19494
  • ivjoe
    Fingom sincs, hogy mit csinált! Letöltöttem a frissítést! De nem telepítettem fel, vártam, hogy valakinek problémái legyenek vele! Aztán tegnap felajánlotta, hogy frissíti 1.0.3-ra. Na jó, belementem a játékba, és elbaxta! Fingom sincs, hogy miért, épp ezért írtam be, mert a legtöbb problémát meg tudom oldani.

Valószínűleg az lenne a megoldás, hogy fogom és letörlöm az összes EXT-t és újrarakom őket! [MErt cseles volt és az összes EXT megvan neki XPI-ben!] De mint tudjuk, a lustaság nagy úr!
  • Garfield
    Nagy úr ám a lustaság.
    Tud arról valaki, hogy az ieview-t lehet valahogy úgy használni, hogy a toolbaron levő gombra rábökve hozza be IE-ben, nem pepig "jobb klikk -> View this page in IE"?
  • Garfield
    Mikor frissítetted az extension-öket utoljára? Mert nálam az update-et használva egyetlen pluginnel sem volt bajom.
  • Sil78
    Ezt hogy csináltad? Nem lett a módosítva a maxverziószám, nem kellett volna letiltania őket... Ha megpróbálod őket újra engedélyezni, akkor se működnek?
  • ivjoe
    NA én is rászántam magam az 1.03-ra. Tudtam, hogy valami gikszer lesz. Be is jött! Indítom, ablak, write'Az összes kiterjesztés letiltva!' És az egyik sem műxik! SUX!!! BIG SUX!!!
  • Sil78
    A Text/Plain kiterjesztéssel kapcsolatban lásd a #948-as hozzászólást.
  • ivjoe
  • Thanatos
    ha a collapse blocked elements az emg nekemalapból be volt kapcsolva már rögtön az adblock isntallja után is
  • Thanatos
    hm, érdekes mert nekem amugy sincs :D
  • malefic
    Sziasztok!

Frissítettem a Firefox-omat 1.03-ra.
    Meglepődve tapasztaltam, hogy a "jobb-gomb" menüben
    ott maradt az eredeti "Open selection, open selection in New tab"
    sorok (persze nem működnek), és ott vannak a magyar
    fordítások is amik szerencsére viszont működnek.
    Az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e ezeket a sorokat
    valahogy távolítani?
  • ivjoe
    Ok! belemész az Adblock beállításaiba, majd van még 1 beállítás gomb. Itt van az összevonás, amit ha bekapcsolsz, akkor elvileg nem veszed észre, hogy a progi blokkolta a cuccot! Nem zavar be!!! Pl nem lesz a chat helyén nagy büdös üres hely!
  • ivjoe
    Én azt használom!
  • Thanatos
    ?? mi az az "összevonás" ?
  • Sil78
    Nem olyan lassú az, próbáld ki.
  • ivjoe
    JA, bocs!
  • ivjoe
    Összevonás(lassú)!
  • Sil78
    Ha a forumchat.php-t tiltottad le, akkor ki kellene szednie... Nézd meg az AdBlock beállításainál, be van-e jelölve, hogy összevonja (collapse) a blokkolt cuccokat.
  • Mr Manson
    ja
  • CéZé
    ha van fent Adblock akkor jobb klikk a területen és Adblock Image

asszem igy kell
  • shrek82
    Sziasztok! Hogy lehetne kiszedni azt a felesleges részt, ahol a chat vót a fórum főoldalán??? Erre gondolok:

• ivjoe
    Az Im szerint használjatok mozarellát!!! :DDDD
  • keeper2
    Azthiszem, akkor elnézést mindenkitől, úgy tűnik én keverhettem össze a mozillát a firefox-al. Pedig elötte tényleg kipróbáltam egy napig a firefoxot, és mivel a weblapjukon szépen ott voltak egymás alatt a mozilla és a firefox, ráadásul ténylegesen kipróbáltam a firefoxot is egy napig, és teljesen ugyanigy nézett ki, gondoltam, a mozilla egy bővebb csomag, ami tartalmazza a firefoxot is. Viszont akkor elmesélné valaki, hogy a firefox miben másabb a mozillánál, ha leszámítjuk a mozillában levő többi komponenst? Én csak és kizárólag azért választottam a mozillát, mert láttam benne valami olyasmit, hogy biztonságos átvitel, és bár arra tippeltem, hogy ez csak a levelekhez van, hátha a böngészőhöz is alapon inkább azt választottam. Pedig a többi egysége nekem egyáltalán kihasználatlan marad a mozillának. MEllesleg, az about:config működik itt is, csak éppen az a megadott kulcs nincs benne, de ha úgysem tud értelmes pluszokat felmutatni nekem a mozilla, megyek át a firefoxra.
    A reklám blokkolásról meg annyit, hogy amennyi ip cim blokkolva van nekem, szerintem azt nem birná a böngésző, hanem csak kernel szinten megoldható, ráadásul, ahhoz kellene egy forrás is, ahonnét letölthetem, ehhez a protowall és a peer guardian tökéletes.
  • gyűjtő
    Bocs Sil!

