19494
-
#4037 kösz! De bizony beletrafáltál!! -
#4036 Beállítások --> adatvédelem --> mentett űrlapok, törlöd, done. -
#4035 Csak nem az erotikus tartalmakra való keresést akarod kitörölni? :D
Amúgy, ha egyesével akarod, akkor amikor ki van jelölve (rákatt nélkül), akkor nyomjál rajta egy shift+deletet! -
#4034 "személyes adatok törlésé"-t neked nem írja ki magyarul??????? :) -
#4033 Az lenne a kérdésem hogy a startlap tetején van a google kereső ha oda kettőt kattintok akkor előhozza azokat a szavakat amiket eddig kerestem ezeket hogy lehet kitörölni egyesével vagy csak egyszerre lehet mindet törölni??? -
#4032 Most meg másik dll....:(
ááá hagyjuk, lehet h uj install kell:( -
#4031 Mint már említettem mostanában soxor fagy a ffox, ami azért is meglepő mert előtte semmi ilyen me volt vele.Semmit nem változtattam, semmi uj ext, stb. És ilyen hibaképernyőt ad:
Mi ez a js3250.dll?? Java?? -
cooldoc #4030 Igen, reggel felraktam. A "Súgó"-ból nem lehet navigálni a További kiterjesztések - és További témák letöltésé-hez. egyébként jó! -
Newfronter #4029 Mozilla Firefox 2.0 beta 2 FiNAL -
#4028 Hát, így látatlanban arra tippelnék, hogy megsérülhetett a profilodban a localstore.rdf fájl. Csukd be a Firefoxot, keresd ki a profilodból ezt a fájlt, töröld (ekkor persze minden változtatás törlődni fog, amit az eszköztárakon csináltál), és utána próbáld újra. -
#4027 Hát akkor ja. :D Sebaj, jobb későn, mint soha... :P -
#4026 kicsit késsett az a mail :)katt -
#4025 Noh, nekem most küldött az AllPeers egy mailt, hogy itt a nyílt béta ideje..
Kinek van még fent? :) -
cooldoc #4024 Ez egy rejtélyes fenomén. Nálam is korszsrűsítve lett egy jó kis Firefox tweakoldal alapján (egy csíkban volt minden).
http://www.tweakguides.com/Firefox_6.html
Mindig visszadobta, és elfelejtette a Beállításokat.
Utólag viszagondolva talán azért, mert Limited Userként futtattam (így default browser átállítást sem enged, ehhez Adminként kell belépned). -
#4023 jó lett kössz -
cooldoc #4022 Nincs. -
#4021 [csakmegjegyzés]a béta ált nem a mezei felhasználóknak van:)[/csakmegjegyzés] -
#4020 Ha a 1.5.0.6 verzióm jól működik, van értelme lecserélni a 2.0 bétára? Van valami új benne ami miatt megéri? kö. -
#4019 akkor a legújabb nem beta :P -
cooldoc #4018 Ugyanez volt a bajom. Clean install... -
cooldoc #4017 A legújabb a 2.0 Beta2 -
#4016 Van egy problémám.
Megnyitottam a firefoxot és eltűntek azok a dolgok az eszköztárból, amiket én raktam oda utólag. Pl az új lap megnyitása, illetve a nyomtatás. Aztán visszaraktam megint ezt a 2 dolgot az eszköztárba, majd kiléptem a firefoxból. Visszaléptem és megint nem volt ott. És ezt folyamatosan így csinálja.
De ha pl már megvan nyitva egyszer a firefox és visszaraktam az eszköztárba a 2 gombot és megynitom még egyszer a firefoxot, akkor már nincsenek ott a gombok, míg a másiknál ott vannak. És még az is baj, hogy nem teljes méretbe nyílik meg az FF, hanem kb 50%osban. Ha kirakom nagy méretre és kilépek, akkor mikor visszalépek újra kicsi.
A legújabb firefox van felrakva, az 1.5.0.6. -
cooldoc #4015 Sajnálom. Nekem viszonylag jól működik. Bár a 2.0 Beta2 Firefoxot nem kamázta... -
#4014 Van regkodom hozza, ha az erdekel. :P
De amugy nem kell, nekem nem valt be. Valamiert a P2P kapcsolatokat kizarolag passziv modban tudom vele hasznalni, hiaba adom meg a kimeneti TCP es UDP portokat, raadasul allandoan blokkol valami n/a alkalmazast (szinten zart portok miatt) ami miatt nem tudok se keresni se letolteni pl DC++rol. -
#4013 nem nagyon sikerült:( -
cooldoc #4012 Ha akarod - van jelszavad?-akkor elküldöm az új buildet! Adj egy Emailt, és RAR-file-ban megkapod, OK? -
#4011 Ok akkor az enyim regebbi, mert 4.0.888.559es verziot ir ki. -
#4010 nekem kurvasokat fagy... -
cooldoc #4009 Nem tudom - ez a mostani, és az Agnitumtól kapom, lévén, hogy hivatalos Béta-teszter vagyok. Ez Pro, persze, de ez már (Mikhail szerint) az RC1.
Outpost Firewall Pro ver. 4.0.941.6824 (579) -
#4008 4.0 beta ?
Akkor nekem hogy lehet 4.0 Pro-m ? :P -
#4007 A legujabb patch (1.5.0.6) óta nektek nem fagy többet a FFox mint előtte??Mert nekem eddig ismeretlen volt a FF fagyás, de azóta jópárszor előfordult. -
Nuki #4006 nem olvastam vissza szóval bocsi ha olyat kérdezek ami százszor volt már kérdezve: miért nem tudok postot küldeni chaten? -
#4005 #1799? -
#4004 hogyan lehetne firefoxba a hivatkozásaim alá egy uj hivatkozás csikot tenni?
mert oké h acimsor alatt ott van pár könyjelző, de már tul sok van, és a végére kis nyilat tesz, és igy nemjó. egy uj sorba szeretném tenni, de nem megy:( -
pogi1 #4003 Köszi a sütik törlése segített -
cooldoc #4002 Ok, ne radikális. RSS-olvasó, lapzáró gomb a fülön, kicsit más, jobb menü a kiegészítőkhöz. Gyorsabb, kevesebb RAM-ot eszik. Első szusszra, ennyi. Még nézem. Most összeakasztotta a bajszát éppen az Outpost4.0 Bétával... -
#4001 Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat, vagy esetleg törölni a freemail-es cookie-jaidat? -
#4000 Aki feltette a bétát írhatna pár sort róla (egyéni véleményre gondoltam)... mik az újjítások..stb. -
cooldoc #3999 ftp://63.245.208.138
Itt be kell menni a pub,mozilla.org,firefox,nightly,2b2-candidates,RC2 útvonalon.
és meg lehet találni a magyar (Win32) telepítőt. Áthúzod és kész vagy. Telepíted. -
cooldoc #3998 Ma tényleg kijött a Firefox 2.0 Béta 2. Magyarul is letzöltzhzető, bekopizom az FTP-t, és total Commanderből csak át kell húzni...