3677
-
#561 és az mé baj ? :| -
#560 első utam egy 1200-es cigányladával teszem meg :\ -
#559 énis
-
#558 énis -
#557 én már rohadtul várom. -
#556 Hát nem valami nagy a várakozás:D...legalábbis a forumból itélve. -
#555 Szóval holnap már elvileg lehet tesztelni a game-t??
Remélem jó lesz. -
#554 Nagyon laza a szöveg:DD -
#551 Nagyon laza a szöveg:DD -
#550 Lméletileg, addig is egy kis kóstoló a játék zenéjéből (wma, 3MB) -
#549 Holnap? -
#548 Szerintem nem lesz streetlegal szerű. Énszerintem Ladánként lesz 1 stock meg egy tuning változat, nemlesz tuning inkább olyan korábbi nfs szerűség. Tökmind1 csak jelenjen már meg :D -
#547 Engem már nem izgat semmi! Csak hogy a fizikája marha jó legyen és hogy kormánnyal is élvezetes legyen!! Bár a belsőteret remélem megcsinálják hogy a kilóméteróra mozogjon, és a táj remélem kicsit szebb lesz de majd kiderül! Nem élem bele magam a játékba mert nem akarok akkorát csalódni mint az NFSMW-ben!! -
#546 :S
milyen stilusu lesz azt már tudjuk?
h ugylesz e mmint a streetlegalba h garázs azt adjad neki?
mondjuk azt se bánnám a lényeg h lada ^^ -
#545 zsigulátor powa :D
+fav -
#544 remélem a játék megelenése után már megjelenik az angol is
14-én fog megjelenni -
#543 én már épp kezdtem az asztalba verni a fejem...még jó, hogy elolvastam a 541-et :) -
#542 ha ha ha ha... -
#541 Nehogy komolyan vegyétek!
Csak poénkodtam!
Egyszerűen nem tudtam kihagyni!
1ébként zsír lesz a gém!(már csak pár nap) -
#540 Hi all!
Tudja vki h honnan lehet letölteni a gammát?
Én kerestem de nem találtam sehol!
Lécci segítsen már vki!
Köszi! -
MeTaL #539 Azért nem hittem volna, hogy egy fórum használata valakiknek ilyen nagy problémát okoz. De hát ez van ! -
#538 az ilyen barmokat hogy lehet megszűntetni? olvassatok vissza buzik és ne azt kérdezzétek h honnan lehet letölteni. -
#537 akkor próbáld INNEN -
#536 #518 ezt nézd meg alaposabban -
#535 uhhh... ez már fááj -
alakulat #534 de azok nem jönnek be -
#533 #515#517#518
-
alakulat #532 honnan lehet letölteni? -
#531 Zsiguli forever
-
#530 Nem csak orosz játék sajátosság az alacsony gépigény. Ilyen volt és még mindig ilyen az NFS sorozat, talán a HP2-t leszámítva nekem ilyen téren mindig kellemes meglepi volt az új NFS. Laptopos Ati 9100-on (32 mega úgy, hogy a rendszer memóból szedi (256-ból)) gyönyörűen fut így 196MB ram-on is a játék, mondjuk nincs szép képe de élvezhető. Minimumba van írva a 256 mega szóval le a kalappal az EA előtt. -
#529 képek alapján annyira nem rossz a belsőnézet, de külső nézet látványosabb kocsik mozgása stb. ha tesztelném én is megnézném kívülről... -
#528 viszont mind külső nézetből tolják vagy hülyék a belső nézethez vagy nincs vagy szar :D:D:D -
#527 ha itt a lenti képeken látszik, hogy játszanak vele és nem hanyat homlok elrohannak annyira rossz csaknem lesz ;) -
#526 hmm azt már csak kibirjuk:) -
#525 Csak jönne már ki valami demo. -
#524 nekem, tetszik ;) -
#523 Épp ezt akartam irniD: -
#522 ááá külső nézetből kormánnyal:D:D:D uramisten -
#521 Nem mai hír de hátha nem volt még. -
#520 na még egy hét...