19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #2306
    Már a RACE verzióra gondolsz vagy a "sima" RS-re?
    Mondjuk technikai szempontból mindegy: a kasztnit biztos vagyok benne, hogy át lehet rakni sima átnevezéssel-bemásolással (szóval fölülírni a régit), a komplett autó berakása már húzósabb, mivel az eredeti autók beállításai a WR2.ds fájlban vannak, szóval nincs külön .car file, mint az addon autók esetében.
    Mindazonáltal, ha Shailen elárulja majd végre, hogy hogyan lehet hangot is hozzáadni az addonokhoz, illetve ha valaki csinál az új Octaviának .car file-t (ez nem túl bonyolult a technikai adatok ismeretében), akkor megoldható.
  • baggu
    létszi valaki segitsen!msn en akár .Lesz belső nézet uj autot hogy rakok be pl M5.
  • Istencsászár
    igen ottvannak a kocsik csak feketén, nemlátni őket
    a skoda új és nagyon bejövős valahogy átlehet rakni a teljesbe? hangal mindennel?
  • Tomsteel
    oks köszi szépen !
  • hykao #2302
    Freeride-ban amúgy is ott van az összes kocsi, csak pénz nem lesz megvenni mindet, nem?
    A cheat csak pénzt ad...és a karrier módra nincs semmi hatása. (kivéve, hogy költekezhetsz a matricákra meg felnikre...)

Új Octavia tudtommal csak a Skodás demóban van, CLS pedig az előzetes hírekkel ellentétben szintén nincs a teljesben alapból, hanem az első gyári addon autó lesz elméletileg...
  • hykao #2301
    Miért nem olvasol vissza kicsit??? Minden kérdésedre választ lelhetsz...
  • Istencsászár
    ha beirtad a cheatot free rideban ott az összes kocsi
  • Tomsteel
    Sziasztok !
    52%-nál járok, szal még nincs meg minden kocsi.
    Beírtam az AmEx-et és elvileg megkaptam minden autót.
    Valaki le tudná írni nekem h milyen autók vannak benn?? pl: CLS merci, új octavia, ezek vannak?? Előre is köszi !
  • baggu
    Belső nézet és autok jottek wr2 höz?
  • YreeNhiba
    Vezetéknélküli billentyűzet. Felraktam a driver-ét természetesen, de eddig anélkül is ment a WR2, csak időközben volt egy alaplap-, és videókártya csere, és egy Windows reinstall.
  • baggu
    Jee jó lett... még annyit hogy patceket érdemes felrakni?hány patch van? hol találom őket?Autokat hogy addolok?
  • ngcsnet
    ott kezdődik...
  • baggu
    Valaki aki ráérne kicsit msn ét megadná?olyanra gondolok aki jol ért hozzá.
  • Istencsászár
    Nem, csak pattog a cérna felfüggesztésen mint az állat. Max akkor sikerült valami 2 kerékre állás amikor a útlezárásokban dózerolok bele a rendőrkocsikba:D:D:
  • hykao #2292
    Ja Krom elküldte a legújabb editáló progit, amivel már az összes nyelvben tudok szerkeszteni, és az export-import funkció is úgy tűnik szuperál!
    Szal mindjárt beleimportálom az 1.3.2-es verzióba az eddig kész magyar szövegeket, felteszem, s nézzétek már meg légyszi, hogy minden oké-e!
  • Zetorg
    street rod

amúgy most wantedben sikerült valakinek fölborítani a verdát? :)
  • hykao #2290
    Há ja...meg a törésmodell kimerült kb. annyiban, hogy berepedt a szélvédő... :)
    (bár mintha szélvédőberepedés viszont ebben meg nem lenne...annak ellenére, hogy már az ősrégi belsőnézetes Street Rod és Test Drive játékokban is volt - igaz elég gagyító - szélvédő berepedés...hanem emlékeim szerint a Street Rodban a kor technikájához képest egész jól megoldották - miután fejreálltam, még a visszapillantó tükör is ferde lett...:D)
  • geri15
    azt eddig is tudtam :P ezzel a Snyder moddal meg még szebb lesz :) csodás mesés :DDd
  • Istencsászár
    valami extracumos bil? vagy sima bedugom és megy
  • Istencsászár
    naugye:D élet az nfs-en túl is létezik :D::D:D
  • geri15
    hátemberek
    én meghaltam
    megnéztem ezt a Skodás demót és kész.. ilyen szép kocsitörést eredeti autókkal még nemláttam
    riszpekt
    [szedem a teljest]2 napja :D
  • YreeNhiba
    Sziasztok!
    Az a gondom, hogy a játék miután elindul, bár billentyűzet lenyomás után nem akarja észrevenni, hogy bármit is lenyomnék, nem tudok a menüben bármit is kiválasztani. Érdekes, hogy az Alt+F4, az Alt+TAB, és a Windows gyorsbill. viszont működik. Minden driver fenn van, próbáltam reinstallal, nem ment. Van ötletetek?
    Előre is köszönöm
  • Zetorg
    a mount az maradjon...
  • baggu
    oks na de majd a mountot is szedjem ki vagy az maradjon?meg most felrakom a simával nem az x64 el-
  • Zetorg
    rakd fel a daemon tools 4-et, azzal mountold, húzd le a cd-t és menni fog.
  • baggu
    nem jo hiába huztam le
  • OrioN the S
    LOKÁL elolvastad mi? :D
  • OrioN the S
    :D
  • baggu
    le még ne huztam de megprobálom . lehet még az is hogy nem x64 el kell hanem a másikkal
  • Zetorg
    2500-as amd-nek mi köze az x64-hez?
    lehúztad a cd-ket?
  • OrioN the S
    mds?
  • baggu
    Hy sajnos nekem sem indul megcsináltam mindent de a cd t kéri...tudom hogy megorito ez a kérdés de mit csináljak? Amd 2500 am van és a x 64 essel csináltam
  • OrioN the S
    Az a legjobb amikor 200-al kicsavarod az oszlopot peeeszeee mé ne? :D fizetőkasszát is há pee :DDD loál
  • ngcsnet
    az
  • hykao #2272
    Hát megnéztem én is azt az NFSMW-t...de hát nekem nagyon nem jött be...szörnyű, hogy mi lett az NFS sorozatból!
    Azt hittem, hogy legalább a grafika szép lesz, de nekem valahogy az egész olyan semmilyen, a régi játéktermes játékok hangulatát idézi...fizika valami csapnivaló...irreális az egész, mint valamelyik mostanában divatos gagyi film...(Torque, Fast&Furious 1-2)
  • Istencsászár
    és érdekes módon mindenféle blour effekt nélkül is lehet 200 felett menni egy ilyen "szar" sokádval ami sportosan megvan tunningolva ésszel és szép és hangja is brutkó és a sebességérzet is ottvan!!!
  • Istencsászár
    No pár kép: ( isten ez a játék és az nfsmwre vannak kattanva az emberek szégyen :( )

• Istencsászár
    kösz, már kezdtem csodálkozni hogy énvagyok e a hülye, de a böngésző az:D:D
  • Zetorg
    loál :DDD

nekem ott van :)
  • hykao #2267
    LOL, neked hiányzik a fekete gomb! :)))

ITT