19494
  • StephenKing
    kösz! De bizony beletrafáltál!!
  • ivjoe
    Beállítások --> adatvédelem --> mentett űrlapok, törlöd, done.
  • Malakai
    Csak nem az erotikus tartalmakra való keresést akarod kitörölni? :D
    Amúgy, ha egyesével akarod, akkor amikor ki van jelölve (rákatt nélkül), akkor nyomjál rajta egy shift+deletet!
  • Aquir
    "személyes adatok törlésé"-t neked nem írja ki magyarul??????? :)
  • StephenKing
    Az lenne a kérdésem hogy a startlap tetején van a google kereső ha oda kettőt kattintok akkor előhozza azokat a szavakat amiket eddig kerestem ezeket hogy lehet kitörölni egyesével vagy csak egyszerre lehet mindet törölni???
  • bala_
    Most meg másik dll....:(
    ááá hagyjuk, lehet h uj install kell:(
  • bala_
    Mint már említettem mostanában soxor fagy a ffox, ami azért is meglepő mert előtte semmi ilyen me volt vele.Semmit nem változtattam, semmi uj ext, stb. És ilyen hibaképernyőt ad:

Mi ez a js3250.dll?? Java??
  • cooldoc
    Igen, reggel felraktam. A "Súgó"-ból nem lehet navigálni a További kiterjesztések - és További témák letöltésé-hez. egyébként jó!
  • Newfronter
    Mozilla Firefox 2.0 beta 2 FiNAL
  • Sil78
    Hát, így látatlanban arra tippelnék, hogy megsérülhetett a profilodban a localstore.rdf fájl. Csukd be a Firefoxot, keresd ki a profilodból ezt a fájlt, töröld (ekkor persze minden változtatás törlődni fog, amit az eszköztárakon csináltál), és utána próbáld újra.
  • Malakai
    Hát akkor ja. :D Sebaj, jobb későn, mint soha... :P
  • ProGabe #4026
    kicsit késsett az a mail :)katt
  • Malakai
    Noh, nekem most küldött az AllPeers egy mailt, hogy itt a nyílt béta ideje..
    Kinek van még fent? :)
  • cooldoc
    Ez egy rejtélyes fenomén. Nálam is korszsrűsítve lett egy jó kis Firefox tweakoldal alapján (egy csíkban volt minden).
    http://www.tweakguides.com/Firefox_6.html
    Mindig visszadobta, és elfelejtette a Beállításokat.
    Utólag viszagondolva talán azért, mert Limited Userként futtattam (így default browser átállítást sem enged, ehhez Adminként kell belépned).
  • Sland
    jó lett kössz
  • cooldoc
    Nincs.
  • Aquir
    [csakmegjegyzés]a béta ált nem a mezei felhasználóknak van:)[/csakmegjegyzés]
  • baajos
    Ha a 1.5.0.6 verzióm jól működik, van értelme lecserélni a 2.0 bétára? Van valami új benne ami miatt megéri? kö.
  • Amse
    akkor a legújabb nem beta :P
  • cooldoc
    Ugyanez volt a bajom. Clean install...
  • cooldoc
    A legújabb a 2.0 Beta2
  • Sland
    Van egy problémám.

Megnyitottam a firefoxot és eltűntek azok a dolgok az eszköztárból, amiket én raktam oda utólag. Pl az új lap megnyitása, illetve a nyomtatás. Aztán visszaraktam megint ezt a 2 dolgot az eszköztárba, majd kiléptem a firefoxból. Visszaléptem és megint nem volt ott. És ezt folyamatosan így csinálja.
    De ha pl már megvan nyitva egyszer a firefox és visszaraktam az eszköztárba a 2 gombot és megynitom még egyszer a firefoxot, akkor már nincsenek ott a gombok, míg a másiknál ott vannak. És még az is baj, hogy nem teljes méretbe nyílik meg az FF, hanem kb 50%osban. Ha kirakom nagy méretre és kilépek, akkor mikor visszalépek újra kicsi.

A legújabb firefox van felrakva, az 1.5.0.6.
  • cooldoc
    Sajnálom. Nekem viszonylag jól működik. Bár a 2.0 Beta2 Firefoxot nem kamázta...
  • [Jakuza]
    Van regkodom hozza, ha az erdekel. :P
    De amugy nem kell, nekem nem valt be. Valamiert a P2P kapcsolatokat kizarolag passziv modban tudom vele hasznalni, hiaba adom meg a kimeneti TCP es UDP portokat, raadasul allandoan blokkol valami n/a alkalmazast (szinten zart portok miatt) ami miatt nem tudok se keresni se letolteni pl DC++rol.
  • akyyy
    nem nagyon sikerült:(
  • cooldoc
    Ha akarod - van jelszavad?-akkor elküldöm az új buildet! Adj egy Emailt, és RAR-file-ban megkapod, OK?
  • [Jakuza]
    Ok akkor az enyim regebbi, mert 4.0.888.559es verziot ir ki.
  • Sland
    nekem kurvasokat fagy...
  • cooldoc
    Nem tudom - ez a mostani, és az Agnitumtól kapom, lévén, hogy hivatalos Béta-teszter vagyok. Ez Pro, persze, de ez már (Mikhail szerint) az RC1.
    Outpost Firewall Pro ver. 4.0.941.6824 (579)
  • [Jakuza]
    4.0 beta ?
    Akkor nekem hogy lehet 4.0 Pro-m ? :P
  • bala_
    A legujabb patch (1.5.0.6) óta nektek nem fagy többet a FFox mint előtte??Mert nekem eddig ismeretlen volt a FF fagyás, de azóta jópárszor előfordult.
  • Nuki
    nem olvastam vissza szóval bocsi ha olyat kérdezek ami százszor volt már kérdezve: miért nem tudok postot küldeni chaten?
  • Sil78
    #1799?
  • akyyy
    hogyan lehetne firefoxba a hivatkozásaim alá egy uj hivatkozás csikot tenni?
    mert oké h acimsor alatt ott van pár könyjelző, de már tul sok van, és a végére kis nyilat tesz, és igy nemjó. egy uj sorba szeretném tenni, de nem megy:(
  • pogi1
    Köszi a sütik törlése segített
  • cooldoc
    Ok, ne radikális. RSS-olvasó, lapzáró gomb a fülön, kicsit más, jobb menü a kiegészítőkhöz. Gyorsabb, kevesebb RAM-ot eszik. Első szusszra, ennyi. Még nézem. Most összeakasztotta a bajszát éppen az Outpost4.0 Bétával...
  • Sil78
    Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat, vagy esetleg törölni a freemail-es cookie-jaidat?
  • Titan
    Aki feltette a bétát írhatna pár sort róla (egyéni véleményre gondoltam)... mik az újjítások..stb.
  • cooldoc
    ftp://63.245.208.138
    Itt be kell menni a pub,mozilla.org,firefox,nightly,2b2-candidates,RC2 útvonalon.
    és meg lehet találni a magyar (Win32) telepítőt. Áthúzod és kész vagy. Telepíted.
  • cooldoc
    Ma tényleg kijött a Firefox 2.0 Béta 2. Magyarul is letzöltzhzető, bekopizom az FTP-t, és total Commanderből csak át kell húzni...