3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
  • Pharaoh
    20-ért már minőségi wifi-set is lehet kapni.
  • hunbasser
    depo.hu-n nézz szét,és amik közül választasz azokat másold be ide,és megmondjuk,h melyiket ajánljuk
  • Richard90
    tudnátok ajánlani valami jó minőségű márkás routert (vezetékes legyen)
    mert már elegem van ebből az STLab-ból... már megint újraindulgat....
    ja és max 20000ftnál ne legyen több :)
  • nímó333
    már megoldódott a probléma
    a router összekeverte az IPket így az egyik ütközött a másikkal,tehát hülyeség volt kézileg beállítani , most már automatikusan megtalálja a neki megfelelőt
  • Met
    az lehet véletlen is :)
  • Pharaoh
    Ha a másik gépen megy a net, akkor csak tudja mit kell odaírni.
  • [Jakuza]
    Ugye az atjaronak a router IPjet adtad meg ?
  • Pharaoh
    Mi az, hogy nem működik az átjáró? Kiír valamit?
  • nímó333
    Hello mindenkinek! Nem biztos hogy a routerrel van a gond de ide is megírom.
    Két gépre van megosztva az internet,jók az IP címek a kábelek,de az egyik gépnél nem működik az alapértelmezett átjáró így annál az internetre sem tok felmenni
    Előre is megköszönöm a segítséget
  • izb
    ez most nagyon kegyetlen volt.............
  • Kegyetlen19
    szar az UTP-kábeled
    ha windows auto ip-cim kiosztáson van a router-nek ki kell osztanija egy ip-cimet
  • raulrm
    Nem volt még senkinek sem ilyen gondja..................ha..........???
  • izb
    marad a rendszergazda ismerős....
  • raulrm
    Na hali!
    Megint problémám akadt. A router konfigja kész, most összekötöttem a másik géppel, hogy ott is legyen net, de mégsincs. Valamiért nem tudja a gépem elérni a router-t ami az IP-címet adja, így a szokásos 169-es IP-m maradt. Valaki tudna nekem segíteni, hogyan tudnám elérni,hogy az én gépem is kapjon ilyen 192-es IP-t. H E L P M E P L E A S E ! ! ! ! !
  • FreeHome
    Linksys WRT54G a router típusa.
    Ez egy hotspot volna, csak azt szeretném, hogy azok léphessenek csak fel rajta keresztül a hálóra, akinek én adok jelszót.
  • Pharaoh
    Vagy a router adja ki autómatikusan, vagy te állítod be, de azt nem a routerben, hanem a gépekben.
  • wannabe87
    Valaki tuna segíteni h a routerembe ha beléptem akkor hogyan osszam ki a ip címeket újra?
  • tomo
    nem irtad milyen a routered pontos tipusa.
    hotspot felet akarsz csinalni?

van valami radius szerver es chillspot akarmi a dd wrt vel kapcsolatban.

