19494
-
#981 Fingom sincs, hogy mit csinált! Letöltöttem a frissítést! De nem telepítettem fel, vártam, hogy valakinek problémái legyenek vele! Aztán tegnap felajánlotta, hogy frissíti 1.0.3-ra. Na jó, belementem a játékba, és elbaxta! Fingom sincs, hogy miért, épp ezért írtam be, mert a legtöbb problémát meg tudom oldani.
Valószínűleg az lenne a megoldás, hogy fogom és letörlöm az összes EXT-t és újrarakom őket! [MErt cseles volt és az összes EXT megvan neki XPI-ben!] De mint tudjuk, a lustaság nagy úr! -
Garfield #980 Nagy úr ám a lustaság.
Tud arról valaki, hogy az ieview-t lehet valahogy úgy használni, hogy a toolbaron levő gombra rábökve hozza be IE-ben, nem pepig "jobb klikk -> View this page in IE"? -
Garfield #979 Mikor frissítetted az extension-öket utoljára? Mert nálam az update-et használva egyetlen pluginnel sem volt bajom. -
#978 Ezt hogy csináltad? Nem lett a módosítva a maxverziószám, nem kellett volna letiltania őket... Ha megpróbálod őket újra engedélyezni, akkor se működnek? -
#977 NA én is rászántam magam az 1.03-ra. Tudtam, hogy valami gikszer lesz. Be is jött! Indítom, ablak, write'Az összes kiterjesztés letiltva!' És az egyik sem műxik! SUX!!! BIG SUX!!! -
#976 A Text/Plain kiterjesztéssel kapcsolatban lásd a #948-as hozzászólást. -
#975 #962 -
Thanatos #974 ha a collapse blocked elements az emg nekemalapból be volt kapcsolva már rögtön az adblock isntallja után is -
Thanatos #973 hm, érdekes mert nekem amugy sincs :D -
#972 Sziasztok!
Frissítettem a Firefox-omat 1.03-ra.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a "jobb-gomb" menüben
ott maradt az eredeti "Open selection, open selection in New tab"
sorok (persze nem működnek), és ott vannak a magyar
fordítások is amik szerencsére viszont működnek.
Az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e ezeket a sorokat
valahogy távolítani? -
#971 Ok! belemész az Adblock beállításaiba, majd van még 1 beállítás gomb. Itt van az összevonás, amit ha bekapcsolsz, akkor elvileg nem veszed észre, hogy a progi blokkolta a cuccot! Nem zavar be!!! Pl nem lesz a chat helyén nagy büdös üres hely! -
#970 Én azt használom! -
Thanatos #969 ?? mi az az "összevonás" ? -
#968 Nem olyan lassú az, próbáld ki. -
#967 JA, bocs! -
#966 Összevonás(lassú)! -
#965 Ha a forumchat.php-t tiltottad le, akkor ki kellene szednie... Nézd meg az AdBlock beállításainál, be van-e jelölve, hogy összevonja (collapse) a blokkolt cuccokat. -
#964 ja -
CéZé #963 ha van fent Adblock akkor jobb klikk a területen és Adblock Image
asszem igy kell -
#962 Sziasztok! Hogy lehetne kiszedni azt a felesleges részt, ahol a chat vót a fórum főoldalán??? Erre gondolok:
-
#961 Az Im szerint használjatok mozarellát!!! :DDDD -
keeper2 #960 Azthiszem, akkor elnézést mindenkitől, úgy tűnik én keverhettem össze a mozillát a firefox-al. Pedig elötte tényleg kipróbáltam egy napig a firefoxot, és mivel a weblapjukon szépen ott voltak egymás alatt a mozilla és a firefox, ráadásul ténylegesen kipróbáltam a firefoxot is egy napig, és teljesen ugyanigy nézett ki, gondoltam, a mozilla egy bővebb csomag, ami tartalmazza a firefoxot is. Viszont akkor elmesélné valaki, hogy a firefox miben másabb a mozillánál, ha leszámítjuk a mozillában levő többi komponenst? Én csak és kizárólag azért választottam a mozillát, mert láttam benne valami olyasmit, hogy biztonságos átvitel, és bár arra tippeltem, hogy ez csak a levelekhez van, hátha a böngészőhöz is alapon inkább azt választottam. Pedig a többi egysége nekem egyáltalán kihasználatlan marad a mozillának. MEllesleg, az about:config működik itt is, csak éppen az a megadott kulcs nincs benne, de ha úgysem tud értelmes pluszokat felmutatni nekem a mozilla, megyek át a firefoxra.
