19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zolo15
    Valaki mosz szedtem le és valami cd kulcs kell neki mit csináljak olvasgattam de nem nagyon értek hozzá de szeretnék játszani vele valaki részletesen írja le nekem mit csináljak könyi.előre is köszi
  • hykao #1723
    TÜRELEM!!! :)
  • hykao #1722
    Lehetséges, mindazonáltal azt mondom: TÜRELEM!!!
    Én már a demóba is beraktam pl. a '63-as Rolls-t...de minek??? A sima egyszerű berakásnak nincs sok értelme, érdemes megvárni, amíg Krom elkészíti a szerkesztő progik átalakítását, és a modderek átalakítják modelljeiket a WR2-höz, hogy legyen WR2 féle koszolódás, törésmodell, karcolódás, darabolódás, stb...

Úgy gondolom, ahhoz képest, hogy a játék még meg sem jelent világszerte, már így is elég jól állunk moddolás terén...hanem az igazi dömping a fentebb említett szerkesztő progik után várható...no de ne zargassuk Krom-ot most ezzel, hadd fejezze már be előbb a nekem készített fordítói segédprogit... :)))
    (mindenképp szükséges még, hogy beletegyen szövegállomány export-import funkciót, hogy az esetleges újabbnál-újabb peccsek után se kelljen újra betűnként bevinni a fordítást a peccseléssel felülírt új .ds fájlba...)
  • [HUN]FaTaL
    hykao: #1713-ról tudsz valamit?
  • hykao #1720
    Rakd fel a peccset...
  • hykao #1719
    Most nem. Töltök föl-le, no meg mindjárt folytatom a fordítást.
  • hykao #1718
    Na csak nem olyan rossz, mi??? Kár volt előre gyorsan beelőítéleteskedni...
  • R0sc0
    nemjössz multizni?
  • hykao #1716
    Istencsászár: az #1674-be belinkelt új - ITWINS féle - verzió .mds-ét kéne belinkelni a FAQ-ba, valahogy így: "Akinek nem sikerül sehogysem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (link) (át kell nevezni!!!)"
    Illetve a "warez verzió van-e?" pontot is ki lehetne bővíteni az új verzióval.

Ezen kívül a multihoz:

F4 - játékosok neve az autók felett
    F3 - chat
    /list (F3 lenyomása után beírva) - kilistázza a bent lévőket, IP-vel, PING-gel
    /kick #n (F3 lenyomása után beírva) - n. játékos kirúgása (1.-6.-ig lehet)
    (utóbbi két parancs csak HOST-nak)

+még esetleg:

Magyarítás van-e?
    -már készül...

+és még:

Béta Peccs! 1.2.2.ALL - (link valahol lejjebb)
  • R0sc0
    Gyertek MULTIBA Zetorg csinál szervert!
  • hykao #1714
    Nem lenne egyszerűbb megvenni a játékot, mint itt görcsölni autókázásokkal, vacsorameghívásokkal meg miegymás?
  • [HUN]FaTaL
    Lehetséges valahogy az, hogy a World Raing 1 ADDON autóit beletegyem a játékba? Mert mielőtt még a játék megjelent azt ígérték, és szívesen vezetnék néhány WR1-s addon autót a játékban:)
  • Zetorg
    F3
  • musha
    annak van valami egyszerű módja, hogy ha létrehozok egy szervert, akkor előre leegyeztessem a bent levőkkel hogy milyen pálya legyen meg milyen kocsik? kvázi hogy menün belül társalogjunk vagy hasonló...
  • SomebodyEra
    A have a nice day küldetésnél meddig kell csinálni, mert már megcsináltam vagy 5-öt és nem enged tovább!
  • Zetorg
    ;)
    végül is itt mindegy, nincs pályakövető csít :D
  • I.C.ram
    Ja ok bocsi, nem gondoltam volna, hogy cheat van a faqban :)
  • Zetorg
    AmEx
    de külömben benne van a faq-ban ez is.
  • I.C.ram
    Valaki tud pénzkódot a játékhoz? Nincs kedvem végigtolni a karriert, hogy utána megvehessem az autókat.
  • armandusy
    és azzal menni fog???
  • armandusy
    azt irja m fel dvd re?
  • armandusy
    az miért van hogy nem fér fel egy dvdre???
  • Zetorg
    ugyan úgy kell elindítani, mint a régit, csak az ITWINS féle MDS-sel!
  • armandusy
    Ki itt budapesti?!?!?
  • Istencsászár
    na akkor ujra lehet nemvoltam világos:) irja le valaki értehtően miez az uj elinditási módszer és berakom.
  • armandusy
    nah most komolya plzz segítssen valaki küldjétel el priviben a számotokat és felhívlak!!
  • Zetorg
    már indítottam, amikor próbálkoztunk...
  • OrioN the S
    Mikor nemsoká?
  • OrioN the S
    Apu azt monta ne üljek be idegen kocsiba!
  • armandusy
    nah elmennék valakiért akinek budapesten megvan a jó verzió hogy felrakja a gépemre!!!
  • Zetorg
    nemsokára indítok szervert!
  • OrioN the S
    Má megoldottuk!
  • [HUN]FaTaL
    nevezd át az mds-t ugyanarra mint az mdf-t és működnie kell
  • Zetorg
    az itwins féle mds-el elindult annak is, akinek eddig nem.

az én próblémám már megoldódott.
  • OrioN the S
    dede bele kell rakni nekem is csak így indult el!
  • Istencsászár
    milyen mds mitszenvedtek?
  • Tomo15
    Persze felraktam.Akkor most reinstall...
  • Zetorg
    belerakhatnánk a faq-ba az új mds-t!

én is ki akartam próálni, mert a DOM félével néha nem indult, de amikor alcoholba próbálom mountolni, kiírja, hogy "Nem hozzáférhető fájl!"
    találkozott valaki ilyesmivel?
  • [HUN]FaTaL
    nincs mit, jó játékot:)
  • Zetorg