LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ez ugyan nem Vilnius Fabrik Tuning Sport, de érdekes...
hykao
Tessék, lássá':

:))
Kit--Kat
LÁL 1 Lada amerikában??

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szomorú, hogy nem láttam VFTS-t
grebber
Azért az oroszok nem csak a strapabiró fegyvereivel tünik ki,játékokat is tudnak azért csinálni.

Next PC upgrade: 2022

streeter
Visszaolvasgattam és láttam hogy sokan a fizika törés meg belsõnézet miatt aggódnak. Hát én is :D A videól ítélve jó lesz csak a kocsi kanyarba tényleg dõlhetne egy kicsit jobban.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hykao
olvass vissza párat... pl: #37
streeter
Mikorra várható a játék?? Az elõzetes videókból ítélve szép a grafika. Egy képet láttam egy városrészrõl és az is nagyon szép. Lehet majd benne szerelni is vagy változtatni valamit a kocsikon?

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

grebber
Most vettem csak észre ezt a gamet.Szerintem kira lesz.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Mi az hogy az összes Ladát? Nem hiszem el!!

Random_
Na ja csak nyitott szemmel kell játni az utakon!
Tegnap este mikor buszra vártam direkt figyeltem milyen aldák mászkálnak és minden típust láttam.
Sõt láttam egy trailert amin 2 sorban volt egy csomó Niva plusz az új lada amirõl múvi is van. Belegondoltam milyen lenne elkötni egy Nivát és nyomulni vele. Úgy csillogtak mint a videóban!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
PL: KATT IDE

...de úgy csinálsz, mintha valami elérhetetlen kuriozum lenne egy ezerkettes...
streeter
Nem tudtok képeket vagy valami oldalt ahol vannak képek a errõl a ladáról meg a belsõterérõl. Kellene a texturázáshoz.

streeter
Én most egy játékba készítek még két sráccal egy ladát. Nem tudom ismeritek-e a játékot Street Legal Racing Redline

nagyon komoly game lesz :)

football without ultras is nothing

Kit--Kat
az ott 1 Ikarus hátu??:DDD
ezek lesznek a kiegészítõ kocsik?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Így igaz!
BaLeeX
Jaj bocsi én beírtam a moderátor topicba, hogy a 64-est be kéne tenni.
De ha másik nyeri a szavazást gondolom majd ki lehet cseréltetni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Duddits
Szerintem szavazzuk meg. Most indul a szavazás. OkÉ? Én fölírom és mondjuk holnap este vagy vasárnap este egyeztetünk hogy mennyi szavazt jött össze.

BaLeeX
Ezen a képen nézzétek meg ahogyan a fény a sárga kocsiról visszavetíti a sárga fényt az aszfaltra és hogy a sárga kocsi hogyan tükrözõdik a piros ablakain. Szerintem nagyon tuti.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
#64-es bannert rakjátok be!

Amse

Duddits
Nekem nagyon tetszik az AMSE bannerje!!

FREAK
semmi baja szvsz

már most veri az összes NFS szintû mûanyag szart

Riszpekk

FREAK
"szvsz ezt a valósághû fizikát el is lehet felejteni"

El is kell, amíg az ember egy monitort bámul, és rugós mûanyag pedálokat nyomkod. Meg kell találni az arany középutat, amit úgy hívnak: játszható (pl. MBWR).

Riszpekk

Amse
A fene lehet, hogy nem,de én igen.

Devids Pro
fene se tudta honnan van :)
Amse
Persze mert az a hivatalos oldalról van.

Ronaldo07
Húúúú!!!
A képek alapján nagyon jól néz ki!!
Már csak a demó,nameg a teljes kéne!!

Devids Pro
másik jobb sry
Amse
Csináltam és is bannert.=o)
Itt van ni!

[HUN]FaTaL
Van arról vmi info hogy mikor jön ki? engem is nagyon érdekelne:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Amse
Szerintem nem kell jobb =o)

DJ Skyline
mehet,nekem tetszik!

hykao
Banner, amíg valaki nem csinál jobbat:
petesilver
A modellek jók. Kis hazánkban nagy keletje lesz ennek a játéknak, lévén itt aztán mindenki vágja ezt a retrolada feelinget. ebbe el lehet mélyülni, lesznek itt eszmecserék, mert szinte mindenki ismeri ezeket! :) Alig várom az antituningot, még emlékszem milyen volt, amikor télen az elsõ 10 percre csak 3 gyertyával volt hajlandó elindulni! :)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Duddits
Szerintem tökre állatak azok a képek amelyiken a kocsik vannak és ilyen barna mindehól.

12346
ja, látom:)

12346
jó, tom bocs. nem is mammogni akartam, csak engem zavar:)

könnyítés: ülések ki, motor ki, futómû le, elemek le, és rögtön megfelelõ a versenysúlya

Szvsz. az Orosz fejlesztõket nem nagyon kell félteni.
Random_
õõõ annyira nem érdekel, hogy kaszni vagy kasztni a zsiga is zsiguli a kamaz is kama3 ez részletkérdés!

A lényeg, hogy lehet keresni a könnyítéseket a képen és a tuningok helyét:

Pótkerék helyére mehet a nitro! :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

12346
az lehet, hogy nem nehéz belõni a fizikát, de legtöbbször ez nagyon nem megy a népnek.
pls az nem kaszTni:)) mindneki így írja váá:)

Random_
A fizika azért nem olyan dolog amit nem lehet pár érték állításával orvosolni. A grafika határozottan szép! Amikor a tükrözõdést szemléltetik nagyon tökéletes a kasztni nincs egy törés se vagy illesztési hiba. Ajánlom figyelmetekbe a képet ahol sok egyéb gondolom városban közlekedõ jármû látható. Ott hátul van egy aszfaltozó gép ami veszettül kidolgozott!

hykao
Tessék, a nagy épület:

:)))
DJ Skyline
ja,de legalább részletes bemutatást kaptunk a vízrõl,fálról ami mondjuk meg igen csak szép!!!

12346
nézegettem a videókat, azért itt nem tûnik vészesnek a fizika mégsem.

Random_
Haverék nyomulnak Ladákkal majd a játékhoz szerzek egy Zsiga kormány és azzal tolom! :D

A tunungolással kapcsolatban kinek mi az elképzelése? Mert nem vagyok egy autószerelõ zseni, de azért az NFSU egyszerû tuningjai azért kicsit leszûkítették a buherálási lehetõségeket.

én is látam, de látszik hogy még elég kezdetlegesek a videok, szal emberre már nem jutott.

12346
jessz:)))

Random_
Szerintem azért elég alfa még a cucc.
Van egy pálya rész ugye a nagy épület elötte park és egy textúrázott autó. Ja és a troli a többi csak modell szinten létezik.

A másik ladás game inkább GTA szerû lesz szóval nem egy kategória mindenesetre nagyon nyomulnak az Oroszok játék téren és ez nekem tetszik!

Lelki szemeimmel lárom ahogy megveszem az új spojlerezésr az ezerkettesre. :D Jaj de jó jaj de finom!