3677
-
#825 Már nagyon várom! -
#824 -
#823 még nemtudni, gondolom az angol verzió lesz hazánkba is, ami a jövő év elején várható... -
yanki #822 És mikor jelenik meg várhatoan magyarországon???? -
#821 já nye znáju..... -
#820 aha
-
#819 A kiadó az ND lesz, ott is még a "Скоро в продаже"-nál szerepel, de valami december rebesgetnek.
Az Ozon-on valszeg előrendelni lehet még... ha lehetne kaőpni tuti lennének már képek meg minden... -
#818 Nah ugye, hogy nem jött ki?! Én megmondtam! -
baggu #817 Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ? -
#816 Да прибудет с тобой сила
oroszul: az erő legyen veled. Tök jófejek ha megértik mit mondasz nekik -
#815 akkor azért nem nagyon van ingame kép/video csak elvétve -
#814 Nobody can't tell to you exact release date because it is unknown. Geleos (developers of LRC) at start of december say what release delayed for some (non-durable) time. Since was no any official information about release of the game. Under some unofficial information it is possible to assume that release takes place hardly after January, 10th.
PS
words like 'bourgeois' and something almost like capitalist is joke.
Na ez eddig a leghasználhatóbb.
MÉG A RUSZKIKNÁL SE JÖTT KI!
Ja, és már írtam nekik cirillel is. Van nekik valami cirillre átforgató masina a fórumjukon, de csak nevettek amikor az angol szöveg kijött nekik cirill betűkkel :D -
#813 mond nekik kapnak 1 üveg vodkát,egyböl beszédesebbek lesznek:) -
#812 ez is valami... köszke -
#811 Is there a demo available?
Demo is Not available.
From the good old 1200 to Revolution?
Yes.
When is the international version coming out or when is the game released in Europe?
International version will be accessible, I don't it know will be let out in the Europe.
Nem tudják pontosan mikor, de januárra tippelik
Egy ember válaszolt angolul, de mint láthatjátok az se profin. Babelfishel azért lefordítottam amit a többi írt és ezek itt burzsoáztak meg kapitalistáztak. Pedig komcsi vagyok. Még a moderátor is csak cirill betűvel írt és szerintem a másikat baszhatta le..az meg valami olyasmit írt hogy ez azért van oroszul mert csak oroszoknak van. De nekem válaszolni már megerőltetés lett volna. Mindegy, legalább ennyit megtudtunk -
paj01 #810 ja..babelfosh..:)
remeljuk megtudsz vmit...
-
#809 Valaki törni angol. Csak nem babelfishes fordítás?
Mindegy, jó ötletet adtál. Írtam a fórumjukba és megkérdeztem hogy mikor adják ki a nemzetközi verziót európában meg hogy van e demó.
Ja, és a fórum rangom comrade -
paj01 #808 tessék:You did not enter into the system or you do not have rights for the access to this to page. Reasons can be similar: You not zaloginilis'. To enter into the system it is possible, after introducing its it is no and password into the form, which is been located below. You do not have rights of access to this page. It can be, you do want to fulfill the functions of administrator or moderator unusual to you? Right, comrade, does not stand. This work is not so merry, as it seems. You can be zabaneny, or your akkaunt can be, until now, not activated. User: Muki -
#807 -
#806 http://www.kamrad.ru/kvb/register.php
lent a jobb gomb az reset fields! a baloldalit kell nyomni!
mindig figyeljétek hogy mi az amire rákattintotok annak mi a címe, mert ott angolul van.
én itt akadtam el:
Вы не вошли в систему или не имеете прав для доступа к это странице. Причины могут быть такими:
Вы не залогинились. Войти в систему можно, введя свой ник и пароль в форму, находящуюся ниже.
Вы не имеете прав доступа к этой странице. Может быть, вы хотите выполнить несвойственные вам функции администратора или модератора? Право, камрад, не стоит. Эта работа не так весела, как кажется.
Вы можете быть забанены, или ваш аккаунт может быть до сих пор не активирован.
Пользователь: Muki
Nem tudok új threadet nyitni angolul :(
Ha egy táváris elmagyarázná hogy mit a bajuk akkor a többit én már elintézném angolul. Daszvidannya -
#805 Ők viszont tudnak angolul. Úgyhogy aki nagyon izgul, az nyugodtan írhatna a fórumukba angolul, feltehetné a kérdéseit, esetleg kérhetne kis ingame videót, miegymást, rákérdezhetne a demóra, s a nemzetközi kiadásra is...nem csak mindig a sültgalambot kell várni, hogy berepüljön a pofába (azaz mikó' lesz letölthető valahonnan...)! -
#804 ja! -
#803 az a baj h nem tudunk oroszul...:) -
#802 legyen igazad -
#801 tuti h kiadják csak késik
[reményked] -
#800 akkor így jártak. van más módja is..... -
#799 sztem meg ki se adják itt :( -
Keca #798 hát.. szerintem ebből már csak 2006 lesz :( -
#797 Még mindig semmi hír a játékról?? -
citrodante #796 Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!!
Én is szeretném már nyomatni a jó kis 1600-al,mien jó is lenne már!!
:-( -
#795 htx,viszont -
#794 Remélem a két ünnep között már nyomhatom a gázt!!!!!
EASY RIDER ÖCCSÉM!!!
BOLDOG BÉKÉS SOK AUTÓS JÁTÉKKAL TELI KARÁCSONYT ÉS HASONLÓ JÓ ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! -
#793 bódóg ladás karácsonyt! -
#792 ja :( -
#791 eh még mindig semmi hir:( -
#790 Hát igen...ha olvasnál is, nem csak a képeket néznéd, akkor rájöttél volna, hogy azok a forgalom autói... -
#789 hogynézne ki ha csak ladák lennénwk a városba? :w -
good charlotte #788 láttam az egyik videót és mit kerestek benne BMW-k Audi-k és Merci-k ez nem csak simán LADA racing?????? -
#787 ;) jaja :) -
#786 azért azt az "Élethű fizikai modell és hangok" feliratot nem hiszem, hogy eröltetni kéne. kétlem:)