19494
-
#2836 Természetesen így történt, ahogy itt felsoroltad. Mint azt említettem, végső elkeseredésemben tettem föl egy másik böngészőt, remélve, hogy az tán visszabillenti azt a rejtett "kapcsolót". És hálistennek bejött. A félreérthetőségemért pedig mégeszer bocs. -
#2835 És az uninstall után, az Avant fölrakása előtt ellenőrizted, amiket leírtam (a Programok hozzáférése és alapértelmezései részt is)? Esetleg újraindítottad a gépet is?
Egyébként tényleg úgy lehetett érteni a leírtakat, hogy a Firefox használata közben tapasztaltad a hibát. -
#2834 A Firefoxnak semmi köze nincs az Outlookhoz, miatta nem tűnhetett el belőle semmilyen pipa. -
#2833 Öööö, szorri, úgy látszik nem fogalmaztam helyesen. Szóval firefox fölrak, megnéz, nemtecc, uninstall. Majd ezek UTÁN nem ment a linkek megnyitása külső programokból... Szerintem valamit elállíthatott a firefox setupja, legalábbis erre gyanakszom, mert miután feltettem az Avant-ot, helyreállt a rend. Tulképp ezért rágtam be a firefoxra, és maradok inkább az IE, és/vagy a AB-nél. Tulajdonképp sosem volt ezekkel még problémám semmilyen téren (virnyák, megbizhatóság, biztonság, stb.), ezért is nem értem, mikor úton-útfélen fikázzák őket. Bár biztos bennem van a hiba... -
#2832 Nekem az utolsó ff frissítés óta nem müködött a kimenő levelezés Outlookban, mire észrevettem hogy az SSL-ből eltünt a pipa... -
#2831 Hát a linkek megnyitása külső programokból, ami neked valamiért Firefoxszal nem megy. -
#2830 Mármint mi menne az Operával? -
#2829 Oké. Akkor megtudod mondani hogy hol? Mert nekem nem sikerült megállapitanom... -
#2828 Nem egyértelműen. Az Avant IE alapú (tulképp lehetne azon is vitatkozni, hogy egyáltalán önálló böngésző-e, vagy csak egy IE-addon), természetes, hogy úgy viselkedik, mint az IE. Ha mondjuk Operával menne a dolog, az már mondana valamit. -
Aspyrin #2827 A hiba az ön készülékében van. -
#2826 Bocs, ezt valóban elfelejtettem leírni az előző kommentemben. Természetesen első dolgom volt ezt ellenőrizni, és természetesen helyesen volt megadva az alapértelmezett böngésző. Sajnos a hiba okára azóta sem sikerült rájönnöm, így végső elkeseredésemben felraktam az Avant Browsert, ami - láss csodát - helyreállította a rendet. Tehát egyértelműen firefox bug-ról volt szó. -
#2825 Szerintem mielőtt ilyen következtetéseke jutsz, ellenőrizd, melyik az alapértelmezett böngésző, és hogy jól van-e beállítva a "Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései" a Vezérlőpultban. Meg hogy esetleg a tűzfalad nem blokkolja-e... -
phaetonboy #2824 Sziasztok!
Ha egy tárhelyszolgáltató azt írja, h. korlátlan adatforgalom vagy nincs forgalomkorlátozás, az akkor azt jelenti, h. akárhány ember megfordulhat a honlapomon?
-
#2823 Sziasztok!
Nos, engedve a megrögzött firefox-hívek szavának, én is kipróbáltam ezt az új verziót. Bár ne tettem volna! Azóta ugyanis nem működik a külső programokban (Outlook, MSN, ICQ) a hivatkozásokra, linkekre való kattintás. Egyszerűen nem történik semmi. És ez kurva idegesítő. Tuti hogy a firefox a bűnös, mert az előtt ilyen nem volt soha. Szóval gratula a fejlesztőknek. Benyalhatnak! -
ayneh #2822 Kösz Sil,
Megcsináltam mit írtál.
