19494
-
Thanatos #941 meg kő nevelni!!! -
whitetiger #940 Hali Sil, thx azért a segítséget, már megvan :) Mellesleg a Mozilla1.7.6 ami tartalmazza a magyar nyelvű chat-et. Azért thx +1*
Thanatos, a nővérem, 48 éves fejjel már nem akar tanulni :(
-
#939 A Mozillában nem Firefox van. A popup figyelmeztetésektől viszont szerintem Mozillában is megszabadulhatsz úgy, ha beírod a címsorba, hogy about:config, nyomsz egy entert, és a browser.xul.error_pages.enabled értékét true-ra állítod. IP blokkoló helyett (vagy mellette?) egyébként ajánlanám az AdBlock nevű kiterjesztést, ami Mozillához is telepíthető, és könnyen (meg nyom nélkül) el lehet vele tüntetni a reklámokat. -
keeper2 #938 Nálam a mozilla 1.7.7-es verzió van fent, abban asszem 1.0.3-as a firefox.
A lényeg: ip blokkolóval sok oldat blokkolok, ám, ha egy másik oldalon egy beépített reklámablak a blokkolt oldalra hivatkozik, akkor az explorernél ott bejött egy az oldal nem található felirat, míg itt meg egy popupot dob fel, hogy nincs kapcsolat. És, ha olyan oldalról van szó, akkor egy perc alatt akár 5-6x is feldobhatja ezt. Hogy lehetne ezt a popup ablakot megszüntetni? Nekem úgy is jó volna, mint az ie-ben, vagy ha csak simán nem látsznana semmi, de a beugró ablakok megőrítenek. Kb olyan érzés, mint ha popup killer nélkül nézném a weblapokat.... -
#937 Azokat többnyire simán is el lehet menteni, de vannak olyan oldalak, amiknél nem ilyen egyszerű (nem a https://-től függ). Ha jól emlékszem, ezen az AutoLogin kiterjesztés segíthet. -
tomo #936 Sil78 irtal egyszer egy kiterjesztesrol, aminek segitsegevel a https:// oldalak passwordjeit is el lehet menteni a passwd managerbe. egyszeruen nem talalom itt a forumon. legyszives ird meg a nevet meg 1x. koszi. -
#935 Eddig úgy tűnik, az 1.0.3 végleges verziójával működik. Volt pár kiterjesztés, amelyik nem volt teljesen kompatibilis (pl Text/plain, Scrapbook), de azokból is van már új verzió. -
Garfield #934 Valaki tud érdemben infóval szolgálni, hogy az 1.0.3 és az AdBlock mennyire szeretik egymást végülis? -
#933 Jó, csak pontosítani akartam. (Egyébként én is az alapskint használom, bár a héten kipróbáltam, hogy lehet átpofozgatni, pl saját képeket berakni a menük hátterének.) A Safe Mode-ot is próbáltad, és az se segített, abban is csinálta? -
mEkLaU #932 Soha nem használtam skint firefoxhoz minek jo ez alapbol, reinstall sem segit:) -
#931 Uninstall, reinstall nem segít? Az alap skint használod? (biztosan nem valami másikat?) Safe Mode-ban is csinálja? (ehhez a Start menüben elvileg van egy külön parancsikon, indítsd el azzal - gyakorlatilag így kiterjesztések és skinek nélkül fog elidulni, ami segíthet bizonyos hibalehetőségek kizárásában...) -
mEkLaU #930 Felraktam semmit sem változtattam semmi skin csere semmi, de nagyon sok oldalon csinálja...Mintha vmi plug-in hiányozna vagy nem tom 1.0.0. nem csinálta pedig mielött feltettem ezt semmit nem változtattam -
#929 Ezt okozhatja pl:
- ha üres a Könyvjelző Eszköztár (ha nem használod, tüntesd el)
- nem kompatibilis téma, próbáld meg a default skinnel
- valamilyen nem kompatibilis kiterjesztés (próbáld meg, Safe Mode-ban is csinálja-e) -
#928 Pl mert már blokkolt valami képet onnan, de van még valami blokkolható elem ott (mondjuk egymásba voltak ágyazva, vagy valami ilyesmi). Talán túl szűken adtad meg a szűrőfeltételeket az oldalhoz, és van még mit blokkolni. Vagy pl nézd meg az AdBlock beállításainál, be van-e jelölve, hogy összevonja (collapse, vagy valami ilyesmi) a blokkolt elemeket. -
mEkLaU #927 Felrktam a Firefox 1.0.3-at és ugrál a képe. Már probálkoztam mindennel de ugrál....mi a szart lehet csinálni? -
#926 Sziasztok! Mitől lehet az, h a firefox elég gyakran meg sem jeleníti a blokkolható hirdetéseket, hanem csak a kicsi "adblock" fülecske láccik? Tehát így:
-
#925 Megnéztem, de úgy látom, a Chatzillának nincs magyar nyelvű változata. A kiterjesztés honlapján sem írják. Te honnan szedted le, hogy magyarnak kéne lennie? -
Thanatos #924 nylevtanulás?
