3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
hitman55 #534 aha van a számítógép01(ez amin vok)meg van a számítógép02(ez a másik) rákattintok az enyémre és kijön hogy ütemezett feladatok meg nyomtatók és faxok ha a másikra kattintok akkor azt hogy nincs joga blablabla...!!! -
#533 Amig nem jó a pingelés, addig sehogy, az azt jelenti, hogy a két gép nem találja egymást a hálózatban.
Amúgy meg a Total commabderben a van egy hálózat ikon, arra klikk, majd a Teljes hálózat, majd a Windows hálózat és itt látnod kell a munkacsoportot, amit megadtál és ha erre ráklikklesz látnod kéne mind a két gépet, de most szerintem csak az egyiket látod.
Nézd már meg, hogy így van-e -
hitman55 #532 Ja és hogy lehet fájlokat átküldeni az egyik gépről a másikra? -
hitman55 #531 DE még mindig azt írja ki hogy nem érkezett válasz az adott időn belülű! -
#530 És még minimum a pingeléses dolognak működnie kell.
-
hitman55 #529 De ha akarok LAN partit rendezni akkor csak a többi gépet össze kell csatlakoztatni a routerrel??? -
#528 Vezérlőpult - Rendszer - Számítógépnév - Módosítás.
Itt megadhatod a munkacsoportot, bármit beírhatsz, de a másik gépen is az kell. -
hitman55 #527 Hogy lehet egy munkacsoportba tenni?
-
#526 Erre írtam, az előzőt, hogy mi segíthetne. -
hitman55 #525 De amit mondtál hogy a futtatásba irjam be után azt írja ki hogy nem érkezett válasz az adott időn belül!!!!Van MSN-ed? -
#524 Akkor elvileg a hálózat megy.
Nyomd ki a tűzfalat, ha van. Az is jobb, ha egy munkacsoportban van a két gép. És néha egy restart se árt. -
hitman55 #523 Igen internet van már mind a 2-őn! -
#522 De inzernet az már van mindkettőn?
Esetleg addig érdemes kikapcsolni a Tűzfalat is amig nem ok minden, nehogy a zavarjon meg. -
hitman55 #521 Azt írja ki hogy a kérésre nem érkezett válasz!!!mit kell csinálni??kössz -
hitman55 #520 Ésha nem ? Akkor mit kell csinálni???kösz -
#519 Elvileg látniuk kéne egymást.
A start-futatásba írt be, hogy ping xxx.xxx.xxx.xxx Az x a másik gép Ip-je, ha érkezik válas, akkor látják egymást. -
hitman55 #518 És azt hogy lehet megcsinálni hogy a 2(vagy több) gép lássa egymást???kösz
-
#517 Értem, és kössz! Valóban nincs vele gond...de hát az ember telhetetlen:) -
#516 Minek hozzá újabb, ha tökéletes? Lehet olyan jól sikerűlt, hogy feleslegesnek tartották, hogy újat csináljanak. -
#515 Hi all! Nemrég vettem egy Gigabyte GN-B40-es routert. Megy meg működik de nincs hozzá sehol újabb firm. Ha valaki tud róla valamit kérem jelezzen! Köszi -
#514 Be is kapcsoltad?
Ennél azért bonyolúltabb a helyzet.
Vezérlőpult- Hálózati beállítások- és a hálókari IP/TCP beállításoknál az átjárónak meg DNS-nek be kell írni a router IP-jét.
Meg jobban játsz ha a gépnek is fiksz IP-t adol és a Routerben meg kikapcsolod a DHCP-t
Itt egy példa, nekem így van beállítva -
hitman55 #513 összedugtam -
kristiaan #512 allitottal is rajta vagy csak osszedugtad?
-
hitman55 #511 de úgy nem küldi át!!!4 -
hitman55 #510 Heló te hogy álítottad be mert én nem tom hogy-hogy kell!!! -
hitman55 #509 Heló!Most vettem routert és összedugom meg minden és amin nem volt net most sincs rajta!mit kell csinálni mert ehez nem érted!előre is kössz
-
#508 LOL, nagyon kezdő lehetsz.
Megosztod azokat a mappákat, amiket a másik géppel is látni akarsz, majd a total commanderben kiválasztod a hálózatot (a meghajtóikonsor legutolsó tajga) és F5-teé átmásolod a fileket.
De jobban játsz, ha valami hálózatépítő topicot végigolvasol. -
Dévids #507 És hogyan kell a fájlokat átvinni? -
#506 Persez, mivel a router switch-ként is működik (HUB) így hálózatban vannak a rákötött gépek. -
Dévids #505 nem vagyok nagy ész ezekben a router-ekben ezért az lenne a kérdésem hogy a ruouterrel lehet fájlokat is átvinni más gépre? -
#504 A telepítés ilyen egyszerű, a beállítás egy kicsit nehezebb, de az se nagyon.
Ez tán segít -
Dévids #503 ez rádiós.amúgy azt mondják nem ilyen egyszerúű -
#502 Router telepítés: Bedugod a kábeleket és már mülödésre kész is. -
Dévids #501 Tudtok mondani egy oldalt ahol az SMC WBR14-G-nek van magyar telepítési útmutatója? -
#500 Nekem meg az a gondom, hogy arra van állítva, hogy akkor kapcsolódjon amikor szükséges és mégsem csatlakozik azóta mióta a gépnek a dc-hez kiosztottam egy IP meg egy portot. Csak úgy tudok kapcsolódni, ha a router menüjében manuálisan scatlakoztattatom. Azok a gépek amikhez nem állítottam be IP csatlakoznak rendesen. Mi a gond, vagy mit kell még állytani, hogy jó legyen? -
#499 ennyi -
#498 Vagy passzívra állítod, vagy portforwandingolsz. -
tomo #497 udp protokollt is továbbitsd a gepedre, mert az kell a kereseshez! -
#496 HY!
Van egy SMC 7004VBR Routerem kiválóan működik kivéve ha a dc-vel szeretnék letölteni mert ha baírok a keresőba valamit semmit nem talál
PLz HELP -
Dévids #495 megtudjátok mondani mennyi a legolcsóbb rádios hálokártya?