nezz korul a neten , meg a dd wrt wiki ben

www.dd-wrt.com

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Chillispot

tehat a kulcsszavak dd-wrt chillspot freeradius
  • wannabe87
    Az előzőben elírás történt. valószínű h újra kellene osztani az ip címeket. ígya helyes.
  • FreeHome
    Sziasztok!
    Segítségetek szeretném kérni. Van egy Linksys wifi routerem, ami adsl modemet tárcsáz be. Azt szereteném elérni, hogy a wifi-re ne tudjon felcsatlakozni akárki, hanem csak az, akinek adok egy jelszót, ami egy idő után lejár. Ezt hogyan oldanátok meg?
  • wannabe87
    Sziasztok az a gondom van h van egy routerem de nem működik. Egy ideje nem valószínű h újra ki kellenen osztani az ip címeket vagy nem tudom. Jó lenne ha tudna valaki segíteni. Linksys Wireless B 2.4.GHz a gép típusa. A pcre utpvel kapcsolódik a wireless része a laptopoknál vankihasználva. A routeren keresztül nem emgy a net.
    Segítségeteke előre is köszi.
  • raulrm
    Már megcsináltam, felhívtam egy rendszergazdát és ő elmagyarázta, most már patent az egyész:):):)
  • hunbasser
    csak annyi,h beüzemeled a routert,beállítod,h az ip címet automatikusan felismerje(hálózati beállításoknál),és futtatás->cmd->ipconfig és itt kiírja az átjárót.na azt kell beírni a böngészőbe.mert nem mindig 1.1-re végződik,nekem vmi miatt 3-ra pl :) meg van olyan is,h 0.1 szal...
  • izb
    mi a pontos tipusa ennek a csodának?
  • raulrm
    Valahogyan tudatni kéne a géppel, hogy egy router van hozzácsatlakoztatva.
    Én nem értek ehhez sokat:). Viszont a haveromnak is ilyen gondja akadt és ő azt mondta, hogy egy faszi az internet beállításoknál, vagy a hálózati kapcsolatoknál kavart valamit. Csak nem tudom, hogy mit, aztán sikerült neki:)
    H E L P P L E A S E :):):)
  • raulrm
    Én beírtam ezt az íp címet ésa az explorer hibát írt ki, hogy nem tud csatlakozni vagy mi?
  • izb
    micsoda?
    A routered ip címe valszeg ez lesz 192.168.1.1 ezt írd be a böngészőbe és ha
    zsír új a cumó akkor állítsd be a szolgáltatódtól kapott user és passt a megfelelő helyre.Nincs itt semmi regisztráció.
  • raulrm
    Császtok!
    Sztem ti biztos tudjátok a problémámra a választ.
    Vettem egy Broadbrand Router-t, és a csávókám azt mondta, hogy először be kell írnom a böngészőbe a megadott IP-címet és regisztrálni magam. Na most, és beírtam, de nem tud kapcsolatba lépni a routeremmel és nem tudok felmenni a címre. Valaki tudna nekem segíteni, hogy érjem el azt, hogy a gépem felismerje a routert. H E L P :)
  • Slipy
    Azureus-t főleg de van h bitcometet használok
  • tomo
    igen, csak penzert 20€
    dd wrt shopban
  • Kegyetlen19
    A WRT54GL 1.1 eszközre feltetten a dd-wrt v23 sp1 firmware-t, ebben nem tanáltam sávszélkorlátot. Igaz gyenge vagyok Angolbol.
    Az sp2-vel még nem tanálkoztam.
    Csak pénzért megy?
  • hunbasser
    tényleg,tudok a routeremmel sávszélességet korlátozni?
    mert nekem nagyon úgy tűnik,h a másik gépemen lassú a net.egy trendnet tw100-s4w1ca-m van,nem egy nagy szám.
  • tomo
    linksysekhez van dd wrt sp2 special edition . 20 € ert
  • Kegyetlen19
    Hello mindenkinek.
    Van egy ADSL kapcsolat amit Wlan-on keresztül meg van osztva, de a gépek között sávszél korlátozász akarok csinálni. Van olyan számgép ahova több Wlan-os /Linksys WRT54GL - WAP54G - WRT54G/ ezsközön keresztül jut el a net. Szerintem egy olyan ROUTER kellene legelöre ami MAC-cim alapján csinálná a sávszél korlátozást.
    Ha valaki tud ilyen eszközt, /pontos márka, tipus/ irjón.
    Ha van valami más megoldás az is érdekel.
  • hunbasser
    milyen torrentklienssel töltesz?
  • hunbasser
    dc-hez
  • Slipy
    Hy Gépmesterek!

Van 1 EDIMAX BR-6204Wg Routerem és szeretném beállítani úgy, h pl DC-n vagy Torrenten ha töltök aktív legyek ne passzív...
    Kezdő vok ilyen téren szal ha tudtok vmi jó oldalt vagy 1 jó leírást adni azt nagyon megköszönném!
    Ha tudtok ilyet küldeni akkor azt pliz erre a címre küldjétek:
    [email protected]

Előre is THX!!
  • trident
    Köszönöm az infót, segítségeddel meg is lett oldva!:)
  • MiloShee
    Szia! Valószínűleg nem írtad be jól...bár ez kétszer elég érdekes de előfordult már mással is! Egy valamit tehetsz! A routert hardveresen reseteled. Routertől függően van egy kis gomb hátul, amit tű, vagy hasonló tárgy segítségével be tudsz nyomni, és akkor elveszti a beállításokat, jelszót is.
  • trident
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség.Megváltoztattam a router jelszavát és felírtam papírra, mint mindegyiket.De nem fogadja el se az új jelszót se a régit.Ilyenkor mit lehet tenni?
    Előre is köszönöm.