19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • fireball
    a faq[/brutálnagy] ban le van írva,az már kapásból rossz,ha alcohollal csinálod,mer világosan le van írva ,h alcohol 1.9.5 ...
  • R0sc0
    vazz gondolkodj már!!
    a FAQ minek van szerinted?
  • Istencsászár
    FAQ
  • Holdpro
    kaptam egy WRLDRCNG.mdf fájlt
    deamon toolsal befogtam, telepítettem és it tartunk hogy serial beírása után ezt írja ki ami a képen van..
  • R0sc0
    ied be rendesen.. Ha eredetid van csak akkor pesze ha tört akkor ezeregy probléma van erre
  • Holdpro
    Nem mindenki olyan okos mint te
  • Istencsászár
    attól hogy vagy
  • Holdpro
    sziasztok
    most szereztem be a játékot, de ami van hozzá serialom azt nem fogadja el
    ezt írja:

Mitől lehet ez ?
  • [HUN]FaTaL
    sfcure03-t használd
  • Bennz
    4%-nál a little briton nevű küldetésnél miért fagyhat le a gém? máshol nem csinálja csak ennél miután betöltöttem.
  • OrioN the S
    Ha eljut hozzád a kib. vinyóm akkor én is jáccok ~.~
  • spencerhill
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szükségem lenne a wr2.dom.part040.rar - file ra. Hatodszorra töltöm le és egyszerűen nem tudom kibontani. Sérült állítólag. Ha valaki tud megoldást, akkor nagyonszépen megköszönném. Fontos lenne, nagyon régóta várok a gamára, mint ahogy mindenki :))).
    köszi előre is
  • R0sc0
    hát ja majd valahonnan szerzek egy korményt avval valamivel egyszerübb :)
  • Zetorg

fabia rallye rulz, faszán lehet csapatni :)
    tegnap próbálgattam a '98-as clk-gtr-el driftelni, kicsit ovatosabban kell bánni a gázzal ^.^
  • R0sc0
    majd én is beszállok ha lesz :)
    tegnap probáltam ki és nagyn bejött nagyon király a gém. A szim mod elég nehéz de meg lehet szokni, ha nem valami tecnikás a pálya, és nem választanak hulye kocsit rá
  • Zetorg
    nem baj, nem nagyon megy még nekem...
    remélem összejövünk többen, mert eddig max 2-en játszottunk :(
  • hykao #1428
    Ha itthon leszek benne vagyok, csak még szoknom kell a SZIM módot, teljesen elszoktam tőle a karrier mód alatt... :)
  • Zetorg
    grat!
    este multi? :)
  • hykao #1426
    Fék asszisztens-, kipörgésgátló-, arcade plus: OFF, egy kicsit vedd el a gázt mielőtt bedobod a kanyarba, ha már elindult, mehet a gáz rá, illetve használhatod a kéziféket is, csak óvatosan, hogy ne pördüljön meg!

Én amúgy épp ma pipáltam ki az utolsó karrier küldetést is, a "nagy finálét"! :)
  • djcom
    Kiba*** driftel nem boldogulok:(
  • djcom
    De rég voltam itt!
    Végre van időm játszani a kis gyöngyszememmel:))
    Nehéz,nehéz,nehéz.
    Előbb kb fél órát szoptam egy pályával és még csak az elején vagyok...
  • armandusy
    up
  • armandusy
    nem tud valaki segíteni mi lehet a baj?
  • grebber
    Amúgy a külföldi csokák nem nagyon foglalkoznak a warez-zel mármint csak giondoltam -e game kapcsán mert gondolom ott nem csak 2-3 embernek van meg és mégse csináltak belöle Clone-t.
    Hát igen ennyivel jobb vagy aki megcsinálta és magyar :D
  • armandusy
    nah kipróbűltam a64es gépre felrakni ott nem azt a hibát irja ki hogy nem jó a cd key hanem hogy insert dvd pedig bevan mountolva a deaomnba a image file nah mit tegyek emberek?
  • b-type
    hej...pedig már egész sok hozszólás volt a játékról..:)
    ahogy nézem a sok kieget. mire megjelenik itthon már jóval többet fog érni mint az ára.
  • armandusy
    Lenne egy olyan problémám a gaméval hogy felraktam úgy ahogy a faqban van irva és azt irja amikor iondítom hogy rossz a cd key ez miért van segítsetek lehúztam már a cd dvd drivokat meg mindent HELP!!!!
  • DonManó
    ( akinek elsődleges a meghajtója, annak jó eséllyel nem kell lehúzni semmit, elég az SFNightmare-ban kiiktetni a dolgokat )

ez mit jelent? FAQ-ban van benne
    Köszi!
  • hykao #1416
    Én is, csak kíváncsiságból érdekelne.
  • R0sc0
    fogalmam nincs de alapból kikapcsoltam.. :))
  • hykao #1414
    Hmm, már nem emlékszem írtam-e a multira vonatkozó billentyűket, utasításokat:
    F3 - üzenet beírása
    /list - benn lévők kilistázása, ping és ip adataikkal
    /kick #n - az n. játékos kirúgása
    (utóbbi két utasítás csak a hosztolónak)

Egyébként valaki rájött már, hogy pontosan mit is csinál az ARCADE PLUS opció???
  • hykao #1413
    Ááá, nincs itt semmi rejtély, inkább amolyan szopatásféle túl ügyeseknek, fanatikusoknak...lol... :)
    Van több ilyen is a karrier módban.
  • R0sc0
    Huu ez de rejtélyes :))
    azért is megkérdezem.. Mi a "rejtély?"
  • hykao #1411
    Amúgy nekem már csak 5 küldi van hátra a karrier módból...kíváncsi vagyok ki meddig jut el pl. a "NO ESCAPE" küldetésben...lol...én 17 alküldetésig jutottam, amikor az egyik fejlesztő elárulta a "titkot"... :)
  • R0sc0
    már nekem is sierkült, most multizok, és nagyon jÓÓÓÓ!! :)
    nem lehet abbahagyni.. :))
  • hykao #1409
    Tévedés! Meg lehet csinálni billentyűzettel is, lévén, hogy én is billentyűvel nyomom, s megcsináltam azt a küldit!!!
  • arty
    mielőtt bárki megint baromságot kérdezne:

F.A.Q. a bannerben !!!
  • Rolesz
    F.A.Q.
  • Rolesz
    Kösz letépem a tápot azt most megy LOL
  • Duddits
    Mér sürgős? Az életed múlik rajta? A játék megvár...