19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1444 a faq[/brutálnagy] ban le van írva,az már kapásból rossz,ha alcohollal csinálod,mer világosan le van írva ,h alcohol 1.9.5 ...
-
#1443 vazz gondolkodj már!!
a FAQ minek van szerinted? -
#1442 FAQ -
#1441 kaptam egy WRLDRCNG.mdf fájlt
deamon toolsal befogtam, telepítettem és it tartunk hogy serial beírása után ezt írja ki ami a képen van.. -
#1440 ied be rendesen.. Ha eredetid van csak akkor pesze ha tört akkor ezeregy probléma van erre -
#1439 Nem mindenki olyan okos mint te -
#1438 attól hogy vagy -
#1437 sziasztok
most szereztem be a játékot, de ami van hozzá serialom azt nem fogadja el
ezt írja:
Mitől lehet ez ?
-
#1436 sfcure03-t használd -
Bennz #1435 4%-nál a little briton nevű küldetésnél miért fagyhat le a gém? máshol nem csinálja csak ennél miután betöltöttem.
-
#1434 Ha eljut hozzád a kib. vinyóm akkor én is jáccok ~.~ -
spencerhill #1433 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szükségem lenne a wr2.dom.part040.rar - file ra. Hatodszorra töltöm le és egyszerűen nem tudom kibontani. Sérült állítólag. Ha valaki tud megoldást, akkor nagyonszépen megköszönném. Fontos lenne, nagyon régóta várok a gamára, mint ahogy mindenki :))).
köszi előre is -
#1432 hát ja majd valahonnan szerzek egy korményt avval valamivel egyszerübb :) -
fabia rallye rulz, faszán lehet csapatni :)
tegnap próbálgattam a '98-as clk-gtr-el driftelni, kicsit ovatosabban kell bánni a gázzal ^.^ -
#1430 majd én is beszállok ha lesz :)
tegnap probáltam ki és nagyn bejött nagyon király a gém. A szim mod elég nehéz de meg lehet szokni, ha nem valami tecnikás a pálya, és nem választanak hulye kocsit rá -
#1429 nem baj, nem nagyon megy még nekem...
remélem összejövünk többen, mert eddig max 2-en játszottunk :( -
#1428 Ha itthon leszek benne vagyok, csak még szoknom kell a SZIM módot, teljesen elszoktam tőle a karrier mód alatt... :) -
#1427 grat!
este multi? :) -
#1426 Fék asszisztens-, kipörgésgátló-, arcade plus: OFF, egy kicsit vedd el a gázt mielőtt bedobod a kanyarba, ha már elindult, mehet a gáz rá, illetve használhatod a kéziféket is, csak óvatosan, hogy ne pördüljön meg!
Én amúgy épp ma pipáltam ki az utolsó karrier küldetést is, a "nagy finálét"! :) -
djcom #1425 Kiba*** driftel nem boldogulok:( -
djcom #1424 De rég voltam itt!
Végre van időm játszani a kis gyöngyszememmel:))
Nehéz,nehéz,nehéz.
Előbb kb fél órát szoptam egy pályával és még csak az elején vagyok... -
armandusy #1423 up -
armandusy #1422 nem tud valaki segíteni mi lehet a baj? -
#1421 Amúgy a külföldi csokák nem nagyon foglalkoznak a warez-zel mármint csak giondoltam -e game kapcsán mert gondolom ott nem csak 2-3 embernek van meg és mégse csináltak belöle Clone-t.
Hát igen ennyivel jobb vagy aki megcsinálta és magyar :D -
armandusy #1420 nah kipróbűltam a64es gépre felrakni ott nem azt a hibát irja ki hogy nem jó a cd key hanem hogy insert dvd pedig bevan mountolva a deaomnba a image file nah mit tegyek emberek? -
#1419 hej...pedig már egész sok hozszólás volt a játékról..:)
ahogy nézem a sok kieget. mire megjelenik itthon már jóval többet fog érni mint az ára. -
armandusy #1418 Lenne egy olyan problémám a gaméval hogy felraktam úgy ahogy a faqban van irva és azt irja amikor iondítom hogy rossz a cd key ez miért van segítsetek lehúztam már a cd dvd drivokat meg mindent HELP!!!! -
DonManó #1417 ( akinek elsődleges a meghajtója, annak jó eséllyel nem kell lehúzni semmit, elég az SFNightmare-ban kiiktetni a dolgokat )
ez mit jelent? FAQ-ban van benne
Köszi! -
#1416 Én is, csak kíváncsiságból érdekelne. -
#1415 fogalmam nincs de alapból kikapcsoltam.. :)) -
#1414 Hmm, már nem emlékszem írtam-e a multira vonatkozó billentyűket, utasításokat:
F3 - üzenet beírása
/list - benn lévők kilistázása, ping és ip adataikkal
/kick #n - az n. játékos kirúgása
(utóbbi két utasítás csak a hosztolónak)
Egyébként valaki rájött már, hogy pontosan mit is csinál az ARCADE PLUS opció??? -
#1413 Ááá, nincs itt semmi rejtély, inkább amolyan szopatásféle túl ügyeseknek, fanatikusoknak...lol... :)
Van több ilyen is a karrier módban. -
#1412 Huu ez de rejtélyes :))
azért is megkérdezem.. Mi a "rejtély?" -
#1411 Amúgy nekem már csak 5 küldi van hátra a karrier módból...kíváncsi vagyok ki meddig jut el pl. a "NO ESCAPE" küldetésben...lol...én 17 alküldetésig jutottam, amikor az egyik fejlesztő elárulta a "titkot"... :) -
#1410 már nekem is sierkült, most multizok, és nagyon jÓÓÓÓ!! :)
nem lehet abbahagyni.. :)) -
#1409 Tévedés! Meg lehet csinálni billentyűzettel is, lévén, hogy én is billentyűvel nyomom, s megcsináltam azt a küldit!!! -
#1408 mielőtt bárki megint baromságot kérdezne:
F.A.Q. a bannerben !!!
-
Rolesz #1407 F.A.Q. -
Rolesz #1406 Kösz letépem a tápot azt most megy LOL -
#1405 Mér sürgős? Az életed múlik rajta? A játék megvár...