19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1564 az első forgalomjavító peccs óta nem jött még ki letölthető verzió? -
#1563 nincsenek esetleg letölthető pályák mint például az Alps volt az 1ben?
hiányoznak a havasi mapok :(
meg a változtatható időjárási viszonyok :(( -
#1562 Na az nincs! :) -
#1561 gondolom nincs "szim a karrierben" javitás? :( -
#1560 Akkor nem tudom, én mindig is csak bill-el játszottam a WR-ekkel.
Közben egy újabb Recruit Snyder féle forgalom addon:
-
#1559 Igen 100%-simen, és mindent kikpacsolva megyek ráadásul freerideban.A segitségek is mind off-on vannak, de ott csak fékezési,stabilitási(vagy milyen)meg arcadeplus-t lehet kikpacsolni... -
#1558 Hát nem tom, minden segítség offon van a menüben, s 100% sim mód vagy, hogy nyomod? (karrierben nincs 100% sim mód csak freeride-ban) -
#1557 Igen érezhetöen korigál pl a csuszásoknál.De ez érezhetö a nagyobb sebességnél is. -
#1556 A peccset felrakta már valaki? Én felraktam, de még nem volt időm tesztelni, de azt láttam, hogy az ellenfelek erősségénél a peccs után már többminden beállítható.
Amúgy elkezdtem a magyarítást, Krom összedobott egy kis segédprogit hozzá nekem, ahogy időm engedi szépen haladgatok vele. -
#1555 Kormányzási segítség??? Hmm ez kormánnyal érezhető vagy mi? -
#1554 HAli! a kormányzási segitséget nem lehet kikapcsolni?mert én nem láttam sehol a menüben:/ -
Cool-spot #1553 Akkor valoszinuleg rossz a cim... ehe -
#1552 Akkor valamit nem jól csinálsz. -
Cool-spot #1551 okés és mivan akkor ha nem megy se az Endless, se a Bithumen? :S -
#1550 Egyelőre németül:
"
- KI: Im Frontend gibt es jetzt eine Option um die KI auf "Agressiv" (Ursprünglich), "Ausgewogen" (Leichter) oder "Defensiv" (Noch leichter) zu stellen.
- Es gibt jetzt die Möglichkeit im Frontend (Optionen) den Gegenverkehr auch für Missionen umzustellen
- Freischaltung für Missionen optimiert, (Rundungsfehler)
- Ein paar Missiongoals vereinfacht
- Über die "config.ini" kann testweise eine neue Fahrphysik aktiviert werden. Dazu einfach einmal das WR2_Setup aufrufen, mit OK schliessen, in der config.ini nach "NewDriveModel=0" suchen, und diese auf 1 setzen.
" -
#1549 meglessük valami leirás hogy mit is javít? -
#1548 Első publikus béta peccs, még csak tesztverzió -
#1547 Na azért nem kell ám csalni, hogy te legyél a jobb! (Amúgy milyen csalásra gondolsz? Kanyarlevágásokra?)
Az ellenfelek azért mennek hozzád képest "irreálisan jól", mert az AI nem billentyűzettel irányítja az autókat... :))) ...ugyanezért mennek kanyarban gyorsabban, mert te a billentyűzettel mindenképp megcsúszol valamennyire, lelassulva ezzel...
levegő-ütközést én nem tapasztaltam, amit írsz, milyen nézetből játszol? :)
500 fölé a c291-gyel mentél nitro-val az oválon mi? (olvasd el a pilóták nevét a tetőn...a '91-es évadot tükrözik, ha jól emlékszem, amikor még a ferdefejű suhamér cipészgyerek nem lett áruló...:DDD - valamelyik másik versenyautón meg a fejlesztők nevei vannak...) -
#1546 sztem azzal cseszték el a játékot a fejlesztők,hogy itt nem arról szól 1 verseny,hogy ki a jobb,hanem arról,hogy csalni kell,ahogy csak tudsz,éés akkor tudsz nyerni...az ellenfelek irreálisan jól mennek,a kanyarba ugyanazon az íven gyorsabban mennek,meg ienek...ja és az ütközés is elég érdekesen van megcsinálva,meg még 1-2 méterre vok a kocsitól,de már nekimentem..:P
vannak érdekes dolgai azér a játéknak...de azé napi 1órácskát eljáccok vele....
