3677
  • M@TriX
    jah na de már én is baromi kíváncsi vagyok
  • BaLeeX
    "hisz az elsőkerekes Samara és újabb modellek vajh' kinek dobogtatja meg a szívét"

Mondjuk talán annak akinek olyan van. Gondolkodhatnál az ilyen beszólások előtt. Meg mondjuk nekem egy új lada jobban megdobogtatja a szívem, mint egy 1200-es zsiguli....
  • bertino
    nekem van a játék készítési strukturáiról meg ingame felvételből egy videóösszeállításom, irányításügyileg sztem nagyon ott van, nem az a ratyi arcade fizikai motor van benne mint MW-be...
  • Apus
    Ugyan. Van olyan ingame, ahol egy ződ 2106 áll a parkolóházban. Ha az bennevan nekem már elég :)
  • hykao #741
    Hát kiváncsi leszek, hogy végül milyen lesz (lett) ez...
    Megmondom őszintén, sokat nem várok az eddigiek alapján.
    Hogy miért? Először is egyetlenegy olyan képet nem láttam még, ami egy valóban "kész" játékot tükrözött volna. Ezen kívül igazi "Ladát" (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy se ilyen - se olyan nem lett a játék sajnos...azaz csinálhattak volna egy jó kis retro fílinges játékot, amivel "keleten" tarolhattak volna, ehelyett úgy tűnik valamiféle NFSU-NFSMW féle gagyivonalat próbáltak majmolni ezekkel az agyonszpojlerezett új elsőkerekes ladákkal...ezzel így "nyugaton" nem rúghatnak labdába (hisz kit mozgat meg egy Impreza szerűre majmolt új Lada?!), de "keleten" sem nagyon, hisz az elsőkerekes Samara és újabb modellek vajh' kinek dobogtatja meg a szívét?
    No mindegy, ne legyen igazam, de tartok tőle, hogy csalódás lesz...(bár igaz sokat nem várok, szal nem fog meglepetésként érni...)
  • bestGP
    meg ne szaggason egy egész jo géppel :D
  • paj01
    vki kereshetne mar új ingém képeket...aki tud oroszul az vesse mar ra magat a témára
  • Duddits
    Ez több hónapos kép.
  • streeter
    Ez a kép nem új :D Ezt már láttuk egy párszor.
  • bertino
    jajam!

1szal: KELL
  • Bucser
    Csak nehogy olyan legyen a graf/fizikai engine mint a Street Legal Redline-ban volt:( (gy.k.: Kurvára optimalizálatlan)
  • sd54321
    valaki írta még korábban, hogy hiányolja belőle a belső nézeti képet...

amugy a shootokat elnézve már rájöttem, hogy mitől lett olyan szimpi nekem ez a game:
    baromi nagy terek vannak mindenütt, nem csak arra mehetsz amerre a menned kell, hanem akár a Vörös téren át kesztül kasul mindenfelé... legalábbis ezt írták róla...
    demo download még mindig nincs....
  • bld
    remélem ha lesznek benne párbezsédek az intróban akkor nem baszsák el vmi buzi szinkronnal: )
    amúgy lassan lehet kéne vmi faku...
  • BaLeeX
    Marha rosszul csinálták ezt. Rengeteg lada fan ezt szánta a fa alá nem hiszem hogy nagy dolog lett volna az angol változatot párhuzamosan csinálni az orosz nyelvűvel.
  • bld
    kár h az ilyenek felérnek a billentyűzetig
    dászvidánnyá távárisi!
    ahogy elnéztem azt a képet a menüről.. talán mégis meg kéne várni azt a fránya fordítást: )
  • ÁjjLe BoBBi
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    AKAROMMMMM
  • Evogordon
    Else hiszem hogy már rég kintvan a teljes verzió a törtet meg még nem adták ki :|
  • Istencsászár
    fényévekkel jobbak szebbek stb.. )
  • Evogordon
    Hát ja ezek high poly renderek.
  • Istencsászár
    szép renderek:D csak a játéktól ezek fényévekre vannak
  • sd54321
    azé... ha már csak fele ilyen jól néz ki, már megéri kipróbálni;)
  • sd54321
  • Bucser
    NA újabb 3 éves aki azt sem tudja mi az a Lada 1500...
  • Bucser
    nem ingame hanem az ingame modell lett prerenderelve. Nagy különbség!! +Photoshop már alap dolog.
  • adam222
    LADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LADA 1500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LADA 1500 szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sd54321
    elsőre nem is látszik, de ezek már tényleg ingame képek...
    nézzétek meg közelebről, csak akkor látszik, hogy a görbe nem is görbe :)))
    eszméletlen jók:)
    pont az egyszerűségük miatt ennyire ütős...
  • sd54321
    és itt a lényeg:

yeaaaaaaaaaaaaaaah!!! ;)

és:
  • sd54321
    shootok:

http://www.abcgames.cz/?p=screenshoty_zobraz&ID=9274

http://gamesplus.in.ua/screenshots/lada_racing_club/a5d373903ee0a95ee8904417e8eded9d

• Bucser
    Jajjj kérlek ne adj ötleteket az EA-nak:D
  • sd54321
    ahogy elnézem feeling-et ez egy NFS ruszki köntösben...
    remélem a játszahtóság azért magasan jobb lesz mint az NFS MW-ben, mert az asztán egy nagy rakás amerikai xar.... a kocsik ugy mennek mintha kis vacak matcboxok lennének, semmi átélés, tiszta plasztik az egész... csillog-villog, mennek alatta a jónak aligha nevezhető amerikai nyáladzó nyekergések... mintha az MTV szaros pimp-up my car show-ját ültették volna át játékba, gyünyörűen csillog, de max ennyi, jó lehet felvágásnak az NFS MW, de játékélménynek semmikép...
    nagyon bízom benne, hogy a ruszkik megőrzik józan látásmódjukat és nem esnek át a paci tulsó felire... ahogy azt az NFSMW-nél tették az amik...

a játék meg kint van a ruszki boltok polcain, vhol azt olvastam, hogy késik a nyelvi lokalizáció a játékhoz, s ezért nem jelent meg még az EU-ban (sem)
    végre egy game ami kivételesen nem nálunk jelenik meg 1 hónapos csúszással :))))
  • Bucser
    A rendőrnéni megbüntizhetne igazán!!

Mondjuk ilyen Ladával hajtanék az utcán az tuti:)
  • Toya

Ime egy kép. Valóban lehet találni a neten képeket ha keresget az ember.
  • bestGP
    megjelent, tuti.
    nemláttátok a boritot meg ilyesmiket?
    orosz forumokon már láttam ingame képeket is
  • báttyó02
  • Willi Betz
    orosz warez oldalakon kell sokat nézelődni itt is van egy www.otvali.ru
  • csm
    én mindennap nézem de seholsem találom
  • bertino
    be kell szerezni, ennyi a lényeg, előbb utóbb tuti meglesz
  • csm
    lehet h nem jó és ki se adják az eu-ban
  • Duddits
    Szerintem meg se jelent! Arról már tudnánk..
  • bld
    nagyon leült a topic vagy két napja nem látni senkit ideírni... csak nem nyomjátok már és ezért nem értek rá?
    Az sg-n mikor jelenik már meg cikk, mert ez egy kult. játék nem egy nfs
    vhogy utánna kéne járni, én sok helyen kerestem de sehol semmi nem igazán ismert a játék...