3677
  • Tomo15
    Ma jött ki...
  • Cukros
    mikor jönn ki a játék?!
  • DJ Bee18
    nem igazz hogy nem lehet visszaolvasni. Megláttok egy topicot, egyből csak beböfögtök valamit, aztán mentek tovább?? Mint a sáskák...
  • Hunter of Deer
    Nem kéne!! inkább olvass egy kicsit mit hogy marhaságot kérdezz!! pls
    THX!
  • bertino
    boltból, olvassatok már egy kicsit bakker
  • steweee
    honnan lehetne megszerezni? jöhet priviben is !
  • Giggs11
    ez jobb lesz mint bármely NFS
  • Omlás
    Hát ja azért Ladánál is pénzbe kerül a tuning igaz nagyságrendekkel kevesebbe mint egy nyugati verdánál :P!!!!

Amúgy 2105 rulzzz :)
  • Istencsászár
    azér egy videjócska vagy demócska nemártott vólna..
  • M@TriX
    na most kaptam az infót, hogy a fejlesztők elküldték a csomagot az áruházaknak, szóval a játék forgalmazása megkezdődött. ez már tuti, szóval nem csak egyszerű dátummegjelőlés volt, hanem komolyan is vették.
  • Istencsászár
    jaj ne, nelegyen ezis nfs értelmiszintű topik pls... majd jön nemkell irogatni
  • ÁjjLe BoBBi
    ÁÁÁÁÁáá :)
    jöhetne már!
  • bertino
    alap :)
  • M@TriX
    addig is, hogy legyen mit nézni...
  • Hunter of Deer
    Helyes!!
  • gumikacsa
    flottul várom mán :) ízirájder öccsém :P
  • M@TriX
    naná, hogy nem várunk de ha látod valahol a linket dobd be, én meg mint moderátor törlöm [apro](amint mindenki lejegyezte :))
  • bld
    ha vki tud vmi orosz warezt akkor privi:))
    nem tudom kivárni amíg elérhető lesz angolul:)))
  • bld
    az is jót szakít télen nyárigumival zsírkeresztbe:))
  • nagykispeter
    Volt az is nekem,jelenleg kocka 1500-ösöm van.
  • nagykispeter
    Bár úgy lenne
  • Istencsászár
    remélem nemesnek át a ló túloldalára és nem nfs mintáján tunningbegyár játék lesz mer akkor megy a szemétbe... ( nálam )
  • Apus
    nekem is az lesz élőben, remélem nemsokára:)
  • Smoke
    Nekem az is van élőben csak sajnos a tuningjára nincs pénz, nem baj majd a játékban!!!
  • bertino
    ^^ pedig csak két post-al van lejjebb a kérdéstől...
  • citrodante
    csatlakozom apus
  • citrodante
    kint van mar?
  • Apus
    én tuti ikerlámpás 1600-ost fogok hajtani az a legnagyobb kedvencem :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ezerkettes zsigulátort akarok :\
  • M@TriX
    nya végre egy kis hír:
    "14 декабря - красный день календаря! Сегодня релиз игры Lada Racing Club, которого мы все так долго ждали. Возможно уже сегодня вы увидите диски с игрой на прилавках магазинов."
    kb: Piros betűs ünnep, a mai nap jelenik meg a LRC, nézzétek a boltokat a lemezek után.
    Na remélek jó szemük van ;)
  • M@TriX
    ha jó láttam egy renderképen akkor lesz...
  • M@TriX
    na ja... ezek még a korai képek...
  • DJ Bee18
    ezeket a képeket láttátok már?

többi
  • DJ Bee18
    persze, az ilyen divatmajom hülyegyerekeket nem érdekli ez a játék, hát mit égessék magukat Ladával? :DD Főleg hogy sok részük 90 után született. Egyébként Szamara lesz benne? :)
  • M@TriX
    inkább pont, hogy az értelmesebbek érdeklődnek a játék iránt akik nem tudnak a semmiről spammelgetni...
    majd ha megjelenik...
  • DJ Bee18
    csak írjátok be Altavistába a játék nevét, és máris meglátjátok mekkora a külföldi érdeklődés a játék iránt
  • DJ Bee18
    feltörnek ezek mindent :DD, nem kell aggódni, angol változat pedig biztos lesz, már csak megéri nekik.
  • nagykispeter
    Szerintem pedig nem igazán lessz aki feltöri.A Ladát nem is igazán ismerik azokba az országokba.Ha angol változat nem lessz akkor felesleges reménykedni,max eredeti.Azt meg nem láttam még sehol hogy hírdetnék.Ettől független én is örülnék neki mivel az életbe is mindig valamilyen Ladám volt vagy van.Még eredetibe is megvenném.
  • bld
    énis már nagyon nem is írtam inkább be mert már csak szpemmelnék h mi van már meg fura h semmi demo avgy iylesmi ami ilyenkor szokás...kár..
  • ÁjjLe BoBBi
    nem baj :\