19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • DIJJO #1929
    Köszi
  • Zetorg
    elösször is, lényeg, hogy a patch föl legyen rakva!
    aztán a játék könyvtárában elindítod az MP Lounge 2.exe-t, ott beírsz egy nevet, rákattintassz a internet fülre fölül és ott lesznek a szerverek.

szerverre csak akkor tudsz belépni, ha éppen nem megy verseny és a pinged nem nagyobb a host által beállítottértéknél.

mi majdnem minden nap játszunk, délután/este, de általában beírjuk ide is, ha kezdünk.
  • DIJJO #1927
    jah meghogy ti mikor jösztök mien néven?
  • DIJJO #1926
    hátugy az egészet
  • Zetorg
    mit szeretnél rajta beállítani?
  • DIJJO #1924
    Hallo! Valaki elmondaná hogykell a multit beállitani?
    Mert szeretném megmutatni mien nyomorékul driftelek
  • armandusy
    szijasztok lenne egy olyan problémám hogy a have a nice dayes missionál tartok a carrierben de nemtok továbblénpi valami 10 perc alatt kell megcsinálni ott pályát de 2:02 nél nemtok jobbat menni ugy hogy nem hibázok :-(((( segítsetek 16% nál van kb de ha meg jra megcsináltam 20% ra ugrott és zölden ég a missio lámpája de nem lehet az utánakövetkező missiot csinálni segítsetek plzz!!4
  • bigadam
    Nagyon köszi a F.A.Q-t, végre sikerült elindítanom a játékot. Nagyon jó game, de egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a lot of drift (vagy vmi ilyesmi) nevű versenyt, mert képtelen vagyok jól driftelni. NIncs valami tuti tippetek ez ügyben? Előre is köszönöm.
  • OrioN the S
    MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!! Vagy olvass vissza :) Ezt is ide kell má írni? :)
  • Dante73
    THX!

És mégegyszer bocsi, a lámázásomért...
  • OrioN the S
    Ott visszább! Ezt azé má ne a faq-ba :)
  • theodor
    Hi van már belső nézet a kocsikhoz?
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • OrioN the S
    :D Így a legjobb! Mostmár mondhatom akárkinek ,hogy olvass vissza :D
  • [HUN]FaTaL
    mindegy, belinkeltem mind a kettőt:D
  • OrioN the S
    Ja ,hogy ja! :D Aszittem az új kell :P
  • [HUN]FaTaL
    DOM féle mds (régi)
    ITWINS féle mds (új)
  • [HUN]FaTaL
    az az új mds
  • OrioN the S
    Olvass vissza és megtalálod.
  • Dante73
    Köszi a segítséget, megoldottam, véletlen a másik meghajtó volt letiltva... úgyhogy kipróbálhattam jó sok nevet, persze hogy nem látta
    Viszont ezzel a verrel nem megy, a régivel ment, csak le kelett húzni. Viszont, sajna a régi mds fájlt töröltem. ha megven valakinek, küldje már el, legyen szives, vagy egy link is megtenné. Bocsi a bénázásért!
    Dante.
  • OrioN the S
    Jah! :D Ezt azé írd be hátha 3653465hsz-el kevesebb lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    az nincs benne hogy ugyanarra kell átnevezni mint a régi MDF fájlja, mert az volt a kérdése hogy mire kell átnevezni:D
  • Istencsászár
    bennevan.... " Hogyan lehet elindítani az ITWINS SFClone verziót ?
    - akinek nem sikerül sehogy sem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (letöltés) (át kell nevezni!!!)"
  • [HUN]FaTaL
    ugyanarra nevezdd át mint az mdf, gondoltuk ezt nem kell beleírni a faqba mert értelmes ember kitalálja magától is, dehát...
  • Dante73
    Hali!
    Volna egy kérdésem, ami valószinüleg elég láma, de sem a FAQ-ban, sem itt a fórumon nem találtam rá választ.
    Nos MIT KELL átnevezni ha a másik mds-t használom? És mire? Mert egy csomó mindent próbáltam már, de a daemon nem mutat semmit, akárhogy mountolom be. A meghajtó megnyitásakor csak az üres mappát látom.... Lehet, hogy ez csak alcohol-al müxik? Minden segítségnek örülnék! Előre is köszi!
    Dante.
  • hykao #1904
    Itt vagyok és takarítom azért amit kell...de szerencsére itt nincs akkora hájp, hogy sűrűn kelljen a törlés gombra kattintani...
  • [HUN]FaTaL
    loál
  • [HUN]FaTaL
    nekem mindegy hogy ki csak takarítson:D
  • hykao #1901
    Loál! Győzike matrica van készülőben!!!
  • hykao #1900
    Miért nem veszed a fáradtságot, és olvasol vissza egy kicsit???
    Többször is volt már szó az addon témakörről...

