19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Davidson231 #14369 Bocsánat megtaláltam a rendes linket csak akkor ki kéne cserélni a hibás linket a címoldalon mert a pályák letöltéseknél már jó -
Davidson231 #14368 Segítség mi a baj van az új letöltéssel a hwrmt-n? -
#14367 Ja bocs semmi XD most nézem hogy az a csúcson készült. Ok. Nem küldök újat :D -
#14366 Bocs Mindkiller, de valami hibát látok Borgon a képek közt. A startvonalnál cseréltél textúrákon? Az út fehér duplavonal végig nálam. Sárga csak a kilátó után van a veszélyes kanyarok miatt. Ha hibás akkor töröld a linket plíz. Átküldöm mégegyszer -
#14365 Elkészült a várva várt 2 új mod Fantasy Hill-hez,amely elkészítésére rengeteg időt fordított tiberio-san (Naruto) és az eredményen ez meg is látszik.
A pálya az új modokban megváltozott környezettel,rengeteg új növényzettel és stílusos textútákkal teletűzdelt hangulatos átalakuláson megy keresztül az alappályához képest!!!
Csak gratulálni tudok a kitartó és precíz munkához!
Drift Mod:
Oblivon Mod:
HWRMT -
#14364 Resztvevok:Benci;Adikakk -
#14363 Kruz volt!
-
#14362 De szerintem megoldja tuti valaki, ha uv problémás is lenne wr2 fórumról. Természetesen minőségi cucc kerül csak az asztalra szal nem lesz elkapkodva :D -
#14361 Ez milyen map? -
Ez az egyetlen uv probléma amivel nemtok mit kezdeni photoshoppal. Ha van rajta bármilyen felület akármerre tükrözve vagy torzítva az nem ügy. Arányokra van egy jó technikám saját fejlesztés. Ha csak tükrözve van vagy rövidül vagy ilyesmi az nem probléma. Ha így leegyszerüsíti az egészet vagyis nem képszerű a textúra akkor persze más a helyzet :D Egyéb torzulási nem olyan nehéz helyretenni. -
atiwrc #14359 3d-s festést én is szoktam alkalmazni, ha arra gondolsz, de ha egyszerüen szar a mapping akkro azzal nem tudol csodát művelni egy photoshoppal, csak ha csinálsz uj uv mapot neki. -
#14358 Photoshop és emberfestés nem probléma. Van egy jó technikám: bármit ráteszek pontosan. Köszi a segítséget és az infókat! -
atiwrc #14357 Minek kell belsöt modellezni a suzukihoz? A dirtes rallys high poly belsö nyithato a 3dsimed v2vel, aminek van 30 napos próbaverziója...
Ha utcait akartok bele akkor meg a gtahoz van ilyen suzuki. A Dirtből a scriptem nem veszi ki az embert kilopni meg abbol nem tudom a modelt, de a cmr5be is van fasza emberke amit ráadásul ki is vesz a 3dmax cmr5 plugin. Az rbr-es emberkét viszont én sem találtam meg a fájlok között csak kilopni tudtam. Egyébként elég szar festeni a ruháját annak amék bent ül a kocsiba :S pl a karját azt tükrözi a másik oldalra
-
#14356 Magyarul is jó :D bár az biztos, hogy egy nemzetközi verzió sokkal több emberhez eljuthatna. Ha meglenne a videó azt már utólag is lehetne szöveggel magyarázni. van pár tuningolós játék. Biztosan szinesedne WR2 ha midenki áthozhatná a kedvenc gépét :) A régi tutorialokat is meg kéne osztani valahogy. Nem vagyok már csapattag de majd megkérdem többieket. -
#14355 Igen igen olyasmit.:) Nem tudom nekem volt textúra a rbr-es csávókákon. Lehet újra kiszedem aztán majd átküldöm csak simán a vezetőket. Tutorialt meg csak magyarul tudom esetleg le tudom angolra fordítani egy sráccal, csak nem tudom mennyire jó lesz.:) -
