19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1804 A bepötyögött cdkulcs nem egyezik a meghajtóban levő cdvel. Használd a rendes kulcst.
olvasd az FAQ-t csináld végig, néha kiirja ezt de akkor nyomj retryt vagy okot és probáld ujra utánna elindul -
#1803 nem tudja megmondani valaki hogy mit jelent ez a hibaüzenet,és mi a megoldás rá?????
kérlek segítsetek!!!plzzzzzz
The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
you use the correct disc key -
#1802 reinstall? -
#1801 Montam én! :) -
#1800 most cseréltem de semmi de régen ment.... -
#1799 cserélj mds-t -
#1798 ezt is már írták ez is arra utal milyen béna vagy:D -
#1797 Hát bazzki nem indul el a játék régebben ment mint tudjátok de mostmeg sehogyse indul el miért??? -
Newfronter #1796 Az SFcure miatt mindenképpen kell! -
#1795 Nem vettem meg...virágbolti:) -
#1794 Ha megvetted a játékot akkor nem... -
#1793 Üdv itt is.
Mindenképp kell Service Pack 2? -
#1792 akkor most mindeki heppi:) -
#1791 LOL...bocs, hogy keveset törlök, de olyan jókat röhögök néha... :))) -
theodor #1790 Már megy az úf mds kellet hozzá. -
#1789 nyugi,
- 1 db virtuális meghajto legyen pl: alcohol semmi más!!
- nemcsináltad végig jól a leirtakat
- milyen alaplapi csipszeted van? -
theodor #1788 te rémes vagy már ne is haragudj.Legalább 2X elmondtam hogy már lehúztam AZOKAT A KIBASZOTT MEGHAJTÓKAT NEHÉZ MEGÉRTENI TE IDIÓTA -
#1787 és még fikázza a faq-t az a vicc az egészben... -
#1786 wr2hu lett a jelszó -
#1785 ezt nem tudják felfogni LE KELL HÚZNI A CD/DVD/ÍRÓ -kat és akkor itt sirnak ha az ember meg odaszól nekik akkor felkapják a vizet. Max nagyon ideális esetben nemkell de ha nemmegy akkor lehúzás és kész. -
#1784 sfnightmareban akkor csak disable node kell, start.bat és játszol mi olyan nehéz ezen -
#1783 húzdd már le a kibaszott optikai meghajtókat... -
#1782 Köszönöm, de azt hiszem igazad lesz, megvárom az addon autókat:) Mégegyszer köszi a segítséget:) -
#1781 pár perc és indítok szervert!
aki akar jönni, zetorg(kukac)freemail(pont)hu msn! -
#1780 F.A.Q. FRISSÍTVE GL&HF -
#1779 oks -
#1778 Akkor vedd meg eredetiben, úgy biztos nem lesz gond. -
#1777 oké már irom be max 15 perc és fentlesz -
theodor #1776 Az új mds el már feltelepítettem de nem megy úgy sem. -
theodor #1775 Lehúztam minden fizikai meghajtót mindent úgy csináltam mint ahogyan az a nagykönyvben megvan írva.De nem megy így sem. -
#1774 thx -
#1773 #1766 ? -
#1772 igen, a 64bit a lényeg. -
theodor #1771 ezeket én már megtettem de nem tudom hogy mi a baja. -
#1770 "Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt" és mi van akkor, ha valakinek x64-es Intel P4 rendszere van akkor is ugyanezt kell futtatani? -
#1769 Csináld már meg a FAQ módosításokat, az új .mds-sel esetleg azoknak is elindulhat, akiknek eddig nem. -
#1768 Ha nagyon ragaszkodsz hozzá:
A .car fájlt másold be az addon autó főmappájába (ami ugye a WR1-ben a WR-EditCars könyvtárban az addon nevét viselő mappában van)
Az összes "textures" nevű mappát nevezd át "textures_PC"-re (kivéve a "cpit" mappában lévőt - ezt hagyd meg "textures"-nek)
Majd másold be az immáron egy szem addon főmappát a játék főkönyvtárában lévő AddOns/Autos almappába
Új profil - AmEx név - FREE RIDE, és máris ott virít a Show Room-ban...
(WR2törésmodell, karcolódás, koszolódás, motorhang, index, lámpa nem lesz...WR1törésmodell, féklámpa, belsőnézet lesz - de nekem belsőnézetnél fehérek a textúrák)
Lehetne motorhangot hozzárendelni, de én ahogy módosítottam a .car file-t, elszarta a modellt és kilépett a játék ha a módosított .car fájlú autót választottam. (valószínleg a peccs miatt, mert a peccs óta más a WR2.ds fájl, amivel kooperál a .car szerkesztő progi)
Ha nem sikerül, akkor olvasd el ismét figyelmesen amit fentebb írtam... -
theodor #1767 kinek van itt Athlon 64-es procia itt??? -
#1766 Az mds-es témát próbáltad már? Ha visszaolvasol akkor megtalálod és azt másold be a régi helyére és nevez át, egyforma nevük legyen! Ha ezt is próbáltad és nem megy akkor pákkk suxx! -
#1765 ezeket a hozzáértő, lenéző, segítőkész hozzászólásokat csípem