19494
  • pogi1
    Sajnos nem mert az explorerrel betudok menni csak a firefoxot jobban szeretem
  • RussT
    hát hogyha csak a freemailnél csinálja ezt akkor valószínüleg a freemail szererével lehet valami gond [pillanatnyilag túlterhelt esetleg :/ ] (szerintem)
  • RussT
    képekkel illusztrálva ;)

A Microsoft nyílt forrású laboratóriumának vezetője a napokban meglepő ajánlatot tett a Firefox böngészőt fejlesztő Mozilla illetékeseinek. Sam Ramji ugyanis meghívta az Internet Explorer legnagyobb konkurensének számító nyílt forrású böngésző készítőit, hogy azok a Microsoft laboratóriumában, a redmondi cég szakembereinek segítségével fejlesszék tovább a Firefoxot, annak érdekében, hogy az problémamentesen fusson a cég következő generációs Windows rendszere, a Vista alatt is.

......
  • RussT
    já, menjünk, szervezzünk békés tüntetést

de most komolyan, ez a meghivjuk-oket-kozosen-szoftvertjobbitani olyan kamu szovegnek tunik :) (ismerjük billgécbácsiékat milyen rendesek a többiekkel ;)

inkább azt írom meg hogy én is böngészőt fejlesztek már régóta, hívjanak meg hogy én is hadd igazíthassam a vistához ;)
  • pogi1
    Sziasztok!
    Lenne egy problemám böngészéskor ha a freemailomat akarom menézni ezt irogatja a firefox "A Kiszolgálóhoz való kapcsolat alphelyzetbe állt az oldal letöltése közben"

ha tud valaki segíteni hálás lennék
    Előre is köszi
  • cooldoc
    Vagy alapítsunk egy KillBill szektát - vagy pártot, mer' arra még lóvét is ad AZÁLLAM:)
  • cooldoc
    Szerintem kezdj polgári engedetlenségbe...sose használd többet a Ravaszdit, és azonnali hatállyal írj (tértivevénnyel) egy levelet Billnek. Kill Bill!
  • cooldoc
    Ámen, Vadász Úr:)
  • RussT
    hát ilyen nincs, nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát..addig jó az FF mig az MS nem üti bele a pofáját...
  • Katun
    Sziasztok!

Van egy folyamatos FireFox bajom és már az idegeimre megy!
    ha új ablakot nyitok mindig kicsibe rakja ki és pár dolog bennt van amiket ki szoktam kapcsolni. berakom nagybakiszedem a dolgokat és új ablakot nyitok megint és mindig ez van. MI A SZAR LEHET EZZEL A SZARRAL?
  • fery02
    Jajj, nagyon szépen köszi!! :D
  • [Jakuza]
    Hasznald a Download Manager Tweak extensiont azzal tuti, es jobb is, mint csak a szimpla FF letolto.
    DMT

• fery02
    Sziasztok! Ha a Firefox letöltőjével töltök (vagy valami ilyesmi :)), akkor ha letöltés közben áramszünet van, akkor ott folytatódik a letöltés legközelebb, ahol abbamaradt? Mert ha igen, akkor letörlöm a Flashget-et. :D
  • [Jakuza]
    Ja ugy korrekt. En neztem el.
    Azt hittem a pogi1nek irtad.
  • Ch_Slater
    ja én Urbijoe-nak írtam, mert kérdezte a #3978-ban ezt a letiltós dolgot. legalábbis ezt vettem ki a kérdéséből, hogy ilyet szeretne... vagy nem?
  • [Jakuza]
    De nala pont forditott a helyzet nem ?
    Ha azt irja be amit te mondasz, akkor nem fogja tudni elerni a freemail oldalt.
  • Ch_Slater
    na szóval részletesebben (az előbb húztam futni, azért voltam szűkszavú)
    WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts fájlba beteszel egy ilyen sort a végére:
    127.0.0.1 ezt_nem_akarom_latni_tobbet.hu

