19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1684 patchet fölraktad?
ilyen hibaüzit még nem láttam :\ -
#1683 NA most meg az a bajom, hogy amikor neten akarok játszani akkor azt irja, hogy : "Error accessing the application's data.Reinstall the apilccation and try again" ezt mivel tudom orvosolni? -
#1682 Arról mint a legtöbb autós játék! Versenyezni kell! Sok auto és pálya féle van! Van mp amitZetorg szokott szponzorálni :) ÉS NEM NFS! :) -
#1681 Bocs neharagudjatok de ez a játék miről szól mert én még nem ismerem.Légyszi ne nézzetek valami hülyének,Köszi -
#1680 köszönöm!
igenis ezzel lesz akinek elindul, ha az eddigi nem ment, mivel az sf3 számára fontos infok ebben vannak, nem az MDF-ben :) -
#1679 Juhéjjj! Megy végre! Ha minden jó lesz akkor Zetivel medumázok egy kis racinget :) -
#1678 Ezt az mds-t az image-hoz kell bemásolni és az előzőt kitörölni? Vagy hogy? THx -
#1677 Recruit Snyder csak nem hagyja abba a forgalom addon tervezgetést...
...és egy újabb őrület, forgalom a tesztpályákon?!
-
#1676 Na evvel már pöcre indul köszi! -
#1675 Köszi! és akkor ezt a DOM-féle MDF-hez "párosithatom" kitörölve a DOM-féle MDS-t? -
#1674 hm az mds fájl eltér feltöltöttem az itwins féle mds-t:
ITWINS WR2 MDS -
#1673 szerintem akinek nem megy a másik verzió se fog, nekem idáig pöccre ment akárhányszor indítottam a DOMos verziót -
#1672 Akinek nem megy, miért nem próbálja ki a másik verziót? Már sok helyen fenn van (ingyeneseken és smswebeseken egyaránt), és a mérete is kisebb...mondjuk érdekes, hogy csak 2.21GB (vagy mennyi...) -
#1671 huzz ki minde cdromot, de ne irogassátok hogy nemmegy mer már unalmas ( FAQ-ban minden segitség megvan hozzá, ha ugyse sikerül ne erőltesd ) -
BladE666 #1670 én is akarok vele nyomulni de nem sikerül elinditani FAQ segítségével sem ha tud vki HELP World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM ez a verzio van meg -
#1669 a DOM verzio MDS-e nem tökéletes, ezért nem fogadja el néha a lemezt az sf3 ... ezért kellene a masik verzio MDS-e, hátha az jobb/pontosabb! -
#1668 egy pillantás. -
#1667 kész a szerver, jöhettek! -
#1666 told fel a moncsin a brájtneszt:))) vagy jáccal a doom3al az sötét:P -
#1665 nekem is le kell még húzni :) -
#1664 oké mindjárt megyek, csak dvdt irok és fel kelllet kötnöm a drive-t de egy 20 perc mulva ott vagyok ;) -
#1663 hazaértem, ha gondoljátok, indítok egy szervert! -
#1662 Igen sötét tehát--> nem világos :D És sehol nincs lehetőség. -
#1661 Sehol. A Setup_wr2.exe-ben sincs gamma korrekció.
Videókártya driverből kell állítani, ha szükséges...hanem valami nem stimmel nálad, mert ilyenről még nem hallottam, hogy sötét lett volna valkinél akár az első rész, akár ez... -
#1660 sötét? loal -
#1659 Hol lehet a gamma-át állítani a demóban mert sötét mint az éjszaka? -
#1658 Jaj, bocsi figyelmetlen voltam!a patchre gondoltam:S -
#1657 Már ilyen gyorsan le is kaptad valahonnan? Amúgy érdekes, hogy 2.21GB-os a mérete. Kicsomagolva mekkora? -
#1656 -
#1655 Nem tartom valószinünek nekem se lett jobb töle a helyzet:(( -
#1654 új logó :) -
#1653 Töltsd le az újabb verziót, hátha azzal kevesebbet kell szívnod. -
#1652 kurva sok feltétele van, hogy elindul-e a játék, de ezt már mondtam.
akinek nincs szerencséje, annak nem megy. -
#1651 Tuti ő is baszhatja a faq-t én is egy nap 30x tuti megpróbálom elindítani vagy még többször és neeeemm.... sux :( -
#1650 nm -
#1649 FAQ!fönt -
golf4s #1648 Sziasztok! Valaki letudná nekem írni pontosan hogy hogyan indul el a játék? Sajna nekem mindig error-t ír ki!Előre is köszi! -
#1647 akkor valóban nincs fent, mindjárt megkeresem... -
#1646 ha be tudod pipálni a gamespy logint, akkor még nincs peccselve
peccs után eltünik az az opció -
#1645 köszi a segítséget hykao, később próbálkozom :)
Zetorg: megkeresem, felteszem (he eddig még nem tettem volna)