19494
-
#2142 sry -
#2141 #2108 -
#2140 Próbálta már valaki a Firefox Setup 1.5rc1 verziót ?
Firefox 1.5 RC1 magyar -
#2139 tedd fel az 1.0.7-et ;) -
#2138 Ez a firefox legnagyobb dobása. Ezért használom már egy éve. ( Biztos session saver is lesz az 1.5-höz hamarosan ) -
#2137 jah hát az megesik. mivel az még nem kiforrott verzió, nem is lehet elvárni, hogy müködjön. ha végleges lesz (1.5), akkor minden oké lesz újra. -
Sziszi1 #2136 tok jok ezek a kiterjesztesek, nem is tudtam hogy ilyeneket tud ez a firefox, csak egy a bibi, ez a session saver nem megy a firefox 1.5-el -
HentmaN #2135 jah asszem megvan -
HentmaN #2134 ezt hol lehe beallitani?
-
#2133 nem. ez egy kiterjesztés a firefox-hoz, ami a kiválasztott Download manager-hez berak egy menüpontot a gyorsmenübe. ismer 15-20 féle letöltés manager-t, köztük a Flashget-et is. -
HentmaN #2132 az egy kulon verzioja? -
#2131 flashgot extension -
HentmaN #2130 Hali! Nem tudja valaki hogy ha FlashGet-et felrakom akkor hogy tudom ugy megcsinálni Firefox-ban azt mint ami Internet Explorer -ben van hogy ha kattintok ie-ben jobb gombal akkor ott van egy olyan menupont hogy "Minden letöltése FlashGet-tel" ezt hogyan tudom atvinni firefoxba? -
#2129 hali :)
win98SE a rendszer és így a firefox nem müxik együtt a wmp 9 series-szel. A másik gépen ez jól ment a mediaplayerconnectivity-kiterjesztéssel, most is jól megy, csak most mindig miután a kiterjesztés automatikusan elindítja a wmp-t ha egy lapon be van ültetve video, utána meg akarja nyitni normálisan is, így:
Sil, nem lehet ezt a képen látható megnyitást mellőzni? :) -
#2128 elírtam [: azóta jó lett, pár spy belemászott a frissen telepített windowsba. a profilt meg nem tudtam sajnos kimenteni |-:
#230: köszönöm((: -
#2127 egyszer úgy irta, a következő mondatban pedig máshogy -
#2126 Nincs is olyan, hogy mozzila.org, mert az mozilla.org. ;-) Miért nem mentetted el előtte a profilodat? Akkor nem veszett volna el...
#230, de kiterjesztéssel (pl Tabbrowser Preferences vagy Tab Mix) részletesebben be lehet állítani, mit hol nyisson meg. -
#2125 #1410 második fele... -
keeper2 #2124 Huh, most hirtelen nem mondom meg, hogy lehet pontosan rendberakni, de nem kellett volna létrehozni az új felhasználót, mivel az volt csak a probléma, hogy az előző bezár(ód)ásnál hibásan záródott be a fox, és még ott volt a folyamatok közt, miközben a fox is azt hitte már magáról, hogy le van már zárva. Ilyenkor egyszerűen csak a feladatkezelőben ki kell lőni a firefox.exe-t. Azzal, hogy új felhasználót hoztál létre, most vele lépsz be, és ezért tűntek el a régi beállítások. Azthiszem, ha kitörlöd az új felhasználót, akkor utánna be tudsz majd lépni a régivel, de ez nem 100%. -
Jack Bauer ahős #2123 Nekem is az a gondom, ami navinak (2106. Segítsen valaki, plíz!
Kösz előre is! -
Sziszi1 #2122 koszonom, utannajarok ! -
#2121 ha angol a firefoxod: Tools/Extensions menü, ott az ablakban van egy link, hogy Get more extensions (vagy vmi ilyesmi)
ha magyar a firefoxod: Eszközök/Kiterjesztések (ott is lesz valami további kiterjesztések beszerzése szerű link)
Mindkettő elvisz a kiterjesztések weblapjára. Ott találasz valahol egy keresődobozt, ahova beírod, hogy Session Saver.Ez megtalálja neked a SS extensiont. Rákattintasz, installálod.