Visszaolvastam néhány hozzászólással korábi témát és megtaláltam a kért címet.
  • gyűjtő
    Hello Sil!

Szeretném, ha megadnád a Firefox 1.0.3-hoz letölthető Text/plain címét.

Köszönöm
  • shrek82
    ezaz! Nagyon fasza! Ez kellett nekem! Köszi

• CarajoEsp
    Text/Plain. De felraktam a jó verziót és most müxik minden.
  • Sil78
    Ez pontosan melyik kiterjesztés volt? Mert itt épp pár hozzászólással lejjebb említettem, hogy a Text/plain-ből van már olyan új verzió, amelyik műxik 1.0.3 alatt is. (Bár annál a menüpontok eleve csak akkor jelennek meg a jobb egérgombos menüben, ha kijelölöd a linket, a linken való sima jobbklikkre nem, és nem is az eredeti "megnyitás új lapon" menüpontot használja...)
  • CarajoEsp
    Megoldódott a gond, az a kiterjesztés zavart be ,amely a kijelölt URl-t nyitja meg. Sajnos felül létrehozott 5ugyanolyan menüpontot ,amelyek közül egy se ment.
    Köszönöm a segítséget.
  • Sil78
    Ha Safe Mode-ban megy, akkor valamelyik kiterjesztés lesz a ludas. Használsz mondjuk valami böngészőlapokkal kapcsolatos kiterjesztést (pl Tabbrowser Extension, Tabbrowser Preferences, Tab Mix, vagy valami hasonló)? Ha igen, akkor próbáld végig őket egyenként: a Kiterjesztések ablakban jobb egérgomb a kiterjesztésen, és Letiltás. Utána indítsd újra a böngészőt, és nézd meg, úgy működik-e.
  • Sil78
    Lehet, persze, a Favicon Picker kiterjesztéssel.
  • shrek82
    köszi! Egyébként már az új text/plain volt fenn és mégis csak akkor működött rendesen, miután leszedtem és ujra feltettem!

Egyébként olyat lehet csinálni, hogy a mentett könyvjelzőkhöz a saját ikonjaimat rakjam?

• CarajoEsp
    Az lenne az én gondom ,hogy valamiért nem akarja a Firefox új lapon megnyitni a linkeket akkor ,ha jobb gombal adom neki az utasítást. Ilyenkor nem csinál semmit az ég világon.Safe módban megy.
  • Thanatos
    tény de nem jól illik a progihoz :PPP
  • Sil78
    Úgy látom, a Text/plain kiterjesztéssel van baja, frissítsd, a Text/plain 1.1.3 verziója már kompatibilis az 1.0.3-mal... (Ha a magyar verziót használtad belőle, akkor ezt szedd le és telepítsd.)
  • Sil78
    Sok olyan kiterjesztés van, aminek a nevében "fire" vagy "fox" helyett a "zilla" szerepel (de végülis miért ne szerepelhetne, hisz Mozilla Firefox)... a ChatZillánál meg teljesen indokolt ez a név, hisz ez elvileg tökugyanaz, mint ami a Mozillában van.
  • shrek82
    Frissítés után széjjelesett a firefoxom! Safe módban nem csinálja, de én nem akarom úgy használni! Így néz ki:
  • Thanatos
    oks ezt enmtudtam, bár akkor ha már csak kiterjesztés jobb lenne valami chatfox vagy hasonlo név ne chatzilla legyen má neve ff alatt :D
  • Sil78
    Kiterjesztésként van, persze, miért ne lenne? Csak nincs belőle egyelőre magyar változat. De lehet, hogy megnézem a Mozillában levő verzió fordítását, és csinálok magyart.
  • Thanatos
    firefoxban is van chatzilla?
  • Sil78
    Ja, hogy a Mozillában levő beépített ChatZilla... Azért nem árt, ha ilyenkor szóltok, hogy Mozilláról van szó, és nem Firefoxról. (Egyébként van itt valahol külön Mozilla topic is, csak nem túl forgalmas.)