19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Szabi1991 #3490 Kép2
Kép3
Kép4 -
Szabi1991 #3489 Új autók várhatoak a WR2-hőz !
Kép -
#3488 én sem emléxem rá..de ha lehet ,akkor igen csak jó hangokat lehet belőle kiszedni!!! -
#3487 a remény sose hal meg -
#3486 Nem ez a lényeg értsd már meg! A WR2 megjelenése óta egyre több modder inkább a WR2-re fókuszál, érthető okokból. -
#3485 Akkor remélem a konvertálást is megtudja majd valaki oldani wr2-ből wr1-be, hisz oda még csak karcolóás se kell meg semmi ilyesmi. -
Rolesz #3484 Hajrá!Minél több Audi-t!A Q7 kéne berakni de az új TT se rosz!Vagy a régit igérí? -
#3483 Na beszéltem Tomwinnel, azt mondja, hogy azért nem letölthető még semmi az újak közül (NFSMW cuccok), mert még el kell készítenie hozzájuk a koszolódás és karcolódás cuccokat, plusz a hangokra vár, mert azokat meg egy másik madár csinálja hozzájuk vagy veszi ki az NFSMW-ből, nem tudom.
Egy másik lengyel gyerek (mk2) holnapra ígéri az Audi TT-jének WR2-es változatát, illetve dolgozik a nagypolák finomított, WR2-höz szánt verzióján.
-
#3482 hűű jó hogy mondod.. gtl se rossz. igaz csak a demot próbáltam, de a corvette bejött. abból kivadászhatók a hangok? nem emlékszem már rá. -
#3481 nekem hangokban még mindig a GTR a favorit.csak az egy kicsit más kategória... -
#3480 Tényleg jó lenne ha a hangokat is beraknák az u2-ből! Nekem is nagyon tetszettek, főleg a gyári Subaru hangja volt eltalálva. -
#3479 Az eddigi képek alapján az alapmodellekről van szó. -
#3478 az autók mellé a hangokat is bedobhatnák. az u2-vel is csak a hangok miatt játszogattam kicsit nem rég:)
gto meg ilyenek^^ -
#3477 Kellenek a halálnak az agyoncsicsázott szarok, de ha az alapkocsikat konvertálják akkor jó. -
#3476 Nekem nem ilyen felhőtlen az örömöm ezügyben, mert tartok tőle, hogy az NFSMW konverteknek nem lesz belsőnézete...de ne legyen igazam... -
#3475 Végre valami yohír
NFSMW konvertek pedig yuppíí -
#3474 Valószínűleg a komolyabb modderek arra várnak, hogy Krom befejezze az MTKit2-höz a WR2 sérülés modell támogatást...legalábbis gyanítom, hisz pl. TomWin folyamatosan tesz közzé képeket (mostanában leginkább az NFSMW-ből konvertálgatnak...) "belámpásított" újabbnál-újabb modelleiről...
Más: Krom elkezdte az STKit2 fejlesztését (Scenery Tool Kit), amivel elméletileg megkönnyíti majd új pályák készítését, konvertálását a WR2-höz. (esetleg a WR1 pályáit a WR2-höz...) -
#3473 Nagy a csend... Kéne egy-két addon! Tudtok valamiről?? -
#3472 Köszi szépen!
-
baggu #3471 Cső!Nem fogja elrontani -
#3470 Sziasztok! Szerintetek ha felrakom a GT Legends-et (Ez is starforce-os) akkor az nem fogja "elrontani" a WR2-t? -
#3469 miről hallottál? -
#3468 :D ott a pont. hasonlóképp érzek:) jönnek az életszagúak is. igaz, nem mindig a magyar átlaghoz képest életszagú^^ -
#3467 shit. az ilyeneket utálom.. valami életszagúbb addon kijöhetne már.. -
#3466 új autó a láthatáron kemény darab 400 ig orázva
koenig -
#3465 köszi:))))) -
#3464 BSZ! -
#3463 jah oks ezt meg nem néztem:D -
#3462 a képek alatt vannak általában a mirrorok és nem kell reggelni:) -
#3461 Már sikerült. -
#3460 az autokat hogyan tom letölteni nem indul a letöltés talán reggelni kell?
Méghozzá ezen az oldalon. -
Letöltés -
#3458 akkor lehet nem kicsivel kéne csökkenteni -
#3457 érdekes, pedig, ha azt csökkented, akkor megemelkedik a kocsi hasmagassága. -
#3456 így rosszabb -
#3455 ok -
#3454 mennem kell el nemsokára :(
este 9 körül lehet, hogy tudunk játszani.. -
#3453 jössz multizni? -
#3452 a pattogást talán meg tudod szüntetni!
editcar progiba betöltöd az autó editcar.car file-ját és a height compensatin-t kicsit lejjebb kell venni. -
#3451 némelyik pattog, de a hockenheinen elviselhető
a lamborghini terepjáróját próbáld ki és utána a versenyeket