19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • malter
    nincs login,chat ablakot néha,inkább msnen témázunk ott max annyi hogy mikor mehet:)

mindenki gombokkal nyomja szinte,én gamepad,zet kormány de van hogy 2en kacsázunk hátul gombosok meg tépnek elörre:D
  • Zetorg
    fasza volt a játék!le is zsibbadtam annyit nyomtuk :)

Hykao: megkaptam a magyarosítást, be is másoltam, de elfelejtettem átállítani a nyelvet
  • hykao #1602
    Megyek majd, de most minden szabadidőmet a magyarításra fordítom...
    (mondjuk úgyis mindig uccsó leszek billentyűzettel...:D)

Peccs óta nektek sincs a multi indításkor a GameSpy-ra login-olás lehetőség?
    Chat ablakot szoktátok használni a multi szervezőben?

Több mindent is javítottam...sajnos a játék alatt a HUD kiírásaiban egyelőre nem jelennek meg az ékezetek...s ami még probléma ezzel kapcsoltaban, hogy van pár olyan szó, ami a HUD-on kívül a menüben is megjelenik, így ott sem lesz ékezet ezen szavakban...meg ilyenek...remélem majd sikerül áthidalni ezt az ékezet mizériát...Krom szerencsére már beépített kereső funkciót is a fordító progi újabb változatában amúgy, így valamivel könnyebb a fordítás, illetve a menü szopatósabb részeivel mostanra végeztem, a többi már csak fordítási munka lesz úgy tűnik, nem kell szóhosszokra figyelni, meg kilógásokra, ilyesmikre.
  • malter
    ez jo patry volt:)hykao mikor jössz nyomni?:)

eddig semmi prob magyaritással ok(mit javitottál?)
  • hykao #1600
    Jó kérdés, szerintem nem.
    Legalábbis emlékeim szerint a multiban is be kell tölteni profilt...s én ugyanazt a profilt használom az egyjátékoshoz is (több mint 50e zsetonnal)

Béta tesztelőknek: ma is haladtam egy kicsit a magyarítással (javítások + új dolgok is), majd mindig felrakom az mbwr.atw.hu oldalra az éppen aktuálist, hogy ne kelljen unos-untalan egyesével osztogatni. Most tömörítetlenül van fenn WR2.ds néven...szal: mbwr.atw.hu/WR2.ds
  • arty
    huh, multiztunk 4-6an zetorg szerverén, állat a game!
    thx midenkinek aki ottvolt : balu, malter, zetorg :)

a multiban nyert pénzt csak multiban lehet elkölteni? :)
  • hykao #1598
    Nem kérdezek faszságokat, visszaolvasok vagy rákattintok a FAQ-ra...
  • jakewyler
    Van benne belső nézet?
  • arty
    ha valaki leszedte, a .MDS fájlt belinkelhetné, mert -DOM verzio nem 100% -os!
  • Zetorg
    valaki multi?
    Malterral most kezdjük :)
  • OrioN the S
    ÁÁÁÁÁÁHHHHHH Szééét töröm!!!
  • grebber
    Na külföldön is észbekaptak végre :D

2005-10-30 PC Game ISOs World Racing 2 (c) Atari *DVD* *SFClone* ITWINS 49x50 MB
  • OrioN the S
    Szart sem érek a faq-val :S elindítom a start.bat-ot ,nightmare-ba disable node és baszik elindulni! Ma már 1x elindult 1X
  • fireball
    ja rákattintok,és írjah már el van indítva...
  • BladE666
    mindent ugy csináltam mint ami a FAQ a van leirva és nem sikerült de fogalmam sincs h miért ha vki tudna segíteni akkor megköszöném
  • R0sc0
    2szer rákattintasz?
  • fireball
    vki!!!
    nekem azt írja.hogy már el van indítva a !start.bat
    hogy kell újraindítni?
  • hykao #1587
    meg a válasz is :)

