19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2226 Snyder bá mai adagja:
-
#2225 nincs.
de ha meg akarod venni, akkor miért nem jó a Németo.-ból megrendelés?
ha meg nem akarod, akkor már egy ideje van ugye más lehetőség is... -
#2224 kicsit pontosítsd légyszi, mert ennyi infó alapján nem emlékszem.
mi a küldetés neve, milyen mercik, mik a kritériumok, stb... ??? -
#2223 privátban elküldtem, köszi! -
#2222 még mindig nincs info, mikor kapható németo.-on kívül?? -
ai #2221 karier módban 45%-nál , amikor 2 merci versenyez és 3x kell 300-al menni , ki hogy oldotta meg ?
engem 2 napja szivat ! -
ai #2220 ha találnék egy mail-címet már küldeném is , de nem lelek ... -
#2219 Srácok!
Valaki, aki felrakta az új RC 1.3.2. peccset küldje már el nekem a WR2.ds fájlt (betömörítve) mailben! (mehet az MSN-es címre)
Meg akarom nézni, hogy a mostani fordítóprogival szerkeszthető-e.
Köszi! -
#2218 Kéne kéne majd jön Zeti nemsoká! -
DIJJO #2217 estére tolhatnánk 1 multit sracok nem? -
#2216 bevallom én semmi érdemlegest nem látok :) bár a karierben 3% on leragadtam :D -
#2215 Sajnos én most sem tudok...
Hanem a peccsről csacsogjatok! Milyen??? Külföldi fórumokon kedvezően nyilatkoznak róla! Állítólag a karrier mód egyes bugjait javították, illetve a forgalom erősebb gépeken immáron nagyobb csúcsforgalom beállításnál, és Snyder forgalom addonja is stabilabban működik vele, stb... -
#2214 LOÁL :D
Amúgy nem kéne már multizni??? Éppen itt az ideje! -
#2213 adxalf-nak sikerült tömegszerencsétlenséget okoznia a Hockenheimring-en:
-
Brash #2212 "tényleg , most látom van ott egy patch... na elkezdtem cibálni ermélem mostmá müxik"
"működik a játék , patch nem volt fent az volt a baja"
Abinytomz írta. -
Brash #2211 Abonyitomz-nak volt ez a problémája. :) -
DIJJO #2210 havernak oan problémája van hogy betölt és ujraindul mi lehet?
-
DIJJO #2209 Gyerekek van multi aki akar jöjön
Szerver:Wr2_hun
Pass:wr2hu -
#2208 Király a Hummer rendszám. -
Bennz #2207 Az lehetséges hogy eddig jó volt a gém de pár napja meghajtót kellet cserélnem,és most látja ezt a meghajtót a starforce,mert kéri hogy tegyem be a dvd-t?Bár aszem ez egyedi dolog -
#2206 Szerinted itt mindenki megrendelte külföldről? :) -
#2205 Már épp írni akartam, hogy külföldi fórumokon is írták, hogy semmi gond vele, csak elég hosszasan "dolgozik", így úgy tűnhet mintha lefagyna...de nem! :)
Amúgy rá lehet nyomatni az 1.2.2.-re is, csak trükközni kell... -
#2204 az nem gyenge akkor thx felrakom:DD -
az uj peccsel (1.3.2) frissült az sf3 is a gépen, reboot kellett, de még szerencsére elindul ...
A patch 1.1.1-re ment fel nálam, NEM FAGY LE a file másolásnál, csak hosszú percekig tart! Nyugodtan updateljen mindenki ... -
#2202 a játékot külföldön kívül sehonnan sem lehet beszerezni? akár letölteni?
-
#2201 Módosítottam az SL55AMG műszerfalát valósághűbbre:
Kicseréltem az .ace pakkban is, letölthető ugyanarról a címről: KATT -
#2200 Egy multit valamikor? -
#2199 ne rakjátok föl a pecst mert kiakad!legalábbis akinek nem eredeti van az ne is probálkozzon vele,mert valamiért mikor az uj filekat másolná behal letörölem pedig fullra gamet és ugy probáltam eredetire -
#2198 Emlékeim szerint karrier módban nem állítható az ügyességük, csak a HOZZÁÁLLÁSUK, freeride módban azonban már igen. -
ai #2197 a leírt helyen , csak a defensiv / agressiv dolgokat tudom változtatni , a régi wr1-es ből ismert %-os csuszka nincs is ? -
#2196 -
#2195 Érdemes benézni a Kabelverhau oldalra is, ahol többek közt néhány autóhoz új motorhangok tölthetők le: KATT
Valamint Borg WR2 letöltések szekciójába, ahol új matricák, kerekek, stb. találhatók, képekkel (még az én 7belsőnézetes cuccomat is megtaláltam...:D): KATT -
#2194 Nos Recruit Snyder barátunk csak nem áll le forgalom addon gyártás ügyben... :)
-
#2193 Lehetséges, hogy csak az 1.2.2.ALL verziótól lehet állítani az ellenfelek hozzáállását.
Amúgy lépj be valamelyik karrier küldetésbe, és a versenyleírás résznél válaszd a beállításokat (azt hiszem Insert gomb), és lesz egy olyan pont a beállításokon belül, hogy "küldetés" - na itt lehet állítani az ellenfelek hozzáállását, illetve a forgalom nagyságát.
Az új peccset én még nem raktam fel, mivel előzőleg már felraktam az 1.2.2.ALL féle béta peccset, s arra meg nem megy rá, csak az 1.1.1.-re elméletileg
(de megpróbálni sem akarom, mert a magyarítást az 1.2.2. féle WR2.ds módosításával csinálom, minden egyes új peccs pedig új WR2.ds fájllal is jár egyben - és amíg Krom nem tökéletesíti a fordító progit szövegállomány export-import funkcióval, addig csak az egész eddigi kész magyar állományt újra egyesével begépelni tudnám az új WR2.ds-be...) -
ai #2192 kösz , de valami építőbb jellegű hozzászólást vártam ...
egyébként , most telepíteném a RC minősítésű, még mindig nem végleges 1.3.2. peccs -t és kiakad az új file-ok másolása résznél !
másnak is ?
-
#2191 mer, nemvagy elég ügyes:P gyakorolj és ne add fel -
ai #2190 nézzétek el , hogy láma vagyok , de hol lehet a carrier mód alatt az ellenfél erősségét szabályozni /csökkenteni/ , eddig laposra vernek soxor ... -
#2189 magyar verzio gondolom nem megy a pecseltel -
#2188 Na jó, meguntam...töröltem-módosítottam a nemkivánatos hozzászólásokat-hozzászólás részeket.
abonyitomz!
a képeidet ide tedd be: Fórumozók fényképei topik, s amennyiben tényleg te vagy rajtuk, fel fogom tenni ide: SG Fórumozók Képtára -
#2187 azért megprobálkoztam rárakni erre,de természetesen nem sikerült:)