19494
-
#1021 Külön kell hozzá telepíteni a flash plugint, mert a pluginokból a Netscape-es verziókat használja, nem az IE-hez valókat. Meg persze van egy plugins nevű mappa a program mappájában, ott tárolja őket (hogy pontosan milyen pluginek vannak hozzá telepítve, azt úgy tudod megnézni, ha a címsorba beírod, hogy about:plugins). -
Cicero #1020 Jah rájöttem :)) Háttérben kidobott egy ilyen telepítő ablakot Flash player-ről. Akkor IE és Firefox más flash player-t használ? IE alatt megjelent ugyanaz a flash :))) Bocsi lámáskodásért -
Cicero #1019 Van Flash player a gépemen, IE alatt látom a flash-eket, Firefox alatt meg nem :))) -
Cicero #1018 [IMG] http://pix.dox.hu/pix4/3af81b0eeeed224ffe0f63ee04fe5f37.JPG [/IMG] -
#1017 JA, bocs! Tegyél fel Flash playert! (Vagy nem??? - DE!) -
Cicero #1016 Helló! Amikor megakarok nyitni egy flash-t letölti és kidob egy ilyet, hogy válassza ki a listából azt a progit amivel leszeretné játszani a flash-t, most mit csináljak? -
keeper2 #1015 Azért használom az 1.0.3 angolt, mert másfél hete kutattam a neten, és akkor a hivatalos magyar honlapján azt irták, hogy magyar verzió: 1.0.2, angol 1.0.3
Egyébként úgy emlékszem, nem csak amikor begépelek, akkor hibázik, hanem linkeken mászkáláskor is néha, sőt, egyszer éppencsak elkezdtem begépelni a cimet, 2 karaktert irtam, és már zárt is. Persze a nem ir hibaüzenetet úgy kell érteni, hogy az xp azért feldobná az ablakot, hogy a progrma hibát okozott, és bezáródik, majd a drwatson..., csak a tűzfalam ezen ablak feldobásáról értesít, és általánan nem vagyok rá kiváncsi. Persze, azt hozzá kell tennem, hogy mostanság felraktam mozillát, leszedtem, fel fox, le, vissza mozilla.... Szóval, rendszeresen vissza szoktam rakni egy stabil állapotot ghost-ból, talán majd azután megoldódik ez a probléma.
Felfedező: van egy újfajta metódus, pie a neve (nem tudom, már üzemel-e, vagy még csak tesztüzemben van), a flash-es oldalakon terjed, a lényege, hogy ő tárolja a cookie-kat, és ha az oldalra lépsz, ő visszarakja az eredetit, mégha törölted is. A dolog poénja, hogy ez a pie viszont elég jól védett, csak speciális programokkal törölhető. => itt a válasz arra, hogy a cégek megunták, hogy a kémkedő cookie-kat kicsináljuk, és nem tudnak igy adatot lopni a gépről.
De továbbra is, ami a legjobban idegesít, hogy nem tudok megfelelően scrollozni, mint pl. ie-ben. Pl. ha ide gépelek be, ahhoz, hogy a külső ablakot scrollozzal, elösször ki kell kattintanom ebből az ablakból, és csak aztán megy. Ez nagggggyon idegesít engem. Ha az ie meg tudta csinálni, lefogadom, hogy a fox is meg tudja. -
#1014 Ha eltávolítod és újratelepíted a kiterjesztést, akkor se műxik? -
#1013 Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Felugró ablakok tiltása (ott mellette jobboldalt van egy gomb, azt nyomd meg)... Egyébként Freemailhez nem kell engedélyezni a felugró ablakokat, a "kért" popupokat (ami nem magától ugrik fel, csak ha rákattintasz egy adott linkre) alapból úgyse tiltja. -
#1012 Pontosan az, csak nem végzi a dolgát sajnos!
Régen, emléxem, műxött! -
#1011 help...firefoxomba, régen mikor beléptem a freemailba, és nemtom már mit csináltam, de engedélyeznem kellet a felugro ablakokat a freemail.hu-nál...de vissza szeretném csinálni mert idegesít a reklám...ezt hol lehet??? -
#1010 Konkrétan semmilyen hibaüzenetet nem írt ki, csak bezáródott? Melyik verziót használod? (Véletlenül nem csak olyankor csinálja, ha úgy gépelsz be a címsorba valamit, és entert nyomsz?) -
#1009 A Disable Targets for Downloads-ra gondolsz? Mert annál be is kell állítanod, hogy milyen fájlkiterjesztéseknél ne nyisson új lapot... -
#1008 Mi annak az EXT-nek a neve, ami letiltja az új lap megjelenítését a letöltésekkor???
Ugyanis nekem fent van, csak nem végzi a dolgát. -
tesztax #1007 Neked mondom keeper2.És miért nem a magyar Firefox 1.03-asat használod nekem
is az van.
-
tesztax #1006 Érdekes nekem működik rendesen. -
keeper2 #1005 én ugyan nem próbáltam, de nekem meg telejesen véletlenszerű időközönként záródik be a fox. Pl. ma az első elinditás után, épp az első cimet gépeltem be, és már záródott is, csak a tűzfal szólt, hogy a hiba moduljának a futását engedélyezem-e?