Ha megvan ujrainditod a firefoxot, és valószinuleg megmaradnak a megnyitott tabok késöbb ki-belépés után. (nem emlékszem, hogy kell-e neki további konfig, szerintem nem) -
Sziszi1 #2120 Semmi gond, de kifejtened kicsit bovebben mert ez igy keves ahoz hogy felfogjam -
#2119 jah igen, bocs. néha nem kattintok a válasz gombra :) -
Sziszi1 #2118 ezt nekem valszoltad ? -
#2117 session saver extension -
Sziszi1 #2116 Hi, nagyon jo a bongeszo, de volna egy kerdesem. Eddig Netcaptor-t hasznaltam es ott volt olyan beallitas, hogy miutan bezartam es ujrainditotm a bongeszot ujra megnyitotta az elozoleg nyitva levo oldalakat, Firefox-ban viszont nem talalok ilyen beallitasi lehetoseget, van egyaltalan ? -
#2115 -
#2114 Jó kis hátterek! -
#2113 igen -
#2112 sg alsó menüsora eltolódik nekem vele :( ok- gombok meg a legördíthető fül a keresés mellett lecsúszott.
másnak is? -
#2111 hali
több gondom is lenne sajnos: tegnap újra kellet telepítenem a windowst ezzel ugye minden elveszett és most hogy a firefoxot visszatettem, nem jön be a mozzila.org, ha olvasok egy oldalt (pl. it sg-n is) más reklámok jönnek be úgy hirtelen. adblock gondolom orvosolná de mivel a mozilla.org nem jön be így nem tudom beszerezni ):
másik hogy a configban mit kell beállítani hogy a popuppok ill a linkek új lapon és ne új ablakban jöjjenek be? -
#2110 Ezzel már megy a jojatek.hu (Java) -
#2109 ISteni! -
#2108 1.5 RC1 Hun -
keeper2 #2107 Mostanság volt több problémám a géppel, aminek igen sok újraindulás volt az eredménye (pl. a nem használt második hálókártya totál behülyítette a rendszert, valamint sajna a molex csatik már túl lazák, ezért van, hogy picit hozzáérek, és leáll egy eszköz vagy resetel a gép). Szóval, azt vettem észre, hogy azóta resetelés után eltűnik az előzmények legalább 90%-a. Értem ezalatt, hogy pl. ha egy webcímet, vagy valahova belépési azonosítót, avagy egyéb cookie-ban tárolt dolgot gépelek be a foxban, az automatikus kiegészítés nem ismer ilyet. A fura viszont, hogy néhány cím meg szokott maradni. Ellenben, az lényegtelen, hogy használatban volt-e a fox, vagy netán egyáltalán meg volt-e nyitva. Ez utóbbi azért is furcsa, mert korábban is volt már váratlan leállás, de olyankor azthiszem sosem vesztek el a fentebb említett adatok. Nem mintha olyan nagy fáradság lenne újra begépelni, csak nem értem az okát, mostanság mi változott? Miért tűnik el??? -
navi #2106 Valószínűleg csak béna voltam, de a Mozilla Firefox indításánál kiírt valamit, hogy hozzak létre egy új felhasznákót vagy vmi ilyesmi. Létre is hoztam, de most elveszett minden köynvjelzőm, jelszó stb!! Mit tehetek? Vagy mi volt ez?? Köszi! -
#2105 Akkor kellett volna szólnod, amikor csak annyi volt a bajod, hogy a kiterjesztések nem voltak kompatibilisek. Ha ugyanis a beépített frissítéssel sem találsz hozzá kompatibiliset, akkor érdemes körülnézni az extensionsmirror-on, ott többnyire vannak a bétákkal kompatibilis kiterjesztések is, a maradékra meg ott a Mr Tech's Local Install kiterjesztés, amivel kihagyható a verziószám kompatibilitási ellenőrzése. (Egyébként ilyen béta verziók telepítése előtt érdemes biztonsági másolatot csinálni a profilodról...)
Most esetleg próbáld meg azt, hogy uninstall után törlöd a Program Files-ból a Firefox által fennhagyott cuccokat (kivéve pl a plugins és a searchplugins mappákat), a profilodból pedig a XUL.mfl fájlt, és utána telepíted újra. Vagy csinálsz új profilt, és csak a könyvjelzőidet másolod át bele (a prefs.js-t viszont ne, mert azon valószínűleg a béta állítgatott, úgyhogy a beállításaid ebben az esetben el fognak veszni). -
mukymac #2104 Sziasztok!
Következő a problémám: fent volt a Firefox 1.0.6 verziója, majd (én balga) feltettem a Firefox 1.5 beta2 verziót.No, teljesen el vagyok keseredve, felülírta az összes kiterjesztést, abból is csak egy-kettő megy, mert a többi nem kompatibi-
lis.Uninstalláltam, majd felrakom a régi jól megszokottat, azonban ez már nem indul el.Újra leszedtem, még a Reg.adatbázisból is, így már feltelepítette, de ha megnyitom akkor egy üres lap van és a funkció gombok nem működnek.Segítsetek már, hogy lehetne visszaállítani??Köszönöm előre is!!! -
#2103 :ooo