19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1644 rakd föl a peccset, már mindenki azzal nyomja. -
#1643 na most ez a hibaüzenet nem jött ki, viszont töküres az egész internetes ablak. most akkor egyszerűen nem üzemel egy darab szerver sem vagy valami még mindig nem stimmel? -
#1642 de, bepipáltam, akkor ez lehet a gond?! köszi, mindjárt megnézem. -
#1641 Nem pipáltad véletlenül be a gamespy-os logint indításkor??? Rakd fel a peccset... -
#1640 erre valakinek van ötlete? ahogy olvastam mindenkinek sitty-sutty összejött a multizás, nekem sehogy nem akar indulni legfeljebb lokálban, interneten nem...ja és van GameSpy Arcade regisztrációm.
-
#1639 Nos torrentszpájon láttam már azt a bizonyos másik verziót... -
#1638 Recruit Snyder ismét mókázik: (a játék nemzetközi megjelenésének csúszására utaló addonok...:D)
és egy Bronco:
-
#1637 nm. jó játékot! :) -
SomebodyEra #1636 Köszönöm, ezt volt a probléma!Én mikor olvastam a readme-t, azt hittem, hogy csak a Free Ride-ban kell LOW-ra tenni!Na megyek játszani!
Köszi mégegyszer!
üdv. -
#1635 aha na akkor fölrakom majd ujra és kiprobálom:) -
#1634 Ez lesz a gond szerintem, Recruit Snyder külön kiemelte, hogy LOW-ra kell rakni a forgalmat forgalom addonja felrakása esetén, mert a forgalom addon eleve tartalmaz forgalom növelést, így túlcsordulás következik be egyes esetekben, ha nem LOW-n van a forgalom...(egy-egy küldetésbe belépve a BEÁLLÍTÁS gombot előhívva lesz egy KÜLDETÉS funkció, erre kattintva jön elő a küldetés alatti forgalom nagyságának- és az ellenfelek hozzáállásának beállítási lehetősége) -
#1633 Wááá én is akarok multizni ,de szopat!! Nektek is azt csinálja ,hogy egy órán keresztül próbáljátok elindítani és 1x csak úgygondolja ,hogy most és elindul? -
SomebodyEra #1632 Fennt van, de eddig nem volt gond vele!Megpróbálom , amit mondtál! -
#1631 Ja, hogy neked is fenn van??? Először próbáld meg a forgalmat LOW-ra rakni!!!
Hoppá, most jut eszembe, hogy karrier módban NEM az ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK VANNAK ÉRVÉNYBEN, hanem KÜLÖN BE KELL ÁLLÍTANI KÜLDETÉSENKÉNT a FORGALMAT is....pontosabban be lehet, és FORGALOM addon fennléte esetén be is kell (alacsonyra)
Malter, ha karrier módban nem szűnt meg a fagyás, akkor neked is ez volt a gond!
Amúgy én sok küldetés esetén egyszerűen kikapcsoltam a forgalmat, mert idegesített amikor mondjuk az utolsó kör végén egyszercsak elémcsászkált egy jármű, és ezért vesztettem... :)
Egyébiránt az ellenfelek hozzáállása is állítható küldetésenként! -
SomebodyEra #1630 Felraktam a patchet, de továbbra sem jó!Töröljem le a forgalom addont? -
#1629 Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom, de én is levettem azóta, mert azért egy kissé megterheli a rendszert...a 6600GT-m alaposan izzadt vele... :) -
#1628 ahogy szoltál állitgattam,de a problemo megmaradt,töröltem és jo lett -
#1627 Nem biztos, rakd fel, aztán meglátjuk...belinkeltem ide lejjebb. -
#1626 Mert nem raktad LOW-ra a forgalmat... :P -
SomebodyEra #1625 ööö nem!Ha az a baj, akkor elnézést! -
#1624 nekem forgalom addon fölrakása után csinált ilyet -
#1623 Peccset feltetted? -
SomebodyEra #1622 Sziasztok!
Végre elhatároztam, hogy én is írok és sajnos kicsit muszájból is mert egy technikai gond miatt nem tudok Carrrierben tovább jutni!Már régóta figyeltem a játékot, hogy mikor jön meg stb és az első résszel is sokat játszottam!A problémám az lenne, hogy a Have a Nice Day küldetésnél rajtnál kivág az asztalra egy hibaüzenettel és nem tudok tovább menni!Minden más jó, free ride meg minden csak most itt nem megy!Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!
A másik, hogy megdöbbenve olvastam itt olyanokat, hogy NFS-ek ehhez képest szimulátorok...Hát már ne haragudjon az aki ezt írta de az nem tudja mi az, hogy fizika vagy hasonlók!Mindegy
Köszi előre is!
üdv. -
#1621 Tudja ő azt nagyon jól, hogy benne van, nem amiatt kérte, mert azt hitte nincs benne... -
Szabyka #1620 olvasd el a FAQ-t ;) -
#1619 nincs ilyen -
#1618 ne gondoljátok hogy vérprofin nyomjuk csak fun, senki nem überpilota:) -
vmatex #1617 Szevasztok tudna nekem adni valami nocd patchet?
thx! -
#1616 Akkor gondolom azt is tudod (ha nem most megtudod) kurva lusta vagyok kihuzni a dvd romjaimat és kell irni dvd-ket hegyekbe :(
Szivesen mennék mert egy utolsó mindig jó ha van nem ? :( -
#1615 tudom hogy mindig töltesz,de este felé jöhetnél multizni -
#1614 már megtalálta sztem mert tegnap nyomta velünk:) -
#1613 DOM verzióba benne van az mds is valamit elnéztél. -
#1612 ha esetleg ebédelni is meghivsz,akkor talán -
#1611 :D
Engem is szopat! Amikor oan kedve van akkor elindul :S -
armandusy #1610 nah emberek plzz aki pesten lakik és megy neki a world racing az plzz irjon privibe elmennék érte és visszavénném hogy beállítsa a w2 öt még fizetnék is érte vagy sört kapna akármit KÖSZI!! -
szerver lesz holnap is :P
nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan is tudunk lag mentesen játszani a 128-as feltöltésemmel.kellemes meglepetés :) -
#1608 Balu az én vagyok :p
nagyon jor FUNoltunk 4-6 nem volt se lagg csak egyszer kétszer kellet restertolni. Többször kéne ilyet csinálni ;) -
#1607 Változott az elérési cím: mbwr.atw.hu/wr2hun.ace
(be lett tömörítve - még kisebb a mérete, illetve megvan a fájlstruktúra, no meg 4 db. .tga fájlt is tartalmaz - ezek a német bill. nevek lecserélése miatt kellettek) -
armandusy #1606 alcohollal hogy irjam ki írási módszer DAO/SAO, RAW/SAO, RAW/DAO, RAW/SAO + SUB, TAO ban???? -
armandusy #1605 Honnan lehet letölteni az új verzióT??