19494
  • littleNorbi
    Hogy lehet azt a "kábelt" oda lerakin ?

• zsotesz
    Én nemrég raktam föl a firefox 1.5-öt. Nagyon tetszik, tényleg jobb mint az explorer, de van egy olyan gondom, hogy a freemail-emre nem tudok belépni. Beírom a nevet és a jelszót, majd nyomok egy belépést, és aztán nem jön be semmi. Volt ilyen gondja valakinek?
  • Sil78
    Mondjuk AdBlock-ban az OBJ-Tabs (AdBlock fülecskék) kikapcsolása?
  • Amse
    én nemtok megoldást, de amíg nem mond valaki addig rakj fel egy ie-tab extensiont és akkor a jobb alsó sarokban megjelenik az ff ikon és ha rákattintassz akkor ie alapon hozza be az oldalt így nem kell megnyitni az ie-t csak egy katt.
  • cement
    nem tudom hogy ez a kérdés inkabb valamilyen flash topikba vagy ide lenne jo de remelem ti is tudtok segiteni hogy mit csinaljak. elbaxodott a flashplayerem a firefoxban (ie-ben megtudom nezni a flasheket) es ha uninstallaltam frissitettem akarmit csinaltam vele nem javult meg es eleg szar hogy ha valami flashes oldalt akarok nezni akkor meg kell nyitnom az internet explorert :C
  • ProGabe #2791
    Hi, nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha a címsorba beírok valamit akkor nem keres rá, pedig eddig csinálta. Pontosaban valamit tölt, de nem jelenít meg semmit. Nem állítottam át semmit és nem is tettem fel semmi új kiterjesztést. A választ előre is kössz!
  • Mustang2005
    Mikor lesz új verzió?
  • Met
    Most próbáltam, belépek a yahoo-ba, minden ok, létrehozok egy új levelet ok, beírok egy ékezetes szót ok, hozzáadok egy file-t a levélhez és amikor vissza megyek a levélbe akkor már nincs ékezet és bármit állítok nem lesz ékezet.
    Erre mi a megoldás?
  • Ahhoj
    nézet->karakterkódolás
  • shrek82
    Vagy pedig használod a MozBackup nevű programot, amivel egészen egyszerűen backupolhatod akár az egész profilodat, akár csak bizonyos elemeit(könyvjelzők, jelszavak, kiterjesztések stb...)
  • Met
    És a karakter kódolás-t, hogy kell beállítani? Mert a yahoo-ban az ékezetes karaktereket átalakítja ?"> ilyenekké. Így kicsit érdekes elolvasni a leveleimet:)
    1.5-ös magyar firefoxom van
  • Met
    thx
  • Dj Faustus #2784
    View/Text size/Normal
    View/Character encoding/Central European - ha magyar oldalakat böngészel leginkább
    Tools/Options/Content/Fonts&Colors (Times new Roman 16-os méret)
    Illetve kb ugyanott (Advanced gomb):
  • Met
    Hogy lehet visszaállítani alapra a betűtípust és méretet?
    Elállítottam mindent:) és most a yahoo-nál nagyon kicsik a betük, ha meg ott felnagyítom akkor itt az sg-n nemjó
  • bertino
    manage bookmarks - > file/export

aztán meg az ujba: import
  • quato
    Én újra akarom rakni az oprendszert a gépemen, de nem szeretném, ha elvesznének a kedvencek között tárolt linkjeim. A Firefox hol tárolja ezt az információt, hogy kimenthessem őket?
  • Doma #2780
    Köszike, múltkor még nem volt jó 1.5höz (legalábbis amit találtam nem)
  • KoJin Mekre
    Itt is van
  • Doma #2778
    Linket pls!, én nem találtam 1,5-el kompatibilis verziót
  • KoJin Mekre
    szerk.:
    Text/Plain volt, 1 kis keresőmunka megtette a hatását, Plain Text Links néven megtaláltam.

• KoJin Mekre
    Melyik az a kiterjesztés, amikor kijelölök egy csupasz linket (nem kattintható...hogy mondjam :) ) jobb klikk-> és megnyitja egy új tabon?

