19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2306 Már a RACE verzióra gondolsz vagy a "sima" RS-re?
Mondjuk technikai szempontból mindegy: a kasztnit biztos vagyok benne, hogy át lehet rakni sima átnevezéssel-bemásolással (szóval fölülírni a régit), a komplett autó berakása már húzósabb, mivel az eredeti autók beállításai a WR2.ds fájlban vannak, szóval nincs külön .car file, mint az addon autók esetében.
Mindazonáltal, ha Shailen elárulja majd végre, hogy hogyan lehet hangot is hozzáadni az addonokhoz, illetve ha valaki csinál az új Octaviának .car file-t (ez nem túl bonyolult a technikai adatok ismeretében), akkor megoldható. -
baggu #2305 létszi valaki segitsen!msn en akár .Lesz belső nézet uj autot hogy rakok be pl M5. -
#2304 igen ottvannak a kocsik csak feketén, nemlátni őket
a skoda új és nagyon bejövős valahogy átlehet rakni a teljesbe? hangal mindennel? -
#2303 oks köszi szépen ! -
#2302 Freeride-ban amúgy is ott van az összes kocsi, csak pénz nem lesz megvenni mindet, nem?
A cheat csak pénzt ad...és a karrier módra nincs semmi hatása. (kivéve, hogy költekezhetsz a matricákra meg felnikre...)
Új Octavia tudtommal csak a Skodás demóban van, CLS pedig az előzetes hírekkel ellentétben szintén nincs a teljesben alapból, hanem az első gyári addon autó lesz elméletileg... -
#2301 Miért nem olvasol vissza kicsit??? Minden kérdésedre választ lelhetsz... -
#2300 ha beirtad a cheatot free rideban ott az összes kocsi -
#2299 Sziasztok !
52%-nál járok, szal még nincs meg minden kocsi.
Beírtam az AmEx-et és elvileg megkaptam minden autót.
Valaki le tudná írni nekem h milyen autók vannak benn?? pl: CLS merci, új octavia, ezek vannak?? Előre is köszi ! -
baggu #2298 Belső nézet és autok jottek wr2 höz? -
YreeNhiba #2297 Vezetéknélküli billentyűzet. Felraktam a driver-ét természetesen, de eddig anélkül is ment a WR2, csak időközben volt egy alaplap-, és videókártya csere, és egy Windows reinstall. -
baggu #2296 Jee jó lett... még annyit hogy patceket érdemes felrakni?hány patch van? hol találom őket?Autokat hogy addolok? -
#2295 ott kezdődik... -
baggu #2294 Valaki aki ráérne kicsit msn ét megadná?olyanra gondolok aki jol ért hozzá. -
#2293 Nem, csak pattog a cérna felfüggesztésen mint az állat. Max akkor sikerült valami 2 kerékre állás amikor a útlezárásokban dózerolok bele a rendőrkocsikba:D:D: -
#2292 Ja Krom elküldte a legújabb editáló progit, amivel már az összes nyelvben tudok szerkeszteni, és az export-import funkció is úgy tűnik szuperál!
Szal mindjárt beleimportálom az 1.3.2-es verzióba az eddig kész magyar szövegeket, felteszem, s nézzétek már meg légyszi, hogy minden oké-e! -
#2291 street rod
amúgy most wantedben sikerült valakinek fölborítani a verdát? :) -
#2290 Há ja...meg a törésmodell kimerült kb. annyiban, hogy berepedt a szélvédő... :)
(bár mintha szélvédőberepedés viszont ebben meg nem lenne...annak ellenére, hogy már az ősrégi belsőnézetes Street Rod és Test Drive játékokban is volt - igaz elég gagyító - szélvédő berepedés...hanem emlékeim szerint a Street Rodban a kor technikájához képest egész jól megoldották - miután fejreálltam, még a visszapillantó tükör is ferde lett...:D) -
#2289 azt eddig is tudtam :P ezzel a Snyder moddal meg még szebb lesz :) csodás mesés :DDd -
#2288 valami extracumos bil? vagy sima bedugom és megy -
#2287 naugye:D élet az nfs-en túl is létezik :D::D:D -
#2286 hátemberek
én meghaltam
megnéztem ezt a Skodás demót és kész.. ilyen szép kocsitörést eredeti autókkal még nemláttam
riszpekt
[szedem a teljest]2 napja :D -
YreeNhiba #2285 Sziasztok!
Az a gondom, hogy a játék miután elindul, bár billentyűzet lenyomás után nem akarja észrevenni, hogy bármit is lenyomnék, nem tudok a menüben bármit is kiválasztani. Érdekes, hogy az Alt+F4, az Alt+TAB, és a Windows gyorsbill. viszont működik. Minden driver fenn van, próbáltam reinstallal, nem ment. Van ötletetek?
Előre is köszönöm -
#2284 a mount az maradjon... -
baggu #2283 oks na de majd a mountot is szedjem ki vagy az maradjon?meg most felrakom a simával nem az x64 el- -
#2282 rakd fel a daemon tools 4-et, azzal mountold, húzd le a cd-t és menni fog. -
baggu #2281 nem jo hiába huztam le -
#2280 LOKÁL elolvastad mi? :D -
#2279 :D -
baggu #2278 le még ne huztam de megprobálom . lehet még az is hogy nem x64 el kell hanem a másikkal
-
#2277 2500-as amd-nek mi köze az x64-hez?
lehúztad a cd-ket? -
#2276 mds? -
baggu #2275 Hy sajnos nekem sem indul megcsináltam mindent de a cd t kéri...tudom hogy megorito ez a kérdés de mit csináljak? Amd 2500 am van és a x 64 essel csináltam -
#2274 Az a legjobb amikor 200-al kicsavarod az oszlopot peeeszeee mé ne? :D fizetőkasszát is há pee :DDD loál -
#2273 az -
#2272 Hát megnéztem én is azt az NFSMW-t...de hát nekem nagyon nem jött be...szörnyű, hogy mi lett az NFS sorozatból!
Azt hittem, hogy legalább a grafika szép lesz, de nekem valahogy az egész olyan semmilyen, a régi játéktermes játékok hangulatát idézi...fizika valami csapnivaló...irreális az egész, mint valamelyik mostanában divatos gagyi film...(Torque, Fast&Furious 1-2) -
#2271 és érdekes módon mindenféle blour effekt nélkül is lehet 200 felett menni egy ilyen "szar" sokádval ami sportosan megvan tunningolva ésszel és szép és hangja is brutkó és a sebességérzet is ottvan!!! -
#2270 No pár kép: ( isten ez a játék és az nfsmwre vannak kattanva az emberek szégyen :( )
-
#2269 kösz, már kezdtem csodálkozni hogy énvagyok e a hülye, de a böngésző az:D:D -
#2268 loál :DDD
nekem ott van :) -
#2267 LOL, neked hiányzik a fekete gomb! :)))
ITT