19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1889 Okés, megnézem, köszi -
#1888 belevan irva, motmár olyan szinten kivan vesézve az sf hogy ha valaki ezekután is kérdez azmár szegénységi bizonyitvány. És persze mindenkinek köszönet a sok okosságért amivel hozzájárult. -
#1887 név szerint dt4, de hisszük ha lássuk, de van neki külön topikja. -
#1886 Olyanról ti nem hallottatok, hogy lesz egy olyan Daemon tools ami ki tudja lőni a StarForce védelmet. -
#1885 belepaszírozom eztis:D -
#1884 Ha más nem is, majd a szpem levél küldők biztos felvesznek partnernek...
(mikor szoktok már le erről a mail cím beírogatásról?! ott a multi chat szobája, játék előtt ezt is meg lehetne cseverészni ott...vagy akár játék alatt F3-mal...) -
#1883 szeretnék veletek multizni légyszi vegyél már fel partnernek
[email protected] -
#1882 Kössz az infot elindult -
#1881 HA elindítottam én szivesen megyek mejd :) -
#1880 lehet gyülekezni msn-en, ha valaki akar multizni! -
#1879 Arty írományát is bele lehetne még rakni a FAQ-ba, hátha segít!
"- ha a csik nagyon gyorsan fut végig lemez ellenőrzéskor, s a végén azt irja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtoba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtod látja a starforce!
A furcsa, hogy havernak a biosban az adott IDE vezérlő le volt tiltva, mégis látta a starforce valahogyan a meghajtot, bár windows eszközkezelőben NEM látszott! Ahogy FIZIKAILAG lehuzta, máris elindult a játék ... lehet nem minden BIOS "tiltja" le "rendesen" a vezérlőt, tehát tényleg nem vicc, hogy LE KELL HUZNI!
- ha a játék inditásakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet:
+ SFCURE szerviz nincs telepitve, nem fut vagy éppen nem megfelelő verzióju! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzio volt!
+ nem a megfelelő mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal(akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!
+ NODE DISABLE nem hajtodott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ..."
-
#1878 Ja. A serial jó, ez nem kétséges, hisz nekem ugyanez figyel a doboz belső oldalára ragasztva...és még sosem berregett a progi induláskor, hogy nem jó... :))) -
#1877 nem tudtam, bocsánat.
amúgy serial hibára akkor hivatkozik, ha az sfcure-ral nem stimmel valami. -
#1876 Módosítottam a banner FAQ link szövegét...hátha így közérthetőbb... -
#1875 Más lesz a bibi, Daemon Tools legújabb változata is tökéletesen megfelel. -
#1874 Inkább az derül ki, nem tudod mi az a FAQ...és, hogy a kék színű dolgokra rá lehet kattintani... :) -
#1873 igen
nem hülyeségből van odaírva -
#1872 de csak az alkohollal jó?
-
#1871 csináltam egy szmájlit:
-
#1870 elolvastad sokszor a faq-t és nem vetted észre, hogy alcoholt kell használni?
gáz! -
#1869 igen,valoszinüleg nem jo az a serial azért van benne FAQ-ban hogy szivjon vele mindenki -
#1868 akkor lehet hogy a demon tools az oka? -
#1867 A FAQ-ban leirt serial tökéletes. -
#1866 Vagy szted mást rontottam el? -
#1865 elolvastam egy csomószor de valaki a fórumba azt írta hogy a serial nem jó -
#1864 wáá
jó a serial, csak valamit elbaszol az indításnál.olvasd el a faq-t! -
#1863 vlaki nem tudna küldeni egy működő serialt?????
,meret folyamatosan ezt írja ki:
The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
you use the correct disc key
kérlek segítsetek plzzz -
#1862 perszepersze :)
na ne offoljunk!
szal multiban lehet valahogy rögzíteni a replay-eket? -
#1861 nem, de tudod optimistán kell a dolgok elé nézni :))))))))) -
#1860 a többi topikban segített? :) -
#1859 szerintem 1 próbát megér, hykao ird ki banner alá hogy Mielőtt kérdést raknál fel olvasd el stb stb., lehet valamit segitene ezen az elfajult állapoton. -
#1858 perverz:D -
#1857 és még neki áll feljebb és leugat -
#1856 énén... :)
úgy élvezném -
#1855 Uristen ne ez már fizika fájdalmat okoz -
#1854 most másolja be a faq-t vagy mi a faszom?
hiába kérdezel, ugyan azt tudjuk válaszolni, mint ami a faq-ban van.nem véletlenül lett megírva! -
#1853 na most már aztán a faszom kivan a sok lámával amelyik itt szenved, valaki kérjen már plz házigazda jogot aztán takarítsa ki a fórumot.. -
xyz2 #1852 Ebből amit az előbb írtál meg a másikból kiderült hogy jó nagy b**kó vagy már bocs. szépen kérdeztem hogy vki tudja-e ha nem akarod megmondani elég kett volna annyi hogy ne tudom!!!!!!!!!!! -
#1851 F.A.Q. -
xyz2 #1850 Figyelj én megértem mit akarsz mondani csak én már 1 órája ülök itt. nem lehet mindenki östehetség a játékokhoz!