19494
  • Clidey
    Természetesen így történt, ahogy itt felsoroltad. Mint azt említettem, végső elkeseredésemben tettem föl egy másik böngészőt, remélve, hogy az tán visszabillenti azt a rejtett "kapcsolót". És hálistennek bejött. A félreérthetőségemért pedig mégeszer bocs.
  • Sil78
    És az uninstall után, az Avant fölrakása előtt ellenőrizted, amiket leírtam (a Programok hozzáférése és alapértelmezései részt is)? Esetleg újraindítottad a gépet is?
    Egyébként tényleg úgy lehetett érteni a leírtakat, hogy a Firefox használata közben tapasztaltad a hibát.
  • Sil78
    A Firefoxnak semmi köze nincs az Outlookhoz, miatta nem tűnhetett el belőle semmilyen pipa.
  • Clidey
    Öööö, szorri, úgy látszik nem fogalmaztam helyesen. Szóval firefox fölrak, megnéz, nemtecc, uninstall. Majd ezek UTÁN nem ment a linkek megnyitása külső programokból... Szerintem valamit elállíthatott a firefox setupja, legalábbis erre gyanakszom, mert miután feltettem az Avant-ot, helyreállt a rend. Tulképp ezért rágtam be a firefoxra, és maradok inkább az IE, és/vagy a AB-nél. Tulajdonképp sosem volt ezekkel még problémám semmilyen téren (virnyák, megbizhatóság, biztonság, stb.), ezért is nem értem, mikor úton-útfélen fikázzák őket. Bár biztos bennem van a hiba...
  • Faterx
    Nekem az utolsó ff frissítés óta nem müködött a kimenő levelezés Outlookban, mire észrevettem hogy az SSL-ből eltünt a pipa...
  • Sil78
    Hát a linkek megnyitása külső programokból, ami neked valamiért Firefoxszal nem megy.
  • Clidey
    Mármint mi menne az Operával?
  • Clidey
    Oké. Akkor megtudod mondani hogy hol? Mert nekem nem sikerült megállapitanom...
  • Sil78
    Nem egyértelműen. Az Avant IE alapú (tulképp lehetne azon is vitatkozni, hogy egyáltalán önálló böngésző-e, vagy csak egy IE-addon), természetes, hogy úgy viselkedik, mint az IE. Ha mondjuk Operával menne a dolog, az már mondana valamit.
  • Aspyrin
    A hiba az ön készülékében van.
  • Clidey
    Bocs, ezt valóban elfelejtettem leírni az előző kommentemben. Természetesen első dolgom volt ezt ellenőrizni, és természetesen helyesen volt megadva az alapértelmezett böngésző. Sajnos a hiba okára azóta sem sikerült rájönnöm, így végső elkeseredésemben felraktam az Avant Browsert, ami - láss csodát - helyreállította a rendet. Tehát egyértelműen firefox bug-ról volt szó.
  • Sil78
    Szerintem mielőtt ilyen következtetéseke jutsz, ellenőrizd, melyik az alapértelmezett böngésző, és hogy jól van-e beállítva a "Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései" a Vezérlőpultban. Meg hogy esetleg a tűzfalad nem blokkolja-e...
  • phaetonboy
    Sziasztok!
    Ha egy tárhelyszolgáltató azt írja, h. korlátlan adatforgalom vagy nincs forgalomkorlátozás, az akkor azt jelenti, h. akárhány ember megfordulhat a honlapomon?
  • Clidey
    Sziasztok!
    Nos, engedve a megrögzött firefox-hívek szavának, én is kipróbáltam ezt az új verziót. Bár ne tettem volna! Azóta ugyanis nem működik a külső programokban (Outlook, MSN, ICQ) a hivatkozásokra, linkekre való kattintás. Egyszerűen nem történik semmi. És ez kurva idegesítő. Tuti hogy a firefox a bűnös, mert az előtt ilyen nem volt soha. Szóval gratula a fejlesztőknek. Benyalhatnak!
  • ayneh
    Kösz Sil,
    Megcsináltam mit írtál.
    Ezzel azt sikerült elérni, hogy mostmár bejön a bejelentkező oldal, de a jelszó és a login beírása után, sajnos ugyanúgy nem tölt tovább mint az előbb :((
    Mit tegyek?
