3677
-
#705 Olvassatok vissza amit írtam 564 alatt!Jó ha eredeti meglessz,de még abba se vagyok biztos -
#704 De biztosan kijött? Mert én google-n se találtam ingame képeket csak amik eddig is voltak. -
#703 Nincs egy kedves orosz aki feltöltené valahova a game-t.
Hmmm -
#702 Szerintem orosz barátaink nem számoltak azzal hogy mekkora kultja van kelet-európában a Zsigának és a Ladának -.-
Ha tudták volna már rég itt is megjelent volna, bár engem inkább a warez hiánya aggaszt :C -
#701 Ezzel sokunknak nem lenne gondja ha nem oroszországi boltokról lenne szó. ;) -
#700 boltból a polcról -
MasterJay #699 Na igen lentebb azt írtátok hogy 14-volt a megjelenés ideje. Ma 17 van. Akkor honnan tom tölteni ha lehet? -
#698 nincs demo -
MasterJay #697 Sziasztok. Jelent már meg valami demó a game-ről?
És ha igen akkor honnan lehet letölteni. Néztem a hivatalos oldalon de a számokon kívül semmit nem leht érteni. -
#696 vissza se olvasol, és még kételkedni mersz valakiben, ez már tényleg nem normális dolog -
#695 nm_beléd D: -
#694 :DD
[hötökszöl] -
#693 olvass vissza puziarcúag
[bevéd(H)] -
#692 vazeg kinnvan csak neten nincs fennt :| -
#691 álmodban? -
#690 Még azt se tudjuk hogy van e védve és ha igen akkor sztárfossal e (elvégre oroszország hazai pálya nekik), mert ha igen akkor elképzelhető hogy nem lesz tisztességes release egy jó darabig. Most pedig nincs kéznél 100 rubel hogy megvegyem :( -
#689 de kijött O: -
#688 nemis jött még ki wazeg -
#687 baszsus:( -
#686 semmi hír a warezről :( -
#685 "Скачать" -
HUmanHunter #684 oroszul hogy van a letöltés? :o -
#683 a képek is a része a játéknak, akár a játékból, akár a valóságrol
de ti tudjadok :)
csak lehetne mán tolni -
#682 lassan már semmin sem lepődök meg -
#681 b+ olvass már vissza
#678 :| -
#680 Már kiött egyébként a game? Lehet már rendelni? -
#679 jah, lehet aki éppen akar, én azért előtte kipróbálnám ;) -
sd54321 #678 jah...
online rendelek is mingyá egyet...
innen... -
#677 Csatlakozom :) Sőt gondoljatok bele kedves lada tulajok A játékban megtarvezheted készülő autódat még ha esetleg nem is olyan részletessen de pl az sem ucsó dolog ha menézed hogy valameik szinnel hogy nézne ki a "drágaszágod" ! Én már csak ezért is várom a gamet nomeg nálam ez alap :)))
Lada függő vagyok ..... -
#676 ide nem nézettség kell, ezt nem tudtam még eddig megérteni, ha valakinek gondja élménye van a játékkal, az ide írhat, nem kell itt folyamatosan szövegelni ;) -
partotmos #675 bocsesz, én csak "nézettséget" szerettem volna
mégegyszer sry -
#674 rendicsekk :) -
#673 ktörölnél pár vackot meg csinálhatnánk valami fakut mert télleg idegelő amikor bejönnek h honnan lehet leszedni meg h mikor jelenik meg stb.. -
Newfronter #672 Reménykedem hogy ez a játék tud annyit nyújtani, hogy nem tűnik el a süllyesztőben. Ennél a játéknál jobb lenne ha a valóság felé vennék az irányt, mint az árkád. A hangok sem utolsók... -
#671 ó jaj ennyi komment, azt hottem már javában toljátok a gémet :) -
#670 basszus egy éjszakára hagylak magatokra mi ez a kupleráj vazz, van a ladának saját topikja oda ömlesszétek ezt a sok képet. -
#669 seholsenincsen egy daraP lada_réjcing_klup sem ide és tova az interneten :CCCC -
#665 hát nemtom, én imádom a ladákat, abba nőttem fel, szal tul képp leszaorm h viszik e :-D
én letöltöm v megveszem nemtom aztan 2 évig elvok
-
partotmos #664 mármint hogy sokan fogják-e szeretni? -
#607 ma szállították ki a boltokba szal igen kintvan de olvass vissza már mielőtt kérdezel 3szor min. leirták