Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bekavart a plugin. Leszedtem, most már megjelenik a menüben a füles rész is. A lokalizáció nem kell, alapból megy anélkül is. Az useragentben is "hu-HU"-ként szerepel.
Thx.
Régebben asszem írtam már ebbe a topicba, hogy 1 gondom van az 1.0-ás Firefoxal, nevezetesen a textboxokba írt szövegek frissítés után egyszer eltûnnek, egyszer nem. :/
Az 1.0PR-ben még megjegyezte, itt már felejt sajnos. Erre is van valami ötleted?
shit happens
Ha a firefox.hu-ról szedted le, akkor egészítsd ki az ikonját azzal, amit mondtam. Csak a Mozilla központi oldaláról leszedett változatnál nem kell megadni a lokalizációt.
These are my friends, see how they glisten...
A firefox.hu-ról szedtem anno, a firefoxomat, magyar.
Ennek ellenére nem találom azt, amit a képen mutatsz... O_O
Így néz ki nálam:
http://sgtagok.srv.hu/pictures/firecox.jpg
Azóta újra lett indítva, nem onfly készült a kép.
shit happens
Amivel kevered, az valamilyen kiterjesztés eredménye, pl Tabbrowser Preferences vagy valami hasonló, nem tudom, ilyeneket nem használok. A kiterjesztések között pedig ritka a magyarul is tudó (legalábbis én csak a FlashGot-ról tudok), bár párat már magyarítottam saját használatra.
Ha nem a "hivatalos" magyar verziót használod (a Mozilla honlapjáról), akkor elõfordulhat, hogy a nem lokalizált kiterjesztések valami más nyelven jelennek meg angol helyett (bár ez a kiterjesztések hibája szokott lenni), ilyenkor segíthet a következõ: annak az ikonnak a Tulajdonságainál, amelyikkel el szoktad indítani a Firefoxot, egészítsd ki az elérési utat azzal, hogy -UILocale hu-HU (egy szóközzel elválasztva, azaz így: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -UILocale hu-HU).
Esetleg fordítanál is, ha már a magyarra fordító csapat lusta volt?
Mert nemigazán vágom a cseh/szlovák nyelvet.

shit happens
A javascript linkeket ne nyisd meg új tabban, azokra bal egérgombbal kell kattintani. Én az Állapotsorban szoktam figyelni, de pl a kurzort is meg lehet változtatni az ilyen linkekhez a következõképpen: nyisd meg mondjuk a WordPad-et (Start menü / Programok / Kellékek / WordPad), másold be a következõt, és mentsd el userContent.css néven:
/* Change cursor for JavaScript links */
a
Ha kész a fájl, másold be a Profilodon (C:\Documents and Settings\
van valami info miért van ez?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
innen az lspfix.zip-et, csomagold ki, és futtasd az lspfix.exe-t. Szólni fog, hogy mit javít, azokat fogadd el, utána indítsd újra a gépet és próbálj meg feljönni a netre. Ha ettõl sem oldódik meg a probléma, akkor futtasd le még egyszer, jelöld be az "I know what I'm doing" mezõt, a bal oldalról vidd át a PAVLSP.DLL fájlt jobbra (az eltávolítandó bejegyzések közé), nyomd meg a Finish gombot, indítsd újra a gépet, és telepítsd újra a Pandát.
<#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship>
MiáááÚÚ Metróo Goldwin Májer :)
Bejön a kezdõlap, bejelentkezem a fiókomba, továbblép, osztán kiakad szegény= betöltés, várakozás a következöre: freemail.hu... majd megint kezdi a betöltéssel
közben a cimsoron el látható: http://porta.origo.hu/auth.html?cmd=gettid&backurl=http://freemail.hu/fm/auth1
valakinek mond ez valamit?
MiáááÚÚ Metróo Goldwin Májer :)
- hibára van más megoldás?
about:config -ban beállítottam amit találtam pár helyen. de most meg azt csinalja hogy:
"Hálózat újraindítása hiba" - bár már nem dobja ki ablakba
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Köszönöm a gyors választ.
A levelezõprogramot - az általad javasolt módon - felrakom.
Üdvözöllek:
Üdvözlettel: gy?jt?
A Thunderbird 1.0-t nyugodtan telepítsd (elõtte a 0.9-et természetesen távolítsd el - amit fent hagy, azt ne bántsd -, a beállítsaid megmaradnak). A tegnap megjelent 1.0 már "végleges" verzió, ez már nem kísérleti. Amit hallottál, valószínûleg az 1.0 RC1-rõl szólt, az volt egy tesztverzió a rendes 1.0 elõtt. A magyar 1.0 verzió szokás szerint letölthetõ innen.
Köszönöm a segítséget.
Az általad javasolt ActiveX plugin telepítése segített a videók mûködtetésében.
Kipróbáltam 2 videólejátszót (TV 2 video, Origo>play).
Annyi "csont" maradt még a programban, hogy a lejátszó ablakok kezelõ elemei nem mûködnek (pl. Leállítás, Hangerõszabályozó, Teljes ablak stb.)
Természetesen nem vagyok telhetetlen, csak a segítségedet viszonozva tartozom annyival, hogy ezeket elmondjam.