A reklám blokkolásról meg annyit, hogy amennyi ip cim blokkolva van nekem, szerintem azt nem birná a böngésző, hanem csak kernel szinten megoldható, ráadásul, ahhoz kellene egy forrás is, ahonnét letölthetem, ehhez a protowall és a peer guardian tökéletes. -
gyűjtő #959 Bocs Sil!
Visszaolvastam néhány hozzászólással korábi témát és megtaláltam a kért címet. -
gyűjtő #958 Hello Sil!
Szeretném, ha megadnád a Firefox 1.0.3-hoz letölthető Text/plain címét.
Köszönöm -
#957 ezaz! Nagyon fasza! Ez kellett nekem! Köszi
-
#956 Text/Plain. De felraktam a jó verziót és most müxik minden. -
#955 Ez pontosan melyik kiterjesztés volt? Mert itt épp pár hozzászólással lejjebb említettem, hogy a Text/plain-ből van már olyan új verzió, amelyik műxik 1.0.3 alatt is. (Bár annál a menüpontok eleve csak akkor jelennek meg a jobb egérgombos menüben, ha kijelölöd a linket, a linken való sima jobbklikkre nem, és nem is az eredeti "megnyitás új lapon" menüpontot használja...) -
#954 Megoldódott a gond, az a kiterjesztés zavart be ,amely a kijelölt URl-t nyitja meg. Sajnos felül létrehozott 5ugyanolyan menüpontot ,amelyek közül egy se ment.
Köszönöm a segítséget. -
#953 Ha Safe Mode-ban megy, akkor valamelyik kiterjesztés lesz a ludas. Használsz mondjuk valami böngészőlapokkal kapcsolatos kiterjesztést (pl Tabbrowser Extension, Tabbrowser Preferences, Tab Mix, vagy valami hasonló)? Ha igen, akkor próbáld végig őket egyenként: a Kiterjesztések ablakban jobb egérgomb a kiterjesztésen, és Letiltás. Utána indítsd újra a böngészőt, és nézd meg, úgy működik-e. -
#952 Lehet, persze, a Favicon Picker kiterjesztéssel. -
#951 köszi! Egyébként már az új text/plain volt fenn és mégis csak akkor működött rendesen, miután leszedtem és ujra feltettem!
Egyébként olyat lehet csinálni, hogy a mentett könyvjelzőkhöz a saját ikonjaimat rakjam?
-
#950 Az lenne az én gondom ,hogy valamiért nem akarja a Firefox új lapon megnyitni a linkeket akkor ,ha jobb gombal adom neki az utasítást. Ilyenkor nem csinál semmit az ég világon.Safe módban megy. -
Thanatos #949 tény de nem jól illik a progihoz :PPP -
#948 Úgy látom, a Text/plain kiterjesztéssel van baja, frissítsd, a Text/plain 1.1.3 verziója már kompatibilis az 1.0.3-mal... (Ha a magyar verziót használtad belőle, akkor ezt szedd le és telepítsd.) -
#947 Sok olyan kiterjesztés van, aminek a nevében "fire" vagy "fox" helyett a "zilla" szerepel (de végülis miért ne szerepelhetne, hisz Mozilla Firefox)... a ChatZillánál meg teljesen indokolt ez a név, hisz ez elvileg tökugyanaz, mint ami a Mozillában van. -
#946 Frissítés után széjjelesett a firefoxom! Safe módban nem csinálja, de én nem akarom úgy használni! Így néz ki:
-
Thanatos #945 oks ezt enmtudtam, bár akkor ha már csak kiterjesztés jobb lenne valami chatfox vagy hasonlo név ne chatzilla legyen má neve ff alatt :D -
#944 Kiterjesztésként van, persze, miért ne lenne? Csak nincs belőle egyelőre magyar változat. De lehet, hogy megnézem a Mozillában levő verzió fordítását, és csinálok magyart. -
Thanatos #943 firefoxban is van chatzilla? -
#942 Ja, hogy a Mozillában levő beépített ChatZilla... Azért nem árt, ha ilyenkor szóltok, hogy Mozilláról van szó, és nem Firefoxról. (Egyébként van itt valahol külön Mozilla topic is, csak nem túl forgalmas.)