3935
Szeretnék portokat nyitni multiplayerhez
-
#694 20-ért már minőségi wifi-set is lehet kapni. -
#693 depo.hu-n nézz szét,és amik közül választasz azokat másold be ide,és megmondjuk,h melyiket ajánljuk -
Richard90 #692 tudnátok ajánlani valami jó minőségű márkás routert (vezetékes legyen)
mert már elegem van ebből az STLab-ból... már megint újraindulgat....
ja és max 20000ftnál ne legyen több :) -
nímó333 #691 már megoldódott a probléma
a router összekeverte az IPket így az egyik ütközött a másikkal,tehát hülyeség volt kézileg beállítani , most már automatikusan megtalálja a neki megfelelőt -
#690 az lehet véletlen is :) -
#689 Ha a másik gépen megy a net, akkor csak tudja mit kell odaírni. -
#688 Ugye az atjaronak a router IPjet adtad meg ?
-
#687 Mi az, hogy nem működik az átjáró? Kiír valamit? -
nímó333 #686 Hello mindenkinek! Nem biztos hogy a routerrel van a gond de ide is megírom.
Két gépre van megosztva az internet,jók az IP címek a kábelek,de az egyik gépnél nem működik az alapértelmezett átjáró így annál az internetre sem tok felmenni
Előre is megköszönöm a segítséget -
izb #685 ez most nagyon kegyetlen volt............. -
Kegyetlen19 #684 szar az UTP-kábeled
ha windows auto ip-cim kiosztáson van a router-nek ki kell osztanija egy ip-cimet -
raulrm #683 Nem volt még senkinek sem ilyen gondja..................ha..........??? -
izb #682 marad a rendszergazda ismerős.... -
raulrm #681 Na hali!
Megint problémám akadt. A router konfigja kész, most összekötöttem a másik géppel, hogy ott is legyen net, de mégsincs. Valamiért nem tudja a gépem elérni a router-t ami az IP-címet adja, így a szokásos 169-es IP-m maradt. Valaki tudna nekem segíteni, hogyan tudnám elérni,hogy az én gépem is kapjon ilyen 192-es IP-t. H E L P M E P L E A S E ! ! ! ! ! -
#680 Linksys WRT54G a router típusa.
Ez egy hotspot volna, csak azt szeretném, hogy azok léphessenek csak fel rajta keresztül a hálóra, akinek én adok jelszót. -
#679 Vagy a router adja ki autómatikusan, vagy te állítod be, de azt nem a routerben, hanem a gépekben. -
wannabe87 #678 Valaki tuna segíteni h a routerembe ha beléptem akkor hogyan osszam ki a ip címeket újra? -
tomo #677 nem irtad milyen a routered pontos tipusa.
hotspot felet akarsz csinalni?
van valami radius szerver es chillspot akarmi a dd wrt vel kapcsolatban.
nezz korul a neten , meg a dd wrt wiki ben
www.dd-wrt.com
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Chillispot
tehat a kulcsszavak dd-wrt chillspot freeradius -
wannabe87 #676 Az előzőben elírás történt. valószínű h újra kellene osztani az ip címeket. ígya helyes.
-
#675 Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van egy Linksys wifi routerem, ami adsl modemet tárcsáz be. Azt szereteném elérni, hogy a wifi-re ne tudjon felcsatlakozni akárki, hanem csak az, akinek adok egy jelszót, ami egy idő után lejár. Ezt hogyan oldanátok meg? -
wannabe87 #674 Sziasztok az a gondom van h van egy routerem de nem működik. Egy ideje nem valószínű h újra ki kellenen osztani az ip címeket vagy nem tudom. Jó lenne ha tudna valaki segíteni. Linksys Wireless B 2.4.GHz a gép típusa. A pcre utpvel kapcsolódik a wireless része a laptopoknál vankihasználva. A routeren keresztül nem emgy a net.
