19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
DIJJO #1524 öööööööö Mikor leszenk letölthetők ezek az addonok mer tegnap nemláttam őket ja és honnan? köszi szépen -
#1523 F11 (és a játék főmappájában lévő ScreenShots mappába rakja a képeket .bmp formátumban) -
#1522 Hali. Screenshot gomb van a játékban? olyan szép a graf, hogy szeretnék készíteni egy-két felvételt magamnak. Csúcs-szupika. -
armandusy #1521 ha valaki esteleg tudna segíteni megcsinálni és bp lakik az plzz irjon!4 -
#1520 Újabb Recruit Snyder FORGALOM addon tervek:
Plusz, ugye volt a SYNETIC-nek egy Mercedes Benz Truck Racing játéka is...na most Recruit Snyder barátunk egy ilyesmi addont tervez a WR2-höz... :) (ezek már vezethető autó tervek, nem csak addonok)
Belsőnézet:
-
#1519 "nfs-ek ehhez képest szimulátorok" - na ne röhögtess lol... :)))
"hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam" - kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán volt-e alkalmad kipróbálni... :PPP -
#1518 hát ez már túlontúl arcade kategória. nfs-ek ehhez képest szimulátorok. hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam. :) -
#1517 bakker,driftelni is kell 200pontot,meg még nyerjek is,meh még van vmi hülyeség..:S
bakker,failed lett az egész ..vmi offroader akármi.:(
ez most elkeserített,mára elég is a wr2-ből.. -
Cool-spot #1516 És esetleg valaki tud adni tippet emilben? ;) [email protected]
-
#1515 mentem megint fábiával 200al neki a falnak és semmi :)) tovább világít -
#1514 Megvettem! :)
Ha te nem akarod, akkor meg keresd a magyar "megosztó" oldalakon... -
#1513 :)) mitnem kaszniról mindet lebontottam és direkt a lámpára mentem de semmi:) -
#1512 ...de nem voltál mégsem elég módszeres lámpa ügyben!!!
Nézd csak:
alakul
KÉSZ! :)))
-
Cool-spot #1511 Bocsi skacok honnan van meg? :| KEEEL :) -
#1510 mek 1 kis esti wr2 zésre..:) -
#1509 vazz én lebontottam azt a fábiát csutkára:))))) azt utánnna megnéztem egy másik kocsit azon szépn kitörött::D:D -
#1508 Há' mer' nem tört még rendesen össze a lámpa!
Ha rendesen összetörik, utána már nem ég az!
-
#1507 1, nem köcsögség hanem játék
2, az ok hogy nemveszed meg 12 ezerér
3, hamár INGYEN letöltöd és rászánsz az elinditására 5 percet akkor mennifog deha neked ez megterhelő lelkileg akkor sajnállak by.. -
#1506 Szal akkor ez is ilyen levédett köcsögség?
Elegem van az ilyenekből.
Most nem lesz meg semmi jó játék?
Mer pénzem meg nincs hogy megvegyem. :-( -
#1505 dede, az volt
átállítottam már kormányra :) -
#1504 a shift re alapbol sajnos előjön a sticky keys dialog xp alatt :( nem ez a gond ?
megoldás: kikapcs vagy allitsd at shiftről a nitrot ;) -
#1503 Én megcsináltam minden faq-s dolgot ,de baszik elindulni :S cd-key-es rula :S -
#1502 ezek ultra ütésálló lámpák,hogy ha ütközöl,akkor is lássd,mi történik..: ):):) -
#1501 kicsit törtem zúztam azt van benne 1 apró baki ( énmégcsak mostvettem észre )
Zúzás
és
a lámpa mostis ég :)))))))
-
#1500 huh,már megin elég nehézkes volt az indulás,10perc kellett ,mire elkapta a fordulatot:)
nah elindult,mentem gamelni.. -
#1499 nembaj,vmi oasmi kocsi,és nagy,mint a passat és kurvára megy...
nah mek gém,elni...ha elidul..vki bezárta a gémet tegnap úgyhagytam,mostr meg már sehol..
-
#1498 Miféle 3/3??? Ellenséges ügynökök férköztek sorainkba??? :)))
(amúgy tévedsz, minden futamot ment - feltéve, hogy az autosave be van állítva - s kilépés után akár 2/3-tól vagy 3/3-tól folytathatod szerencsére, nem kell a küldetéseket előlről kezdeni, ha már teljesítetted valamely alküldetést) -
#1497 Valószínűleg túl sokat csúszkálsz, s ezzel sok időt vesztesz! -
Bilux #1496 Meg ez a mentés megoldás nemtetszik, nagynehezen megcsinálok valamit és ha a 3/3-as nemsikerül akkor kezdhetem elölről.
-
Bilux #1495 Há má hogyan mikor elöbb indúlnak és ideális ívet tartva gázról le sem veszem a kezem, néha hibázik 1-2 lemarad 2-3 secre de utánna úgy elhúz mellettem mintha nitrót nyomott volna.
Aki mi a baj? -
#1494 Mármint tisztességes úton TE nem tudsz benne lenni az első háromban... :))) -
Bilux #1493 Rájöttem valamire tisztességes úton nem lehet az első háromban bent lenni a belinkelt képen. Pofátlanul vágni kell a pályát. -
#1492 Ja, csillagkapu...egyébként az egyik küldetésen használni is kell az egyiket... :) -
Bilux #1491 Áh ez már csak levezetés volt, a sok hülye szivatás miatt.
Piramisokban meg teleportok vannak -
#1490 Passat nincs is a játékban lol! :) -
djcom #1489 Köszi.Megprobálom -
#1488 bakker,már az elején az van,hogy én a kurva golfal mek,az ellenfél meg 1 nagy állat passattal,meg vmi régi veresnyautóval...
kurvanehezen biztram megnyerni....kibaszottul mentek..
nah mek,minnyá suli:) -
#1487 Hát így persze, hogy lemaradsz, ha piramist mászol, meg eltévelyedsz a helyes útról! :) -
Bilux #1486 -
Bilux #1485
Ez az a pálya sőt ők 3 másodperccel elöbb is indulnak csak nemtudom mire fel...