19494
-
#1342 Sikerült ! -
#1341 A könyvjelzőket hogyan lehet kimenteni ?
Az IE-ben megtaláltam, de a Firefox-ban még nem.
-
#1340 Ez igen apám... Könyvet nem tervezel?? -
#1339 plugin=plugin Beszteszt! :DDD -
#1338 Extension = kiterjesztés, plugin = plugin (vagy bővítmény). Nem keverendő egymással. -
#1337 Az extension az egy Firefox disztribúciónak álcázott kód, mely backdoor-ként működik és a 666-os porton hozzáférési lehetőséget ad a gépedhez. Persze csak a megfelelő klienssel... Majd a következő újraindításkor beleír az alaplapi CMOS chipbe, ezzel tönkretéve a BIOS-t. (Beírja magát a BIOS-ba.) Majd megemeli a GPU magfezültségét, ezzel tönkretéve a videókártyádat. Ezután egyidejűleg megemeli a CPU magfeszültségét, a HDD tápfeszültségét, a memória órajelét, majd az északi hídat terheli túl és végül a tápot nyírja ki egy hatalmas feszültséglökettel, melytől ki is gyulladhat a tápod. -
#1336 :) -
#1335 :DDDDDDD áz! -
cyrus #1334 ejjpaszmek -
Cicero #1333 És a "extension" az mitet csinál ezzel a bámulatos programmal? -
#1332 Igen! -
#1331 "Az is idegesít, hogy a gépemen van!" -
#1330 ja ok, ott is oroszul van a szöveg, translate meg nem túl jól érti az oroszt :) -
#1329 Nem, az oldal megy angolul is! :PPP Sarokban katt a zászlóra, következőleg már ugyanott english leszö! -
#1328 ? translate v mi? :) -
#1327 A ciril betűsnél nekem is. Bár én nem néztem IE-ben. Hozzá nem nyúlok ahhoz a sz@rhoz. Az is idegesít, hogy a gépemen van! Az english verziót nézted? -
#1326 nekem az a kék csík ami explorerbe alul van, az ff-ben középen van, + középen egymást takarja néhány sor :) -
#1325 NEkem tökéletesen bejön! -
#1324 Köszönöm. -
#1323 Van neki külön topicja. Egyébként POP3-mon keresztül szerintem sehogy, azzal csak a Beérkezett mappát lehet, a többihez IMAP elérés kéne (ami meg ingyenes szolgáltatóknál nem jellemző, hogy lenne). Esetleg továbbítsd azokat a leveleket saját magadnak. -
Garfield #1322 plugin: Flash Player, Shockwave Player.
Ha pedig extension kell, akkor #258, #261. -
Cicero #1321 Mondjatok hasznos kiterjesztéseket (pluginokat)!!! -
Garfield #1320 Egyébként meg fogod az IEView-t, beállítod neki, hogy ezt az oldalt IE alatt akarod nézni és kész: amint rákattintasz a könyvjelzők közt vagy beírod a címsorba, azonnal nyitja IE-ben. -
Garfield #1319 Van új IEView plugin, tessék tölteni. (Az oldalon 1.0-t említenek, feltelepítve meg 1.2 ) -
Erron #1318 1000 köszönet. -
#1317 megnéztem ezen a translate-t, oroszon kicsit darabosan megy, jobb francián :) -
Garfield #1316 Van külön topikja. -
Garfield #1315 Tökön is szúrom magam mindjárt bánatomban... -
#1314 Engem az érdekelne, hogy Thunderbird alatt, hogy tudom azt megoldani ,hogy ne csak a kapott leveleket töltse le, hanem mindet. Ugyanis a Vipmailes címemen csináltam egy Tárolás mappát, abban van vagy 100levél,de nem tudom letölteni:( -
#1313 kicsit elcsúszva, de bejön :)) -
Thanatos #1312 éjjenéjjen, olvasd sokat -
#1311 ez is egy oldal, ami nem jon be firefox alatt itt -
#1310 Ehhez nem kell külön progi, mentsd le az egész Profilodat. XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\ mappa teljes tartalmát (van benne egy Profiles nevű almappa meg 2-3 fájl), és ha a Windows újratelepítése után, de még a Firefox telepítése előtt ezt visszarakod ugyanoda, akkor minden beállításod megmarad, még a kiterjesztések is. -
Erron #1309 Sziasztok!
Nekem egy olyan progira lenne szükségem, amivel le tudom menteni a Firefox beállításait, mert ha újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen vele órákat foglalatoskodni, hogy beállítsam a pluginokat.
Tudtok nekem ilyet ajánlani??
Nagyon-nagyon fontos lenne.
Előre is THX.
Erron
-
#1308 Azt hagyd, az csak akkor kell, ha a keyconfig kiterjesztést is használod. -
#1307 nem segített.. Feltegyem az extek listáját?(hogy nem vmelyik másik ext zavar-e be) -
#1306 Sztem nem, de leszedtem a session savert, és felteszem újból, hátha ez segít, de az extmirroron van vmi szöveg alatta, azzal mit kell csinálni?
egész pontosan erre gondolok:
Gondoltam, hogy Chrome Editorral beírom prefs.js-be, de nem tuttam! Mit csináljak vele? -
#1305 Hmm... Menu Editorral nem tüntetted el véletlenül? -
#1304 mielőtt csináltam a screenshotot, direkt megnyitottam, aztán bezártam, 2-3 böngészőlapot(persze mindegyikben mást)! De Semmi... -