19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Anthony001
    Okés, megnézem, köszi
  • Istencsászár
    belevan irva, motmár olyan szinten kivan vesézve az sf hogy ha valaki ezekután is kérdez azmár szegénységi bizonyitvány. És persze mindenkinek köszönet a sok okosságért amivel hozzájárult.
  • Istencsászár
    név szerint dt4, de hisszük ha lássuk, de van neki külön topikja.
  • Anthony001
    Olyanról ti nem hallottatok, hogy lesz egy olyan Daemon tools ami ki tudja lőni a StarForce védelmet.
  • Istencsászár
    belepaszírozom eztis:D
  • hykao #1884
    Ha más nem is, majd a szpem levél küldők biztos felvesznek partnernek...
    (mikor szoktok már le erről a mail cím beírogatásról?! ott a multi chat szobája, játék előtt ezt is meg lehetne cseverészni ott...vagy akár játék alatt F3-mal...)
  • voxom
    szeretnék veletek multizni légyszi vegyél már fel partnernek

[email protected]
  • voxom
    Kössz az infot elindult
  • voxom
    HA elindítottam én szivesen megyek mejd :)
  • Zetorg
    lehet gyülekezni msn-en, ha valaki akar multizni!
  • Zetorg
    Arty írományát is bele lehetne még rakni a FAQ-ba, hátha segít!

"- ha a csik nagyon gyorsan fut végig lemez ellenőrzéskor, s a végén azt irja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtoba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtod látja a starforce!

A furcsa, hogy havernak a biosban az adott IDE vezérlő le volt tiltva, mégis látta a starforce valahogyan a meghajtot, bár windows eszközkezelőben NEM látszott! Ahogy FIZIKAILAG lehuzta, máris elindult a játék ... lehet nem minden BIOS "tiltja" le "rendesen" a vezérlőt, tehát tényleg nem vicc, hogy LE KELL HUZNI!

- ha a játék inditásakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet:

+ SFCURE szerviz nincs telepitve, nem fut vagy éppen nem megfelelő verzióju! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzio volt!

+ nem a megfelelő mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal(akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!

+ NODE DISABLE nem hajtodott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ..."
  • hykao #1878
    Ja. A serial jó, ez nem kétséges, hisz nekem ugyanez figyel a doboz belső oldalára ragasztva...és még sosem berregett a progi induláskor, hogy nem jó... :)))
  • Zetorg
    nem tudtam, bocsánat.

amúgy serial hibára akkor hivatkozik, ha az sfcure-ral nem stimmel valami.
  • hykao #1876
    Módosítottam a banner FAQ link szövegét...hátha így közérthetőbb...
  • hykao #1875
    Más lesz a bibi, Daemon Tools legújabb változata is tökéletesen megfelel.
  • hykao #1874
    Inkább az derül ki, nem tudod mi az a FAQ...és, hogy a kék színű dolgokra rá lehet kattintani... :)
  • Zetorg
    igen
    nem hülyeségből van odaírva
  • voxom
    de csak az alkohollal jó?
  • Zetorg
    csináltam egy szmájlit:
  • Zetorg
    elolvastad sokszor a faq-t és nem vetted észre, hogy alcoholt kell használni?
    gáz!
  • malter
    igen,valoszinüleg nem jo az a serial azért van benne FAQ-ban hogy szivjon vele mindenki
  • voxom
    akkor lehet hogy a demon tools az oka?
  • Tomo15
    A FAQ-ban leirt serial tökéletes.
  • voxom
    Vagy szted mást rontottam el?
  • voxom
    elolvastam egy csomószor de valaki a fórumba azt írta hogy a serial nem jó
  • Zetorg
    wáá
    jó a serial, csak valamit elbaszol az indításnál.olvasd el a faq-t!
  • voxom
    vlaki nem tudna küldeni egy működő serialt?????
    ,meret folyamatosan ezt írja ki:

The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
    you use the correct disc key

kérlek segítsetek plzzz
  • Zetorg
    perszepersze :)

na ne offoljunk!
    szal multiban lehet valahogy rögzíteni a replay-eket?
  • Istencsászár
    nem, de tudod optimistán kell a dolgok elé nézni :)))))))))
  • Zetorg
    a többi topikban segített? :)
  • Istencsászár
    szerintem 1 próbát megér, hykao ird ki banner alá hogy Mielőtt kérdést raknál fel olvasd el stb stb., lehet valamit segitene ezen az elfajult állapoton.
  • Istencsászár
    perverz:D
  • Istencsászár
    és még neki áll feljebb és leugat
  • Zetorg
    énén... :)
    úgy élvezném
  • Tomo15
    Uristen ne ez már fizika fájdalmat okoz
  • Zetorg
    most másolja be a faq-t vagy mi a faszom?
    hiába kérdezel, ugyan azt tudjuk válaszolni, mint ami a faq-ban van.nem véletlenül lett megírva!
  • [HUN]FaTaL
    na most már aztán a faszom kivan a sok lámával amelyik itt szenved, valaki kérjen már plz házigazda jogot aztán takarítsa ki a fórumot..
  • xyz2
    Ebből amit az előbb írtál meg a másikból kiderült hogy jó nagy b**kó vagy már bocs. szépen kérdeztem hogy vki tudja-e ha nem akarod megmondani elég kett volna annyi hogy ne tudom!!!!!!!!!!!
  • Istencsászár
    F.A.Q.
  • xyz2
    Figyelj én megértem mit akarsz mondani csak én már 1 órája ülök itt. nem lehet mindenki östehetség a játékokhoz!