19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #2226
    Snyder bá mai adagja:

• hykao #2225
    nincs.
    de ha meg akarod venni, akkor miért nem jó a Németo.-ból megrendelés?
    ha meg nem akarod, akkor már egy ideje van ugye más lehetőség is...
  • hykao #2224
    kicsit pontosítsd légyszi, mert ennyi infó alapján nem emlékszem.
    mi a küldetés neve, milyen mercik, mik a kritériumok, stb... ???
  • hykao #2223
    privátban elküldtem, köszi!
  • DJ Bee18
    még mindig nincs info, mikor kapható németo.-on kívül??
  • ai
    karier módban 45%-nál , amikor 2 merci versenyez és 3x kell 300-al menni , ki hogy oldotta meg ?
    engem 2 napja szivat !
  • ai
    ha találnék egy mail-címet már küldeném is , de nem lelek ...
  • hykao #2219
    Srácok!
    Valaki, aki felrakta az új RC 1.3.2. peccset küldje már el nekem a WR2.ds fájlt (betömörítve) mailben! (mehet az MSN-es címre)
    Meg akarom nézni, hogy a mostani fordítóprogival szerkeszthető-e.

Köszi!
  • OrioN the S
    Kéne kéne majd jön Zeti nemsoká!
  • DIJJO #2217
    estére tolhatnánk 1 multit sracok nem?
  • arty
    bevallom én semmi érdemlegest nem látok :) bár a karierben 3% on leragadtam :D
  • hykao #2215
    Sajnos én most sem tudok...

Hanem a peccsről csacsogjatok! Milyen??? Külföldi fórumokon kedvezően nyilatkoznak róla! Állítólag a karrier mód egyes bugjait javították, illetve a forgalom erősebb gépeken immáron nagyobb csúcsforgalom beállításnál, és Snyder forgalom addonja is stabilabban működik vele, stb...
  • OrioN the S
    LOÁL :D

Amúgy nem kéne már multizni??? Éppen itt az ideje!
  • hykao #2213
    adxalf-nak sikerült tömegszerencsétlenséget okoznia a Hockenheimring-en:

• Brash
    "tényleg , most látom van ott egy patch... na elkezdtem cibálni ermélem mostmá müxik"
    "működik a játék , patch nem volt fent az volt a baja"

Abinytomz írta.
  • Brash
    Abonyitomz-nak volt ez a problémája. :)
  • DIJJO #2210
    havernak oan problémája van hogy betölt és ujraindul mi lehet?
  • DIJJO #2209
    Gyerekek van multi aki akar jöjön
    Szerver:Wr2_hun
    Pass:wr2hu
  • Duddits
    Király a Hummer rendszám.
  • Bennz
    Az lehetséges hogy eddig jó volt a gém de pár napja meghajtót kellet cserélnem,és most látja ezt a meghajtót a starforce,mert kéri hogy tegyem be a dvd-t?Bár aszem ez egyedi dolog
  • hykao #2206
    Szerinted itt mindenki megrendelte külföldről? :)
  • hykao #2205
    Már épp írni akartam, hogy külföldi fórumokon is írták, hogy semmi gond vele, csak elég hosszasan "dolgozik", így úgy tűnhet mintha lefagyna...de nem! :)

Amúgy rá lehet nyomatni az 1.2.2.-re is, csak trükközni kell...
  • malter
    az nem gyenge akkor thx felrakom:DD
  • arty

az uj peccsel (1.3.2) frissült az sf3 is a gépen, reboot kellett, de még szerencsére elindul ...

A patch 1.1.1-re ment fel nálam, NEM FAGY LE a file másolásnál, csak hosszú percekig tart! Nyugodtan updateljen mindenki ...
  • Speedbreaker
    a játékot külföldön kívül sehonnan sem lehet beszerezni? akár letölteni?

• hykao #2201
    Módosítottam az SL55AMG műszerfalát valósághűbbre:

Kicseréltem az .ace pakkban is, letölthető ugyanarról a címről: KATT
  • R0sc0
    Egy multit valamikor?
  • malter
    ne rakjátok föl a pecst mert kiakad!legalábbis akinek nem eredeti van az ne is probálkozzon vele,mert valamiért mikor az uj filekat másolná behal letörölem pedig fullra gamet és ugy probáltam eredetire
  • hykao #2198
    Emlékeim szerint karrier módban nem állítható az ügyességük, csak a HOZZÁÁLLÁSUK, freeride módban azonban már igen.
  • ai
    a leírt helyen , csak a defensiv / agressiv dolgokat tudom változtatni , a régi wr1-es ből ismert %-os csuszka nincs is ?
  • Istencsászár
  • hykao #2195
    Érdemes benézni a Kabelverhau oldalra is, ahol többek közt néhány autóhoz új motorhangok tölthetők le: KATT
    Valamint Borg WR2 letöltések szekciójába, ahol új matricák, kerekek, stb. találhatók, képekkel (még az én 7belsőnézetes cuccomat is megtaláltam...:D): KATT
  • hykao #2194
    Nos Recruit Snyder barátunk csak nem áll le forgalom addon gyártás ügyben... :)

• hykao #2193
    Lehetséges, hogy csak az 1.2.2.ALL verziótól lehet állítani az ellenfelek hozzáállását.
    Amúgy lépj be valamelyik karrier küldetésbe, és a versenyleírás résznél válaszd a beállításokat (azt hiszem Insert gomb), és lesz egy olyan pont a beállításokon belül, hogy "küldetés" - na itt lehet állítani az ellenfelek hozzáállását, illetve a forgalom nagyságát.

Az új peccset én még nem raktam fel, mivel előzőleg már felraktam az 1.2.2.ALL féle béta peccset, s arra meg nem megy rá, csak az 1.1.1.-re elméletileg
    (de megpróbálni sem akarom, mert a magyarítást az 1.2.2. féle WR2.ds módosításával csinálom, minden egyes új peccs pedig új WR2.ds fájllal is jár egyben - és amíg Krom nem tökéletesíti a fordító progit szövegállomány export-import funkcióval, addig csak az egész eddigi kész magyar állományt újra egyesével begépelni tudnám az új WR2.ds-be...)
  • ai
    kösz , de valami építőbb jellegű hozzászólást vártam ...

egyébként , most telepíteném a RC minősítésű, még mindig nem végleges 1.3.2. peccs -t és kiakad az új file-ok másolása résznél !
    másnak is ?
  • Istencsászár
    mer, nemvagy elég ügyes:P gyakorolj és ne add fel
  • ai
    nézzétek el , hogy láma vagyok , de hol lehet a carrier mód alatt az ellenfél erősségét szabályozni /csökkenteni/ , eddig laposra vernek soxor ...
  • malter
    magyar verzio gondolom nem megy a pecseltel
  • hykao #2188
    Na jó, meguntam...töröltem-módosítottam a nemkivánatos hozzászólásokat-hozzászólás részeket.

abonyitomz!
    a képeidet ide tedd be: Fórumozók fényképei topik, s amennyiben tényleg te vagy rajtuk, fel fogom tenni ide: SG Fórumozók Képtára
  • malter
    azért megprobálkoztam rárakni erre,de természetesen nem sikerült:)