Ezzel azt sikerült elérni, hogy mostmár bejön a bejelentkező oldal, de a jelszó és a login beírása után, sajnos ugyanúgy nem tölt tovább mint az előbb :((
Mit tegyek? -
#2821 A legalapvetőbb problémamegoldó lépések Firefoxban és más böngészőkben is (ha nem vagy hibásan tölt be az oldal, nem enged bejelentkezni, meg hasonlók):
1. Töröld a Gyorsítótár (cache) tartalmát,
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld az adott oldalól származó sütiket (cookies). -
ayneh #2820 hi!
Egy ideje valami miatt az Explorer és a Firefox sem tölti be a Gmail.com oldalt. Azt irja ki a betöltés folyamatban, majd lent megjelenik a Done és megáll egy fehér ablakon. A többi oldalnál nem vettem észre hogy gond lenne.
Sajnos nem tudom a leveleimet csekkolni, kérlek segítsen aki tud!
Mi lehet a gond?
hála és köszönet a megfejtőnek -
Lyan Kyj #2819 Thx -
#2818 danke schon :D
muxik :D -
zsotesz #2817 Nekem is volt ilyen gondom. Megoldás: töröld a sütiket és a gyorsítótárt. Miután ezt megcsináltam nekem utána működött. -
pbes #2816 Nézet menüben vagy jobb gombbal az eszköztárra és a könyvjelző eszköztár elől vedd ki a pipát. -
#2815 azt nem tudja valaki hogy hogyan tudnam eltuntetni azt a zavaro teglalapot az eszkoztar alatt egyel?
kep -
Lyan Kyj #2814 Miért nem tudja megnyitni a freemail-t? Úgy csinál, mintha folyton újratöltené az oldalt, miután megadtam neki a felh+jelszót...valaki? -
#2813 van -
#2812 Sziasztok,
azt szeretném tudni, hogy a progi tud e olyat, hogy mindig új fület nyisson, linkeknél, ha rákattintok, új címnél, mint Pl.: a Maxthon. Van benne ilyenre lehetőség?
Htx a választ előre is! -
#2811 1.5.0.1-es update nap van... -
#2810 Nem így egyben. Pl ImgLikeOpera, FlashBlock, NoScript... (Bár a képeket a Tartalom fülön is letilthatod pl a Beállításoknál.) -
XRV #2809 Olyan kiterjesztés, hogy az éppen megnyitni való weboldalról mi jöjjön le olyan van? Pl no kép, no flash, stb? pl csak szüveg legyen?
Valami ilyesmi van? -
#2808 kösz. -
#2807 Van ilyen változat is, de csak megszállottaknak: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1 -
#2806 1.5 -
#2805 Melyik most a legújabb verzió? -
#2804 nem tudom mitől van.
de amit irtál segített. örök hála. -
#2803 #2705, főleg a második fele?
Esetleg nincs valami olyan kiterjesztésed, ami túlságosan széthúzza az Állapotsort? Mert pl az is okozhat ilyet... -
pbes #2802 Ha QuickTime formátumban van feltéve az oldalra, akkor Quick Time Alternative a te barátod, minden népszerűbb böngészővel képes együttműködni (Internet Explorer, Opera, Netscape és Mozilla van kiírva a honlapon), azt nem tudom, hogy konkrétan Firefoxszal megy-e, Operával biztosan, a többit nem próbáltam :) -
#2801 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami progit a Quick Time on kívűl amivel "hallhatóvá" lesz a firefox,pl csengőhangokat szeretnék meghallgatni stb. Köszi -
#2800 helo.
van arra valami ésszerű magyarázat, hogy a pop-up-ok (javascriptes) általában úgy nyilnak meg, hogy jobbról túl kicsi az felbukkanó ablak, és görgetősáv sincs? azaz ilyen weblapokon nem látom hogy mi van ott a jobb oldalon. kezd idegesíteni... -
#2799 az meg milyen jel? -
#2798 A Work Offline nevű kiterjesztéssel. -
#2797 1. Töröld a Gyorsítótár (Cache) tartalmát,
ha ez nem segít, akkor:
2. Töröld a freemail-ről származó cookie-jaidat.