19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • DIJJO #1524
    öööööööö Mikor leszenk letölthetők ezek az addonok mer tegnap nemláttam őket ja és honnan? köszi szépen
  • hykao #1523
    F11 (és a játék főmappájában lévő ScreenShots mappába rakja a képeket .bmp formátumban)
  • ati2002
    Hali. Screenshot gomb van a játékban? olyan szép a graf, hogy szeretnék készíteni egy-két felvételt magamnak. Csúcs-szupika.
  • armandusy
    ha valaki esteleg tudna segíteni megcsinálni és bp lakik az plzz irjon!4
  • hykao #1520
    Újabb Recruit Snyder FORGALOM addon tervek:

Plusz, ugye volt a SYNETIC-nek egy Mercedes Benz Truck Racing játéka is...na most Recruit Snyder barátunk egy ilyesmi addont tervez a WR2-höz... :) (ezek már vezethető autó tervek, nem csak addonok)

Belsőnézet:

• hykao #1519
    "nfs-ek ehhez képest szimulátorok" - na ne röhögtess lol... :)))

"hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam" - kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán volt-e alkalmad kipróbálni... :PPP
  • mucius
    hát ez már túlontúl arcade kategória. nfs-ek ehhez képest szimulátorok. hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam. :)
  • fireball
    bakker,driftelni is kell 200pontot,meg még nyerjek is,meh még van vmi hülyeség..:S
    bakker,failed lett az egész ..vmi offroader akármi.:(
    ez most elkeserített,mára elég is a wr2-ből..
  • Cool-spot
    És esetleg valaki tud adni tippet emilben? ;) [email protected]
  • Istencsászár
    mentem megint fábiával 200al neki a falnak és semmi :)) tovább világít
  • hykao #1514
    Megvettem! :)

Ha te nem akarod, akkor meg keresd a magyar "megosztó" oldalakon...
  • Istencsászár
    :)) mitnem kaszniról mindet lebontottam és direkt a lámpára mentem de semmi:)
  • hykao #1512
    ...de nem voltál mégsem elég módszeres lámpa ügyben!!!

Nézd csak:

alakul

KÉSZ! :)))
  • Cool-spot
    Bocsi skacok honnan van meg? :| KEEEL :)
  • fireball
    mek 1 kis esti wr2 zésre..:)
  • Istencsászár
    vazz én lebontottam azt a fábiát csutkára:))))) azt utánnna megnéztem egy másik kocsit azon szépn kitörött::D:D
  • hykao #1508
    Há' mer' nem tört még rendesen össze a lámpa!
    Ha rendesen összetörik, utána már nem ég az!

• Istencsászár
    1, nem köcsögség hanem játék
    2, az ok hogy nemveszed meg 12 ezerér
    3, hamár INGYEN letöltöd és rászánsz az elinditására 5 percet akkor mennifog deha neked ez megterhelő lelkileg akkor sajnállak by..
  • David8
    Szal akkor ez is ilyen levédett köcsögség?
    Elegem van az ilyenekből.
    Most nem lesz meg semmi jó játék?
    Mer pénzem meg nincs hogy megvegyem. :-(
  • Zetorg
    dede, az volt
    átállítottam már kormányra :)
  • arty
    a shift re alapbol sajnos előjön a sticky keys dialog xp alatt :( nem ez a gond ?

megoldás: kikapcs vagy allitsd at shiftről a nitrot ;)
  • OrioN the S
    Én megcsináltam minden faq-s dolgot ,de baszik elindulni :S cd-key-es rula :S
  • fireball
    ezek ultra ütésálló lámpák,hogy ha ütközöl,akkor is lássd,mi történik..: ):):)
  • Istencsászár
    kicsit törtem zúztam azt van benne 1 apró baki ( énmégcsak mostvettem észre )
    Zúzás

és

a lámpa mostis ég :)))))))
  • fireball
    huh,már megin elég nehézkes volt az indulás,10perc kellett ,mire elkapta a fordulatot:)
    nah elindult,mentem gamelni..
  • fireball
    nembaj,vmi oasmi kocsi,és nagy,mint a passat és kurvára megy...
    nah mek gém,elni...ha elidul..vki bezárta a gémet tegnap úgyhagytam,mostr meg már sehol..
  • hykao #1498
    Miféle 3/3??? Ellenséges ügynökök férköztek sorainkba??? :)))

(amúgy tévedsz, minden futamot ment - feltéve, hogy az autosave be van állítva - s kilépés után akár 2/3-tól vagy 3/3-tól folytathatod szerencsére, nem kell a küldetéseket előlről kezdeni, ha már teljesítetted valamely alküldetést)
  • hykao #1497
    Valószínűleg túl sokat csúszkálsz, s ezzel sok időt vesztesz!
  • Bilux
    Meg ez a mentés megoldás nemtetszik, nagynehezen megcsinálok valamit és ha a 3/3-as nemsikerül akkor kezdhetem elölről.
  • Bilux
    Há má hogyan mikor elöbb indúlnak és ideális ívet tartva gázról le sem veszem a kezem, néha hibázik 1-2 lemarad 2-3 secre de utánna úgy elhúz mellettem mintha nitrót nyomott volna.
    Aki mi a baj?
  • hykao #1494
    Mármint tisztességes úton TE nem tudsz benne lenni az első háromban... :)))
  • Bilux
    Rájöttem valamire tisztességes úton nem lehet az első háromban bent lenni a belinkelt képen. Pofátlanul vágni kell a pályát.
  • hykao #1492
    Ja, csillagkapu...egyébként az egyik küldetésen használni is kell az egyiket... :)
  • Bilux
    Áh ez már csak levezetés volt, a sok hülye szivatás miatt.
    Piramisokban meg teleportok vannak
  • hykao #1490
    Passat nincs is a játékban lol! :)
  • djcom
    Köszi.Megprobálom
  • fireball
    bakker,már az elején az van,hogy én a kurva golfal mek,az ellenfél meg 1 nagy állat passattal,meg vmi régi veresnyautóval...
    kurvanehezen biztram megnyerni....kibaszottul mentek..
    nah mek,minnyá suli:)
  • hykao #1487
    Hát így persze, hogy lemaradsz, ha piramist mászol, meg eltévelyedsz a helyes útról! :)
  • Bilux
  • Bilux

Ez az a pálya sőt ők 3 másodperccel elöbb is indulnak csak nemtudom mire fel...