Az #1768-ban leírtam, hogy hogyan lehet a WR1 autót benyomni a WR2-be, ha valaki nagyon nem bírná kivárni a normális WR2-höz szánt addonokat...

Addon ügyben egyelőre felnik, matricák és forgalom addonok érhetőek el - tölthetőek le, amik már kifejezetten a WR2-höz készültek.

Minden lényegesebb addon hírt - letöltést belinkelek ide, olvasgass egy kicsit vissza...
  • Zetorg
    nincsenek még.
  • armandusy
    add on kocsik vannak a mercin kívül??
  • Zetorg
    igazad van és egyre rosszabb lesz a helyzet :(
    én nem olyan rég regeltem, még nincs két éve, de én is észrevettem, hogy egyre több a hülyegyerek.

valószínüleg azért, mert egyre ismertebb a fórum...
  • Istencsászár
    beleirom, kijavítom

tisztelet a kivételnek, aki komolyabban jáccik ezzel az a megjelenés óta is irkál ide, a warezlámák meg 1szer leszedték aztse tudták mi, kicsit szétkurták a topikat azóta nemis láttuk őket.
  • arty
    még 1 érdekesség ... egy kevés játékkal játszó haverom tegnap átjött X3-ért, amikoris felvilágositottam rola, hogy ezen egy uj védelemfajta van, nem egyszerü kijátszani. Sosem hallott még róla. Elmondtam neki 2-3 mondatban mit kell csinálni. Hazament, megcsinálta (életében először!) és a játék elindult neki.

Aki arra is képtelen, hogy megcsinálja _PONTOSAN_, amit a többiek tanácsolnak neki, az szerintem menjen innen és a supergamezről. Pokoli sok a hálátlan ember, aki a játékkal folglakozni akaróktól elvárja h oldaja meg a problémáit, távolrol, miközben ő még arra sem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson/faq-tolvassin 5-10 percre ...

az sg.hu látogatoinak 90%-a sajnos ilyen szánalmas kis 12éves ... aki nem hisz nekem, olvassa el az utolsó 500 hozzászólást egy népszerü(!) játék topikjában ... (starwars battlefront2)

részemről ritkábban jövök mostantól sghu játékosok topikjaiba, akkor is csak 1-2 bejáratott, moderált-ba. (pl. ide, itt még viszonylag OK minden) életem legtöbb hozzászólását ebben a fórumban követtem el, látnom kell azonban, immár semmi értelme, ez nem a játékosok fóruma többé...

üdv
  • arty
    srácok, a FAQ ba belinkelt sfcure01 már régi!

a használandó SFCURE verzio itt van fent:
    http://users.atw.hu/sys64738/sfcure01.rar (1.0.H - ld. readme.txt)

A FAQ 7. pontja rossz, NEM SZABAD a RÉGI x86_64 verziot stb használni!
    Minden chipkészlethez, processzorhoz ez a fentebb belinkelt verzio a megfelelő!!!

Könyörgöm ezt tedd fel Istencsászár, legyen végre egy perfekt up-to-date verzio :) Hátha kevesebb embernek lesz gondja ...
  • Tomo15
    Éjjel?
  • csum666
    Éjjel kéne szervezni 1 multi partyt mit szóltok hozzá????
  • Zetorg
    az enyémnek már mindegy...
    napi 60-70 szpem meg se kottyan :)
  • Zetorg
    thx!