Segítségeteke előre is köszi. -
raulrm #673 Már megcsináltam, felhívtam egy rendszergazdát és ő elmagyarázta, most már patent az egyész:):):) -
#672 csak annyi,h beüzemeled a routert,beállítod,h az ip címet automatikusan felismerje(hálózati beállításoknál),és futtatás->cmd->ipconfig és itt kiírja az átjárót.na azt kell beírni a böngészőbe.mert nem mindig 1.1-re végződik,nekem vmi miatt 3-ra pl :) meg van olyan is,h 0.1 szal... -
izb #671 mi a pontos tipusa ennek a csodának? -
raulrm #670 Valahogyan tudatni kéne a géppel, hogy egy router van hozzácsatlakoztatva.
Én nem értek ehhez sokat:). Viszont a haveromnak is ilyen gondja akadt és ő azt mondta, hogy egy faszi az internet beállításoknál, vagy a hálózati kapcsolatoknál kavart valamit. Csak nem tudom, hogy mit, aztán sikerült neki:)
H E L P P L E A S E :):):) -
raulrm #669 Én beírtam ezt az íp címet ésa az explorer hibát írt ki, hogy nem tud csatlakozni vagy mi?
-
izb #668 micsoda?
A routered ip címe valszeg ez lesz 192.168.1.1 ezt írd be a böngészőbe és ha
zsír új a cumó akkor állítsd be a szolgáltatódtól kapott user és passt a megfelelő helyre.Nincs itt semmi regisztráció. -
raulrm #667 Császtok!
Sztem ti biztos tudjátok a problémámra a választ.
Vettem egy Broadbrand Router-t, és a csávókám azt mondta, hogy először be kell írnom a böngészőbe a megadott IP-címet és regisztrálni magam. Na most, és beírtam, de nem tud kapcsolatba lépni a routeremmel és nem tudok felmenni a címre. Valaki tudna nekem segíteni, hogy érjem el azt, hogy a gépem felismerje a routert. H E L P :) -
Slipy #666 Azureus-t főleg de van h bitcometet használok -
tomo #665 igen, csak penzert 20€
dd wrt shopban -
Kegyetlen19 #664 A WRT54GL 1.1 eszközre feltetten a dd-wrt v23 sp1 firmware-t, ebben nem tanáltam sávszélkorlátot. Igaz gyenge vagyok Angolbol.
Az sp2-vel még nem tanálkoztam.
Csak pénzért megy?
-
#663 tényleg,tudok a routeremmel sávszélességet korlátozni?
mert nekem nagyon úgy tűnik,h a másik gépemen lassú a net.egy trendnet tw100-s4w1ca-m van,nem egy nagy szám. -
tomo #662 linksysekhez van dd wrt sp2 special edition . 20 € ert -
Kegyetlen19 #661 Hello mindenkinek.
Van egy ADSL kapcsolat amit Wlan-on keresztül meg van osztva, de a gépek között sávszél korlátozász akarok csinálni. Van olyan számgép ahova több Wlan-os /Linksys WRT54GL - WAP54G - WRT54G/ ezsközön keresztül jut el a net. Szerintem egy olyan ROUTER kellene legelöre ami MAC-cim alapján csinálná a sávszél korlátozást.
Ha valaki tud ilyen eszközt, /pontos márka, tipus/ irjón.
Ha van valami más megoldás az is érdekel.
-
#660 milyen torrentklienssel töltesz? -
#659 dc-hez -
Slipy #658 Hy Gépmesterek!
Van 1 EDIMAX BR-6204Wg Routerem és szeretném beállítani úgy, h pl DC-n vagy Torrenten ha töltök aktív legyek ne passzív...
Kezdő vok ilyen téren szal ha tudtok vmi jó oldalt vagy 1 jó leírást adni azt nagyon megköszönném!
Ha tudtok ilyet küldeni akkor azt pliz erre a címre küldjétek:
[email protected]
Előre is THX!! -
#657 Köszönöm az infót, segítségeddel meg is lett oldva!:) -
#656 Szia! Valószínűleg nem írtad be jól...bár ez kétszer elég érdekes de előfordult már mással is! Egy valamit tehetsz! A routert hardveresen reseteled. Routertől függően van egy kis gomb hátul, amit tű, vagy hasonló tárgy segítségével be tudsz nyomni, és akkor elveszti a beállításokat, jelszót is. -
#655 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.Megváltoztattam a router jelszavát és felírtam papírra, mint mindegyiket.De nem fogadja el se az új jelszót se a régit.Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszönöm.