19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szabi1991
    Kép2
    Kép3
    Kép4
  • Szabi1991
    Új autók várhatoak a WR2-hőz !
    Kép
  • kemszi2
    én sem emléxem rá..de ha lehet ,akkor igen csak jó hangokat lehet belőle kiszedni!!!
  • nesto
    a remény sose hal meg
  • hykao #3486
    Nem ez a lényeg értsd már meg! A WR2 megjelenése óta egyre több modder inkább a WR2-re fókuszál, érthető okokból.
  • nesto
    Akkor remélem a konvertálást is megtudja majd valaki oldani wr2-ből wr1-be, hisz oda még csak karcolóás se kell meg semmi ilyesmi.
  • Rolesz
    Hajrá!Minél több Audi-t!A Q7 kéne berakni de az új TT se rosz!Vagy a régit igérí?
  • hykao #3483
    Na beszéltem Tomwinnel, azt mondja, hogy azért nem letölthető még semmi az újak közül (NFSMW cuccok), mert még el kell készítenie hozzájuk a koszolódás és karcolódás cuccokat, plusz a hangokra vár, mert azokat meg egy másik madár csinálja hozzájuk vagy veszi ki az NFSMW-ből, nem tudom.

Egy másik lengyel gyerek (mk2) holnapra ígéri az Audi TT-jének WR2-es változatát, illetve dolgozik a nagypolák finomított, WR2-höz szánt verzióján.

• 12346
    hűű jó hogy mondod.. gtl se rossz. igaz csak a demot próbáltam, de a corvette bejött. abból kivadászhatók a hangok? nem emlékszem már rá.
  • kemszi2
    nekem hangokban még mindig a GTR a favorit.csak az egy kicsit más kategória...
  • Videe
    Tényleg jó lenne ha a hangokat is beraknák az u2-ből! Nekem is nagyon tetszettek, főleg a gyári Subaru hangja volt eltalálva.
  • hykao #3479
    Az eddigi képek alapján az alapmodellekről van szó.
  • 12346
    az autók mellé a hangokat is bedobhatnák. az u2-vel is csak a hangok miatt játszogattam kicsit nem rég:)
    gto meg ilyenek^^
  • Istencsászár
    Kellenek a halálnak az agyoncsicsázott szarok, de ha az alapkocsikat konvertálják akkor jó.
  • hykao #3476
    Nekem nem ilyen felhőtlen az örömöm ezügyben, mert tartok tőle, hogy az NFSMW konverteknek nem lesz belsőnézete...de ne legyen igazam...
  • SötétBarom
    Végre valami yohír
    NFSMW konvertek pedig yuppíí
  • hykao #3474
    Valószínűleg a komolyabb modderek arra várnak, hogy Krom befejezze az MTKit2-höz a WR2 sérülés modell támogatást...legalábbis gyanítom, hisz pl. TomWin folyamatosan tesz közzé képeket (mostanában leginkább az NFSMW-ből konvertálgatnak...) "belámpásított" újabbnál-újabb modelleiről...

Más: Krom elkezdte az STKit2 fejlesztését (Scenery Tool Kit), amivel elméletileg megkönnyíti majd új pályák készítését, konvertálását a WR2-höz. (esetleg a WR1 pályáit a WR2-höz...)
  • Videe
    Nagy a csend... Kéne egy-két addon! Tudtok valamiről??
  • Videe
    Köszi szépen!
  • baggu
    Cső!Nem fogja elrontani
  • Videe
    Sziasztok! Szerintetek ha felrakom a GT Legends-et (Ez is starforce-os) akkor az nem fogja "elrontani" a WR2-t?
  • chicco
    miről hallottál?
  • 12346
    :D ott a pont. hasonlóképp érzek:) jönnek az életszagúak is. igaz, nem mindig a magyar átlaghoz képest életszagú^^
  • SötétBarom
    shit. az ilyeneket utálom.. valami életszagúbb addon kijöhetne már..
  • chicco
    új autó a láthatáron kemény darab 400 ig orázva

koenig
  • [HUN]FaTaL
    köszi:)))))
  • Istencsászár
    BSZ!
  • [HUN]FaTaL
    jah oks ezt meg nem néztem:D
  • [HUN]FaTaL
    a képek alatt vannak általában a mirrorok és nem kell reggelni:)
  • Barney Tech
    Már sikerült.
  • Barney Tech
    az autokat hogyan tom letölteni nem indul a letöltés talán reggelni kell?
    Méghozzá ezen az oldalon.
  • Harly18

Letöltés
  • Tibor
    akkor lehet nem kicsivel kéne csökkenteni
  • Zetorg
    érdekes, pedig, ha azt csökkented, akkor megemelkedik a kocsi hasmagassága.
  • Tibor
    így rosszabb
  • Tibor
    ok
  • Zetorg
    mennem kell el nemsokára :(
    este 9 körül lehet, hogy tudunk játszani..
  • Tibor
    jössz multizni?
  • Zetorg
    a pattogást talán meg tudod szüntetni!
    editcar progiba betöltöd az autó editcar.car file-ját és a height compensatin-t kicsit lejjebb kell venni.
  • Tibor
    némelyik pattog, de a hockenheinen elviselhető
    a lamborghini terepjáróját próbáld ki és utána a versenyeket