World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Bocs. Ilyenem van
Ilyenem van.
Nincs hozzá semmi softver, vagy lehet, h volt, de akkor már rég elhagytam.
Az lehet a baja, h még csak a demoval próbáltam?
Wr2-nél trükkösen ment a dolog, mert nem mindíg kezeli jól a kormányokat.
Nemcsak nekem volt ilyen gondom vele. Ha kell segítség, vegyél fel msn-en!
Hol lehet állítani a játékban, h a pedállal tudjam a gázt adagolni?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Én a héten > Truenozok < végig és >>Nevada Polish Australia lesz. Ha pályát akartok cserélni idõben írjátok ki fórumra ok? Meg a többiek kocsiát is ha tudjátok mivel megyünk és akkor lehet rá észülni az + egy óra az életetekbõl ami hasznosan marad 😄 Kurvajó volt! Remélem holnap is lesz 😊 Szép napot minden gémernek! ^_^
mi a faszt nem értessz? Nem megy fel, mert fent ragad. Billiárd, túl sok a fölösleges HSZ, intézd privátban, lécci.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
World Racing 2 be lehet letölteni bmw e30 -at?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Router beállítás:
Elõször is azt tanácsolom hogy a win tûzfalat kapcsoljátok ki mielõtt játszanátok, ezután konfigurálni kell a routert:
Indítot a firefoxot vagy explorert és beírod a http://192.168.0.1/ címet elõfordulhat az is, hogy 1.1 a vége. Ezután adminként bejelentkezel vagy admin a jelszó vagy semmi.
Ezután a tûzfal részlegnél ker túrnod egyet, itt meg kell keresned a DMZ módot. A DMZ mód alkalmazásához szükséged lesz egy fix belsõ ip címre, alapból a router dhcp-s de ha a DMZ módot beállítod akkor általában a gépednek adott címet fixre fogja átírni. Ez egy D-Linkes routernél csak annyi, hogy kiválasztod a számítógépet automatikusan be is írja a DMZ mód editboxába a címed és kész. TP linknél már nem tudom hogy hogyan megy ez lehet ott is elég ennyit megcsinálni, de elõfordulhat az is, hogy külön a számítógépnek adod kell egy fix ip-t (a router menüin belül van ilyen pont) pl.: 192.168.100.1 stb ezután ezt a címet manuálisan kell beírni a DMZ mód mezõjébe. Több routerrel nem volt dolgom de a Linksys vagy a 3com stb se lehet nagyon más.
Remélem tudtam segíteni és nem voltam kínai.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szerintetek ezen a gépen, h fog majd futni a játék:
2.4ghz proci (sima nem 2 magos)
a9250 videókari 128mb
1.25 gb sd ram :S
én is konvertálni próbálok vice citybõl de nem kõnyû de segíthetnénk egymásnak
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--