ez degonosz volt, nah szal nekem nincs 5letem :) -
whitetiger #923 Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy a Chatzilla nem magyar nyevű, pedig elméletileg magyar lenne :) A beállítások között nem találom a nyelv választást. Mi lenne ilyenkor a megoldás? Lenne tippetek? Előre thx a segítséget -
cyrus #922 érdekes cikk -
#921 köszi. -
#920 itt -
#919 Hol? -
#918 és már van is magyar... hihetetlen...zuzom is le -
FTeR #917 ebbe mi olyan jó? -
#916 KÚL! -
#915 Megjelent a Firefox 1.0.3 végleges változata(egyelőre csak angol)
Firefox 1.0.3 -
Thanatos #914 te érted még mindig félre amit irok de hagyuk. én csak arra akartam kijukadni hogy ami neked szemét az nem feltétlen az, de mind1... -
gyűjtő #913 A J2SE Runtime Environment 5.0 Update 2 programot telepítettem a gépemre.
A Firefox 1.0.2 böngészőt használom.
Érdekes, hogy az un. virtuális utazás (séta) program Java alkalmazásait támogatja a feltelepített progi, de vannak olyan streemload alkalmazások, ahol ugyan kéri a betöltést (meg is jelenik a Java ikon), de nem töltődik be.
Az alábbiakban adok 2 címet a fentiek bemutatására:
1. Virtuális séta múzeumban
(itt működik a program!)
2. Niagara vízesés (webcamera)
( itt nem működik!)
A Firefox program könyvtáraiban hol kellene megjelennie a Java telepítés valamilyen elemének (plugin ?) ?
A Firefox-ban engedélyeztem a használatát. -
#912 Én csak egy kis segítséget kértem, mert nem tudtam mit tegyek. Ennyi... -
#911 Sajnos Nekem az előző nem csak azt tette fel. Nem vagyok hülye, s tudom, hogy vannak olyan dolgok, amik egy progihoz szükségesek. De nem ezekre gondoltam. Sajnálom, ha félreértetted, amit irtam. -
Thanatos #910 én a dolgokra amit felpakolt értetem amit modntam mivel azok ha jól sejtem a fejelsztői környezet részei és az sem szemét, de mind1 :) -
#909 Thanatos!
Nem a progira irtam, hogy "szemét", hanem azokra a dolgokra, amiket felpakolt az, amit régebben szedtem le. Mellesleg a programot használom, hiszen éppen ezért kerestem azt a megoldást, ami a legjobb. Ha nem használnám, akkor fel sem tettem volna.
De azért.. köszi, hogy segítettél. -
Thanatos #908 hátakkor mi a gond? amugy azért mert te nem hazsnálod attól még nem lesz szemét az adott progi... -
#907 Jaaa és még annyit, hogy Typical-t telepitettem, vagyis mindent, ami benne volt. -
#906 Garfield, Thanatos!
Feltelepiítettm a J2SE Runtime Environment 5.0 Update 2 verziót. A telepítő file kicsi, mivel a netről telepít, vagyis nem az offline telepítőt szedtem le. Feltelepítve ez 117 MB-ot foglal el. Eddig még nem láttam semmiféle olyan cuccot, amit régebben felpakolt, ha a progit feltettem, amit én szemétnek neveztem. -
Thanatos #905 szal az isntallnál irta hogy 100+ megát fog foglalni ha felkerül, elgalábbis ugyemléxem :) -
Thanatos #904 hm énis jre-t tettem csak fel probábólde arra nekem is 100 fölötti emgát irt (mármint a telepitett lesz anyi ) az install hamar lejött szal az tuti nem volt 100 mega de nekem ugy tünt neki is a telepitett cuccal van a gond vagy nem? :) -
Garfield #903 Ha kézzel telepíted, akkor a Firefox-hoz kell egy registry-módosítás, csak akkor fog működni. -
Garfield #902 Ja, a JDK tartalmazza a JRE-t.