19494
  • dardevil
    Sikerült !
  • dardevil
    A könyvjelzőket hogyan lehet kimenteni ?
    Az IE-ben megtaláltam, de a Firefox-ban még nem.
  • shrek82
    Ez igen apám... Könyvet nem tervezel??
  • ivjoe
    plugin=plugin Beszteszt! :DDD
  • Sil78
    Extension = kiterjesztés, plugin = plugin (vagy bővítmény). Nem keverendő egymással.
  • ivjoe
    Az extension az egy Firefox disztribúciónak álcázott kód, mely backdoor-ként működik és a 666-os porton hozzáférési lehetőséget ad a gépedhez. Persze csak a megfelelő klienssel... Majd a következő újraindításkor beleír az alaplapi CMOS chipbe, ezzel tönkretéve a BIOS-t. (Beírja magát a BIOS-ba.) Majd megemeli a GPU magfezültségét, ezzel tönkretéve a videókártyádat. Ezután egyidejűleg megemeli a CPU magfeszültségét, a HDD tápfeszültségét, a memória órajelét, majd az északi hídat terheli túl és végül a tápot nyírja ki egy hatalmas feszültséglökettel, melytől ki is gyulladhat a tápod.
  • Aquir
    :)
  • cement
    :DDDDDDD áz!
  • cyrus #1334
    ejjpaszmek
  • Cicero
    És a "extension" az mitet csinál ezzel a bámulatos programmal?
  • ivjoe
    Igen!
  • Big Daddy
    "Az is idegesít, hogy a gépemen van!"
  • Aquir
    ja ok, ott is oroszul van a szöveg, translate meg nem túl jól érti az oroszt :)
  • ivjoe
    Nem, az oldal megy angolul is! :PPP Sarokban katt a zászlóra, következőleg már ugyanott english leszö!
  • Aquir
    ? translate v mi? :)
  • ivjoe
    A ciril betűsnél nekem is. Bár én nem néztem IE-ben. Hozzá nem nyúlok ahhoz a sz@rhoz. Az is idegesít, hogy a gépemen van! Az english verziót nézted?
  • Aquir
    nekem az a kék csík ami explorerbe alul van, az ff-ben középen van, + középen egymást takarja néhány sor :)
  • ivjoe
    NEkem tökéletesen bejön!
  • CarajoEsp
    Köszönöm.
  • Sil78
    Van neki külön topicja. Egyébként POP3-mon keresztül szerintem sehogy, azzal csak a Beérkezett mappát lehet, a többihez IMAP elérés kéne (ami meg ingyenes szolgáltatóknál nem jellemző, hogy lenne). Esetleg továbbítsd azokat a leveleket saját magadnak.
  • Garfield
    plugin: Flash Player, Shockwave Player.

Ha pedig extension kell, akkor #258, #261.
  • Cicero
    Mondjatok hasznos kiterjesztéseket (pluginokat)!!!
  • Garfield
    Egyébként meg fogod az IEView-t, beállítod neki, hogy ezt az oldalt IE alatt akarod nézni és kész: amint rákattintasz a könyvjelzők közt vagy beírod a címsorba, azonnal nyitja IE-ben.
  • Garfield
    Van új IEView plugin, tessék tölteni. (Az oldalon 1.0-t említenek, feltelepítve meg 1.2 )
  • Erron
    1000 köszönet.
  • Aquir
    megnéztem ezen a translate-t, oroszon kicsit darabosan megy, jobb francián :)
  • Garfield
    Van külön topikja.
  • Garfield
    Tökön is szúrom magam mindjárt bánatomban...
  • CarajoEsp
    Engem az érdekelne, hogy Thunderbird alatt, hogy tudom azt megoldani ,hogy ne csak a kapott leveleket töltse le, hanem mindet. Ugyanis a Vipmailes címemen csináltam egy Tárolás mappát, abban van vagy 100levél,de nem tudom letölteni:(
  • Aquir
    kicsit elcsúszva, de bejön :))
  • Thanatos
    éjjenéjjen, olvasd sokat
  • peteragoston
    ez is egy oldal, ami nem jon be firefox alatt itt
  • Sil78
    Ehhez nem kell külön progi, mentsd le az egész Profilodat. XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\ mappa teljes tartalmát (van benne egy Profiles nevű almappa meg 2-3 fájl), és ha a Windows újratelepítése után, de még a Firefox telepítése előtt ezt visszarakod ugyanoda, akkor minden beállításod megmarad, még a kiterjesztések is.
  • Erron
    Sziasztok!

Nekem egy olyan progira lenne szükségem, amivel le tudom menteni a Firefox beállításait, mert ha újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen vele órákat foglalatoskodni, hogy beállítsam a pluginokat.
    Tudtok nekem ilyet ajánlani??
    Nagyon-nagyon fontos lenne.

Előre is THX.

Erron
  • Sil78
    Azt hagyd, az csak akkor kell, ha a keyconfig kiterjesztést is használod.
  • shrek82
    nem segített.. Feltegyem az extek listáját?(hogy nem vmelyik másik ext zavar-e be)
  • shrek82
    Sztem nem, de leszedtem a session savert, és felteszem újból, hátha ez segít, de az extmirroron van vmi szöveg alatta, azzal mit kell csinálni?
    egész pontosan erre gondolok:

Gondoltam, hogy Chrome Editorral beírom prefs.js-be, de nem tuttam! Mit csináljak vele?
  • Sil78
    Hmm... Menu Editorral nem tüntetted el véletlenül?
  • shrek82
    mielőtt csináltam a screenshotot, direkt megnyitottam, aztán bezártam, 2-3 böngészőlapot(persze mindegyikben mást)! De Semmi...
  • shrek82