LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Next PC upgrade: 2022
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tegnap este mikor buszra vártam direkt figyeltem milyen aldák mászkálnak és minden típust láttam.
Sõt láttam egy trailert amin 2 sorban volt egy csomó Niva plusz az új lada amirõl múvi is van. Belegondoltam milyen lenne elkötni egy Nivát és nyomulni vele. Úgy csillogtak mint a videóban!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

football without ultras is nothing
ezek lesznek a kiegészítõ kocsik?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ha másik nyeri a szavazást gondolom majd ki lehet cseréltetni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
El is kell, amíg az ember egy monitort bámul, és rugós mûanyag pedálokat nyomkod. Meg kell találni az arany középutat, amit úgy hívnak: játszható (pl. MBWR).
Riszpekk
Mission Impossible 2010: PRO Class
könnyítés: ülések ki, motor ki, futómû le, elemek le, és rögtön megfelelõ a versenysúlya

A lényeg, hogy lehet keresni a könnyítéseket a képen és a tuningok helyét:
Pótkerék helyére mehet a nitro! :D
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pls az nem kaszTni:)) mindneki így írja váá:)
A tunungolással kapcsolatban kinek mi az elképzelése? Mert nem vagyok egy autószerelõ zseni, de azért az NFSU egyszerû tuningjai azért kicsit leszûkítették a buherálási lehetõségeket.
Van egy pálya rész ugye a nagy épület elötte park és egy textúrázott autó. Ja és a troli a többi csak modell szinten létezik.
A másik ladás game inkább GTA szerû lesz szóval nem egy kategória mindenesetre nagyon nyomulnak az Oroszok játék téren és ez nekem tetszik!
Lelki szemeimmel lárom ahogy megveszem az új spojlerezésr az ezerkettesre. :D Jaj de jó jaj de finom!