19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Istencsászár
    na mind1 feladom reménytelen...
  • xyz2
    szevasztok!meg tudnátok mondani hogy indítsam el?előre is kösz
  • Istencsászár
    erre aztszoktam mondani, ha nemveszi meg senki a játékot amit csinálnak akkor nemlenne köv. rész, ha ingyen leszedheted és levan irva hogy megy ( mindenen megy csak kicsit érteni kell hozzá ) akkor meg ne rinyálj. Azér mer SF van rajta szidod a készítőket ( nem olyan lúzereknek csinálják a játékokat mint te ). Énse veszek meg minden gémet mer kurva drága az itthoni viszonylatokban ezt mindeki tudja és megis lehet érteni, de ez nem a fejlesztők problémája, amikor külföldön a kiskülök napontka kap eredeti gémet és roskadozik már a polc tőle mer ők megtehetik. Szal ezzel csak aztakarom mondani ingyen leszeded, minimális időt rákéne forditani az elinditására nempedig egyből rohanni és rini pl. az sgn hogy nemmegy. Nem az a baj hogy te kérdezed meg hogy nemindul, hanem hogy minden 2. idetévedt ember, de ha kicsit valaki szán egy fél órát rá és elolvasgat pár oldalt, urabocsá keresővel elszórakozik és beirja a bűvös szavakat tuti hogy megtelálja rá a választ mer már előfordult.

Bocs az Off-ért de ezt lekellett irnom, talán megérted, talán nem.
  • Zetorg
    minden nap :)
  • Tomo15
    Máma is csinálsz servert?
  • Zetorg
    miltiban nem lehet sehogy visszajátszást rögzíteni?
    csinálnék egy kis videót, de ahoz kéne alapanyag, singleben nem játszok annyit, meg nem is olyan érdekes...
  • Newfronter
    Bocs már, de gondold végig amit mondani akarsz, és úgy írj véleményt! Ne legyél már zöldszar!
  • R0sc0
    egykét NEM analfabéta embernek sikerült.
    A többinek nem.
  • Air
    Hat ahogy nezem eddig sem igen jatszott, szerencsetlen..
  • b-type
    "Belolem nem fognak meggazdagodni" = te meg nem fogsz játszani.
    akkor ez meg is oldódott.
    én spec ülök és várom míg megjelenik, nem muszáj minden játékkal rögtön játszani...ha pedig nem bírod ki, akkor meg lehet rendelni.
    Ha ezt sem azt sem, akkor meg mit akarsz..múlatod az idődet.
  • ten155
    Es torolheted is a hsz-eimet!!
  • ten155
    Na ja. Nem is kaphato Mo-n.
    Egyebkent ha annyi ezresem lenne ahany emberkenek itt a warez verzio van meg, nem lennenek egy darabig anyagi gondjaim.
    Egyebkent nem kell az embert retardaltnak nezni. Ha ezt megteszed te vagy az!!
    Egyebkent aranyosak azok a hozzaszolasok, hogy akinek nem megy az igy jart... Mert sok mindentol fugg, hogy elindul-e a progi vagy sem. Akinek nem az beszopta, a tobbi kocsog meg orul a hulye szerencsejenek.
    Na mindegy. Egy ujab SF-os szar amire nem pazarlok tobb idot.
    Belolem nem fognak meggazdagodni. Mint ahogyan azokbol sem akiknek szerencsejuk van es megy a warez verzio, mert ok sem fogjak megvenni.
  • hykao #1837
    Először is egyik fórumon sem túlzottan támogatott a warez téma...másodszor pedig ez a játék topikja, nem pedig a játék WAREZ verziójának topikja - van külön StarForce topik...ott több segítségre számíthatsz.

Különben milyen segítséget vársz, ha akiknek megy a játék warez verziója, azok úgy jártak el, ahogy a FAQ-ban le van írva??? Többet ők sem tudnak mondani valószínűleg!

Node a kedvedért:
    -SP2 fenn van???
    -Ügyeltél, hogy ne kerüljön szóköz a kulcs bemásolásába???
    -Meghajtókat lehúztad???
    -Az újabb verzió .mds-ével (miután átnevezted) is megpróbáltad???

Ha végképp nem megy, vedd meg eredetiben...s mielőtt visszakérdeznél: én MEGVETTEM.
  • ten155
    Mondom, hogy mindent ugy csinaltam, ahogy ott le van irva. Megsem megy. Akkor mi van, ha oda nincs leirva a megoldas. Akkor dogoljek meg mert nem segitetek, hanem kitorlitek a kerdest tartalmazo hsz-t???
  • Zetorg
    BSZ! ;)
  • Istencsászár
    majdnem mindnre
  • Istencsászár
    mer minden kérdésedre ott a válasz az Faqban
  • ten155
    Miert van ez a forum, ha a segitseg kero leveleket egyszeruen kitorlitek???
  • OrioN the S
  • Tomo15
    BSZ!
  • Istencsászár
  • [HUN]FaTaL
    Boldog Szülinapot!
  • Duddits
    Boldog Szülinapot!
  • [HUN]FaTaL
    köszi az autót, játszogatok majd én is az addonokkal:)
  • hykao #1820
    Dobj egy privit "Walaki"-re, ha jól emlékszem neki is volt ilyen gondja, de aztán valahogy megoldódott.
  • hykao #1819
    Kis update Brabus ügyben:
    -kisebb lett a fájlméret (pár fölösleges file-t kiszedtem belőle)
    -férfi sofőr
    -Brabus logo a bemutatóteremben

LETÖLTÉS: KATT IDE
  • Tomo15
    Az sem segit.Remélem külföldön is zavarni fog valakit:) és csinálnak ellene valamit...
  • Istencsászár
    köszi
  • hykao #1816
    Próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a menüben a Force Feedback-et.
  • hykao #1815
    Bolfog szülinapot!
  • Tomo15
    VÁá bejött amtöl tartottam://.Szinte soha nem ugy reagál a kormány mint ahogy én irányitom az enyémmel:( egyfolytába korigál, ellenkrományoz a gép.Remélem csinálnak valami patchet, ahol ki lehet ezt kapcsolni mert ez igy.Különben Hykao köszi a kocsit!:)
  • Tomo15
    Végre:)
  • Istencsászár
    ez nagyon jóóó
  • Air
    Hello!

Haveromnal a kovetkezo gond van: mindent ugy csinaltunk, ahogy a FAQ-ban le van irva, megis a voxom altal irt hibat irja ki nekunk is. Erdekes, hogy a GT Legends peldaul muxik.
  • armandusy
    add on kocsik muködnek multiban is???
  • hykao #1809
    FaTaL barátunk addig-addig erőltette, hogy csak eljátszottam egy kicsit a WR1 addonjaival...

Akit esetleg érdekel, itt a WR1-hez készített Brabus SV12 addonom, berakható, kipróbálható a WR2-ben...(motorhang még nincs, jól működő belsőnézet azonban van)

KATT IDE

A kitömörítés után kapott "sklb" mappát be kell másolni a játék "AddOns" könyvtárában található "Autos" mappába, majd új profil létrehozása után (AmEx néven) már ki is próbálható... :)
  • armandusy
    nicns valmai plussz kocsi hozzá??
  • Zetorg
    jó szmájli :)
  • hykao #1806
  • musha
    azt jelenti: Olvasd el a faq-ot