3677
  • bestGP
    lol ezek csinaltak sztem a polskisat is:)
    vmi vicc, de legalab probalkoznak
  • dark prince 14
    Háát lehet ha a Starship Troopers is bekerül akkor minden lehetséges........
  • nagykispeter
    itt
    nem tudom tervezik-e a LADA-t is?
  • arty
    én is egy ezerötös kocka volánja mögé ugranék be, nomeg persze egy kombi ezerkettesbe :D
  • bld
    a colin mcrae2v3ban is volt egy, haverom is csinált egy ladát (kocsmalada) pont olyanra mint amilyennel ő is rallyzott annak idején
  • bestGP
    ehh
    énis azok pártján állok, aki a régi modellekért hal meg.
    rally tropfit emlitett valaki. nos annak a fizikája eszméletlen jó lett (szvsz) nem is ismerek jobb fizikáju ralligémet. Esetleg a CMR2 jöhet nálam szóba, RBR mellet.. utóbbihoz viiszont muszály egy kormány, hiszen anélkül MISZAR ^^

szal pl lari trofihoz vagy 100 emilt kulteme h csinaljanak már 2107 est, de végul egy 1200 es sikerult is, amivel aztán máig játszok. Mivel más gémbe soha nem volt még lada.. kiscit mondjuk hányingerem van a sok szpojleres ladától (persze ez függő h ki mit szeret, engem a rally ág jobban vonz), de remélem ez személyre szabott lesz h a külsejét ki hoogy alakítja.. a külsejét tuti nemfogom igy eltulozni a koockámnak ^^
    nagyoon sok jo dolgot meglehetne csinalni a gémbe, ha az osz fejlesztők tisztába lennének azzal, hogy mennyi millió ember imádja a régi jó kockákat :)
  • hykao #779
    Én megnéztem a demót...kb. 5-10 perc, s röppent is lefele...
  • Bucser
    Feltettem nem indult leszedtem töröltem:D kb 30 perc:D
  • gumikacsa
    3 óra??? Kis mazoista... :)
  • good charlotte
    mikor jön M.o.-ra nagyon várom főleg akkor ha street legal szerű sztem a street legal redline jó játék volt ha akkor az jó játék akkor ez szuper játék lesz bárcsak a kezeim között lehetne
  • Szigi90
    Hát nekem biztos tovább lesz fennt a gépen mint a Most Wanted(3 óra)
  • M@TriX
    jah, nekem is tetszik, olyan street legal szagú a dolog, nem gáz sőt, leng a kaszni kissé szóval biztató ha sokáig nem is lesz fennt a gképen, de tuti megnézem magamnak lehet jó sül ki belőle...
  • Szigi90
    Az autó fizikikája jónak tűnik, de remélem lehet növelni majd a látótávolságot.
  • M@TriX
    nya, kíváncsi vagyok... csurog...
  • bertino
    másik

arra az esetre ha előző nem menne
  • Toya
    Mindenféle kommentár nélkül :P
    Link - ez ingame, de kamerával van csinálva egy laptopról és rövid is :)
  • bertino
    egyébként a macska rugja meg, akárhol nézelődök csak uj Ladát látok mindenhol a screenshotokon...
  • bertino
    nyja... megy a link amugy ? mármint tudjátok a serverekről tölteni ? nekem nem akar indulni egyikről se most
  • M@TriX
    hát kissé régi darab, de meg lehet nézni...
  • bertino
    ehh, ami nekem megvan azaz E3-2005-ös trailer
    INNEN is le tudjátok tölteni :)
  • M@TriX
    feelinges gém lehet ;)
  • hykao #764
    Hááát biztos, hogy meg fog valaha is jelenni angolul? Sok orosz játék sosem debütált világszerte. Pl: Bumer (a kiváló ugyanilyen című orosz film alapján)
    Bumer képek: 1., 2., 3., 4.
  • bertino
    oroszul ? :|
  • hykao #762
    Miért kéne várni? Egy igazi fan megrendeli eredetiben vagy kimegy megvenni! :)
  • Omlás
    Csatlakozom ezt a játékot nem az NFS U fanok fogják tolni az is biztos ....
    Részemről elényt élvez ez a game minden téren az NFS- sorozatok bármeikével igaz régebbi részei bejöttek de ezek az új csilli villi sallangos cuccok nemigazán látvány világ az van azt csá. És szerintem aki a mindenapokban is Ladával mászkál az tutira várja ezt a játékot már csak azért is mert ien kaliberű Ladás Game nem is volt még mod-okat eltekintve nem igazán sőt talán nem is volt ladás játék én legalább nem is tudok róla! Másik Ez a game is kapott olyan technikai támogatást mint az NFS- sorozatok akármeike a készítők nem hasracsapva gondolták ki a dolgokat gyári adatok alapján dolgoztak szl csak kisül belőle valami mindenesetre várni kell egyenlőre :((
  • bertino
    játékfizikára: biztosan lehet szurni majd neki ;) majd feltöltöm vhova azt a kis összeállítást ami megvan, csak 12k UP-al... lesz kis idő, de még ma remélem megcsinálom
  • BaLeeX
    "hogy az emberek többségének egy olyan autó dobogtatná meg a szivét, amit nap, mint nap vezet."