Mellesleg, a behatolás, popup és efféle teszteken elég jól teljesít, bár, van egy java teszt, amivel ki lehet fagyasztani az összes futó firefox ablakot. -
#1004 Valaki esetleg szokott a jójáték.hu-n játszani? Mert nekem a Firefox valahogy nem
komálja, játék közben kifagy, vagy pl a ranglistát megnéztem és amikor bezártam,
szintén kifagyott... valamikor meg hibaüzenet nélkül kilép a firefoxból!
cookie és cache ürítés sajnos nem segített.. -
californiastud #1003 ááh, kösszii!
ilyenekről nem is tudtam!
De úgy néz ki műkszik!
thx -
#1002 MAgyar verzió rúlz! -
keeper2 #1001 Na, mostmár tényleg firefoxom van, 1.0.3 angol, a borwser.xil az tényleg frankón működik, ellenben csak nálam van, hogy időnként bevág egy hibát, és bezárja az összes ablakot? Ilyet az ie utoljára pár éve csinált. És hol van a popup control? A mozilla tools menüpontjában ottvan, itt is kell lennie valahol.
Valamint: Az egerem szoftvere úgy van beállítva, hogy ha scrollozok, akkor nem az atív ablakban scrollozik, hanem ami felett a kurzor épp áll. Ez az ie-ben jól működik is, ellentétben, a firefoxban nem, ott mindig az aktiv ablak scrollozik, akárhol is állok, ez engem nagyon zavar. Ezt hol tudnám átállítani? -
#1000 TÉK! -
#999 NEm ngyon! -
gyűjtő #998 A Rúlz nickname? -
#997 MAgyar adblock kiterjesztés Rúlz!
Leírás? Annyira azért nem bonyolult. -
gyűjtő #996 Hello Sil!
A Firefox 1.0.3 verzióját használom. Több más (általad is több helyen javasolt kiterjesztés mellett) az AdBlock kiterjesztést csak most telepítettem fel először.
A program-kiterjesztés finomhangolásához szeretném, ha valami magyar nyelvű leírást találnék.
Ha tudsz, segíts ebben.
Előre is köszönöm az információt. -
#995 VAn infolisterem, de az se műxik!
Áhh, most rögtön újrarakom az EXT-ket. -
#994 1. Passz, de miért nem rendezed őket mondjuk mappákba? Mappákat is ki lehet rakni a Könyvjelző Eszköztárra...
2. Húzd vissza teljesképernyősre... -
#993 Kiterjesztésekről gyorsan listát lehet csinálni a ListZilla vagy az InfoLister kiterjesztéssel. Ezek azt is mutatják, melyik kiterjesztés van letiltva. -
#992 NEm, ezt írta ki indításkor egy ablakba. A helyzet az, hogy egy EXT sem műxik. -
#991 Azt mondtad, letiltotta az összeset, nem? Akkor most mit is tiltott le? -
#990 Igen! van vagy negyven EXT-m ábécérendben kéred?
Ja Sil, kierjesztésekre jobb gomb és mi a vicces? Ott a nagy büdös letiltás gomb! Tehát nincs letiltva. Vagy egyet letiltott és az bekavar? -
Garfield #989 Milyen ext-ek, pontosan hányas verziószámmal? -
#988 Akkor tiltja őket le, ha a Firefoxod verziószáma nagyobb, mint a kiterjesztésben megadott maxverziószám. De ez az 1.0.3 esetében ugyanaz, mint az 1.0 esetén volt, működniük kéne (nem értem, miért tiltotta le). Próbáld meg újra engedélyezni: a kiterjesztésen jobb egérgomb, engedélyezés, és újraindítod a Firefoxot. Vagy próbáld meg frissíteni / újratelepíteni a kiterjesztéseket. -
#987 eWebmail Color&Graphics kiterjesztés -
#986 Nagyon xar, hogy nem tom hazsnálni az EXT-ket, itt az Sg-n is mindig bejön a chat! [mérgelődik] -
#985 Két kérdésem lenne.
1:Hogy lehet megnövelni a Kedvencek eszköztár területét. Van vagy harminc oldal kiválasztva, de a fele eltünik, mert csak egy sorba lehetnek kirakva. Nem lehet valahogy megnövelni?
2:Valamiért ha új ablkaot nyitok, akkor a fele kilóg ,mert kb:két napja félrehúztam a Firefox ablakát. Meg lehet valahogy oldani, hogy mindíg teljes szélességben nyíljon megb és ne nekem kelljen nyomogatni a jobb felső sarokban a gombot?
Előre is thx. -
#984 Mi blokkolja őket? Lehet, hogy én vagyok a láma, de a kiterjesztések engedélyezésével még nem találkoztam. -
californiastud #983 sziasztok!
yahoo! mailem van, de a firefoxban nem tudok állítgatni olyanokat, mint betűtípus, betűméret, vastagság, aláhúzás, smiley-k... szal amit explorerben tudok amúgy.
remélem van megoldás, mert naggyon fasza ez a böngésző! -
#982 Ha csak simán újra engedélyezed őket, úgy nem működik?