  • Sil78
    A legalapvetőbb problémamegoldó lépések Firefoxban és más böngészőkben is (ha nem vagy hibásan tölt be az oldal, nem enged bejelentkezni, meg hasonlók):
    1. Töröld a Gyorsítótár (cache) tartalmát,
    ha ez nem segít, akkor:
    2. Töröld az adott oldalól származó sütiket (cookies).
  • ayneh
    hi!
    Egy ideje valami miatt az Explorer és a Firefox sem tölti be a Gmail.com oldalt. Azt irja ki a betöltés folyamatban, majd lent megjelenik a Done és megáll egy fehér ablakon. A többi oldalnál nem vettem észre hogy gond lenne.
    Sajnos nem tudom a leveleimet csekkolni, kérlek segítsen aki tud!
    Mi lehet a gond?

hála és köszönet a megfejtőnek
  • Lyan Kyj
    Thx
  • dotkom
    danke schon :D
    muxik :D
  • zsotesz
    Nekem is volt ilyen gondom. Megoldás: töröld a sütiket és a gyorsítótárt. Miután ezt megcsináltam nekem utána működött.
  • pbes
    Nézet menüben vagy jobb gombbal az eszköztárra és a könyvjelző eszköztár elől vedd ki a pipát.
  • dotkom
    azt nem tudja valaki hogy hogyan tudnam eltuntetni azt a zavaro teglalapot az eszkoztar alatt egyel?
    kep
  • Lyan Kyj
    Miért nem tudja megnyitni a freemail-t? Úgy csinál, mintha folyton újratöltené az oldalt, miután megadtam neki a felh+jelszót...valaki?
  • Met
    van
  • LoDMaSt
    Sziasztok,
    azt szeretném tudni, hogy a progi tud e olyat, hogy mindig új fület nyisson, linkeknél, ha rákattintok, új címnél, mint Pl.: a Maxthon. Van benne ilyenre lehetőség?
    Htx a választ előre is!
  • Ch_Slater
    1.5.0.1-es update nap van...
  • Sil78
    Nem így egyben. Pl ImgLikeOpera, FlashBlock, NoScript... (Bár a képeket a Tartalom fülön is letilthatod pl a Beállításoknál.)
  • XRV
    Olyan kiterjesztés, hogy az éppen megnyitni való weboldalról mi jöjjön le olyan van? Pl no kép, no flash, stb? pl csak szüveg legyen?
    Valami ilyesmi van?
  • Shep
    kösz.
  • Dj Faustus #2807
    Van ilyen változat is, de csak megszállottaknak: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
  • Mr Manson
    1.5
  • Shep
    Melyik most a legújabb verzió?
  • Ch_Slater
    nem tudom mitől van.
    de amit irtál segített. örök hála.
  • Sil78
    #2705, főleg a második fele?

Esetleg nincs valami olyan kiterjesztésed, ami túlságosan széthúzza az Állapotsort? Mert pl az is okozhat ilyet...
  • pbes
    Ha QuickTime formátumban van feltéve az oldalra, akkor Quick Time Alternative a te barátod, minden népszerűbb böngészővel képes együttműködni (Internet Explorer, Opera, Netscape és Mozilla van kiírva a honlapon), azt nem tudom, hogy konkrétan Firefoxszal megy-e, Operával biztosan, a többit nem próbáltam :)
  • LadyJ
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami progit a Quick Time on kívűl amivel "hallhatóvá" lesz a firefox,pl csengőhangokat szeretnék meghallgatni stb. Köszi
  • Ch_Slater
    helo.
    van arra valami ésszerű magyarázat, hogy a pop-up-ok (javascriptes) általában úgy nyilnak meg, hogy jobbról túl kicsi az felbukkanó ablak, és görgetősáv sincs? azaz ilyen weblapokon nem látom hogy mi van ott a jobb oldalon. kezd idegesíteni...
  • urbijoe
    az meg milyen jel?
  • Sil78
    A Work Offline nevű kiterjesztéssel.
  • Sil78
    1. Töröld a Gyorsítótár (Cache) tartalmát,
    ha ez nem segít, akkor:
    2. Töröld a freemail-ről származó cookie-jaidat.