19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bilux #1484 Ez érdekes átengedett, de ott nyerni vagy az első 3ban benne lenni lehetettlen vagy szerencse kérdése mikor bénázik a gép.
Én teljes gázzal megyek végig mégis úgy megelőznek mintha állnék.
Mi lesz akkor később ha most ilyen -
#1483 nah me kaludni,holnap,azaz ma suli:( -
#1482 sztem itt is az lesz,h 1 hétig ki se lépek belőle,nah mek ,fojtatom a karrier modot..:) -
#1481 Nekem ugyan eredeti van, szóval mindig elindul, de ennek ellenére sokszor csak Alt+Tab-bal lerakom ha megy a gép amúgy is, mert idegesít, amikor a DVD-t ellenőrzi, s felpörög a meghajtó... -
Bilux #1480 Ok megpróbálom -
#1479 Ilyen nekem is volt, állítólag abból adódik, hogy nem pontos a számítás... :)
Nyomd végig mégegyszer valamelyik küldit, s utána már jó lesz. (Én azok közül választottam, amelyek nem aranyra sikerültek) -
#1478 nah végre műxik,elindult nagynehezen...lehet be se zárom,a gép úgyis megy északa is..:)
-
Bilux #1477 Köszönöm.
Akkor még egy kérdés megvan a 13% a have a nice day és nem enged tovább menni!
Miért? Pedig a következő küldihez 13%-os végzetségnek kell lenni.
Minden zöld tehát teljesítve meg van egy ezüstöm meg egy bronz.
Ez most bug vagy valamit nem csináltam meg. -
#1476 Ismerős látvány a levegőben pörgő autó a multiból...Alt+Tab után is ez van... :) -
#1475 ma is játszottunk kicsit Malterral, kár, hogy nem jöttetek :(
shift-re van állítva a nitró és ha kétszer megnyomom, kidob asztaéra a játék.mire visszaérek ez a kép fogad:
-
#1474 oké,aj megpróbálzok vele... -
#1473 Közben készülget Shailen rozsdás Trans Am konverziója (belsőnézettel)
-
#1472 A karrier módban is van fíling, annak ellenére, hogy arcade-os, főleg a gyorsabb autóknál, gyorsabb pályákon, amikor már közbeszól a forgalom is....no meg a komplikáltabb küldetések, amikor pl. bizonyos számú drift pontot is be kell gyűjteni, amellett, hogy az átlagsebesség nem mehet egy bizonyos szint alá, miközben a sérülési szint is korlátos, ráadásul elsőnek kell lenni...stb... :)
Egyébként elképzelhető, hogy később lesz peccs, ami lehetővé teszi karrierben is a 100% SZIM módot, de ez még nem tuti. -
#1471 Egyébként a mai nap jórészt már FREERIDE módban, 100% SZIM-ben nyomultam, és meg kell mondjam, tuti, hogy legalább annyira szimes, mint a WR1 volt, sőt nekem nagyon úgy tűnt, hogy ha lehet egy kicsit még szimesebb! Arról már nem is beszélve, hogy a sérülési zónák miatt is jóval nehezebb a buli. A gumi elkopik, egy idő után szarabb lesz a tapadása, a motor állapota is gyorsan romlik, elég párszor túlpörgetni vagy túl sokat tartózkodni szélárnyékban, stb...
Volt néhány olyan autó, amit alig tudtam bill-el úton tartani, pl. AC Cobra...
No azért a végére már egész jól begyakoroltam az egyiptomi 29-es pályát...már tudtam 3. is lenni... :D (ellenfelek 100% ügyességen)
A multiban pedig - amit próbaként indítottam - az 5. kanyarlevágás után diszkvalifikálódtam... :) (ezt szerverindításkor be lehet állítani...) -
#1470 bár én a cariert az arcade miatt else inditottam eddig:PPP csak free rideba kocsikázok ( sajna azis nekem totál arcade ) de a kocsik szépek és jók, törés vad, pályák gyönyörűek és inkább ilyen gémek jöjjenek ki amiknek némi közük is van egy kocsi viselkedédéhez mit az nfsu és társai.. -
#1469 Ok, innentől szigorodunk, ha gondoljátok! :) -
#1468 Mi nem tetszik amúgy a játékban? Mesélsz róla vagy ez egy 1 perces vélemény? -
#1467 Lentebb írtam nem sokkal, vedd a fáradtságot, hogy visszaolvasol... -
#1466 Nem lesz szvsz deviancos, mert ez starforceos, amit kb 1 év alatt szoktak feltörni :P -
#1465 hykao sincs itt egész nap... akinek van kedve és normális, ért a wr2őhöz kérjen házogazdi jogot azt csinálja.. -
#1464 hykao: nincs valami határidő, amikortol a "kéri a cédét micsinájjak" hozzászolásokat kitörlöd a fenébe?
aki a faq alapján nem boldogul, menjen a sztárforsz topikba, annnyira unalmas itt ezt olvasni :( feleslegesen mennek el percek az életemből ... -
#1463 jó lett a faq -
Bilux #1462 A rohadt driftes pályán szopok az elején piros mercivel megvan fehérrel az istenért nem akar meglenni. Van valami trükje? -
horgaszb #1461 ez a baj a clone verziókkal, nem tudjátok, hogy mikor lesz (ha lesz) Deviance-os, vagy hasonló törés?
Az az igazi! Ők a jók! -
#1460 a sf kiütős trükköt minden inditás előtt megkell csinálni.. ( néha csinál olyat hogy rossz cdkulcs, ilyenkor csak egy retryt kell nyoni és elindul ) -
#1459 bakker,nekem meg baszik elindulni...eddig ment,semmit se csináltam neki,most meg nem megy....:(
a kurva annyába mostmár -
#1458 Hmm.. sikerült végre elindítani. Hát nem vagyok elszállva tőle... sőt... az első rész sokkal jobb volt, ez egy szar, max a sok autó, ami értékelhető benne. -
horgaszb #1457 Légyszi segíts!!
-
#1456 sztetek mér van,h kilép hibaüzivel a wr2?
a 2.futam elején... -
horgaszb #1455 én megcsináltam mindent a faq szerint és nem megy!!! -
#1454 na felébredtem, szal, ha gondoljátok lehet gyűlni msn-en! -
#1453 hmmmmmmmmm a kurva életbe!!!!!
a 2.verseny kezdeténél kidob hibaüzivel:a wr2 hibát észlelt ezért leáll...
ez mi a faszokmér van??
-
#1452 hehe,el is indult kapcsiból...:) nah télleg mentem:) -
#1451 csinájj mindent a faq alapján,semit se hagyj ki,és menni fog...
nah én mek,most végre van időm elkezdeni a karriert,eddig alig jáccottam vele,csak kipróbáltam..
nah goo én húztam gamelni..:)
-
#1450 Be persze... Na mindegy megpróbálom újra felrakni. -
DIJJO #1449 HI!! Az Ac cobra 5-speedtől semmivel nem lehet jobban driftelni sztem. ISTENGÉP -
#1448 Bekapcsoltál minden opciót a Daemonba? -
#1447 Nekem nem akar működni :(
Megcsináltam mindent ami a faqban volt, daemon mountolással, de szarik működni :( -
#1446 De lehet, és szerintem sokkal jobb, könnyebb! -
#1445 daemon tools-zal nem lehet emulalni alcohol helyett?