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy nálad ezek a dolgok mûködnek-e.
Más téma egy kérdés erejéig: megjelent a Mozilla Thunderbird 1.0-ás (teljes) verziója.
Valahol azt olvastam, hogy a fejlesztõk ezt a programot még ellenõrzésre, esetleges hibakeresésre szánták.
Véleményed szerint a 0.9 verziót érdemes-e lecserélni, vagy egy kicsit
még várjak a teszteredményekre?
Baráti üdvözlettel:
Baráti üdvözlettel
Valószínûnek tartom,hogy Quick Time többszöri frissítése miatt a pluginja többször betelepült a Firefox 1.0 program plugin könyvtárába.
Ellenõrizd le a Firefox/Plugin könyvtár tartalmát és ha ott többször is szerepel a Quick Time pluginja, akkor azokból egyet meghagyva a többit töröld le.
Nálam ez a manõver rendezte azt a problémát, hogy egyes lapokon a Quick Time flash-ek nem jelentek meg.
Baráti üdvözlettel:
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
akkor ezek szerint semit mivel ie re lett sepecializálva.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A menü meg hogyan készült? Mivel Firefoxban nem látszik, nem tudom a forrását sem megnézni (IE-ben meg a keretek miatt nem lehet)...
http://fallenangel.uw.hu/
Érdemes telepíteni a Bookmarks Backup kiterjesztést is, ez a könyvjelzõkrõl és a profil legfontosabb fájljairól készít biztonsági másolatot a böngészõ bezárásakor (te adod meg, hogy hova mentse õket), így könnyebb megmenteni a beállításokat, ha valami baj van.
Multkor lefagyott a böngészõ,és megakartam nyitni megint,de kiirta hogy a profileom használat alatt van(task managerbõl nem tudtam eltávolitani) és egy ujat csináltam, de viszont a pluginek meg a bejárt oldalak teljesen elvesztek.
I love this game!
A telepítés menete:
1. Ha van AdBlock kiterjesztésed, a beállításainál (Eszközök / AdBlock / Preferences/ AdBlock Options) kapcsold ki az OBJ-TABS megjelenítését (azokat a kis címkéket, amiket rárak a Flash animációkra).
2. Töltsd le és telepítsd az ActiveX plugint innen.
3. Indítsd újra a Firefoxot (lehet, hogy ezt többször kell, nekem pl nem ment elsõre).
4. Ha így se megy, töltsd le és futtasd ezt (javít egy esetleges hibát a Registry bejegyzéseiben, hátha az a baj).
5. Ha utána mégis el akarod majd távolítani az ActiveX plugint, a következõ 4 fájlt kell törölni: a C:\Program Files\Mozilla Firefox\ mappán belül a plugins\npmozax.dll -t, a components\nsIMozAxPlugin.xpt -t, a components\nsAxSecurityPolicy.js -t, és a defaults\pref\activex.js -t.
Valszeg nálam is ez a hiba
aha...hát,persze...hihető volt
Azok az oldalak, ahol nem mûködnek pl a videók, általában csak IE-re vannak tervezve, ez az oldal készítõinek a hibája: nem vették figyelembe, hogy vannak más böngészõk is, és pl olyan technikákat, kódokat használnak, amit csak az IE támogat (vagy egyszerûen hibás az oldal kódja, és IE-ben ez nem derül ki). Az ilyen oldalakat nézd IE-vel.
A hivatkozott üzenetben azt írtad, hogy a Firefox más flash plugin-eket használ mint az IE.
Az IE-hez letöltöttem a Macromédia oldalról a Flash Playert és a Shockwave Playert.
A Firefoxhoz emlékeim szerint ugyanezeket a pluginokat töltöttem le.
Lehet, hogy az alábbi (már a #58)üzenetben megadott címen található multimédiás alkalmazások (különösen a virtuális séták) néha bizonytalanul jönnek be.
Honnan töltsem le a Firefoxhoz tartozó már említett 2 plugint?
A Firefoxról még annyit, hogy sok jó tulajdonsága mellet nem nagyon támogatja a multimédiás alkalmazásokat (legalább is ilyen zöldfülû felhasználónál mint én).
Példaként említem, hogy a TV2 oldalán található TV2 TV2 video menüpontban megnyíló ablak videolejátszója nem mûködik együtt a Firefoxszal.
Ugyanígy gondot jelent az Axelero Klub oldalonAxelero Klub megtalálható origo>play
videolejátszó használata.
Nem tudom, mi lehet a gond.
Üdvözlettel:
amugy a firefox cache-t kiuritettem de a java-et meg nem...
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Honnan lehet skin-eket tölteni a firefox 1.0 -hoz?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Viszont azt írják, a többszemélyes játékok indításánál volt egy hiba az SP2 miatt, próbáltad már törölni a cache-t (és a Java saját cache-ét is)?
nekem az lenne a problemam h a java-s alkalmazasok nem minden esetben mukodnek. pl Jojatek.hu-n amobazni nem tudok de mas 1 szemelyes jatekokat tudok jatszani...
ha vki tudja h mit kellene tennem az segitsen legyen szives.
Ferko