#14354 Sámán: ezt a kocsikiszedős technikát meg tudnád tutorialosítani? lengyeleknél is és msn-en is többen kérdezték hogyan kell kiszedni és használható állapotba hozni. Jó lenne egy használati útmutató, már csak azért is mert végre mindenki beszállhatna saját stílusával és hozhatná a kedvencét régebbi játékokból :) Linkeltem a 3DVia-t lengyelekhez, de ha lenne egy ütőképes tutorial hát negyot változhatna a játék képe megnitcsak. Csináltam egy vidit a kis Hondámról, a motorhang az ami az nfsu 2 ben a legjobban tetszett. A videó második része csak arról szól XD Azt kéne még kiszedni valahogy :) Akit érdekel: ide kattintson :)
-
#14353 DJ-Saman: ha jól értettem olyan drivert kellene betenni, amilyen ebben a gépben van >> Lancia Stratos << az RBR es driver ami a subaruban volt nincs rajta textúra. Azt nemtom van-e minden kocsihoz dirtben saját driver, mert ha igen akkor érdemes lenne kiszedni őket. Mennyire akarod élethűre csinálni? Mert ha nem akkor egyszerű dolgom lesz :) -
#14352 A HWRMT táblát kéne megvilágítani meg az alsó emlékművet. A többit megoldottam másképp. Reméljük sikerül ezt a két sötét foltot is megoldani :) -
#14351 Hali látom bővült pár új verdával a game lehet visszarakom ám 576-ban felkurták az árát 3500-ra 2000-ről! ma néztem -
#14350 Naru! Skype most? -
#14349 Editcarban csak a csúszás-tapadás az amire figyelek. Váétófokozatok meg lóerőgrafikon szerintem nem annyira reálís. Csinált Krom egy táblázatot aztán az adatok sokszor légbőlkapottak. Végsebesség és váltófokozat állításra átküldhetek 10-20 modelt, de a csúszás tapadásra érzékeny vagyok. Nem szeretem a csúszkál se, de ha 110-120 fülütt nem csúszik meg Itali mapon nagy kanyarban attópályán: akkor az már megint csak zavaró. Haverommal pár hete tettünk egy próbát. Kiderült, hogy ez az a sebességhatár amivel tényleg egy márkásabb korszerűbb futómű még stabílan be tud venni egy hasonló ívű kanyart szal reális mérce szerintem. Váltófokozat állítás annyira nem köt le, de ha van kedved próbát csinálni akkor tudok küldeni pár tesztalanyt -
#14348 Mit értesz állandó ip cím alatt? -
#14347 Én mondjuk a modellezéshez nem értek de igazából nem is érzek sok ingerenciát, hogy megtanuljam... igazából nem érdekel, az editcar-t viszont sokszor szoktam szerkesztgetni meg elszöszölök, vele 1-2 alkalommal segítettem már Norbee-nak is. Nekem sokszor az a bajom, hogy készít valaki egy szép modellt és nem reális az irányíthatóság és a menetteljesítmény. Ha esetleg tulajdonságok beállításával adódik majd gondod vagy kedved nincs hozzá - vagy akár másnak - akkor szólhatsz, hogy csináljam meg, mert azzal szívesen foglalkozom. Üdv. -
#14346 Volna egy olyan problemam,hogy nem tudom hogy kell allando IP-cimet csinalni?! -
#14345 hy,en sehol nem talalok mas oldalakat ahonnan le tudnek szedni valami jo addon autokat meg,csak a reveur meg a HWRMT-t talalom! :((((( Help pls -
#14344 Nincs belső nézete. Majd ha meglesz a részletesebb is akkor biztos ki lesz adva. Én átküldöm Sámánnak aztán ő majd folytatja gondolom, mert a belső nézet még modellezésre vár. Mellékesen azért nem adom ki a kocsiaimat rendre mert motorhang vagy kormány vagy egyéb más kocsiból van. Fél kocsit meg nem adok ki :D Az olasz packot azért meg fogom osztani priviben. Van pár fejlesztés benne meg legalább belőttem az alapokat és nyitvahyagyom a moxokat és az editcarokat: szal lehet vele próbálkozni aki szeret főzni is nem csak enni :D -