Szerintem meg igen. Sokkal jobban érdekel, meg lesz összehasonlítási alapom hogy mennyire sikerült az autó valódi viselkedését a játékba. Ellenben ha olyan autót vezetsz a játékban, amiben még lehet, hogy nem is ültél sofőrként akkor nem tudod eldönteni mennyire sikerült a kocsik valódi viselkedését mennyire sikerült átültetniük a játékba.
    Nem mondom hogy a többi típus nem érdekel, mert szívesen kipróbálom de ha jó a játék fizikája akkor az ember a saját tipusát próbálgatja szerintem szívesebben.
  • hykao #758
    Hát jó lenne... :)))
  • bertino
    utolsó sorra:

lehet direkt csigáznak minket
  • hykao #756
    Remélem lesz lehetőség bekapcsolni az élsimítást is...

"szerintem a készítők is tudják hogy a régi ladákért sokkal több ember rajong mint az újakért" - node akkor hol vannak már a régi Ladás ingame képek???
  • hykao #755
    Egyelőre nem húztam le semmit, hisz nem volt alkalmam kipróbálni lol...hanem azért nem rózsaszínben látom a világot...
  • Bucser
    Szerintem Rally Trophy-hoz készült Lada mod betehető autóként. de nem biztos. ott a fizikai engine adott volt hozzá...
  • bertino
    ez 100%
  • csm
    reménykedjünk h jó lesz, a grafika aránylag jó, a ladáknak legyen jó hangjuk, és szerintem a készítők is tudják hogy a régi ladákért sokkal több ember rajong mint az újakért
  • DJ Bee18
    türelem, a kész játékból még semmit se láttunk, addig meg ne húzzuk le, mert lehet, hogy jó lesz
  • hykao #750
    Láttam ezeket a képeket...Ehh, na tegyük össze a darabkákat... :) Ezt írtam:

"igazi 'Ladát' (1200, 1300, 1500, 1600, Niva) nem is tudom láttam-e már e játék in-game képein...

+

Úgy értettem, hogy mint éppen a játékos által irányított autó - na olyan ingame képet nem láttam emlékeim szerint. Forgalomban résztvevő fekete szélvédős (gondolom belsőnélküli) kockaladikot láttam..."

Szal érted, olyan ingame képet nem láttam még, amiben épp egy régi hátsókerekes Lada van irányítva...
  • M@TriX
    pár 100hszel ezelőtt szúrtam be pár képet...

részben in-game de csak jön már végre valami...
  • hykao #748
    Már bocs, de nem gondolnám, hogy az emberek többségének egy olyan autó dobogtatná meg a szivét, amit nap, mint nap vezet...ahhoz több kell...vagy egy olyan autó, amire csak vágyunk, vagy pedig egy olyan, ami nosztalgikus érzéseket kelt...
    Miért kéne gondolkodnom az "ilyen beszólások előtt"??? A fórum arra való, hogy az emberek leírják a véleményüket, gondolataikat...az, hogy a te véleményed más, mint az enyém, nekem nem okoz problémát, s neked sem kéne, hogy problémát okozzon az, hogy másként vélekedek esetleg bizonyos dolgokról mint te...az emberek különbözőek, ennyi...
    Engem egy új Lada semmilyen szinten nem hoz lázba, egy régi viszont nosztalgikus érzetet kelt...és fílinges lenne nyomulni valamelyik régebbi HÁTSÓKEREKES modellel egy normális fizikájú játékban...lehetőleg belsőnézetből...
    Ha téged az újabb Ladák hoznak lázba, a te dolgod, bár azért gondolom van más autó, ami jobban megdobogtatná a szíved, mint egy új Lada...
  • hykao #747
    Ó a fizikára most nem is gondoltam az összevetésnél, inkább a hangulatra...szal akkor kezdtek rossz érzéseim támadni, amikor megláttam a tányérsapkás orosz kurvát...de mondom: ne legyen igazam...én is azt szeretném ha jó lenne, csak félek, hogy mégsem lesz az igazi sajna...
  • hykao #746
    Úgy értettem, hogy mint éppen a játékos által irányított autó - na olyan ingame képet nem láttam emlékeim szerint. Forgalomban résztvevő fekete szélvédős (gondolom belsőnélküli) kockaladikot láttam...