Egy újabb Recruit Snyder forgalom addon:

• DIJJO #1586
    elment a cím
  • hykao #1585
    Ahogy írtam: priviben MOST küldheted a mail vagy msn címedet :)
  • DIJJO #1584
    Hali! Majd ide is dobhatnál 1-et
  • hykao #1583
    Úgyis egyedül szeretek fordítani! :) A segítség az lenne ha magyarul nézegetnétek, van-e hiba, stb.
    Majd MSN-en átdobom a bétaváltozatot.
  • Zetorg
    segítenék, de nem tudok olyan szinten angolul, németül meg főleg.
    a tesztelésbe esetleg beszállhatok!
  • fireball
    oké,maj honap megpróbálom,most multi estet tarunk 1 másik játékkal..:)
  • fireball
    nekem azt írja.hogy már el van indítva a !start.bat
    hogy kell újraindítni?
  • Duddits
    Aham. Köszi.
  • hykao #1578
    Erről jut eszembe: akinek van kedve részt venni a magyarítás bétatesztelésében, dobjon egy privit, s elküldöm neki az aktuális bétaverziót.
    Sajna még nincs keresőfunkció a fordító progiban, így csak sorjában tudok menni, és van egy-két szopató dolog, de azért szép lassan elkészül majd.
    A német nyelv helyett lesz a magyar, így szabadon lehet váltogatni angol és magyar közt bármikor.

Bétatesztelésre csak az jelentkezzen, aki nézi is majd az esetleges hibákat a fordításban, és vissza is jelzi nekem konkrétumokkal!

PECCS: Az ellenfelek erősségénél már nem csak dinamikus és %-osan beállítható érték van, hanem AGRESSZÍV, KIEGYENSÚLYOZOTT, VÉDEKEZŐ módok is.
  • hykao #1577
    Már írtam: még nincs kész Krom a használható autók normális portolásához nélkülözhetetlen progi átalakításával.
  • hykao #1576
    Szim módot a beállításoknál lehet bekapcsolni. Nálam normális az ütközés, nincs ilyen táv-ütközés effektus... :)
  • [HUN]FaTaL
    még csak Németországban jelent meg. Világszerte majd valamikor Novemberben:)
  • Sland
    kár. akkor kimegyek angliába érte. legalább lesz egy jó hetem :)
  • [HUN]FaTaL
    nem lehet most se és később sem sajnos:( az első részt sem lehetett
  • Sland
    mikor lehet itthon kapni a játékot?
  • R0sc0
    ujra el kell inditani a !start.exe.-t
  • Zetorg
    köszönjük a magyarítást!

nem is tudtam, hogy van peccs :)
    majd holnap kipróbálom.
  • fireball
    a rohat életbe már!
    köcsög tesóm bezárta a wr2-t,és az ismennek se tom elindítani újra:(
    fél órája próbálom,de semmi,tápok le vannak húzva,start.bat,nightmale,kattintgatok,mint atom,de lófasz se történik...
  • Duddits
    De miért csak forgalminak jó?
  • fireball
    ez a levegő ütközés téma,ti nem tapasztaltátok?még oda se érek,de már neki menetem...amúgfy a suma külsőnézetből nyomom...
    hockenheimringen mentem a c291 el a célegyenesbe 509el..:):):)
    amúgy nincs sajna kormányom,így tehát vmeik versenyt csak úgy tudom megnyerni,ha ott csalok,ahol csak tudok...:)
    nem mind ien,de akadnak azér:)
    amúgy az ütközést jobban megcsinálhatták volna...elég primítív lett:)
    amúgy a szimulátor módot hol lehet bekapcsolni free ride módba?
  • hykao #1566
    még nem, de nemsoká! (együtt a Truck addon pack-kel)
    olyan 40 mega körül lesz ha jól olvastam az egész cucc
  • hykao #1565
    még nincs
    nekem is
    szintén