#14343 Hello! Mihelyt végzek a pályával ki lesz adva a pálya meg a swift is, addig várjatok türelmesen.:) -
#14342 enge a pálya érdekelne :)) -
#14341 Jó ez a Swift, fel teszed majd valami publikus helyre ahonnan bárki leszedheti vagy ezt is csak magadnak készítetted? -
Érdekes dolog történt: kivételesen első helyen készült a fotó. Én a titkos járgányban ülök és száguldok a naplementébe :D A képen az UK Rallye majdnem kétszeresére bővített pálya egy részlete látható DJ Saman munkássága nyomán. Elég hosszú lett. Igazi ralliterep új nézők is kerültek bele és startállás stb. Már csak a Norbi által készített KPGC-10 kellene meg egy mini ralligép. Azzal kezdtem pályafutásomat egy évvel ezelött csak le volt zárva a modell. Azóta minden álmom megvalósult játékkal kapcsolatban. Nem is tudom a következő év mit hoz ezek után XD Szép napot mindenkinek! -
#14339 hy all
olyan kérdésem lenne h konvertáltam egy járművet gta-ból és amikor elinditom a wr 2 öt vagy kifagy legtöbbször v leesik a föld alá
ez mért van valaki segítsen pls -
#14338 mtkitben nem kell más csak a numpad és a back. kerek számokat írok be és addig ugrálok míg pontos nem lesz századpontosságú. Egy cob beigazítása nem idő és a lámpázás is max 2-3 perc. Így lehet megcsinálni egy kocsit pillanatoka alatt, de ahoz használni kell matkitet mert aki görgővel pöckölgeti nekik persze egy szenvedés az egész. A tutorialban amit egyszer kiadtunk én így dolgozom. De azt vettem észre, hogy mostanában már ránézésre belövöm agyből a számot. Ez nem politikai kérdés. Gyakorlás kérdése az egész -
Bence00111 #14337 én is a pontokat utálom igazítani ezért próbáltam ki más módszert:) -
#14336 Ne veszekedjetek ezen, én pl úgy szoktam leszedek 1et lwo-ba egy kocsiról, blenderbe beimportálom egy új rétegre a meglévő kocsi mellé, gyorsan vertex módban a pontokat oda igazítom, majd kimentem a testet lwoba amit mtkitbe beimportálok. Ezzel csak azt könnyítem meg hogy ott a mtkitben mozgassam a pontokat, mert az benne rémálom:D De oly mind1 ki hogy csinálja mert a végeredmény számít.:D -
#14335 mit vagytok ezen fennakadva... nézd meg a futóműnél hasmagasságot általában ott szokott jelentkezni a probléma ennek közel kell lennie a 0-hoz. -
Bence00111 #14334 nem azt mondtam h hülyeség amit te csinálsz. mindenkinek megvan a saját módszere hogyan csinálja meg. nekem most elösször kellett új cobot csinálnom és nem magamnak ment az se. nem volt még olyan bajom h rossz lett volna a cob. -
#14333 fikázás? a zöldfülü az nem fikázás. Tapasztalatlan vagy. Szólj be majd plíz Norbinak hogy hülyeségeket tanított nakem XD -
Bence00111 #14332 nem szeretem belődözni a tengelyeket. ennyi. lehet fikázni, az úgyis megy neked látom -
#14331 mi? újat akarsz csinálni de nem szeretsz a cobbal szarakodni? mondom hogy zöldfülű vagy. Mellékesen Norbitol tanultam a módszert egy éve és tökéletes módszer. Mert akik csinálják azok ezt használják mert időtakarékos. Szal jó munkát és ne nyissunk olyan dologról vitát fórumon, ami bizonyítottan nem vita téma. Kezzél újat nulláról és Adikának is mutasd meg hogyan kell. Ez csak természetes -
#14330 A Lancer nagyon zsir lett!