19494
-
#2102 Az biztos, de ismerőstől nem lopok (még ha csak netes is, de speciel a kiterjesztéseit én fordítom). Meg aztán nem biztos, hogy tudna különösebben újat mondani, én se vagyok éppen kezdő... ;-) -
#2101 A könyv megtalálható torrenten. (pl. Skyline) -
#2100 Az miért van ,hogy ha firefox-ból akarok nyomtatni (csak kijelült terület) olvashatatlanul kis betűmérettel megy? IE-ből megy rendesen. -
#2099 -
#2098 Hát ezt bizony eléggé félreértetted, ez nem úgy hacking. Mel Reyes több hasznos kiterjesztés (köztük pl a Mr Tech's Local Install) szerzője, és igazi power user. Ismeri egy csomó trükköt a Firefoxhoz, rejtett beállításokat, finomhangolásokat meg minden. A könyvben is tuti ilyenek szerepelnek, mint ahogy a honlapján is. -
Thanatos #2097 nah beleolvastam az emlitett könyve, hát csak annyit modnok hogy isten barmai kifürkészhetetlenek, mongyuk abbol amit itt lenyomott agyerek szvsz angolul se tud csak anyit hogy hacking szal a könyv tartalmáról gőze sincs :) -
#2096 és? nem értem!
-
#2095 Link -
Thanatos #2094 most nem a fikázásról van szó, ha igaza lenne ok meg minden de ha olyannal példálózik ami pont az ellenkezőjét bizonyitja amit ő bebüfögött az elég gáz szvsz... -
#2093 áhh, csak megint bekötette a szülő vmi hülye óvodásnak a netet...azt a fikázástól érzik magukat igazi felnőttnek. -
Thanatos #2092 hmmmm -
Thanatos #2091 hu látom kitört az iq láz... -
#2090 "ennyit ér a szaros firefox" ??? -
Garfield #2089 Ha nem csak az arc lenne nagy és többet járnál errefelé, akkor már te is elég sokmindent tudhatnál e könyv nélkül is, köszönhetően Sil78-nak. -
#2088 Hát, a róka alatti részt olvasva jó dolgok vannak benne. -
#2087 haha lehet röhögni de nem az amire ti kondoltok, mint tudjuk a firefox egy nyílt forráskódú progi, pár oldalon van szó róla hogy hogy legyen méggyorsabb a böngészés de ennyi a töbi már más.. mind1 nagy okosok ti ismeritek ti vagytok az okosok -
Thanatos #2086 amugy ettőpl függően ha tényleg anyi a könyv mint mondja lehet érdemes beszerezni, hátha vannak benne jó tippek optimalizálásra és nem csak reklám a boritoja :D -
Thanatos #2085 jézusom -
#2084 Cím: HACKING Firefox. Eddig jutott el. -
#2083 hát igen. szerintem ő azt hiszi, hogy "feltörték" a firefox-ot. pedig csak a finomhangolásáról van szó.
:)))) -
Thanatos #2082 miért mire gondol? nekem még midnig nem esett le hogy ettől a könyvtől miért olyan rossz a firefox... -
#2081 Akkor most olvasd el képpel illusztrálva, hogy mi ez a könyv, mert egyáltalán nem az, amire gondolsz. -
Thanatos #2080 mit ér enyit?? mivan??? -
#2079 megvan a könyv 400 oldal képekkel illusztrálva -
#2078 ennyit ér a szaros firefox
-
hano2 #2077 Köszönöm Sil a választ.Müködik. -
#2076 Igen azt tudom, csak gondoltam hogy 1.5-ben valami beállításprobléma. -
#2075 1.0.7-tel nincs gond (fön van hozzá SUN JAVA) -
#2074 1.5 beta2-vel nektek működik a jojatek.hu ? (Java) -
#2073 sg.hu/forum -ra nem tudok 1.5b2 alól. a bejelentkezésre kattintok, és nem történik semmi.
Ötlet?
Köszi! -
#2072 A Flashgot nevű kiterjesztés kell hozzá. -
#2071 van valami plugin hogy a firefoxal is tudjam használni a flashget-et ?
-
#2070 Igen, ez egy rejtett mappa, úgy állítsd be, hogy lásd. A könyvjelzőket a profilodon belül egy bookmarks.html nevű fájlban tartja. -
#2069 köszönöm szépen {ismét} :DD -
hano2 #2068 Sziasztok!Új vagyok a Win XP-ben és a régi gép Firefox profilját szeretném átmenteni,de az XP-n nem találom(#1998)a Documents and Settings mappában a saját névnél Application data könyvtárat (rejtett?)Hol találom a könyvjelzőket elmentve?(csak ez érdekelne) -
#2067 most már látom :) Explorer -
#2066 Autodesk MapGuide Viewer (a Netscape-es verzió), de tökmindegy, mert az oldal olyan béna Javascript-et használ, hogy nem fog működni, csak IE-ben. -
#2065 nincs most előttem Firefox :) -
#2064 Meg kell várnunk a nagyok véleményét -
#2063 Ide milyen bővítmény szükséges, mert magától nem tudja telepíteni, a kézi telepítésre kattintva meg nem történik semmi?! :S