és kész...
  • Ch_Slater
    hát így kapásból a host fájlba való beírás és localhostra valo átirányítás jut az eszembe...
  • pogi1
    A Kiszolgálóhoz való kapcsolat alphelyzetbe állt az oldal letöltése közben

Ezt írja ki ha a freemailom el akarom olvasni tud valaki segíteni
    Előre is köszi
  • urbijoe
    azt hol lehet beállitani,hogy egy adott weboldal soha sem jöjjön be?
  • [Jakuza]
    Igen valoban csunya huzas volt.
    Utana egy ket lefizetessel a netscapet tettek el az utbol.
    Szoval en jora nem szamitok az MS-tol, szamtalanszor csinalt mar csunya huzasokat.
  • Ch_Slater
    az valóban egy csúnya húzás volt. jól megszivatták a licencdíjakkal csórikáimat.
    remélhetőleg a mozilla crew is ismeri a történetet és résen lesznek...
  • [Jakuza]
    Ahogy erzed.
    Csak tudod az a baj, hogy ugyanigy kezdodott anno a Spyglass Mosaic-al 1995-ban.
    MS szolt hogy majd segit.
    Azota nincs Mosaic.
  • cooldoc
    Merci, Sire:)
  • Ch_Slater
    ha bármit is le akarnak nyúlni, akkor azt megteszik gátlástalanul (ahogy szokásuk is), úgy hogy elballagnak ide: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.6/source
    és megvizsgálják a kódot...
  • cooldoc
    Én értem, Jaki, de nézd a risk/benefit-et. Több előnyt látok, mint hátrányt. Tisztellek, becsüllek, más véleményen vagyok, és részemről a disputát lezártnak tekintem.
    V.Ö.: Ahol olyan koponyák vannak, mint Mark Russinovich (Mr. Sysinternal), nincs szükség a forráskódok lenyúlására. Nem hiszek a Microsoft és Google - féle Nagy Gonosz-típusú összeesküvés-elméletekben. Oszt jónapot:)
  • [Jakuza]
    Meg mindig nem erted, abban a pillanatban, ahogy beleszol vagy belenyul az MS a fejlesztesbe, abban a pillanatban elveszti a fuggetlenseget a Mozilla.
    Nem veletlen most az MS reszerol ez a kapalodzas, hiszen mar majdnem ugyanannyi felhasznalo hasznalja a Firefoxot, mint amennyi az IE-t.
    Raadasul igy ingyen hozzafernek a forraskodjahoz az FFnek amit egyszeruen le is nyulhatnak, sot egyeb aljassagokra is felhasznalhatjak.
  • cooldoc
    Ugyanígy vélem. Mindössze nem akartam parttalan és felesleges vitákba belemenni. Csak profitálhatunk ebből.
  • Ch_Slater
    jól látod.
  • Malakai
    Szerintem ez abszolút nem rossz és nem az MS nyúl bele a FireFoxba, csak a Mozilla kap lehetőséget, hogy a FFot és a TBöt felkészíthesse az új OSre való megjelenésre és ne csússzon heteket (vagy többet). És ez szerintem nekünk is jó Windows alatti FF felhasználóknak...
  • cooldoc
    FYI:
    http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=454779
  • Amse
    de úgy volt, hogy tegnap kijön a beta2 nem?
  • cooldoc
    RC1 van, de nem az igazi. Minden este van egy újabb nightly. A Beta 1 jobb volt!
  • Amse
    beta2 van már?
  • urbijoe
    KÖSZI
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Tartalom / Javascript / Haladó / Létező ablakok áthelyezése vagy átméretezése elől vedd ki a pipát.
    (Ha jól értem, nálad minden link új lapon nyílik, nem új ablakban, és ezért zavar, ha átméretezi.)
  • ProGabe #3961
    legegyszerűbb ha átállítod a dom.disable_window_open_feature.resizable-t és akkor mindig tudod méretezni az ablakokat
  • cooldoc
    Itt:
    %Appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\aktuális profilod\chrome folderben
    Valamint a prefs.js user.js stb.
  • urbijoe
    erre valaki? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • urbijoe
    az "about:config"beállitásokat melyik file-ba tárolja a firefox a vinyon?