ja és a legjobb kocsival 503ra gyorsultam a hochenheim ring pálya célegyenesébe,meg 7mp alatt volt ott 400on a kocsi..ezt még 1 f1 kocsi is megirigyelné:P -
Cool-spot #1545 Okké sorry :) Értettem :)
Még ujj vagyok a forumozok világában :) Kosz a tippet :) -
#1544 Endre88, Cool-spot, és még sokan mások:
Amikről én tudok: leszedhető a Bithumen-ről, az Endless-ről, egynémely magyar smsweb oldalakról, talán DC-ről, esetleg fizetős FTP-kről, valamint Németországban a nagyobb áruházláncok üzleteinek polcairól...
(mailcímek beírogatásáról pedig szokjatok le...saját érdeketekben ezeket mind kiszedem úgyis...) -
Cool-spot #1543 Sziasztok! Tud valaki tippet adni hogy honnan tolthetnem le a jatekot? (nemirombetö[email protected]) -
#1542 aham... ingyen nem éri meg?
ha esetleg a fejlesztők fizetnének érte, akkor játszanál? :D vagy attól függ, mennyit?
szegény programozók, gondolom hangosan bőgnek amiért nemhogy nem vetted meg a gémjüket de még ingyen sem kell ... :D
k. lassan haladok a karrierben ... :(
-
#1541 az internetről:P
nah én mek gameli,megpróbálom megcsinálni azt,ami tegnap nem sikerült.. -
#1540 Köszi a tippet, de sajna elsődlegesen van, és mégis le kell húzni...
A Németböli rendelés sajnos körülményes egyrészt, másrészt cirka 50 Euro kicsit sok nekem, Általában addig, mig nem megy le 5 rugó alá, még a kedvenceimmel is csak tört ver-el játszok, egyszerüen, nekem nem tudja senki elmagyarázni, hogy mi kerül egy játékon, Dvd-n, Albumon ennyibe. Szerintem ha 5 alatt van az már valamennyire reális. Lehet, kicsit rosszabb így nekem, (sőt, a mellékelt példa szerint biztos;-)) de nem hagyom magam kirabolni... Meg is szakadna a szivem, ha kiadnék egy játékért 12000 forintot....;-)))))
Persze a példám nem feltétlen követendő, lehet nincs igazam:-((((((
Dante. -
#1539 Sziasztok! A teljes játékot honnan lehet letölteni? -
-
#1537 Ilyen fasza játék és nincs hozzá törés :( -
#1536 Wizzler legújabb matrica addonja: LEE TÁBORNOK -
#1535 Variáld át a dolgokat, hogy a CD vagy DVD meghajtó elsődleges legyen, akkor jó esélyed van rá, hogy nem kell lehúzni...
VAGY meg lehet rendelni No.-ból, ahogy én is tettem, nem sokkal drágább, mintha itthon vennéd meg, s házhoz szállíttatnád. -
#1534 Nem kell lehúzni, elég letiltani. -
#1533 én leszarom,h lekell húzni,örülök,h ingyen megvan,akinek nemteccik a kábelhúzogatás,meglehet v3enni eredetibe is:P -
#1532 Mutass egy üzletet nekem itt Pesten lécci, ahol lehet kapni, aztán okoskodj...
Az meg, hogy nem barmolom szét a gépem, hadd legyen az Én gondom, Okés?
A játék egyébként tetszene, és HA MAJD lehet kapni, megveszem, de egyenlőre, számomra legalábbis, nem pálya... -
#1531 Én annak is örülnék ha lehúzottal menne ,de így se megy :( -
#1530 és annyit sem ér egy évekig fejlesztett gém hogy ingyen leszedjed... hamár ezt az utat választja valaki fogja be a pofáját és csöndbe mérgelődjön a hülyeségén!. -
#1529 Hát kipróbáltam.
Jó a game, de sajna csak lehúzott kábelel megy
Ennyit egy gém sem ér, úgyhogy én megvárok egy rendes törést, csak nehogy hiába várjak...
Dante. -
#1528 LOL ezt most nem mondod komolyan? szar mert nehéz mi?:D menj vissza nfsezni -
#1527 kamionos brutkonak nézki :D remélem törni is fognak -
#1526 menj csak vissza nfs-ezni... -
#1525 Reméljük nemsoká! :) Majd belinkelem ide, ha már elérhető lesz.