19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2186 Úgy értettem, az "eredetit", hogy a peccseletlen alap 1.1.1.ALL verzióra... :) -
#2181 itt mindenkinek eredeti van... ;) -
#2180 RC minősítésű, még mindig nem végleges 1.3.2. peccs
Ha minden igaz, csak az eredeti 1.1.1. verzióra megy rá.
infó:
"v1.3.2
# Fixed slowdown caused by Force Feedback drivers
# add option to set AI behaviour as defensive / balanced / aggressive
# add option to set traffic as off / presetting / low / normal / rush hour
# add cheatcode to achieve mission goals for Average- and Topspeed and Driftpoints (type "welldone" in 3D engine!)
# add some changes and checks to internal traffic limit to avoid crashes
# fixed lights of some cars (needs at least medium installation to take effect)
# fixed unlock percentage of game progress for missions
# fixed bug in trackrecords that prevented improving records
# tweaked some mission goals
# add NoVarProj=0 in config.ini to remove the speed projection
# login to a gamespy account removed as it isn't required
# refresh of server options improved in title and staging room. When host changes settings, it will be visible to clients within 5 seconds.
# length and allowed characters of profile name fixed to gamespy conventions." -
#2179 Addon autók esetében mindkét játéknál kell az autó technikai adatait tartalmazó .car file, ami az eredeti - nem addon - autóknak nincsen, mert azok adatai - ha minden igaz - az egy WR.ds, ill. WR2.ds fájlokban vannak...
Szóval kell két .car file a két általad áhított autóhoz, a baj csak az, hogy Krom újabb editáló progijában már nincs .ds-ből adat kiimportáló opció, illetve ami volt is a korábbi verziókban, az sem a WR2 .ds-éhez volt ugye...
Lehetne 0-ról csinálni .car file-t Krom valamelyik korábbi verziójú editálójával, csakhogy az oldalán már csak a legújabb elérhető úgy láttam... -
#2178 mer ált. este forma1 van nekem... -
#2177 helló!
egy olyan kérésem és kérdésem lenne h vki áttudná konvertálni a wr2-ből a wr1-be az e190 evo2-es mercit és a w123ast? -
#2176 jó kis autó a fabia
online, CLK-DTM 2001 + Hockenheim páros nagyot üt :))
tényleg, te miért nem jössz játszani? -
#2175 még a bika sportkocsikkal alig mentem... ez a fabia rally nagyon a szivemhez nőtt:D -
#2174 jah, még ki se próbáltam mindet :) -
#2173 lol minek uj kocsi?:D van benne rengeteg... -
armandusy #2172 új autók még mindig nincsenek??? -
#2171 Meg én is! -
DIJJO #2170 Ja és énis tok szervert so csak szoljatok -
#2163 Akkor valamit elfurulyáztál...
Kell még ott lennie "MP Lounge 2.exe" és "WR2_Setup.exe" fájloknak is...hacsaknem a demót tetted fel...bár utóbbinak ezesetben is ott kell lennie...
Amúgy ahogy írtam: még az asztalra is kikerül a multi ikonja az install során...ha neked tényleg nincs, és az említett két fájl sem, akkor installáld újra...bár érzésem szerint inkább figyelmetlen voltál, és ott vannak az említett fájlok... -
abonyitomz #2162 nekem csak protect meg wr2 exek vannak -
#2161 Ráadásul még az asztalra is kikerül a multi külön ikonja install után... -
#2158 külön .exe van hozzá a gyökérben -
abonyitomz #2157 hogyan lehet multizni ???? mert sehol nem találok a játékban Multiplayer opciót ( FAQban sem találtam választ ) -
abonyitomz #2156 működik a játék , patch nem volt fent az volt a baja -
#2155 Hát ez isteni volt! :D -
#2154 Jertek kurvagyorsan multizni! :) [email protected] -
#2153 Mi a baj a németekkel? -
#2152 Na az már nehezebb téma... -
DIJJO #2151 password:wr2hu
de gyertek ám -
DIJJO #2150 Sracok van uj szerver Németek nélkül
Aki akar jöjjön -
abonyitomz #2149 tényleg , most látom van ott egy patch... na elkezdtem cibálni ermélem mostmá müxik -
#2148 F.A.Q -
#2147 nemhiába nemir senki mivel senkinek nemvolt ilyen :D szal a hiba az ön gépében van, kapcsolj ki háttérbe futo progikat vagy mittomén format c :D:D:D vagy ha akkor sem megy vegyél uj gépet -
Bennz #2146 lecseréltem a meghajtómat de most nem indul a gém,mi lehet a gond?a starfos látja ezt a meghajtómat?
-
etiop #2145 Hali nem kapcsolki a node és folyamatosan cd keyt kér mit csináljak?
-
#2144 meg pálya.. -
#2143 ezek szerint tényleg elég könnyű átdobálni 1-ből a 2-be a cumókat. zsír, mert pár autó jól esne ebbe is az előző részből. -
abonyitomz #2142 help! -
#2141 Hát én is örültem, hogy így egykönnyen ment a dolog, és, hogy valóban hozzáadható az eredeti WR2 autókhoz is belsőnézet. -
#2140 azt vágom, hogy te "csak" átportoltad, de barát dolog:) -
#2139 majd holnap ;) -
#2138 tudom hogy késő van de nem akar valaki multizni? -
abonyitomz #2137 gép: P4 2.4 Ghz | 768 Mb DDR ram | Xpert Vision 9600Se 128Mb ( legújabb driverrel , a játék nfojában is támogatva van a kártya ) és a gép bőven a minimális gépigény felett van , WiN XP SP2 -
abonyitomz #2136 Hali!
olyan problémám van hogyha indítanám a játékot ( végig fut a csik és i9ndulna a game ) akkor hirtelen ujraindul az egész rendszer!
Mi lehet a probléma ??
Videókártyám támogatja a directx 9et!
plz help!!!! -
#2135 multi indul!