3677
  • nagykispeter
    Olvassatok vissza amit írtam 564 alatt!Jó ha eredeti meglessz,de még abba se vagyok biztos
  • streeter
    De biztosan kijött? Mert én google-n se találtam ingame képeket csak amik eddig is voltak.
  • streeter
    Nincs egy kedves orosz aki feltöltené valahova a game-t.
    Hmmm
  • geri15
    Szerintem orosz barátaink nem számoltak azzal hogy mekkora kultja van kelet-európában a Zsigának és a Ladának -.-
    Ha tudták volna már rég itt is megjelent volna, bár engem inkább a warez hiánya aggaszt :C
  • BaLeeX
    Ezzel sokunknak nem lenne gondja ha nem oroszországi boltokról lenne szó. ;)
  • Istencsászár
    boltból a polcról
  • MasterJay
    Na igen lentebb azt írtátok hogy 14-volt a megjelenés ideje. Ma 17 van. Akkor honnan tom tölteni ha lehet?
  • báttyó02
    nincs demo
  • MasterJay
    Sziasztok. Jelent már meg valami demó a game-ről?
    És ha igen akkor honnan lehet letölteni. Néztem a hivatalos oldalon de a számokon kívül semmit nem leht érteni.
  • DJ Bee18
    vissza se olvasol, és még kételkedni mersz valakiben, ez már tényleg nem normális dolog
  • geri15
    nm_beléd D:
  • báttyó02
    :DD
    [hötökszöl]
  • geri15
    olvass vissza puziarcúag
    [bevéd(H)]
  • báttyó02
    vazeg kinnvan csak neten nincs fennt :|
  • fitutufi
    álmodban?
  • Muki100
    Még azt se tudjuk hogy van e védve és ha igen akkor sztárfossal e (elvégre oroszország hazai pálya nekik), mert ha igen akkor elképzelhető hogy nem lesz tisztességes release egy jó darabig. Most pedig nincs kéznél 100 rubel hogy megvegyem :(
  • báttyó02
    de kijött O:
  • datango
    nemis jött még ki wazeg
  • báttyó02
    baszsus:(
  • geri15
    semmi hír a warezről :(
  • M@TriX
    "Скачать"
  • HUmanHunter
    oroszul hogy van a letöltés? :o
  • bestGP
    a képek is a része a játéknak, akár a játékból, akár a valóságrol
    de ti tudjadok :)
    csak lehetne mán tolni
  • ÁjjLe BoBBi
    lassan már semmin sem lepődök meg
  • báttyó02
    b+ olvass már vissza

#678 :|
  • Evogordon
    Már kiött egyébként a game? Lehet már rendelni?
  • M@TriX
    jah, lehet aki éppen akar, én azért előtte kipróbálnám ;)
  • sd54321
    jah...
    online rendelek is mingyá egyet...
    innen...
  • Omlás
    Csatlakozom :) Sőt gondoljatok bele kedves lada tulajok A játékban megtarvezheted készülő autódat még ha esetleg nem is olyan részletessen de pl az sem ucsó dolog ha menézed hogy valameik szinnel hogy nézne ki a "drágaszágod" ! Én már csak ezért is várom a gamet nomeg nálam ez alap :)))
    Lada függő vagyok .....
  • M@TriX
    ide nem nézettség kell, ezt nem tudtam még eddig megérteni, ha valakinek gondja élménye van a játékkal, az ide írhat, nem kell itt folyamatosan szövegelni ;)
  • partotmos
    bocsesz, én csak "nézettséget" szerettem volna
    mégegyszer sry
  • M@TriX
    rendicsekk :)
  • bld
    ktörölnél pár vackot meg csinálhatnánk valami fakut mert télleg idegelő amikor bejönnek h honnan lehet leszedni meg h mikor jelenik meg stb..
  • Newfronter
    Reménykedem hogy ez a játék tud annyit nyújtani, hogy nem tűnik el a süllyesztőben. Ennél a játéknál jobb lenne ha a valóság felé vennék az irányt, mint az árkád. A hangok sem utolsók...
  • Apus
    ó jaj ennyi komment, azt hottem már javában toljátok a gémet :)
  • M@TriX
    basszus egy éjszakára hagylak magatokra mi ez a kupleráj vazz, van a ladának saját topikja oda ömlesszétek ezt a sok képet.
  • geri15
    seholsenincsen egy daraP lada_réjcing_klup sem ide és tova az interneten :CCCC
  • bestGP
    hát nemtom, én imádom a ladákat, abba nőttem fel, szal tul képp leszaorm h viszik e :-D
    én letöltöm v megveszem nemtom aztan 2 évig elvok
  • partotmos
    mármint hogy sokan fogják-e szeretni?
  • Istencsászár
    ma szállították ki a boltokba szal igen kintvan de olvass vissza már mielőtt kérdezel 3szor min. leirták