19494
-
Cicero #1262 [mí tú] -
cyrus #1261 hátaszciki....
nemindegy, stop off, mert már nem bírom ezt pszichésen... -
#1260 [elélvez!] [de nagyon!] -
cyrus #1259 olvass vissza jobban... én már akkor itt okosodtam mikor téged még anyud pelusozott :D -
#1258 Olvass vissza! Én vótam itt előbb! [Ővótottelőbb!] -
cyrus #1257 mondjuk téged se :D -
Cicero #1256 aham, egész nap ;((( -
Cicero #1255 heh :| nekem is, csak a méret "túl nagy" o_O -
cyrus #1254 de hogyhogy mindig megjelensz a cicikével ? :O
ti együttvagyokt.... :O
nemszeressem azt :O -
#1253 Mi az a többes szám? Én nem terveztem, hogy belekezdenk egy bannerba! Téveszméid vannak! -
cyrus #1252 bár mondjuk banner sztem nemkell, de a lényeg a lényeg :D:D:DD:
csúnyán bealáztak :D:DD:D: -
cyrus #1251 gratulálok fiúk, silnek elsőre sikerült :D -
#1250 Nályszos!
[asszongya beszteszt] -
Cicero #1249 -
#1248 Mekkora az az "emberi méretű"? :-)
Esetleg valami ilyesmi (600x100, a kék keret csak mintának van)? Vagy valami kisebb? (Egyáltalán kell banner?)
-
Cicero #1247 jah, magyarázni azt már tudsz... + kritika -
#1245 502*142??? [Tippel] :DDD -
#1244 NEm mondtam, hogy lopsz! [Nem mondta ki...] De te most elmondtad! Az egyébként is goNba és semmi közöm az ügyhöz! De neked annál több! -
Cicero #1243 -
Cicero #1242 Nem, mert gondolom Firefox és nem giccsparádé :)) -
Cicero #1241 Hol lopok én? Kinek érzed magad? Jah, elvetted a gombát sry -
#1240 Max 120 legyen a magassága! MEg valami komolyabbat nem tudnál összedobni? -
#1239 Én nem lopok! [Azt cyrus szokott, mer nigga...] Elkértem, salzé...
Ne nézzé má Ciceronak! -
cyrus #1238 mégmindignagyonnagy.... bejössz, és csak egy bannert látsz, miért jó ez ? most jobb....
akinek help kell és idejön annak aki tud segít, erre való a topik, gyorsan, minden hülyeség nélkül. de nekem mindegy
-
Cicero #1237
500x180 -
#1236 Igen, én kértem el tőled! Te meg azt mondtad, hogy használhatom! -
cyrus #1235 persze, de ti lopósak vagytok....meg...namindegy :D -
#1234 a sepregetőm :)) -
#1233 Tudod bannert általában 648*60 vagy 648*120-asat szoktunk csinálni és valami egyedit, amihez persze más emberek anyagait felhasználhatod, ha olyan.
Figy:
De lehet, hogy a bannerműhely lesz a legegyszerűbb! -
Cicero #1232 Azt is én csináltam :)) Miért egyszavas történet? A cs-sek bannerét láttad már? Egyébként egyszavasban jól néz ki :o -
cyrus #1231 túlnagy.
max 100-150 magas legyen viszont kb 600 px széles lehet...
ellenkező esetben ugy fog kinézni mint az egyszavas történet topikban. :O -
Cicero #1230
Ez már jobb? -
Cicero #1229 Ez szerintem elfogadható méretű, de összevihetem! :))) -
cyrus #1228 max ha kell is, csak valami emberi méretű :O -
Cicero #1227
Bannernek? -
#1226 Ennél az oldalnál tökmindegy, hogy állítod be, Javascripttel irányít át és nyitja meg az ablakokat ekkorára. Ezen nem segítenének még a böngészőlapokkal kapcsolatos kiterjesztések sem, egyszerűen nem úgy van tervezve az oldal. De ha a középső egérgombbal kattintasz a linkekre, akkor új böngészőlapon nyitja meg őket, az szerencsére működik. -
#1225 Akkor valószínűleg megvan: ha üres, rakj bele legalább egy könyvjelzőt, vagy rejtsd el az eszköztárat (Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző Eszköztár elől vedd ki a pipát). És mindjárt nem fog ugrálni. -
gyűjtő #1224 Szervusztok!
A Firefox 1.0.4-es verzióját használom.
A kezdőlapomon (Hírkereső) levő linkek megnyitásakor a megnyitott ablak nem teljes méretre nyílik.
Hogyan kell beállítanom a Beállítások > Haladó > Böngészőlapok opcióit, hogy teljes oldalra nyisson.
Egyáltalán van-e "optimális" beállítás a Böngészőlapok opcióinak bejelölésével? -
NiGhTM4R3 #1223 Ehe, FireFox uninstall + install és a hiba továbbra is fennáll.
Esetleg vmit a főmappáján kívűl nem töröltem, ami tartalmazhatta volna ezt a "hibát"?
(c:/program files/mozilla firefox)) -
#1222 ez a kép kurvajó!! lol