvencek) elkezd remegni/rezegni/ugrálni és baromi idegesítő, nameg a szemet is rongálja.
    Gép újraindítás, FireFox újraindítás sem segít...vírust meg nemtaláltam a gépen.

Na erre válaszoljon vki..
  • shrek82
    nm
  • Cicero
    Thx!
  • shrek82
    Ezzel a kiterjesztéssel bármit meg lehet csinálni a könyvjelzőkkel! Nagyon jó!
  • Cicero
    Még egy kérdés:
    A könyvjelzőket abc sorrend szerint akarom használni, de ha úgy teszem be, akkor az elválasztó leugrik és mozgatni se tudom! Ezt hogyan lehet megoldani? Jah meg én oldalsávban használom a könyvjelzőket, de maradt egy mappa hogy "Könyvjelzők eszköztár mappája", ezzel mit lehet csinálni?
  • Cicero
    Ez nagyon ügyes! Egyébként pont Letöltés mappának kerestem ikont :)))
  • Sil78
    Amúgy nálam épp ilyen a Firefox ikonja, ez a kedvencem. De pl ez se rossz...
  • Cicero
    Meghajlok tudásod előtt!
  • Sil78
    Pl innen. Ezek alapból a Firefox ablakaihoz vannak, de a parancsikonokat is ki lehet rájuk cserélni, ha telepíted és utána megkeresed a Firefox mappáján belül a chrome/icons/default mappában.
  • Cicero
    Olyan internetoldalt nemtudsz, ahonnan Firefoxos ikonokat lehet leszedni?
  • Cicero
    Kezdek félni tőled! Köszi ;)
  • Sil78
    Innen próbáld.
  • Cicero
    iCandy Junior 2.5FX
  • Sil78
    Melyik skin? Hátha van belőle máshol kompatibilis verzió is...
  • Cicero
    Köszi :)))

[i]Hát ezt beszoptam, mert a skin csak Firefox 0.9 alatt kompatibilis :(((
  • Sil78
    Ezt a topicot olvasgasd, főleg az eleje felé.

A skinek telepítése hasonlóképp működik a kiterjesztésekéhez: ráhúzod az egérrel a letöltött .jar fájlt a Firefox ablakára (vagy talán az Eszközök / Témák ablakra, régen csináltam, szóval nem biztos). Illetve van egy Local Install nevű kiterjesztés, ami hozzáad egy-egy Telepítés gombot a Kiterjesztések és a Témák ablakához (meg pl Alt+X ill. Alt+M billentyűkombinációkkal is működik).
  • Cicero
    Jah, meg milyen "kiterjesztéseket" angolul extensions-okat érdemes letölteni?
  • Cicero
    Hova kell másolni a letöltött skin file-át, hogy megtudjam nyitni?
  • gyűjtő

Szia Garfield!

Köszönöm a segítséget.
    A hivatkozott hozzászólás szerint elvégeztem a Firefox böngésző Könyvjelzők menüpontjának expotálását az IE Explorer Kedvencek menüpontjába.
    A dolog sikerült is, de azóta a Firefox a benne megnyitott oldalak bezárásakor üzenetet küld az alábbi szöveggel:
    " Cancelled Cleaning up because the selected folder is not one of the Favorites folders"
    Az üzenetre kattintva sikerül az oldal zárása.
    Tudnál segíteni, mi lehet a probléma?
    Ráadásul azt sem értem, hogy az üzenet akkor is megjelenik, amikor a Kedvencekben is szereplő könyvtár tartalmát akarom becsukni.
    Egyáltalán miért foglalkozik a rendszer Firefoxban az IE Explorerben levő Kedvencekkel?
  • Sil78
    Nézd meg a FlashGot beállításait.
  • Thanatos
    őőő hogy is van a modnoka: a hiba az ön készülékében :)
    nekem tökéletesen tölt a flashget is :)
  • Garfield
  • gyűjtő
    Minden rendben működik.
    Köszönöm Sil!

Egy kérdésem lenne:
    A Firefoxban felépített Könyvjelzőket át lehet-e másolni az IE Explorerbe (itt Kedvencek néven fut)? Ha igen,hogyan?
  • Taibi
    Az miért van, hogy a FlashGet nem tölt Firefox alatt?
    Feltettem a FlashGot-ot, addig még jó is, hogy a letöltendő cumót beleteszi a FlashGet-be, de aztán nem tölt. De ugyanezt a cumót a Firefox letöltöje simán leszedi.
    (Viszont jó lenne, ha működne a FlashGet, mert azzal több dolgot lehet tölteni.)
  • NiGhTM4R3
    Sztorno, már működik :P