Régebben megvolt, de ha jól emlékszem, nem volt kompatibilis 1.5-el, és letöröltem.
    Ma meg már hiányzik...rákeresnék hátha fejlesztették-e.

Előrre is köszi, bárkinek is aki megmondja :)
  • Thanatos
    bah, megelőztél :D
  • Garfield
    Van Thunderbird topik.
  • TRibor
    Hellósztok!
    Tudom hogy nem pont ide vág de valahol ez is Mozilla.
    A thunderbird-öt hogy lehet beéllítani hogy a háttérben mindig fusson?
    Mert csak az asztalra tudom letenni úgy meg nem az igazi.
    Másik , hogy belehet állítani hogy automatikusan induljon startup-kor? ( vagy csak az indító pultban lehet?)
    Előre is kösz!
  • Sziszi1
    uninstal + profil torles utan mindent ujra felraktam es most jo nem eszi a procit meg a memot se olyan kemenyen, sot az also vastag sav is eltunt, nemtudom meddig birja, meg azt se hogy mitol romlott el elozoleg
  • gnar killer
    esetleg egy másik szkin rá? volt nekem olyan amit azt a részt kicsit megvastagította...
  • Sziszi1
    gondoltam mar ra hogy a windows szorakozik velem, de azt most nincs kedvem ujrarakni
  • Sziszi1
    gondoltam amr ra hogy a windows szorakozik velem, de azt most nincs kedvem ujrarakni
  • DJviolin
    Erre nem tud senki segíteni?
  • Ch_Slater
    a hiba az Ön készülékében van.
  • Sziszi1
    Meg kiprobalok egy teljesen uj telepitest uj profillal aztan feladom !
  • Sziszi1
    Asszem most lett elegem ebbol a sz@arbol, mar a felugro ablakok engedejezes/tiltasa se akar mukodni, komolyan mondom ennel meg az IE is jobb, en igazan turelmes voltam de ennyi hulyeseget amit ez a produkal mar nem birom cernaval.
  • XRV
    Sziasztok!

Olyasmi kellene, mint a Gmail Manager, vagy Gmail Notifier, csak nem gmailhoz, hanem más E-mailokhoz.
    Tudtok erről valamit?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Olyan modult keresek a firefox-hoz, ami letiltani az ablakokat keretben megnyílni. tehát ha beírnám azt, hogy http://users.atw.hu/legcsavar, akkor ne irányítsa át a http://legcsavar.atw.hu/ címre. De ha mondjuk a http://legcsavar.try.hu/ címet írom be, akkor azt gond nélkül nyissa meg. nagyon fontos lenne. A fenti honlapon joomla modult használok, és nem tudok képet beszúrni, mert a beállításoknál a felugró új ablak, ahol képet lehetne beszúrni, eltűnik a tartalma a hule atw reklám keret felugrása miatt.

Üdv:
    DJviolin
  • Sziszi1
    allapotsor levetel nem segit, bovitmenyek uninstallja nem segit, ujrainstall sem segit, safe mod szinten nem segit, tovabbi otletek ?
  • Pyotr
    köszi!
    ez megoldotta a problémát
  • Dodo55
    Cache-t ürítsd, nekem is volt ilyen
  • ffxi
    Köszi öszze jött.

• Pyotr
    Sziasztok!
    tegnap óta van 1 olyan problémám h mikor elinditom a böngészőt egy Chellos üzenetet kapok h jelenleg nincs nethozzáférésem és hivjam az ügyfélszolgálatot vagy kattintsak 1 linkre ahol regisztrálhatom a modemet!
    a tényállás az h a modem már regisztrálva van hiszen 4 honapja a chellonál vagyok!
    a másik amiért is ide tettem fel a kérdést h csak a kezdő lapomnál (google) dobja ki ezt és firefoxot használok!
    a többi oldalnál nem jelentkezik ez az üzenet sőt explorernél sem!
    szerintetek mi lehet a gond?
  • EvilDevil
    azért mert sokan még a legalapvetőbb dolgokkal sincsenek tisztában, nem kell leszarozni a Firefoxot... ugyanez értendő az XP-re is!!